oyyyyyyyyy süpersiniz medesan sondaki hatun senmisin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm içimden o senmişin gibi geldi birdaha bende gelmek istiommmm
ama önce bi kilo vereyim 69 olayım içinizde tek şişko ben olurum vallahi yoksa((((( herkes çıtır maşallahhhhhhhh
hoşgeldin ben sabahları krep olarak tüketiyorum kepeği ama bunun keki var poğacası ver kendine göre bir yol bulursun mutlaka tüketmen lazımmmmm
slm kızlar gene bol bol kaynatmışınız pazara gittim geldim öldüm çimdide callanımı yapıcam kısmetse 2/21 :)))))) her yoldan savaşıyorum iyi akşamlarrrrrr
ama ama bu diyettin en zor tarafı peynir benim için ya
tatlıymış oymuş buymuş derdim değil artık ama peynir çok fena
ne kadar yiyorsunuz peynir günlük olarak
aliye sen yerken keçi peynirini ne kadar yiyordun mesela duraklama yapıyormuydu sende
ben 4-5 aydır light peynir yiyorum. o zamana kadar yoğurdu da peyniri de ne istiyorsam ondan yedim. krem peynir v.b hariç tabi. tulum, eski kaşar, keçi peyniri hatta koyun peyniri bile yedim. sabah 2 kibrit kutusu kadar yiyordum. gün içerisinde de yediğim oluyordu. birkaç ay evvel, bir duraklama sırasında, duraklamayı kırmak çin bir silah gibi gördüm ve light peynire geçtim. açıkcası ben başından beri normal peynir yediğim için bende duraklama yapmadı. ama sen light yiyorsan ve normale geçersen duraklama yapabilir.
yok işte ben de krem peynir hellim vs dışında her türlü peyniri 2 kibrit kutusundan biraz fazlaca tüketiyorum çok seviyorum
tulumu keçi peyniri tabağa koyup mikroda ertip azıcıkta kızarttım mı ohoo değmeyin keyfime
limitim olmuyor neredeyse
tabi aklımca eridiğinde tabakta azıcık yağı ve suyu çıkıyor ya
diyorum daha zararsız oldu
kandırmaca tabi
sonra peynirin tuzundan suyu dikiyorum :)))
kısır döngü
kusuuuum ben almanyada yasiyorum alisveriste yaptim...sunu söylim aromalari igrenc ötesi....dukanellayi cok sevdim ve bisküvileri...günde 3 tane izinli ve 3er 3er paketli zaten cantamda hep bulunuduruyordum evde olamadigim zaman kepegimi tüketmek adina bisküvi yiyordum....ama hani söyle söylim büyük bir kayipta degil:26: olmasada olur burada bi ton arkadasimiz dukanellayi kendisi yapiyor ben biraz üsengecim 8 saat calistiktan sonra yapasim gelmiyor birsey kolayina kaciyorum
evet canım yeniyo sınırlı olarak...az önce dışarı çıktım aktara sordum gojibery mink kırmızımsı meyve dedim kuş üzümü gösterdi bana ya
Allahtan cehaletime gelip de almadım resmini görmüştüm bi ara
Ben seyirde 2 yemek kaşığı serbest diye biliyorum....:44::44::44:
bugün iş dönüşünde mig ...dan yulaf kepegimi aldım cok kötü yorumlar duydugum için tedirgindim...napıyım napıyım 2 yumurta peynir 4.5 kasık yulaf süt azıcık kab.tozu ekledim he az pul biber az nane süüüüüüüpeerrroldu tabi 3 eböldüm 1 parcasını yedim ama cok begendim ...heh bide soru olcak tavuk haslayınca suyunu içebilirmiyiz?
Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı)
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay
Ara: peynir pirasa
Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)
2 litre su
diyeti kendine göre uyarlamışsın sanırım.