Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canlar :KK16::KK16::KK16:

okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümde :KK53: oğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece :KK53:

Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık :KK34:

güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim ama :KK14: buna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat :KK9:

herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda :KK1:

Son düzenleme:
Günaydın Kuzular.....:KK16:

Dün akşam yine elbise dolabını deşeledim :KK1::KK1: vee içine giremediğim bir sürü pantolonu rahatça giyip 2 saat kendimi izledim (çok keyif alıyorum ben bundan yaaa) :KK1::KK1: sonra üzerlerine başka şeyler denedim değişik kombinasyonlar yaptım..:KK9:sonra ben öyle oyalanırken oyalanırken bi baktım saat gece yarısını geçiyo :KK52::KK52: ve ben callenimi yapmadım...:18::18: hemen yatağa yatayım diye uyku hazırlığı yaparken hatırladım ve uykusuz kalacağımı bilmeme rağmen callenimi yapmadan yatmadım...:21: bunun verdiği huzurla ve bi o kadar da uykusuzlukla güne başlıyorum :)

Gidim de kahvaltı neyim yapim..:21:

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 75,7 kg
Bu hafta; 74,6 kg
Fark; -1,1kg
Boy: 164 cm

Günaydın kızlar :KK71:
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor... :KK14:
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
:KK50:
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn :KK31:

Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor... :KK14:
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:

Oyy çok geçmiş olsun :KK50: adaçayı boğazdaki iltihaplı durumlara çok iyi gelir, ama ben öyle durumlarda zencefili tek geçerim, tazesi marketlerde var çayını yap limonla iç iyi gelir inşallah :KK16:

geçmiş olsun canım. zencefil öksürüğe çok iyi geliyor.. hemen elınde yoksada bır bardak ılık sute bıraz bal koy karıstır ıc boğazını falan yumusatır enazından..

günaydın buaradaaa:KK3:

bıldırım gunu bugun 90,8:KK50:

ya bendedemı yağ kalmadı acabaaa:KK9::KK9::KK9:

yada ben bugune kadar yağdan az verdımde coğu kastanmı gıttı naptım ben yaaa...

Mesela dun sabah peynır ve bır bardak cay ıctım, arada 1 bardak yesılcay bırbardak mest form ıctım.
Öğlen elımın ıcı kadar ıkı parça ınce dılım tavuk gogus ızgara ve ayran ıctım. Akşamda yıne tavuk ve ayran.. suyumda muazzam..ya nıye gıtmıyor nıyeeeeeeeeeee:KK52::KK52::KK52:

Oyy çok geçmiş olsun :KK50: adaçayı boğazdaki iltihaplı durumlara çok iyi gelir, ama ben öyle durumlarda zencefili tek geçerim, tazesi marketlerde var çayını yap limonla iç iyi gelir inşallah :KK16:

geçmiş olsun canım. zencefil öksürüğe çok iyi geliyor.. hemen elınde yoksada bır bardak ılık sute bıraz bal koy karıstır ıc boğazını falan yumusatır enazından..

sağolun kızlarrrr :KK71:

aklıma zencefil gelmemişti hiç hemen tedarik ediyorum
:44:

Günaydin güzellerimmmmm artik 7 bucukta ofiste olmak ara sira zor gelmiyor bana gelip ortalik sessiz sedasizken gecmisi okuyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bugün bekledigim olmadi maalesef ben bugün 69,9 bile olsa 60li rakami görürüm diyorum okadar inandimki buna gece bi ara uyandim lavaboya hemen tartildim :26: ama yok olmadi kil payi kacirdim :KK14::KK14::KK14::KK14: herseye uydugum halde bakalim 3 güne kadar regl im belki ondan sonra gider birden 2 kilo ve sok olurum:KK9:

baslangic tarih: 21.06.2012
baslangic kilo: 77
hedef kilo: 65
suanki kilo: 70
gecen hafta: (delycimmm bi sasirma olmus bebeim 70,8 di listede 70.4 yaziyordu):KK17:
boy 1.73

(yeni gelen arkadaslar ve benim gecmismi bilmeyenler ortalama iki ay diyet disiydim)

hergün 5 km yürüyüsümü yapiyorum pilatesimi biraz aksatioyrum ama minimum 3 defa haftaya yapmaya gayret gösteriyorum:KK5:

Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı :KK53: )
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay

Ara: peynir pirasa

Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)

2 litre su

canimmm senin bu kasar peynirin ve beyaz peynirin nasil yagsiz oluyor ??? ayica sebze günlerinde yine protein sebzede cok olmali

okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümde :KK53: oğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece :KK53:

Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık :KK34:

güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim ama :KK14: buna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat :KK9:

herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda :KK1:

tatlikuuus günaydin hosgeldin nereerdesin yaaaa bak oglusuna ya isiririm gelirsem o emreyi insallah düzene girersiniz yine senide bbizden bizi senden mahrum birakmasinnn:KK5:
Günaydın Kuzular.....:KK16:

Dün akşam yine elbise dolabını deşeledim :KK1::KK1: vee içine giremediğim bir sürü pantolonu rahatça giyip 2 saat kendimi izledim (çok keyif alıyorum ben bundan yaaa) :KK1::KK1: sonra üzerlerine başka şeyler denedim değişik kombinasyonlar yaptım..:KK9:sonra ben öyle oyalanırken oyalanırken bi baktım saat gece yarısını geçiyo :KK52::KK52: ve ben callenimi yapmadım...:18::18: hemen yatağa yatayım diye uyku hazırlığı yaparken hatırladım ve uykusuz kalacağımı bilmeme rağmen callenimi yapmadan yatmadım...:21: bunun verdiği huzurla ve bi o kadar da uykusuzlukla güne başlıyorum :)

Gidim de kahvaltı neyim yapim..:21:

canimmmmmmmm oh ya bende yapaydim dün pilates iyiydi ben yarin alisverise cikmaliyim bir pantol bile kalmadi belimden düsmeyen :18:

Son düzenleme:
Tüm foruma güzel bir gün diliyorum.

Diyete yeni başladım, yardım ve bol motivasyon istiyorum.

3 Kasımda 7 günlük atak başladım (Dukan Amcanın testi ile)

Atağın son günündeyim.

86,6 kg ile başladım, bugün 82,5kg çıktım.

bu dönem yulaf kepeği kullanmadım ama seyir evresi için sipariş verdim bekliyorum.

hep gözlerimiz seniiii arıyoooo sen yine zaman buldukça uğraaa kuzum bak buradan uzak kalınca kaçamakta yapıyomuşsunnn :KK30:

Atağın son günündeyim.

bu dönem yulaf kepeği kullanmadım ama seyir evresi için sipariş verdim bekliyorum.

hosgeldin canimmmm güzel kilo vermissin....yulafinda olsaymis daha cok verecekmissin demekki :26: seyirde bol bol eksiler

Atağın son günündeyim.

hoşgeldin canımm, bir an önce yulaf kepeğini kullanmaya başlamalısınnnn dukan amcam bu konuya özellikle değiniyorrrr

canimmmmmmmm oh ya bende yapaydim dün pilates iyiydi ben yarin alisverise cikmaliyim bir pantol bile kalmadi belimden düsmeyen :18:

Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..

ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim :KK60::KK60::KK60:

Canlarım günaydın,umarım herkes iyidir ve umarım bildirim gününde bol _ görmüşsünüzdür:KK16:
ben 70.4 idim bu sabah.şimdi acil yetiştirmem gereken işlerim var onları halledeyim sonra gelicem tekrar hadi byee:KK3:

destek çok iyi geldi:KK52:

tatlı canavariyim ve bu diyet beni bu açıdan etkiledi ama dayanıcam.

yulaf kepeğindeki gecikmem, sorunlu bir alan olmasından....

hangisi iyidir, nerden alınır diye araştırırken zaman geçti:KK25:

hayvan yemi gibi birşeye para vermek istemedim:KK53:

Evet işin en zevkli kısmı...gidip alıyorum diyorum sonra neyse bi beden daha küçülcem zaten boşu boşuna almıyım diyorum..

ya da gidip küçük beden mi alsam küçülünce de giyerim :KK60::KK60::KK60:

ben almim almim diyorum ama yok anacim olmuyo ki mecbur giyinmelisin mecbur olmasi gereken birsey ama bu sefer alinca dar alicam gözlerim pörtlercesine alicamki biraz uzun soluklu giyineyim

Canlarım günaydın,umarım herkes iyidir ve umarım bildirim gününde bol _ görmüşsünüzdür:KK16:
ben 70.4 idim bu sabah.şimdi acil yetiştirmem gereken işlerim var onları halledeyim sonra gelicem tekrar hadi byee:KK3:

günaydin bitaneeeeeem hadi hallette gel artik:KK16:

Günaydın canlaaarr :KK3: Bütün hafta çalıştınız çabaladınızzz.. Geldi bildirim günüüü :KK1::KK1::KK53:

Yazmaya devam edicem, benden kurtulamazsınız da Neslican'a gülücem önce hahahaha :KK9::KK9: Yerim seni llleeyynnn!! Ahauha :KK9:

ÖNcelikleeee "hay dilinizi eşek arıları polenlesiiiiinnnnn!!!!!" :))

alıntı yapma lüksü şeyedemedim, kusurua bakmayınız hatunlar :)
................

Ne dicem Neeeesss: Dün gece yatar ayak face'de bişi gördüm. Bi kedi gördüm sanki :KK53: Ben de cevap yazdım diye hatırlıyorum uykulu uykulu.. Şimdi baktım yookk :KK70: Kız ben rüya mı gördüm yoksa ahah :KK9::KK9:

GÜNAYDINNNN çok mutluyum sonunda kırdım şeytanın bacağını

ama bu hafta baya ugraştım kızlar ve sonuç çok abartı olmasada benim için gayet yeterli

başlangıç:07.06.2012
baş kilo:83,3
geçen hafta 70,7
bu hafta:70,00 (hatta tartı 69,8 e gelip hop 70 yaptı yarın öbürgün kesin benim yani)
toplam giden:13,3

dün saf beyaz yaptım ki içinde sür ürünleri bilem yoktu. yarında aynı yapıcam bugün ps yapıorum akşama pırasa var

sizleri çok seviyorum yoğun arkadaşınız işe koşar kuu

Kızlar bildirimi kime yapıyoruz napıyoruz bilmiyorum

bildiriyim ben de ilk olarak :26:
Altta yazanlardan kopya çekerek yapıyorum eksiğim yanlışım varsa düzeltin :26:

Başlangıç: 15.09.2012
Boy: 165 cm
Başlangıç kilo: 67,00
Geçen hafta :59,00
Bu hafta:58,5 (küsürat değişken olduğu için ortalama yazdım)
Hedef:54,00
Toplam giden: 8,5

X