- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
Oyy çok geçmiş olsunadaçayı boğazdaki iltihaplı durumlara çok iyi gelir, ama ben öyle durumlarda zencefili tek geçerim, tazesi marketlerde var çayını yap limonla iç iyi gelir inşallah
geçmiş olsun canım. zencefil öksürüğe çok iyi geliyor.. hemen elınde yoksada bır bardak ılık sute bıraz bal koy karıstır ıc boğazını falan yumusatır enazından..
Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı)
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay
Ara: peynir pirasa
Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)
2 litre su
Günaydın canlar
okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümdeoğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece
Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık
güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim amabuna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat
herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle
Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda
Günaydın Kuzular.....
Dün akşam yine elbise dolabını deşeledimvee içine giremediğim bir sürü pantolonu rahatça giyip 2 saat kendimi izledim (çok keyif alıyorum ben bundan yaaa) sonra üzerlerine başka şeyler denedim değişik kombinasyonlar yaptım.. sonra ben öyle oyalanırken oyalanırken bi baktım saat gece yarısını geçiyo ve ben callenimi yapmadım...:18::18: hemen yatağa yatayım diye uyku hazırlığı yaparken hatırladım ve uykusuz kalacağımı bilmeme rağmen callenimi yapmadan yatmadım... bunun verdiği huzurla ve bi o kadar da uykusuzlukla güne başlıyorum :)
Gidim de kahvaltı neyim yapim..
Günaydın canlar
okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümdeoğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece
Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık
güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim amabuna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat
herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle
Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda
Tüm foruma güzel bir gün diliyorum.
Diyete yeni başladım, yardım ve bol motivasyon istiyorum.
3 Kasımda 7 günlük atak başladım (Dukan Amcanın testi ile)
Atağın son günündeyim.
86,6 kg ile başladım, bugün 82,5kg çıktım.
bu dönem yulaf kepeği kullanmadım ama seyir evresi için sipariş verdim bekliyorum.
Tüm foruma güzel bir gün diliyorum.
Diyete yeni başladım, yardım ve bol motivasyon istiyorum.
3 Kasımda 7 günlük atak başladım (Dukan Amcanın testi ile)
Atağın son günündeyim.
86,6 kg ile başladım, bugün 82,5kg çıktım.
bu dönem yulaf kepeği kullanmadım ama seyir evresi için sipariş verdim bekliyorum.
canimmmmmmmm oh ya bende yapaydim dün pilates iyiydi ben yarin alisverise cikmaliyim bir pantol bile kalmadi belimden düsmeyen :18:
Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..
ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim
Canlarım günaydın,umarım herkes iyidir ve umarım bildirim gününde bol _ görmüşsünüzdür
ben 70.4 idim bu sabah.şimdi acil yetiştirmem gereken işlerim var onları halledeyim sonra gelicem tekrar hadi byee
ÖNcelikleeee "hay dilinizi eşek arıları polenlesiiiiinnnnn!!!!!" :))
alıntı yapma lüksü şeyedemedim, kusurua bakmayınız hatunlar :)
................