Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canım, saol.. İyi çalışmalar İyi dersler.. Okuyo muydun sen? Artık neyse :)) Yalnız tam da ortalamışsın gerçekten :) 7,4 - 7,4

Günaydııınn Aferin sanaaa :))

Oy oyy!! Ne güzzeeelll

Benim 1 tane 36 beden küçücük elbisem var.. Yaklaşık 7-8 sene önce teyzemin kızının nikahında giymiştim. Bi fotoğraflarım var, hem genceciğimm tabi gözlerimin içi parlıyo, hem de nasıl fizik varmış yaa.. O zaman da 55 kilo falandım heralde. Şimdi 55 bile olsam kemikler irileşti ki.. Bilmem girebilir miyim içine ama o elbisenin içine girmek istiyoruummm Çıksın dolaplardan eskileeerrr

Merhaba..
Kitabı almadıysan mutlaka al, alıp da başlamadıysan mutlaka başla :) Peynirin yağlı değil di mi? Yediğin tamam, uygun ama.... Kitaptan öğreneceğin çoook şey vaar.. en azından şimdilik atak kısmını okusaydın.. Kolay gelsin..

Günaydın canikoooo Arayı açma böyleee Oğluşunun uykusu da düzene girer inşallah.. Donutların da afiyet olsun

Ay sana inanamıyorum ben Uykuya hazırlanmışım.. bırakıp da Callan yapcam.. İmkansızz Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah ki mutlaka alacaksın Zaten eski kıyafetlere girmeye başlamışsın bilee Maşallah sana yaaa Günaydın bi de :))

Bildirim yapmıyor musun çalışkan çekirgeee

Oyyy!! Geçmiş olsuuunnn :2: Salgın var yaa :S Bi de üstüne karın ağrısıı.. Çekilir dert değil :S Çarcabuk geçsin inşallah..

Benim de burnum akmaya başlıyo galiba ve boğazım acıyo.. Zencefil demişler, ben de almaya çalışıyım bakalım.. Bi de sedergine içiyim, o da iyi geliyo.

Günaydın tatlıımm..! Az mı yiyorsun acaba sen :44: bir de hareket var mı sende? Peki spor falan? Yeşil çayı da arttırsan biraz olma mı? Gerçi geçen hafta 92,2'ymiş ama.. Bir ara 89 da görmüştün di mi? Ama 20 kilo falan verdikten sonra artık vücut direnç kazandı diyete haliyle.. Farklılıklar yapmalısın demek.. İşte dediğim gibi spordur falandır filandır.. Yemeni de arttırabilrsin

Son düzenleme:
uyuyan sosyal medya kullanicisi günaydin bebissss

yarin istiyorum bugün sebze günüm normalde eksilmem yarina kadar ama cok hareket edicem bugün

Günaydın kızlar

Başlangıç tarihi:10.09.2012
başlangıç kilo: 71
Hedef: 55
Boy.1.63
Geçen hafta:62.1
Bugün: 61
fark:1.1
toplam:10 olmuş he:)))

Sonunda regl olabildim ya moralim bile düzeldi :)))))) inş. haftaya daha çok gitmiş olarak çıkacağım karşınıza:)

Günaydın hanımlar..
geçmişe bakamadım ama önce bir bildireyim..
başlangıç: 31.10.2012
başlangıç kilo: 63,3
boy: 158
geçen hafta(1 kasım) 62,3
şu anki kilo:60,6
fark:-1,7
toplam giden:-2,7

aslında 4 günlük atak dönemimi 60,3 le kapatmıştım. 5. gün seyirde +300 üm var .. dukan amca seyirde artış görebilirsiniz demişti, bir de ben 3 gündür kabızım.. o yüzden diye düşünüyorum.. yine de can sıkıcı bir durum.. 5. gün seyir hadi - yok bari + olmayaydı diyorum...
sonra haftalık olarak yine de - deyim diye seviniyorum..
git gel duygulardayım ..

gunaydın kızlar adana bugun soguk ve yagıslı usudum

bıldırım :

buhafta 63kg

buaralar cok zorlanıyorum 60la guclendırmeye gececem ama sımdıden gecmek ıstıyorum aslında canım hep tatlı pasta borek ıstıyor

Bu öyle bi durum ki dün 58 çıktım diye havalara ucuyoken bu gün neden küsüratı vardı diye mızmızlanabiliyorum...
O yüzden sakin olmak lazım kendim için de diyorum bunu..

Tatlım light olanlardan aldım bide sebzeden çok protein tüketiyorum bugün sp gunüm yumurta hasladm peynir light sekersizcay yulaf kepeğinden krep bu gibi seyler iste :26: kitapta daha seyire geçemedim çok vaktim olmuyor burada sizin yorumlarınızı okuyorum

bu arada hedefi yazmayı unutmuşum özür.güncelliyorum:
hedef:50

mutluluktan uçuyorum ,şeytanın bacağını kütür kütür kırdım ,bu nasıl bişeymiş ya,hemen bildirim yapıyorum

başlangıç: 26.haziran.2012
başlangıç kilo: 67
boy: 150
geçen hafta 53.5
şu anki kilo:51.5

bendeki artılar suymuş meğer ,boşuna kendimi helak etmişim ,evet hatunlar geriye sadece 1.5 kg kaldı ,50 de başlıyayım güçlendirmeye

hepinizi çooooooookkkkk öpüyorum

Maşallaahh Nasıl kırdıınn? Gerçi yazmıştın galiba ama :44:
Ben de 1-2 beyaz gün yapam yaa Spor da yapıyoomm Hadi bakalıımm...

Bi de geçen hafta 70,9 muşsun sankim :44: Gerçi önemli olan sonuç tabii hihi Bi deee boyun kaç gülüm :))

uyuyan sosyal medya kullanicisi günaydin bebissss
............
Günaydın canım :))

Tamam, düzelttim
Sen bu azimle mutlaka görürsüünnn Birazcık daha sabıırrr Belinden düşen pantolonlara da elveda deee :)

Ay bu 69,9 hayranlığı nedir böyle ahahahha Forumda baya yaygın hihihiho

ben almim almim diyorum ama yok anacim olmuyo ki mecbur giyinmelisin mecbur olmasi gereken birsey ama bu sefer alinca dar alicam gözlerim pörtlercesine alicamki biraz uzun soluklu giyineyim
............
Mecbur giyincen tabi, hadi mecbur olmasa neyse hahaha Gözlerin pörtlercesine mi ahahha
Ay ben de alışkın olmadığım için, hani çok da zayıflamadım zaten dedim, gittim 29 beden kot aldım, bundan 2 ay falan önce. Ki o zaman da yine kilom 60 civarıydı Üzerime olunca da sevindiğim için, bi daha 28 falan denemedim. Ama bi kaç giymeye bollaştı ya o :S Yıkayınca darlaşıyo gibi oluyo ama, 1 giymeye yine aynı oluyo.. Sanırım 28'i de denemeliymişim :S

Merhaba.. Tebrikleerr.. Doğalsan marka hayvan yemi Migroslarda oluyor :)) Hem tatlı da yaparsııınn

Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..

ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim

Ben öyle bi tane almıştım. Çok dardı aldığımda, giyilmeyecek gibiydi. Ama indirimdeydi :) Geçenlerde giydim Gerçi göbek kısmı hala dar biraz ama Hedefim onu da bollaştırmak Sonra o pantolonu da giyememek

Son düzenleme:

boğaz ağrısı öksürük için zencefil ve tarçın çubuğunu kaynatıp içmek iyi geliyor. bir de nane hatmi çiçeği ve ıhlamur karışımı..

günaydınn millet,,hawa iyice sogudu kiş iyiden iyiye geldi ya hiç sewmiorum benn kışıııı :
:

Günaydın canlaaarr Bütün hafta çalıştınız çabaladınızzz.. Geldi bildirim günüüü

dely benide alacan mı listeye yapayım mı bildirimm ,hohoho ( kızmıosun umarım sana bu konuda takılmak houma gidior )

tebriklerrrrr

ahh aslım ahhh Adana dedin yaramı deştin gel burdaki hawayi görde bak bakem memleketimin havası nasıl bahar gelior :) dukana uygun puding weya krem karamel fln yap bence..simlanın tatlı isteğini bastırmak ıcın bıcok tarifi war,dene cnm.bunlar en tehlikeli zmnlar cunku.

Anlayamadım yorumunuzu bu bir eleştiri mı eğer ki öyleyse bu eleştiriyi acın ki yanlışım neredeyse bulayım dimi

eleştiri değil aslında. bazı kişiler, kitapta verilen izinlileri kendilerince biraz genişleterek tüketiyorlar. ben de bir dönem öyle yaptım. mesela beyaz peynir, kaşar, tavuk but v.b sadece buna dikkat çekmek istedim. bilinçli miydi, yoksa kitabı henüz okumadığınız için mi öyle yaptınız bilemedim.

pek bir bildiresim geldi. uzuuuuuun zaman sonra ilk defa bu hafta gerçek - bildiriyorum. geçen haftaki biraz karışıktı da.
günlerdir grip yüzünden yayılıp kaldığım, yürüyüş falan yapamadığım, hatta biraz fazla yediğim, hatta bu sabah da tuvalet olayına giremediğim halde -700 ))) inanamadım 3 kere tartıldım valla...

başlangıç 101
geçen hafta 67.5
güncel 66.8
boy 153

sorma gitsin ya cok moda 69,9 yavru kus ben hep kücük bedene meyilliydim 93 kiloyken bile ki ozaman sucuk gibi duruyordum pantollarin icerisinde bende aliyorum bi siyah pantol tutturamiyorum aliyorum 30 beden giyiyorum iki üc kez bollasiyo 60 derecede yikatiyorum anneme daraliyor ama bi ayakkabi giymek yetiyor belinin düsmesi icin ve rengi bozariyor bu sefer ha gayret diyip 29 28 giyicem bakalim 28 olmaz kanimca ama 29 a zorlicam sanki para basiyorum her hafta pantol alicam

bundan sonra sende hangisine rahat giriyorsan onu alma bir kücügünü al

Merhaba.

Adana'da mısın? Oranın soğuğundan ne olur yaa Baba tarafı Adana'da benim, ablam da Osmaniye'de. Daha dün "sıcak" diyolardı :)

E vermişsin işte yarım kilo daha, ne güzel Hem güçlendirmeye geçsen bile öyle her istediğin an doya doya tatlı pasta börek yiyemiceksin ki.. Biraz daha sabret bence..

Boyun kaç? Onu da yaziyim.

bu arada hedefi yazmayı unutmuşum özür.güncelliyorum:
hedef:50
Zaten geçen hafta bildirim yaptığın için, hedef kilon yazıyor bende canım, önemli değil

Ve de tebrikleeerr

Gördün mü baaakkk O kadar dert ettiğine deymedii Tebrikleer :129:

bitanecimmmmm cok mutlu oldum alisimmmm ayyy haftaya bi -800 gr fiyuuuuuvvv

kitaptaki yag oranlarina baktinmi canim? 0,2% serbest 5-7% yag orani sinirli izinli ve hergün yememe sarti ile:26: ben türkiyede hic bulamadim kasar

Günaydınlarrr...

ayy ilk bildirimimi yapıcam

başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
şuanki kilo: 66.7
fark: 2.4
hedef kilo: 60 (62 de olabilir)
boy: 169

nasıl kızlar iyi gidiyor mu sizce??????:44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
Kilo bildirimi
Bu hafta 74.3

Dunden beri yarim kilo almisim olabilir mi boyle bir sey?? Ama ben nedenini biliyorum. Dun aksam yulaf hakkimi bitirdigim halde, simdiye kadar ilk defa pisirdigim DUkan kekden yedim. uff ha iki kasik ha uc kasik ne farkeder, degilmis iste. verdigim kilo da 10 kiloyu gecmisti ne guzel, gerci sporu da cok kaciriyorum bu siralar, onun da artisi olabilir. Zaten bu ara duraklamaya girmeyi bekliyodum, bakalim bu seferki kac gun surecek. Ama bikmak yok devam

selamlar,

güncel kilo: 94,6

herkes iyidir inşallah. Dua edin de benim bilgisayarım tamir olsun da size kavuşayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…