Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar varrrr yaaaa ağzınıza makinayla çift dikiş atmak istiyorum,puuffff bu ne yaaaaaaa,daha ancak bitirebildim geçmişi ama gün de bitti yani tünaydın iyi akşamlar neyse işte :KK50:
ben bugün de biraz hastane ,tahlil koşuşturdum ondan yetişemedim hızınıza neyse o konuyu da sonra paylaşırım :KK34:
kızlar bu arada bugün öğlen mercimek çorbası ve biber dolması vardı yemekte.ben nişastalı hakkım yerine 1 kase çorba ve 3 tane dolma yedim:KK56: acaba çok mu oldu ve ayrıca çorbada un ve yağda vardır kesin diye vicdan azabı çektim:KK50:
ben bunu nişastalı saymayıp ödül mü saysam sizce ???

oooy manyak usta. deme sakan ona böyle dediğimi:-)))) sen güçlendirmede değil miisn? daha fazla ye günlük ekmek hakkı yerine

kuzum güçlendirmedeyim de ekmek hakkım yerine makarnayı daha fazla yiyebileceğimi zannetmiyorum:KK50:
neslimle de konuştuk az önce ben onları küçük küçük yapıp arpa şehriye gibi kullanıcam sanırsam,belki siz de güçlendirmeye geçince buna buğday unu falan eklemek suretiyle yeni bir formül geliştirip daha çok tüketilebilir hale getirirsiniz,resmen deney çalışması yapar gibi olacak ama bence en sonunda müthiş formüller çıkacak:KK34:
heyyo bugün de kepeğimi yemedim akşam ben şimdi bir kaşık makarna yanına yoğurt ve taze fasulye yiyebilirim mesela:KK56:

Canım sen artık tam buğday unundan makarna yapabilirsin, ben yaptığım erişteden yiyorum mesela, sadece tam buğday unu ile yapmıştım. Sen de bu şekilde makarna yapabilirsin, 100 gr un için 1 yumurta ve aldığı kadar ister süt ister su ile yapılıyor, taze yapıp hemen pişirebilirsin, makine ile çok pratik oluyor ama uğraşırım diyorsan merdane ile de olur

ahh kuzum makine,merdane pufff ben öyle beceremem ki hamur açmasını falan :26:

kilo veremiyorum aliyecim moralim bozuluyor 400 gr. verdim koca 3 haftada olsun diyorum artık biraz yumruk zamanım geldi sanırım. inşaallah o güzel günleride görürüm

evet aynı zamanda başlamıştık canım ama benim kilo vermem durdu gitmiyor artık birazda rahatsızlandım çok antibiyotik içtim onunda etkisi var sanırım. tickerim silinmedi ama şaşırdım bak şimdi hemen bunu yazıp kontrol edicem

hiçte haddini aşmadın medesam benim bu günkü üzüntümü sıkıntımı o gözümden akan yaşları ne kadar canımın yandığını Rabbim biliyor. ben onu Allaha havale ettim bu kaçıncı dersen bu ilk değil son da olmayacak. artık her adet gördüğümde ağlamaktan acaba bu ay sorarsa ne cevap vereceğim diye düşünmekten yoruldum. kısırlık sebebim ne onu da söliyim Cola içmemmiş. sanki günde 2,5 lt. cola içen bir insanım gibi belki 2 günde 1 bardak o kadar...

Aminnn canım benim
ya zaten anlatsam acırsın bana burada bekarlar var diye önceden dillendirmedim ama 15 aylık evliliğimde ilk 7,5 ayı zaten vajinismustum ben belki son 4 aydır bebek istiyorum ama kaynana bilmediği için böyle ama bilse beni o rahatsızlığımla vururdu.
belki de rahatsızım var birşeyim boşanayımmı eşimden o beni o ilk 7,5 ay bile bırakmadı çocuk için asla bırakmaz.

ya canım ne zormuş su işi hele ki bu su mutfak borusundan gelen içinde çay, makarna hatta biber bile olan bol yağlı bir su olunca insanın isyan edesi geliyor. hele ilk 1 hafta tam rezildik şimdi hafta sonları topluyorum yavaş yavaş
kaynanama isteyen herşeyi yapabilir çünkü şahsen artık ondan nefret etmekle birlikte hakkımı haram ediyorum kendisine

kola içmekle kısır olunuyorsa ben ayvayı yedim desene,içmediğim gün yoktur heralde hem de uzuuunnn yıllardır.
üniversite yıllarımda diyet kolanın 2.5 litrelikleri çıkmıştı,annemden gizli çantama tıkıp eve sokuyordum bütün gece gelip gidip içiyordum,odamda yatağımın altında saklıyordum şişeyi.gizli alkolikler gibi içip duruyordum her gece 2.5 litre:KK50:
sonra annem bir gün temizlik yaparken yatağın altında boş şişeleri bulmuş şok olmuş:KK53:
neyse kolayla olcak olsa heralde kimsenin çocuğu olmazdı,takma böyle cahil cahil söylemleri kafana:KK20:
Uyku apnesi bunu bir arastiracagim genellikle uyku arasinda yakaliyor ve nefes alabilmek icin bütün gücüyle bagiriyor gözleri kan canana dönüyor kisa sürüyor doktora bu sekil anlatiyor ama adini bile koyamadilar her zaman olmuyor yada uzun sürmüyor ki o ani doktorlar görsün.Allah kimseye yasatmasin gercekten cok kötü

Benim yazzdigim sütlac tarifinde sadece süzme peynir tarcin ve tatlandirici var süzme peynir agzinda top top oluyor yerken pirinc saniyorsun yalanci sütlac dukan sütlaci.. senin tarifde güzel benimki kolay oldugundan bunu yaparim hem malzeme gerekmiyor..:KK34:

cnm uyku apnesi olup olmadığını anlamaları için uyku polikliniğine gidecek,orda 1 gece makinalara bağlı yatırıyorlar.o geceki uykusunda makinalar bütün tetkikleri yapmış oluyor.uykusunda nefes alamayıp,gecede 1000 kere kalbi duranlar var:KK50:
bu durumda bir alet veriyuorlar,kişi her gece o altle uyuyor ama en azından rahat uyuyabiliyor.lütfen ihmal etmeyin,bu ihtimale karşı bir baktırın bakalım.umarım ciddi bişey yoktur:KK16:

sağol Aliyemmm
bu günkü sıkıntılarım anlattıkça sanki azalan bir yük gibi biraz biraz gidiyor. benim o kadına söyleyecek lafım var hatta söylerdim de ama iyiki cevap vermemişim diyorum çünkü eşimin gözünde binlerce kat daha yükseldim ben hallederim dedi bana.
durakladım benle başlayanlar süper verdi ama ben kaldım öğleden sonra dersim oluyor kahvaltıyı yapıp çıkıyorum öğlen yiyemiyorum akşama yiyorum 2 öğüne düştü ondan olabilir diye düşündüm. kendime tupperware aldım yanımda götürcem artık yemeğimi
yürüyüşte yapıyordum hatta 1,5 saati buluyordu ama 2 haftadır çıkamıyorum sabah evle uğraşıyorum öğleden sonra işe gidiyorum bu evi halledene kadar canım çıktı su yağlı olunca hergün siliyorum sanki temiz değil gibi geliyor.
bayramda 1 dilim börek yedim o bitirdi beni sonra öğle yemekleri gitti şimdide adet olaacağım onun şişkinliği bir sürü sebebim var. yumruk yapıcam belki faydası olur ama 3 gün üst üste beyaz et, balık düşününce tuhaf oluyorum evde çeşit çeşit sebze varken ama dayanıcam artık
çok yazdım başını şişirdim efkarlandım sanırım:)

cnm yumrukta üstüste beyaz et yemek zorunda değilsin kırmızı et de yiyebilirsin.
sadece beyaz et tüketmen gereken 'beyaz günler'
yumrukla bu aynı şey değil.
ama ben daha etkili olması adına yumruğumdan kırmızı eti de çıkarıp beyaz günlü yumruk yapmıştım 4-5 gün,bana faydası _1000 olmuştu.ama güçlendirmeye geçmeden önceki uzun ve zor duraklamamı bir nebze de olsa kırmama yardımcı olmuştu:KK34:

Günaydın Dukancanlar:

kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!

bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta

amaanıın kimse bulamaz inşallah göbişini:KK49:

Bak yaaa
4 ayda çocukmu olur yaa. Hemde sorunlu bir yıl geçirdikten sonra.
Bir daha ağlama bu yüzden ne olur. Tam adet dönemi zaten bünye bir tuhaf.
Öğretilmiş bilmemne diye bir konu var.
Bak şimdi
Sen her adet olduğunda ağlarsan ve kötü enerji yayarsan bünyene, aynı dietteki gibi vucut savunmaya geçecek. Sonra adetin düzensizleşecek sırf sen ağlama üzülme diyee. :)
Rabbim dengelemiş her şeyi
Çok erken ayrıcaaa
Az birbirinize doyun yaa bebe de neymiş. Birileri mutlu oalcak diyee.
Kolaya gelinceee içme sende kuzum. Onun yanında içme. Başka yerde ne yaparsan yap. Suyuna git biraz utansınnn.
Koladan oluyorsa aramızda 1000 yıl doğuramayacak kişiler var bence :)
Kız ne boşasın adam senii deli kolaymı öle çocuk için falan hemde 4 ayda. Adama gülerler. Hakim gülmekten kalemini falan kırar yanlışlıkla boşanacak diye idam sehpasına gidersiniz. Ayy hakim gözümün önüne gelddi.
* kaynana ; Hakim bey boşayın gelin kola içiyorr
* hakim ; Nasıl yani ??
* Kaynana; Gelin kısır hakim bey
* hakim ; Kolanın yanında kısır iyi fikir. Oturtmayı kapatıyprummm. Asın bu damadııı. Hahahahaa

Plates tarzı 1 saatlik bir program acayip faydalı. İsteyene cd yolluyorum. Bu hafta cd güncellenecek. Bana özelden isim adres telefon atarsan yollayabililrm sana da...

Ne olduki chick
Geçmiş olsun

En iyi intikam mutlulukturr. Bunu çok tuttum. Cilve olayı yaa tam benliş iş. Dumur et ve sakın sesini titretme.Güçsüz görmesin asla senii.

He vallaaaa. Birde sana bana Medesaya bir çözüm bulsalar süper olacak...

Tabiki alattıkça azalacakkk. Hemde dalga geçmiş olacağız hayata dairrrr.
Ay sen birde çalışıyorsunnn
4 ayda çocukk
Hesap yapalım.
16 hafta yani 112 gün
Bunun ortalama 5 günden 5 kere adet olsann
112- 25 = 87
Bu moralle ve çalışma temposunda haftada 4 günü es geçsenizz 64 gün
87 - 64 = 23 gün
Bu 23 günün 1/3 ü yumurtlamama yada takvim hesabına göre olmayaqcak günlere denk gelse
23 - 8 = 15 gün
Ee bu 15 günde hepmi nokta atışı oluyorr. Şİmdi açtırmayın bana ağzımı yinee. Yarısı da öyle gitti.

Ya aşk olsun sana üzüldüğün şeye bak.
7 kere deneyip nasıl hamile kalacaksın sennn
Kesin o günlerde de kola içmişsinidr :)

Bak yaaa sen çözmüşsün zaten olayı. İnanıyorsun bir keree. Ayrıca eşinin hastalığından dolayı da olabilir.

Bence senin kaynanı kenara çekip " Bak annecim sen bana kocamın yanında böyle diyorsun ama aslında onu üzüyorsun. İçten içe sorunun kendisinde olduğunu düşünüp üzülüyor. Daha önce tedavi oldu ama ALLAH korusun bu üzüntü her şeyi tetikleyebilir. Çocuk nasılsa olur ama ben kocamın hasta olmasını istemiyorum. Ben nasılsa doğururum ama sen bunu bir daha yapamazsın. O yüzden bizi üzmeyi bırak " demen lazım.
Hastalık olayı ciddi.
Haddim değil bu kadar yorum yapmak belki ama, yiyim çocuğu. Kocam yanımda olmayacaksa hiç bir şeyin önemi yok.
Umarım üzmemişimdir seni ama kaynanaında bunu anlaması lazım artık. Yazık değilmii 3 günlük dünyada.

Çok sinirlendim şuannn.

Sanadaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben gördümmm cehennemin dibine gidiyorduuu. Gidişi olur dönüşü olmaz inşallahhh. Hepimizimkileride yanına alarak tabikiii...

Bende dünden bugüne - 1000 im :)
Perşembeleri strese girip kilo almış gibi oluorum ertesi gün pıssss. Hemde dün sebzecikli günümdüüü :)

ben çözümü buldum kuzu,gitcem kıbrısta enjekte ettircem valla kızmayın ama birkaç sene daha ümit verici bir durum olmazsa düşünücem bunu,çok istiyorum bebiş :emir_bebek:
bu arada hesabına da bayıldım heee :KK9:
_ler içinde tebriklerrrr :KK9:

Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşum :KK1: bugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak

Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.

Hepinizi çok öptüm hiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır

Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın

Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.

amin aminnnn ayy inşallah tutar duaların kuzum:KK16:

canım benim yazdıklarına üzülmedim aksine gerçekten yüzümü güldürdün hesaplamana bayıldımmm
herşeyin zamanı var artık bazı şeyleri görmemezlikten geldiğimi zannetmelerini istiyorum üzüldüğümü o uyuza belli etmiyorum o yönden bir adım öndeyim
kola meselesine gelince dün ona inat eve gelirken aldım ve 1,5 lt. light colayı içtim olmayacaksa olmasın çokta tınnnn
ben birileri çocuk istiyor diye kendi zevklerimden vazgeçemem bende istiyorum ama 80 yaşındaki anneannem bile coladan çocuk olmasaydı siz olmazdınız dedi bana. hayat benim öylede yaşıycam artık yeterki ilk göz ağrım, 14 yıllık aşkım, 1,5 yıllık eşim yanımda olsun

incecik olup bu yağlı göbeğimin ( ki fazla yağım kalmadı) içinde, hemde rahimde 5,5 cm bir myom varken, doktor hem myom hem kilo bebeğe zarar verir derken ben dünyaya gelecek Bahar'ım için tehlike oluşturmamak için çok sevdiğim tatlılardan, sabah o güzel kahvaltılardan, reçellerden mahrum kalıyorum. zannedilmesin ki ben görüntü için kilo veriyorum. o myom'u aldırmıyorum çünkü bebeğin yerleşecek yeri olmayabilirmiş ameliyattan dolayı aldırmıyorum her ay deli gibi ağrı çekiyorum diyet yapıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o kadın halen beni suçluyor. ve inan görseniz minyon tipliyim görüntüm kötü bile değil sadece Baharım için...

canım klomenden bahsediyorsun galiba en son progesterona bakıldı ve çatlamam olduğunu ilaca gerek olmadığını söyledi doktor zaten 4 aydır deniyoruz ovulasyon kitlerim de var ama doktor önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacak

yaa kuzum var yaaaa inan bana okurken gözlerim doldu çok samimiyim:KK43:
eşinle ilgili bahar bebekle ilgili ne kadar temiz duygularla açıklamışsın hissettiklerini,off içim parçalandı yaa:KK14:
hangi şehirdeydin sen kuzum ???

kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.

bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.

hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına

aliyem yaaaa sen var ya tez konusu falan olmalısın bence :KK9:
kendinle ne kadar gurur duysan azdır,resmen azmin zaferisin En Büyük TÜRKİYE
pes etmek isteyen,başlamaya cesaret edemeyen,inancını yitiren tüm arkadaşlarımıza da en doğru örneksin:nazar:
saygıyla eğiliyorum önünde:KK42:
bu forum olmasa çok haklısın hepimiz için bu yolculuk çok daha zor olabilirdi,biz de sana minnettarız sıska kuzum:KK9:

günaydın millet.hasta oluorum dökülüyor her yanım,,kış geldi hawalar buza kesti başladık yine hiç keyfim yok bu yuzden we aksı gibide ogleden sonra tum gün fuarda olacaz :2: bugun proteın gunum we ben sabah dökülerek kalktıgım ıcın,tum yiyeceklerimi ewde unuttum o kafa ile,suan kahwaltımı yogurt we kepekle yapıorumn o yuzden malesef ztn yarın tartıda gördugum rakama göre inş.artk haftaya guclendirme 2.yarıya gecicem..hepinize şimdiden iyi hafta sonları.öpüyorummm..

aminnn cnmmm inşşş

hiçkimse için kendini üzme.bu hayat senın baskalarının deil..madem eşinde senin yanında duruor,,diğerleri ne derse desin boş.yarına cıkacagımız malum iken,kımsenın sacma sapan isteklerını pohpohlamak zorunda deiliz.

iyi hadı gozunaydın we tebrikler cnm :KK16: eee gecıomusun yanı sende artk guclendırmeye ???

cnm geçmiş olsun ve hayırlşı olsun güçlendirme 2.yarın darısı ekimin başına:KK16:

aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim

canım tebrik ederim yaa,çok az kalmış hadi bakalım süppersinnnizzz:KK9:

Çağırdım onu.. Benimkini almaya geliyo hihiih

Ne güzel anlatmışsın kaynana olaylarını yaa hihihi :KK1:

Senin için cuma listesi hazırlamalı :p :KK9: Oh ohhh :21:

Merhaba.. Kolay gelsin. Kitabı okusuysan aslında bilmen gerekir, atakta kepek hakkı günde 1,5 kaşık, seyirde 2 kaşık. Ona göre yiyeceklerini bölersin. tatlandırıcı olarak eczanelerde splenda var toz. Ya da marketlerin diyabetik reyonunda takita formtat var. Ama onun tadı güzel değil bence. Splenda daha pahalı ama tatlının da hakkını veriyo..
Daha az kilo verirsen atağı uzatman gerekmez ama yanlış bir şeyler yaptım mı diye bir gözden geçirmen gerekir. Tavuğun yağlarını ayırıp yiyebilirsin.
Kitabı da okumadıysan mutlaka okumalısın ki, yanlışlıklar yapmayasın.. Hatta takıldıkça yine yine okumalısın.

Merhaba. Kullanmasan daha iyi ama 1-2 tane de çok önemli değil. Tatlandırıcı ödem yapabiliyor, o yüzden. Başka bir problem yaratacağını sanmam.

Canıımm :KK16: Cep boy oldun valla yaa :KK70: Süppersiiinn Şu son kiloları da verirsin inşallah, istediğin görünüme ulaşırsın. Böyle de zaten fıstık gibi oldun da, sen istediğin için :KK54:

[ Di mi ama :KK70: bi güncelleme yapasınlar bence de beraber [/B]

Geçmiş olsuunnn...

Bak hala hesap kitap derdindesin :KK70: Geç artık yaa :KK70: yakında görünmez olacaksın ziraa :KK70:

Sanki aşk romanı hauhahah :KK70:: yuhanze usttaaa yaa :KK70: Ama affedilir bence :KK66: dömiglass sosluysa affedilir (ne olduğunu bilmiyorum ahahahahaeminim güzeldir ) bi de kitabı da mı yedi mi ne öyle bişi de demiştin sanki :KK70: çok güldüm yaa :KK70:

:KK1::KK1: Aramıza hoşgeldin :KK70: Biz iş yapıyo muyuz acep Her an kovulma tehlikemiz var :KK70:

Callanetics. Pilates gibim bişi. Evde de yapabilirsin tabii :KK66: KK'da konusu var. Bir sürü türü var. Çok komik hareketleri varİnsanı sımsıkı yapıyor :KK8::KK8: -Callanetics nedir? :KK9: Yarışma gibi oldu da :p

Canımm.. Ben de onu dicektim. Uyku apnesi. Ama böyle bir şey olsa, hepimizin aklına geldi de, doktorların aklına gelmez mi.. Onu bilemedim. Mutlaka araştır. Çok geçmiş olsunn..

:KK1::KK1: Saol :KK71:

Evet canım. Öyle yapıcam. Bi tartılırım o gün. Bakalım kaç kiloyla geçicem.. Kilo verebilecek miyim falan :KK34::KK8:

Kadının da dersi varmış işte şansıma.. Spora ilk başladığımda şu kız bana geleydi keşke demiştim bi hocaya.. O yaptırdı valla :)) Daha da 1 ay devam edecek zaten bu program. Hocaya ihtiyacım yok :KK66: Yırttım öyle :)

heheh valla getirmedi kitabımı geri cidden yedi sanırsam:KK9:
dömiglas sos etin kemiksuyu ve baharatlarla yapılan tavuğa yakışan falan bir sos işte sağolsun doyurdu karnımı da affettim:KK34:

Merhabaaa:KK3: Kolay gelsin bebişlerinleee :KK54::KK54:

Saol tarif içiiinn.. Ah zaman olsa heppsini denemek istiyoruumm :) Ne güzel hemen tariflerle başlamışsın diyete.. Kolay gelsin :13:

Haklısın.. İşte ben kasıyorum, kasınca da gitmiyorlar.. İllallah geldi. Sıtkım sıyrıldı hihih Zaten olduğumdan zayıf görünüyorum da, işte ben tartıdaki rakamı bildiğim için, sinir oluyorum Görüntüm orantılı sayılır yoksa. Biraz basen ve göbiş var =) Ama ben, kaç kilosun dediklerinde şöyle göğsümü gere gere 55 demek istiyorum. Gidip S beden kıyafet bakmak istiyorum. Aradığımı bulamayıp, bunun küçük bedeni yok mu, demek istiyorum :KK1: 60 kiloyum dediğimde "Aaa, o kadar görünmüyosuunn" denmesi beni mutlu etmiyor.Madem görünmüyorum neden öyleyim yahuu!! Hayatımda hiç sen zayıfsın yaa!! demediler bana sanırım :44: Sen iyisinn yaa, normalsin dediler. ama ben zayıf olmak istiyorum.. "Ehh" olmak değil.. E bidaha da böyle bir zayıflama fırsatım olmaz artık. Şansımı kullaniyim diyerekten... Yoksa haklısın canım. Zaten bu isteklerimi de rafa kaldırıcam sanırım.. Güçlendirmeye geçiyorum Pazartesi. Üzmüyorum da kendimi :KK34: Takmıcam o salak kiloları. İnce olcam, görcek günlerini o kilolar :p Saol canım ilgine

Ben saçma salak sıkıntılarımla burda artistlik yapmış gibi olmiyim. Allah kilosu sağlığını etkileyen diğer arkadaşlara inşallah azim versin.. Benim 3 kilomun lafı olmaz artık. Benimki bundan sonra güzel görünmek isteme meselesi. Giydiğim yakışsın, oram buram çıkmasın falan.. Herkesin kilosu kendine çok :)) İsteyen herkes versin o kilocukları inşallaahh!!

Rica ederim canım.. Yookk!! Öyle bir zorluğu yok.. Mesaj da yazmışsın okudum. Ama o dediğin nasıl oluyor bilmiyorum. Ayrıca, 1 kişi bir şey yazarken başka biri de açabiliyor mu sayfayı mesela. Ya da yanlışlıkla 1 kişi bir şeyleri silerse falan... Formüller var o dosyada. Bilmeyen birileri silebilir. Benim için sorun yok. Ben yapıyorum, gayet de mutlu oluyorum yaparken. Ama öyle olsun isterseniz ve olabiliyorsa, siz bilirsiniz.. Bana karışık olur gibi geldi.. (Google docs'a aktarabiliriz demiş de Esra)

Di mi ama :)) :KK1:

Evet ya Medesacım :KK54: Biz burda evli barklı.. Valla ne güzel heyecanlar onlar... Ben ancak imrenirim sana, başka bişey düşünmem :KK1::KK1: Ay ne maceralara atıldık da, oooo :KK1: burda yazsak.. Bak bakalım kimin hakkında ne düşünürler :KK9::KK9: Sen dert etme.. Keyfine bak :KK54::KK54:

DELY'M SENİ SEVİYORUM YAAAA BİTANESİN :KK16::KK54::KK19:
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum

asyam denizim ama lütfen yapma böyle :KK50:
ben senin yerinde olsam gerçekten psikolojini bu kadar bozuyorlarsa s-xs giyen arkadaşlarımla gezmem:KK19:
diyeti bırakmak sana ne kazandırır ne kaybettirir bunun en iyi kararını verecek olan kişi sensin.
verdiğin 20 kiloyu 30 kilo olarak geri aldığın zaman inan bana bugünkünden daha mutsuz olacak ve daha çoook ağlayacaksın:KK43:
lütfen yapma bunu kendine lütfeennnn :KK16:

yok burdayım bekliyorum nere gitcemki :KK14::KK14::KK14:

ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo..:KK14::KK14::KK14:. evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..:KK50:

Canım bak geç kaldım da, bunu gördüm, sırf senin için gitmedim. Kız sen asıl bana bak. Şurda vereceğim bi 10 kilom vardı, veremedim ya laaa :KK9::KK9: En aç gözlü Dukancan seçiyorum kendimi. Yok tatil molası, yok bayram molası, annemlerin yanına gittim molaa... Kaşım mola gözüm mola başım mola ..çım mola :KK9::KK9: Bak ağzımı bozdurdun bana :KK70: :KK9::KK9: Bi de vermiştim (ki onu da 6 ayda verdim :KK1::KK1: ) utanmadan geri aldım bi de :KK70: Öyle su falan da değil bariz yapıştı işte. Gitmiyor günlerdir. Sen kendine böyle diyosan ben napam nerelere gidem komşulaaarrr :96: havar havar havaaaarrr :96:

Şekercim yaaa!! Sen resmen başarı abidesisin!! Bi sakinleş canımmmm :KK16::KK54: Sen o insanlara ne bakıyorsun. Hiç kendilerinden başka birini düşünmüşler mi acaba hayatlarında.. Öyle atıp tutarlar iştee!! Kuzum accık daha sabır!! Biraz spor.. Bak o eksileri gördükçe devam edesin gelecek.. Lütfen ama baaakkk.. Ben çok üzüldüm kiii :KK43: 20 kiloyu kim verdi canım yaa!! Ben olsam 20 kiloyu heralde 3 yılda verirdim :p Veremem ki ben!! Ay kimbilir burda daha kimler veremez... İrade var sende.. Azim vaarrr!! Bırakma kuzucaaannn :KK43:( Yerim seniiii
7.gif
7.gif

Bugün protein günüm, öğlen ton balığı ile yoğurt yedim, akşam için de yağlı kağıtta hamsi pişirdim :104: ama sanırım bir daha hamsi yiyemem artık, öyyyk kolasız yenmiyor bu meret arkadaş, anca tereyağı ile mısır ununda pişince güzel oluyor :KK56:
Evin için de bir koktu ki sormayın ayy bayılacaaam :KK53::KK53::KK53: tarçın kaynattım biraz balık kokusu gitti ama şimdi de fazlaca tarçın kokuyor, önce kavurmayaydım iyiymiş :KK36:

Herkese iyi akşamlar

O tıkınma olayı hala bende de var, stres atmayı yemek yemek fiilinden hala ayıramadım. Yoğurt gibi nispeten zararsız şeyler yemeye çalışıyorum gözüm dönünce. Biraz aroma, biraz tatlandırıcı. Çay kaşığıyla ufak ufak yiyorum. İyi geliyor. Ama tabii ki o kafa yapımı düzeltmem lazım, hala düzeltemedim...
Sakın kimse vazgeçmesin, birbirimize desteğe devam edelim. En Büyük KK

...

Kuzumm okumanın yaşıbaşı yok ama bu cümle sana pek doğru değil 24 yaşında yüksek lisans kadar normal bişey yok :KK1::KK1: istesen şu an bile iş de bulursun evlenirsin de :) bu arada benim çok sevimli bi arkadaşım da ordan mezun sanırsam sen de hacettepedeydin ve yine sanırsam lisansda aynı dönemsiniz..şeyma özdemir ismi :)

Hatta ve hattaaaa kısmetse ben de gelcem yanınıza..gerekirse işi de gücü de bırakırım ki bırakmam gerekecek gibi duruyo hedefim odtü :KK16:

...

Ne bileyim bazen facebookta bir bakıyorum ana sayfa işe giriş, nişan-evlilik haberleri ile dolmuş taşmış oluyor. İmreniyorum herhalde, inşallah kimseye nazarım değmiyordur. :nazar::nazar::nazar: Bir de hatlar karıştı sanırım, ben itülüyüm istanbulluyum. 2. tercih olarak beklerim. :KK1:

Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))

ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo..:KK14::KK14::KK14:. evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..:KK50:

yavru kuşum hep konuştuk ya bunları.her seferinde amerikayı yeniden keşfedecek değiliz. bugün xl alırsın, yarın l, sonraki gün m. bak benim diyet süresince alıp giydiğim kıyafetler kaç fasıl çöpe gitti bir bilsen.

waikikinin lastikli kotlarından giyiyordum 38 beden. yani 48 beden ama bol kesim ya onlar, 50 de sen. bugün kotondan 42 beden dar kesim elbise giydim. kotonun kalıpları da pek rahat sayılmaz biliyorsun. ama bu aşamaya gelmek 15 ayımı aldı.

ilk zamanlar ben de senin gibi olmuyor diyordum, sonra gidip yiyordum. bir sürü emek harcıyorsun, kilo veriyorsn ama hala şişmansın. böyle zamanlarda başarılarına odaklan. eski halini düşün ve en önemlisi, bu saçma sapan yeme hyundan vazgeçersen, çok daha hızlı yol alacağını düşün. 2 ileri 1 geri sonuç kötü olur. bu işi yapacaksan kararlı olacaksın. nedir yani, bir sen mi iradesizsin. bu hepimiz için geçerli. zaten çok iradeli insanlar olsak şişman olmazdık. ama yaptığımız şey kendimizle mücadele etmek.

pes etmek o kadar kolay değil. en başta kendini düşüneceksin, sağlığını, mutluluğnu, sonra çocuklarını. bak benim annem kilolu olduğu için genç yaşta çok ağır sağlık sorunları yaşadı. kilo yüzünden felç geçirdi. benim çocukluğum ve yatalak anneme bakarak ve annemin gözümün önünde yavaş yavaş ölümünü seyrederek geçti. ajitasyon yapmıyorum, gerçekten bunu yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın, emin ol çok zor. sen sağlıklı olacaksın ki çocuğun da sağlıklı büyüsün.

sen şimdi otur düşün, kararını ver. gideceksen bırak git, sen bilirsin. kalacaksan da mızmızlanmadan, ikide birde pes edeceğim diye ağlanmadan ve iradesizlik göstermeden, kararlı bir şekilde yoluna devam et. hangisini yaparsan yap, senin hayatın, senin seçmin.

Selam Bayanlar,

6. Atak Günümde verdiğim kilo toplamda 2,400
Dün de 86,500 gelmiştim bugün de
Ama olsun motivasyonum çok yolunda.
Bugün şu dikkatimi çekti. Öğle ile akşam arasında hiç acıkmadım.
Dersim öğlen bitti eve gelip yemek yiyip biraz dinlendim ve en gıcık olduğum işlerden biri olan yazlık-kışlık değiştirme operasyonunu yaptım.
Çiçeklerimle ilgilendim
ve bir siteden bulduğum dukan ekmeğini yaptım süper oldu.
tarifi birazdan paylaşırım.

bugünkü menüme gelince

sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği

öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt

akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))

gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.

1 tane de maden sodası.

bugün çok güzel geçti şükürler olsun.

Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))

ahahahahahahah ayyy koptum, splenda mı arakladın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

iyi akşamlar herkese.
sabahtan beri belim ağrıyor. dün gece de bacağıma kramp girdi. allah kimseye göstermesin kramp falan, ölüyorum zannedip hayatın kıymetini anlıyo insan.
bütün gün dışarda koşturdum bu bel ağrısıyla. yürüyüş yaptım bolca yani. callan yapamam bu belle. bi kaç bel egzersizi yaptım rahatlatmak adına hepsi bu :KK50:
40 beden ispanyol paça pantolon aldım, günün mutluluğu buydu benim için. acaba daha zayıflamasam mı bile dedim aynaya bakınca, o kadar begendim. tabi öyle bi ihtimal yok:KK20:
aliye abla tebrik ederim extraolumlu bi örnek oldun vallahi hepimize:KK9::KK9::KK9::KK9: ya ben abla diyorum ama demeyedebilirim yani aslında niye diyosam, rahatsız falan oluyosanız demiim yani :KK16:sevgiden saygıdan diyorum sanırım :KK42:
bu arada pazar günü avrasya maratonu da var, sınav giriş belgesinde yazıyo gerçi ama hatırlatiym ben yinede yol konusunda sıkıntı çıkmasın size de diğer gircek arkadaşlara da :KK55:

hala sızlıyo bacağım. belim zaten fena. sıcak bişiler içip sıcak su torbama sarılıp uyicam, güzel haftasonları diliyorum herkese.

iyi akşamlar herkese.
sabahtan beri belim ağrıyor. dün gece de bacağıma kramp girdi. allah kimseye göstermesin kramp falan, ölüyorum zannedip hayatın kıymetini anlıyo insan.
bütün gün dışarda koşturdum bu bel ağrısıyla. yürüyüş yaptım bolca yani. callan yapamam bu belle. bi kaç bel egzersizi yaptım rahatlatmak adına hepsi bu :KK50:
40 beden ispanyol paça pantolon aldım, günün mutluluğu buydu benim için. acaba daha zayıflamasam mı bile dedim aynaya bakınca, o kadar begendim. tabi öyle bi ihtimal yok:KK20:
aliye abla tebrik ederim extraolumlu bi örnek oldun vallahi hepimize:KK9::KK9::KK9::KK9: ya ben abla diyorum ama demeyedebilirim yani aslında niye diyosam, rahatsız falan oluyosanız demiim yani :KK16:sevgiden saygıdan diyorum sanırım :KK42:
bu arada pazar günü avrasya maratonu da var, sınav giriş belgesinde yazıyo gerçi ama hatırlatiym ben yinede yol konusunda sıkıntı çıkmasın size de diğer gircek arkadaşlara da :KK55:

hala sızlıyo bacağım. belim zaten fena. sıcak bişiler içip sıcak su torbama sarılıp uyicam, güzel haftasonları diliyorum herkese.

yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...

Son düzenleme:
Bugün spor hocası kovmasaydı salondan çıkacağımız yoktuuuu :) Aman nazar değmesin :)
Kızlar geçmişi okuyamıyorum, yazdıklarınıza cevap veremiyorum kusura bakmayınnnn :KK66: Ama sizi takipteyimmmm :)

merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi

umarım herkes hedefine bir an önce ulaşır:)

merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi

Hoşgeldin şekerr :) amacına ulaşmak için bu kez ne olursa olsun vazgeçme, dukan da diyor ya bu diyeti ömrünüzde 2 kere yapın diye, o yüzden yap bırak yap bırak olmasın, ben o hatayı yaptım sen yapma :KK66: İçimden geldi söyleyeyim dedim :)

yavru kuşum hep konuştuk ya bunları.her seferinde amerikayı yeniden keşfedecek değiliz. bugün xl alırsın, yarın l, sonraki gün m. bak benim diyet süresince alıp giydiğim kıyafetler kaç fasıl çöpe gitti bir bilsen.

waikikinin lastikli kotlarından giyiyordum 38 beden. yani 48 beden ama bol kesim ya onlar, 50 de sen. bugün kotondan 42 beden dar kesim elbise giydim. kotonun kalıpları da pek rahat sayılmaz biliyorsun. ama bu aşamaya gelmek 15 ayımı aldı.

ilk zamanlar ben de senin gibi olmuyor diyordum, sonra gidip yiyordum. bir sürü emek harcıyorsun, kilo veriyorsn ama hala şişmansın. böyle zamanlarda başarılarına odaklan. eski halini düşün ve en önemlisi, bu saçma sapan yeme hyundan vazgeçersen, çok daha hızlı yol alacağını düşün. 2 ileri 1 geri sonuç kötü olur. bu işi yapacaksan kararlı olacaksın. nedir yani, bir sen mi iradesizsin. bu hepimiz için geçerli. zaten çok iradeli insanlar olsak şişman olmazdık. ama yaptığımız şey kendimizle mücadele etmek.

pes etmek o kadar kolay değil. en başta kendini düşüneceksin, sağlığını, mutluluğnu, sonra çocuklarını. bak benim annem kilolu olduğu için genç yaşta çok ağır sağlık sorunları yaşadı. kilo yüzünden felç geçirdi. benim çocukluğum ve yatalak anneme bakarak ve annemin gözümün önünde yavaş yavaş ölümünü seyrederek geçti. ajitasyon yapmıyorum, gerçekten bunu yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın, emin ol çok zor. sen sağlıklı olacaksın ki çocuğun da sağlıklı büyüsün.

sen şimdi otur düşün, kararını ver. gideceksen bırak git, sen bilirsin. kalacaksan da mızmızlanmadan, ikide birde pes edeceğim diye ağlanmadan ve iradesizlik göstermeden, kararlı bir şekilde yoluna devam et. hangisini yaparsan yap, senin hayatın, senin seçmin.

aliye, senden nacizane bir ricam var....

bir başarı hikayesi yazdın be sonuca ulaştın... benim ve benim gibi yeni üyelerin dönüp dönüp bakacağı ve bize yol gösterecek notlar şeklinde neler yapıp yapmadığını, kısaca bir dukan diyeti özgeçmişini bizimle paylaşır mısın...

tabi bu sadece sen istersen....

başarın için tekrar tekrar kutluyorum seni...

Hoşgeldin şekerr :) amacına ulaşmak için bu kez ne olursa olsun vazgeçme, dukan da diyor ya bu diyeti ömrünüzde 2 kere yapın diye, o yüzden yap bırak yap bırak olmasın, ben o hatayı yaptım sen yapma :KK66: İçimden geldi söyleyeyim dedim :)

çok tesekkür ederim içinden gelenleri söylediğin için yanlışlarım olursa uyarın beni bu süreçte sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım olacak :)

canım benim yazdıklarına üzülmedim aksine gerçekten yüzümü güldürdün hesaplamana bayıldımmm :KK16::KK16::KK16:
herşeyin zamanı var artık bazı şeyleri görmemezlikten geldiğimi zannetmelerini istiyorum üzüldüğümü o uyuza belli etmiyorum o yönden bir adım öndeyim
kola meselesine gelince dün ona inat eve gelirken aldım ve 1,5 lt. light colayı içtim olmayacaksa olmasın çokta tınnnn
ben birileri çocuk istiyor diye kendi zevklerimden vazgeçemem bende istiyorum ama 80 yaşındaki anneannem bile coladan çocuk olmasaydı siz olmazdınız dedi bana. hayat benim öylede yaşıycam artık yeterki ilk göz ağrım, 14 yıllık aşkım, 1,5 yıllık eşim yanımda olsun

incecik olup bu yağlı göbeğimin ( ki fazla yağım kalmadı) içinde, hemde rahimde 5,5 cm bir myom varken, doktor hem myom hem kilo bebeğe zarar verir derken ben dünyaya gelecek Bahar'ım için tehlike oluşturmamak için çok sevdiğim tatlılardan, sabah o güzel kahvaltılardan, reçellerden mahrum kalıyorum. zannedilmesin ki ben görüntü için kilo veriyorum. o myom'u aldırmıyorum çünkü bebeğin yerleşecek yeri olmayabilirmiş ameliyattan dolayı aldırmıyorum her ay deli gibi ağrı çekiyorum diyet yapıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o kadın halen beni suçluyor. ve inan görseniz minyon tipliyim görüntüm kötü bile değil sadece Baharım için...

canım klomenden bahsediyorsun galiba en son progesterona bakıldı ve çatlamam olduğunu ilaca gerek olmadığını söyledi doktor zaten 4 aydır deniyoruz ovulasyon kitlerim de var ama doktor önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacak

Allah bilir ne zaman kucagini dolduracagini tez zamanda senin ve özlem cekenlerin kucagi dolsun insallah.:KK54:

kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.

bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.

hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...:KK54::nazar:

Alisim tebrik ederim canim darisi bizlerin basina..:KK54::nazar:

benim elimde de uyku apnesi var.. geceleri tıkanıyor nesefi neredeyse yarım dakika nefes almadığı oluyor ölüyorum korkudan. ama o aletlere bağlanıp da bir gece hastanede yatmaya ikna edemedim bir türlü :KK43: biraz kilolu zayıflamam lazım doktor da onu diyecek diyor. e zayıfla diyorum yok.. akşam ben yoğurt yerken o cips yiyor...:KK14:

Esinede gecmis olsun esim icin de istedik öyle hastanede kontrol ama her gece olmadigi icin bazende iki gece arka arkaya olabiliyor malesef doktor yazmadi.
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum:KK5::KK5::KK5::KK5::KK14::KK14::KK14:

Asyacim erken saatlerde alinti yaptim aslinda annemler gelince kalkmak zorunda kaldim benimde senin gibi zaman zaman böyle davrandigim oluyor sonra emeklerimi düsünüyorum oldu geriside olacak diyorum.Türkiye den 85 ile döndüm uzun bir süre 86-88 takildim sonra yine 85 gördüm iki gün önce 86,300 iken bu sabah 90 gördüm.Komsuma bu tarti yanlis dedim o dogru dedikce ben aglayacak gibi oldum.Ben duraklamayi nasil kirarim derken tarti 90 gösteriyor saka gibi degilmi.Kulladigim tiroid hapi disinda 1 ay boyunca kullanmam gereken puko hapina basladigimdan beri kilo aliyorum belliydi alacagim doktor uyarmisti ama yinede dukan disina cikmadim.Nasil olsa aliyorsun yede öyle al demedimmi dedim ama az kacamaklarla atlattim.Olacak güzelim pes etme bak Aliye'ye nasil basardi :nazar: bizde basarabiliriz.:KK54:

Devamini yarin okurum insallah annemleri yeni gönderdim alintilarim gitmesin diye 10dk müsade istedim esimden pc ona lazzimmis simdilik iyi geceler.:KK54:

lorun en yağlısı bile yağlı sayılmaz kuzu. kullanabilirsin.
Bu güzel haber canım ben de gidip şok ta. Lor alayim tavam var artık benimmm yarın peynirli krep yapcam :))

ahahahahahahh ayyy koptum, splenda mı arakladın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Evettt yaptım bunu :) ne güzel düşünmüşler ama minik paketciklerde splenda..daha önce hiç farketmedim..hem ayrica kahveyi hazirlarken isteğe göre sutunu light kahveni tatlandiricili aromalı yapiyolarsağolsunlar:)

Kuzular callenimi yapar,elimi yüzümü yıkar aklar paklar kremler uykuya dogru yol alırım...size iyi.geceler diler,yanaciklarinizdan mimcirirm...

İyi geceler kızlar. Bu saatte anca girebildim, hemen bir göz attım. Demin akşam yemeği olarak domates ve yağsız peynirle doldurulmuş mantar yedim. Şimdi miğde ağrısından ölüyorum vallah:KK14::26::KK14:
yok burdayım bekliyorum nere gitcemki :KK14::KK14::KK14:

anaaammmmm, asya_deniz küçük bir umutsuzluk krizine mi girmiş ? :KK19: ne bakıyorsun öyle tiplere ? sen koca 20 kilo vermişsin. düşün, aldığın o tereyağ paketleri 250GRAM ! sen kaç tane öyle paketi eritip üstünden atıp kurtulmuşsun. Bak ne kadar güçlü ve iradeli biri sin. o bahsettiğin kızlar bu kadar disiplinli ve iradeli oldular mı hayatlarında hiç acaba ? onlardan arkadan yürümene gerek yok, çünkü sen onlardan 1 adım ilerisinde sin. Sen hayatta çok zor, uzun süre çok sabır irade ve disiplin isteyen bir şeyi başardın ve başarıyorsun daha. Ayrıca yemek konusunda daha bilinçli sin. Yani o kadar artıların var ki. Ve günün birinde sen de o bedenleri sığacaksın ve üstüne bi de onlardan daha biliçli ve güçlü bir kişiliğe sahip olacaksın. Üzülme. Yeme krizlerine de girme. Bu sene kısır döngüye sürükler. Yemek yemek yerine evdeyken sevdiğin şarkıyı aç ve deli gibi dans et, yada dışarda yürüyüşe çık, hem spor yapmış olursun hem kafan dağılır. Temiz havada oksijen beyninin boşalmasına ve senin sakinleşmene yardımcı olur. Ayrıca insan hep mutlu olduğu kişilerle olmalı. Eğer o kişilerle beraber takıldığın zaman üzülüyorsan mutsuz olduğunu hissediyorsan bence seni mutlu eden insanlarla zaman geçirmen daha iyi olur, hem bu üzüntüden kaynaklanan yeme ataklarına önlem almış olursun, hem seni anlayan, destekleyen ve bu yolunda yardımcı olan bir arkadaşın ile bu yolu daha kolay başarı ile sonlandırırsın :KK19:

ben gruptan atıldımmı :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14: :KK14:

giremedim bugün hatta tartılmayı bile unutmuşum çok moralim bozuk
tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bugün kaynanam bana "kısır" dedi sabahtan beri ağlıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????

ay güzelim üzülme:KK70: benim kaynanam da paso laf sokar, hemde hokkalı hokkalı. aralarından iyi huylu pek nadir çıkar, onların biraz 'oğlum için artık number 1 ben değilim, başka kadın benden daha kıymetli' kıskançlığı oluyor. Cahil bir insanın lafına üzülmeye hiç değmez. kendini böyle cahil biri için harap etme. biliyorum, insan kaldıramıyor onları soktuğu lafları, ama kulak asma ve kendini yolunda yürümeye devam et. Önemseme hiççççççç:KK19: günün birinde dünyalar güzeli bir bebeğin olacak, güzel bir aile olacaksınız, o gün daha da kıskanacak çünkü sevgili oğlu tam anlamıyla kendi ailesine kurmuş olacak, ve kendisi iyicene oğlunun hayatından uzaklaşmış olcak. yani kıskançlıktan kaynaklanan cahil laflar... önemseme bile güzelim.

aramıza hoşgeldin canım. umarım sen de kendi başarı hikayeni günün birinde gerçekleştirmiş olursun. Bu arada aliye ve yagmuru kutluyorummmm :KK9:

X