galuba sanursam heralda ben pes ediyorum
Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşumbugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:
Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.
Hepinizi çok öptümhiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki :44:
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır
..............
............
Mest çay işe yarıyor diyorlar.. Ama karın ağrısı falan olur haliyle.. Yine de tabi, buna değer sanırım.. Form çayını sabah aç karnına içmeye çalış eğer öyle yapmıyorsan. Kepeği de ondan hemen sonra sabah aç karnına ye. En azından 1 kaşık hakkını öyle yap. Kahvaltına onla başla. Üzerine de su iç. Daha etkili olacaktır sanırım :44: Benim öyle yapınca daha bi işe yarıyo.offf kabızlıkla başım dertte...
günde 2 litre su içiyorum, 3-4 fincan yeşil çay, bol bol çok açık çay içiyorum, 2 kaşık yulafımı mutlaka tüketiyorum, 20 dakika yürümeye çalışıyorum, yüremezsemde evim 14.kat merdivenle çıkıyorum dünakşam 40 dakika plates yaptım ama yok yok yok... bugün 9 günüm ve sadece 2 kere çıktım ona çıkma denirse.. karnım patlamak üzere kendimi çok rahatsız hiseddiyorum... form çay denedim faydası yok akşama mest çayını deneyeem umarım bir faydası olur
Eneee :26: Ne oldu bee!! Ne pes etmesi noliiyyygaluba sanursam heralda ben pes ediyorum
Oh maşallah
Bende seni tebrik ediyorum
şimdi ben acil çıkmak zorundayım. o yüzden yazamıyorum fazla. sakın ben dönmeden pes etme. edersen de sen bilirsin. üşenmem gelir kıraraım kafanı. ya da pes et, sen bilirsin
Eneee :26: Ne oldu bee!! Ne pes etmesi noliiyyy
:44: :44: :44:
niçunnnn bu pes etmeeee
yok burdayım bekliyorum nere gitcemkiya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo.. . evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..
atakta 3 gün daha çabalayarak vereceğin kiloyu belki seyirde bir ayda vereceksin.. bir deböyle düşünbugün 2.atak günüm kazasız belasız sona erdi..sürekli dudaklarım kuruyo böyle yapısyapış oluyo dukanın etkisimidir bilemedim:44:
hesaplamada 6 gün çıktı atak sürem ama ben o kadar sabredebileceğime inanmıyorum 3 gün yapıp seyire geçmeyi düşünüyorum benim gibi atak süresini kısa tutanınız varmı merak ediyorum sonraki aşamalarda olumsuz bi etkisini gördünüzmü ?tahminimce sabaha 85,8 falan gelicem yani 2 günlük atakta 1,7 vermiş olurum süper yaa........yaaa akşama kadar sizi okumaktan işimi yapamadımne çok yazıyosunuz zayflıym derken işimden olcam.
heheytttttt!!!! :))kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
sabah biniyoz öğleden sonna evdeyiz..Döndün mü neslim? pazar günü ales var. sen de girmeyecek miydin ales'e?
ne dediginin farkindamisin sen acaba bizi yari yolda mi birakacaksin nicin bu pes? hele hele bu kadar gelmiskengaluba sanursam heralda ben pes ediyorum
Benimki bindirimden indirim di ama olsunn 500 gitmiş gibii en azındann :)
Merve sigorta konusunda yardımcı olabileceğini sölemiş bana mesajında.
Evet canımm
Acil AŞK sigortası istiyorum
Aşk bittiğinde sigorta bana para ödsesin istiyorummmm. Acımı parayla unutum aleme akmak istiyorum.
Varmı böyle bir sigortanız
Prenses adayım.
Çatladım gülmektenn maili okuyuncaa.
Hala gülüyorumm
Sen çok yaşa emiii
:)
ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..
yok burdayım bekliyorum nere gitcemki
ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
icim cok fena oldu böyle konusunca senyok burdayım bekliyorum nere gitcemki
ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıpüzülme layayım cevabımı sonra devam ederım..
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
Günaydın kızlar,
Geçmişi okuyordum da ay sinirlerim bozuldu bişeyler yazmadan geçemicem, sonra devam edicem.
CanıımmmÖncelikleg ruptan falan atılma yok, hem grup da yok. Hepimiz grubuz burdaa Bildirim yapmayanları o haftalık çıkarıyorum, sonra yine yazıyorum.
Evini su basmasına da üzüldüm... Hem de öyle yağlı mağlı demişsin.. Allah kolaylık versin.. İnşallah çok zarar olmamıştır yaa :S
..ve en önemlisi bu kaynanayla sana Allah kolaylıklar versin!! Ay resmen sinirlerim tepeme çıktı sabah sabah dellendim.. Nasıl sabrettin canım o sözlere.. Valla Allah güç vermiş, sabır vermiş sana.. Daha da sabırlar versin de kandini üzme inşallah..! Ay bana öyle dicek de.. amanıınnn!! Konuşamdan duramam beennn..!! Kocanla da Allah hep mutlu etsin sizi, hep böyle yanında olsun inşallah!! Sen neler çekiyorsun bilmiyor mu bu kadın!! Ama sırf seni üzmek için.. Dedikleri gibi sen hamile kalsan da bu böyle davranmaya devam eder, bak kendini hazırla ve sakın üzmee!! İlerde eminim zaten allah'ın izniyle bi bebeğin olduğunda da yok şöyle emziremiyorsun, yok böyle bakamıyorsun, yemek yemedin sütün olmadı bilmem nee.. Daha neler bulur söylücek.. O testlerin bi güzel çıkar da artık o kadına gösterir misin o testleri yoksa başka bir şey mi yapmak istersin bilmem... Ay gözlerim doldu sinirdeenn! Nasıl böyle bir şey söylemeye hak buluyo cahil kadın yaaa!! Hayır yani bir problem de olabilir, insanın başına neler geliyo.. Her şeyin çözümü var artık!! Sakın üzme kendinii.. Biz burdayıızz.. Ay neler neler söylemek istiyorum da buraya yazılmaz yanii!! Allah böyle insanlardan hepimizi, sevdikelrimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu korusun!! Bu Dünya'da kimsenin ettiği yanına kalmaz canımm! Burda kala, öbür dünyada kalmaz.. allah her şeyi görüyo.. Sen gönlünü ferah tuttt
KIsırlık öyle kolay ağza alınacak bir laf değil yaa. kadına bak..
canım öncelikle en az 6 ay boyunca gün aşırı yani 1 gün ilişki bir gün ara şeklinde çocuk çalışması yapmanız lazım. sonra olmazsa vücut sıcaklığıdor adet döneminin öncesi günler falan ayarlı günler denemeleri var. ondan sonra yumurta destekleyici laçlar var, sonra bazen vajinada iltihap olması da gebeliği engelliyor onun için ilaç kullanmak gerekebiliyor. ohoooo.. eski kafalar bilip bilmeden o kadar konuşuyorlar ki.. benim kendi annem bile yaşın geçiyor yapamayacaksın sonra demeye başladı daha evleneli 1 sene olmadan...aldırma sen onlara.. sıkma canını..siz bebiş için çalışmaya başlamış olsanız bile zaten sen kafanda hazır olmayınca da hamile kalmak zor olabiliyor. kaynanan olur da bir daha böyle densizlik ederse dersin ben istemediğim için olmuyor olamadığı için değil diye..
Şaşkınanne yahu dün olayı anlamamışım diyet olayı beni bozdu kısır olayını yencek kısır sandımdı bennnsıkma canını o kaynanada alır cevabını bir gün eşin yanında ya sne onu duymamaya çalış canım sen sakin ve huzurlu olduğunda bebiş gelicek bak bende 15 aylık evliyim kimsenin bişi dediiği yok istemiyorum daha biz yeni evliyiz diyorum hayatımızı yaşıcaz gezcez tozcaz hıhhh sıkma cannını olması gereken zamanda olucak sen zayıfla kendini hazırla sağlıklı ol ve moralini yerinde tut hem kendin hem eşin için sakın onu üzme canını sıkmasın boş şeyler için sende tabiki :))))
yok burdayım bekliyorum nere gitcemki
ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa
Benimki bindirimden indirim di ama olsunn 500 gitmiş gibii en azındann :)
Merve sigorta konusunda yardımcı olabileceğini sölemiş bana mesajında.
Evet canımm
Acil AŞK sigortası istiyorum
Aşk bittiğinde sigorta bana para ödsesin istiyorummmm. Acımı parayla unutum aleme akmak istiyorum.
Varmı böyle bir sigortanız
:)
Haklısın.. İşte ben kasıyorum, kasınca da gitmiyorlar.. İllallah geldi. Sıtkım sıyrıldı hihiheZaten olduğumdan zayıf görünüyorum da, işte ben tartıdaki rakamı bildiğim için, sinir oluyorum Görüntüm orantılı sayılır yoksa. Biraz basen ve göbiş var =) Ama ben, kaç kilosun dediklerinde şöyle göğsümü gere gere 55 demek istiyorum. Gidip S beden kıyafet bakmak istiyorum. Aradığımı bulamayıp, bunun küçük bedeni yok mu, demek istiyorum 60 kiloyum dediğimde "Aaa, o kadar görünmüyosuunn" denmesi beni mutlu etmiyor.Madem görünmüyorum neden öyleyim yahuu!! Hayatımda hiç sen zayıfsın yaa!! demediler bana sanırım :44: Sen iyisinn yaa, normalsin dediler. ama ben zayıf olmak istiyorum.. "Ehh" olmak değil.. E bidaha da böyle bir zayıflama fırsatım olmaz artık. Şansımı kullaniyim diyerekten... Yoksa haklısın canım. Zaten bu isteklerimi de rafa kaldırıcam sanırım.. Güçlendirmeye geçiyorum Pazartesi. Üzmüyorum da kendimi Takmıcam o salak kiloları. İnce olcam, görcek günlerini o kilolar Saol canım ilgine
Ben saçma salak sıkıntılarımla burda artistlik yapmış gibi olmiyim. Allah kilosu sağlığını etkileyen diğer arkadaşlara inşallah azim versin.. Benim 3 kilomun lafı olmaz artık. Benimki bundan sonra güzel görünmek isteme meselesi. Giydiğim yakışsın, oram buram çıkmasın falan.. Herkesin kilosu kendine çok :)) İsteyen herkes versin o kilocukları inşallaahh!!