Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ah canıımmm Amin amin amiinnnn!!!!!

Mest çay işe yarıyor diyorlar.. Ama karın ağrısı falan olur haliyle.. Yine de tabi, buna değer sanırım.. Form çayını sabah aç karnına içmeye çalış eğer öyle yapmıyorsan. Kepeği de ondan hemen sonra sabah aç karnına ye. En azından 1 kaşık hakkını öyle yap. Kahvaltına onla başla. Üzerine de su iç. Daha etkili olacaktır sanırım :44: Benim öyle yapınca daha bi işe yarıyo.

galuba sanursam heralda ben pes ediyorum
Eneee :26: Ne oldu bee!! Ne pes etmesi noliiyyy

Son düzenleme:
Mest çay işe yarıyor diyorlar.. Ama karın ağrısı falan olur haliyle.. Yine de tabi, buna değer sanırım.. Form çayını sabah aç karnına içmeye çalış eğer öyle yapmıyorsan. Kepeği de ondan hemen sonra sabah aç karnına ye. En azından 1 kaşık hakkını öyle yap. Kahvaltına onla başla. Üzerine de su iç. Daha etkili olacaktır sanırım :44: Benim öyle yapınca daha bi işe yarıyo.

ya canım zaten yulaf hakkımı sabah omlet şeklinde tüketiyor ama yok... çok fenayım..

Oh maşallah

Bende seni tebrik ediyorum

Benimki bindirimden indirim di ama olsunn 500 gitmiş gibii en azındann :)

Merve sigorta konusunda yardımcı olabileceğini sölemiş bana mesajında.
Evet canımm
Acil AŞK sigortası istiyorum
Aşk bittiğinde sigorta bana para ödsesin istiyorummmm. Acımı parayla unutum aleme akmak istiyorum.
Varmı böyle bir sigortanız

Prenses adayım.
Çatladım gülmektenn maili okuyuncaa.
Hala gülüyorumm
Sen çok yaşa emiii

:)

Günaydın kızlar sabah müsli yedim. vallah bugün, ki dün sinir olduğum kişiler vardı, inadına geç geldim kütüphaneye. bugün benim ps günüm.
kendime salatalı izgara tavuklu salata aldım yanıma ve bir meyveli yoğurt. tartılacaktım bugün ama tartı mort :26: gözlerini açmıyor çıktım indim çıktım indim ama ıh ıh neyse..şimdilik benden bu kadar.... pes etmek isteyen arkadaşa: SAKIN !!!!!!!!!!!!!!!! kalıyorsun ve beraber başarıyoruz bu yolu yoksa hep üzülüp pişman olursun, devam etseydim şimdi istediğim kiloya ulaşmıştım diye....yani başarı da elde etmişsin zaten...

şimdi ben acil çıkmak zorundayım. o yüzden yazamıyorum fazla. sakın ben dönmeden pes etme. edersen de sen bilirsin. üşenmem gelir kıraraım kafanı. ya da pes et, sen bilirsin

yok burdayım bekliyorum nere gitcemki

Eneee :26: Ne oldu bee!! Ne pes etmesi noliiyyy

:44: :44: :44:

niçunnnn bu pes etmeeee

ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..

Üzerinden tam 20 kiloyu gönderiyorsun ve kendine haksızlık yapıyorsun, evet mutlaka sinir bozucu insanın tıkandığı birçok şey oluyor ama bu kadar irade göstermken bi anda pes demekle olmaz, hiçte biyere gidemezsin

atakta 3 gün daha çabalayarak vereceğin kiloyu belki seyirde bir ayda vereceksin.. bir deböyle düşün bu arada kilolarımız çok benziyor.
heheytttttt!!!! :))
Döndün mü neslim? pazar günü ales var. sen de girmeyecek miydin ales'e?
sabah biniyoz öğleden sonna evdeyiz..

ne dediginin farkindamisin sen acaba bizi yari yolda mi birakacaksin nicin bu pes? hele hele bu kadar gelmisken sen bilirsin tabi ama benim gönlüm razi degil bi ayda ya hepsini geri alirsan ya yine eskisi gibi olursa kilon???? düsündünmü tüm olasiliklari

ipektommmm kafama kese kagidi gecirip gezicem ortaliktaaa

Ben seni çok iyi anlıyorum kuzum, bende de irade sıfır, bu diyeti devam ettirmek için resmen kendimle mücadele etmem gerekiyor. Diyeti bırakırsan olacakları sen de biliyorsun ben sana devam edersen olacakları söyleyeyim.

1) AYNAYA BAKTIĞINDA MUTLU OLACAKSIN.
2) BAŞARINDAN DOLAYI KENDİNLE GURUR DUYACAKSIN
3) ALIŞVERİŞE ÇIKTIĞINDA İSTEDİĞİN YERDEN İSTEDİĞİN KIYAFETİ ALABİLECEKSİN.
4) İSTEDİĞİN GİBİ YEMEK YİYEBİLECEKSİN.
5) MORALİN BOZULDUĞUNDA ÇİKOLATALI BİR PASTA YİYİP PİŞMAN OLMAK YERİNE MUTLU OLABİLECEKSİN.
6) İNSANLARIN SANA BAKMALARINDAN RAHATSIZ OLMAYACAKSIN.
7) DAHA DİK, DAHA GÜVENLE YÜRÜYECEKSİN.
8) ŞU AN SANA HAYATININ EN BÜYÜK PROBLEMİ OLARAK GÖRÜNEN BU PROBLEMDEN KURTULACAKSIN.

LÜTFEN KENDİNİ TOPLA, BUNA MECURSUN BU SENİN İNSİYATİFİNDE OLAN BİR ŞEY DEĞİL, SAĞLIĞIN İÇİN, OĞLUN İÇİN, EŞİN İÇİN ZAYIFLAMAK ZORUNDASIN. VAZGEÇMEK GİBİ BİR LÜKSÜN YOK, LÜTFEN SİLKELEN VE KENDİNE GEL

lütfen pes etmeyin.... ben sizlerden güç alırken, pes ettim diyen birini görmek istemiyorum....

şu anda bana da xl giysiler bile zor oluyor ama, sonuçta sevinen biz olacağız....

lütfen bırakmayın.

CANIM!!!! bir sakinles elini yüzünü yika sen bu kadar kilo ile basa cikmis insansin yazik degil mi kendine neler cektiriyorsun sadece bir alisveris icin varsin giysin onlar xs konussunlar iki gram fazlaliklarindan (ki o belli ki baska yerden eksik) sakin ol ve yola devam et kardesim dahhil herkes 0 beden cevremde buradaki arkadaslar cok inceceiksin olmussun deseler bile onlarin yaninda shrek gibiyim...ama takmiyorum biliyorum devam ettigim sürece gidecek bunlarin hepsi ben iki hafta sonra 5 aydir 7 kilo verdim sadece e bende mi birakayim verdiklerimi alayim simdi? sen cok özelsin güzelsin ve buraya kadar nasil geldiysen öyle de devam ilerleyeceksn sende biliyorsun bende biliyorum bizde biliyoruz ki birakman hic birseyin cözümü degil, ozaman birak xl i xxl larin pesine düsersin bu böyle maalesef nolur birakma

icim cok fena oldu böyle konusunca sen
üzülme nolur

Aliyecimmm canımmm bayılıyorum sana çok mutlu oldummm darısı başıma inş. gurur duymalısın zaten kendinle herkes yapamaz bunu :)))

canım dediğin doğru her yaptığıma bir hata bulmaya çalışan bu kadın evlendiğimizden beri 7 kilo alan oğluna zayıf demekle ve beni oğlunu üzmekle suçlamakla meşkul. artık nefretim boyumu aştı sevgi namına bişey kalmadı o kadar ki başına bişey gelse üzülmeyeceğim nadir insanlardan biri oldu kendisi. benim sevgimi kazanmak kolaydır aslında ufacık şeylerden bile mutlu olan bir insanım örneğin 5 gün önce aldığım mikrodalganın sevincinden ateşim çıktı :))) ama nefretimi kazanmak zordur o benim nefretimi kazandı kin yok içimde ama kızların dediği gibi ben onu mutluluğumla vuracağım o benim mutluluğum ile mutsuz olacak.
bu arada ne düşündüm mikrodalga aldım ya oğlum hasta olur diye bile düşünebilir :)))))))

canımcım zaten 4 ay oldu ya pksmz'in dediği gibi 2 günde 1 ilişki zor akşama kadar canım çıkıyor işin gerçeği bende eşimle haydi gel bebek için yapalım demek istemiyorum. biraz hayatımı yaşamak istiyorum daha taze gelin sayılırım ben yapacak çooookkkk şeyimiz var aslında. bebek istiyoruz ama düzenli çaba göstermiyoruz ki tek çabam önümüzdeki ay takibe başlanacak hepsi o

bu kısır muhabbetine bayıldım hatta canım çekti yoksa aşmı eriyorum hehehehehehe
ben çıtı pıtıcık anne olmak istiyorum ayyy ne kadar zayıfsın bebek nerede desinler istiyorum :)))

Offf günü ve haftayı bitirdim sonundaaa.
Yarın da Bursa ya çıtırıma gideceğimm.
Herkese güzel hafta sonları
Şimdi gideyimde fön falan çektireyimm.
Birde düz görsün oğlan saçlarımııı
Savura savura :)

Gece falan girerimmm nasılsaa
Bu arada MEDESAM hiç yazmadı burdan ama işi gücü var.
Bana mail atmış . HİHİİİ
Dedikodu tam gaz devammmm anlayacağınız..

Nesliii varında haber ver yawrummm
Herkes son kararlarını versin artık.
Önümüzdeki haftanın gündemi 24 kasım büyük İstanbul buluşması olacak.
Ortak bir karar alıp ona göre plan yapacağızzz.
Ona göree
Öptüm herkesleriii
İYİ AKŞAMLAR

CANIM BENİM
Sen milletin kaprislerine ne bakıyorsun ,onlardaki komplex bence 100 gram alsalar dünyaları başlarına yıkılır ,çünkü zayıflığın güzellik ,hayatın tek amacı sanıyorlar ,sen onca kiloları vermişsin ki devamı da gelir ,ben de senin gibi düşünüyordum ,hatta hala kendimi şişman görüyorum,ama sonuçta bir yola çıktık çoook zor ve meşakatli bir yola ,olacak arada kaçamakların ,pes edişlerin ama asla vazgeçmeyecek,devam edeceksin yoluna ,istediğin kiloya inince de ödüllerini toplayacaksın ,evet bizlerde yemek yeme sorunu var ,yemeyi seviyoruz ama onu da öğrenecez ,nasıl dengeli ve iradeli yememiz gerektiğini ,sen yoluna devam et canım ,boşver milleti onu bunu ,bozma diyetini ,seyir evresi bence en kolay olanı asıl sorun güçlendirmede olacak ,işte o aşama da asıl irademiz olmalı ,normal yiyecekler ve iştah artışı yaşayacaz,seni kocaman öpüyorum

Bırakamazsın kuzummmmmmmmm girdin bu yola artık ........

İpeeekkkk kuzummm yaparım sen iste yeter ki...

Kuzum güçlendirmen hayırlı olsun şimdiden...ama kaç gündür kurtlar kaynıyodu içinde yerinde duramıyodun bu şikayetlerin sana güçlendirmede uslu duracağının belirtisi..hatta bence düzene bile gireceksin..spora yüklen biraz da..dukanı callen paklar.. hiç aksatma ama.. dukanın ilk günlerindeki disiplininle spor yap...artık gerisi gelir ama zamanla..yani kendine süre ver(mesela 1,5 ay) eminim bu sürenin sonunda daha bi memnun olacaksın..

Bi de şu karakteri senle acayip özdeşleştirdim..seni görmedim ama yüzünü böyle hayal ediyorum

hehehehe

Dely : güçlendirmen hayırlı olsun(tablo on numara yıne)

Aliye: valla cok sevındım buyuk bı azım senınkı aplam7

şaşkınanne: kaynana lafına uzunulmez... ıyı nıyetle bısı soylemezler sagolsunlar..kendını uzme kuzum hersey yoluna gırer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…