Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar herkese güzel, tartı ile dostça bir ilişki halinde bir gün dilerim

Selam fefilifa:80:

Keşke kitabı baştan sona okuyup öyle başlasaydın rejime. Aslında fazla da yanlışın yok. Sadece kaşar ve normal beyaz peynir olmaz ben en az yağ oranı en düşük olan bir lor peynir çeşidini kullanıyorum. Maalesef diğerleri yağ oranı yüzünden rejime uygun değil. Diğer seçeneklere diyeceğim yok, güzel bir akşam yemeği (tabii ki o balkabağı kızartmasında yağ kullanmadıysan yada çok az kullandıysan)

güzelim ben de oluyordu, ağzım kuruyordu falan. Kitapta bununla ilgili bilgi var, bu protein ağırlıklı beslendiğimiz ile ilgili bir durum ve dukan amcaya göre iyi bir işaret, çünkü bu zayıflamaya başladığının işareti imiş. Yağ yakıp, bu süreçte bedeninin ürettiği 'çöplükten' kaynaklanıyormuş. Bunun çoğu idrar yolu ile atılıyor, bir kısmı da nefes ile. Ketos dedikleri metabolizma durumu oluşuyormuş protein ağırlıklı gıdalardan dolayı, bu da ağız kokusu gibi durumlar yol açıyormuş. yulaf kepeği bu durumda biraz dengeyi sağlıyormuş, ama en önemlisi, ki bunu ben de böyle çözüyorum, bol bol su iç. ben ağzımda tuhaflık hissettiğim an şişeye sarılıyorum şekersiz sakız da öneriyor dukan amcamız...

internetbaglimsi aynı boyda sayılırız. Ben bugün bildiri günü olduğunu bilmiyordum, halbuki sabah tartılayım demiştim oysa. dün zaten teyzem fırçaladı beni, anneme dönüp 'bunun neden diyet yaptığını anlamıyorum zaten!!! Nerenden vercen ki daha ? Senin diyet yapman gerekiyorsa biz ne diyelim?? Şişmanım dersen halen daha yersin dayağı'' dedi :26: vallah en son 57-58 arası gidip geliyordum. Bi daha ki bildirim günü ne zaman ? bildireyim ben de

ay güzelim geçmiş olsun yaaa olmazsa doktora bir görün :94: biraz dinlen aslında sonbaharın ayrı güzelliği var :119: ama birden soğuklar bastırdığı için de çok hain bir mevsim:105:

Bu arada dün tavuk kanadı pişirdim fırında (dukan yemek tarifi var güzel bir tane). zaten fazla yiyemedim teyzemler vardı, paylaştık, zaten pek de aç değildim. Bugün için müsli krep suffle ve kek hazırladım kendime. Sabah yağsız süt ile dukan müslimi yedim, bi tane de siyah-beyaz sufflemden yedim(akşam geç olduğundan yiyememiştim, içimde kaldı vallah. dukan tarifleri arasında favorim şahsen). dukan krepime yağsız labne peynirimi sürdüm ve bir tane dukan mini keki (aslında vanilyalı dukan kurabiyesi olacaktı ama uykusuzluktan tarifi okumadan dalldım malzemelere, kurabiye yerine yaptığım bir hatadan dolayı kek yaptım) paketleyip çantama attım. kütüphanede zor oluyor öğlen uygun bir yiyecek bulmak. Sabah güzel kahvaltı yapıp, yanıma akşamdan hazırladığım atıştırmalıklardan alıyorum. Yarın yine ps günüm, bu günler daha kolay, tavuk gögüsü parçalı salata yada ton balıklı salata alabiliyorum yanıma. aslında dukan pizzası çekti canım ama bugünlük yulaf kepeği dozumu doldurdum sayılır.
Çay demliyorum şuan, kütüphanede arkadaşlarla hüpletcez biraz :126: hepsi benim çayı bekliyor ben kaçar şimdilik öpüldünüzzzzz

Son düzenleme:
Selam herkese..
Başlangıç tarihi: 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo:66.4
Hedef kilo:54.0
Geçen hafta:55.5
Bu hafta: 56.3

Bu hafta +800 çıktım. Tüm hafta hazır köfte, kebap, döner tarzı şeyler yedim. Yağ oranlarına dikkat etmiyorum tabi artık, bu büyük bir etken olabilir. Beyaz et yemedim, onun eksikliği muhakkak var. Kaçamaklarım yok diyemem. Buradan uzaklaşmanın da etkisi büyük tabi. Ha, birde zeronun miktarını günde 1 lt'ye çıkardım. Hepsinin karışımı +800 işte.

Pazar gününden itibaren beyaz yumruk yapmak gibi bir düşüncem var bakalım.

Sevgiler hepinize..

Ben böyle bir azmi ayakta alkışlıyorum

Dukan Amca, bana 65 kilo olacaksın dedi ben 21 kiloyu nasıl vericem diye haylalık yaparken, siz gerçek bir başarı yakalamışsınız.

Canı gönülden tebrik ediyorum sizi...

Bana da ders olsun bu

kilo bildirimim
başlama tarih 10.09.2012
başlama kilo 91
boy 168
hedef 68

geçen hafta 83.1
bu hafta 82.3
giden -800
toplam giden -8.7

deneysel bir çalışma yaptım; dukan galeta... mutfakta mayalanıyor. bi şeye benzerse tarifini veririm. benzemezse de sağlık olsun...

sağol arkadaşım... valla ibreti alem şeklinde dolaşıyorum ortada...

dün de söyledim. burdan uazklaşanın diyeti aksıyor. aman dikkat arkadaşım. bu kadar emek boşa gitmesin.

Forum üyeleri; yeni üye olmam sebebiyle affınıza sığınarak soruyorum...

Her perşembe kontrol günü birşey mi yapıyorsunuz:44:

Kim ne kadar kilo verdi hesabı...

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (01.11.12) : 73,2
Bu Haftaki (08.11.12) : 72,3
Haftalık Fark: 900 gr
Toplam Fark: 6,700 gr

Slm kızlar nasılsınız bugün 72 olurum umuduyla tartıya çıktım ama nafile neyse mehter marşı tadında kilo vermeye başladım bende 2 ileri 1 geri neyse gidecek bu kilolar azmediyorum yapıcam :)))))) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz kilo verenleride tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesin haftaya vericekler inşallah bu arada izmirde hava acaip soğumuş yahuuu dün kısa kollu ile pazara giden ben bugün balkonda çamaşır asarken dondum yahuuuuuuuuuu :))))))

birde bişi merak ediyorum sizdede oluyormu ben zorla kahvaltı ediyorum mesela 9-10 gibi kalkıyorum oyalanıyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum ve canım hiç istemiyor zorla yiyorum bu kahvaltıda beni 6-7ye kadar tutuyor :S
kahvaltıda kepekle yapılan krebi yapıyorum 1 bardak sür biraz peynir güne göre domates veya kırmızı biber ekliyorum azcık şey gitmiyo yahuuu anlayamadım ha birde 1 bardak süt içiyorum neyse daha sonra yine görüşürüz çok kaynatmayın yahu akşama kadar oku oku bitmiyor :))))))

tatlandırıcıyı fazla kaçırdıysan su tutuyor. 1 gecede yarım kilo alınmaz.

Kızlar kızlar.. hani şu beyaz yumruk, beyaz gün vs diyorsunuz ya nedir kendisi.. sadece beyaz et mi yiyorsunuz yanınsa süt yoğurt yumurta peynir var mı?
şahsen ben başlayalı daha hiç kırmızı et yemedim de... bu sefer durakladığımda ne yapacağımı mı şaşıracağım diye düşündüm bir an:18:

Forum üyeleri; yeni üye olmam sebebiyle affınıza sığınarak soruyorum...

Her perşembe kontrol günü birşey mi yapıyorsunuz:44:

Kim ne kadar kilo verdi hesabı...

kilo bildirimi yapıyoruz her perşembe. dely de onları liste yapıyor. başlangıç kilon hedef kilon geçen haftaki klon, bugünki kilon ve boyun

ben de but yiyorum yaaa.. göğüs çok kuru geliyor bütün öğünleri göğüsle yapamıyorum araya but koyuyorum.. hatta dün sırf but vardı et olarak... :26:

ben de but yiyorum yaaa.. göğüs çok kuru geliyor bütün öğünleri göğüsle yapamıyorum araya but koyuyorum.. hatta dün sırf but vardı et olarak... :26:

genelde bende but yiyorum kolayıma da geliyor göğüs için şöyle bir yöntemim var ince ince doğrayıp tavaya alıyorum kendi sularında pişiyorlar suyunu çkince hafiften kızarmaya başlıyor o ara ya soya sosu kullanıyorum ki süper yapıyor ya da biraz su ekleyip baharatlandırıyorum özellikle köri ile süper oluyor :)

tatlandırıcıyı fazla kaçırdıysan su tutuyor. 1 gecede yarım kilo alınmaz.

Anladim, belki ondan olabilir. Ben genellikle cok tatlandirici tuketmemeye calisiyorum. Herhalde o yuzden. Arada boyle cokca alinca derin etkiliyor. Eger suysa gider, bir iki gun beklerim o halde

kilo bildirimi yapıyoruz her perşembe. dely de onları liste yapıyor. başlangıç kilon hedef kilon geçen haftaki klon, bugünki kilon ve boyun

hmmmm

kilo bildirimi iyi bişiii gibi göründü...

valla utanma belası, ben gaza falan bile gelebilirim böyle

bana disiplin lazımdı zaten... iyi oldu valla...

teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..
izinli sınırlı mıydı soya sosu sanki, her tavuğa katmamak daha mı iyi :44:

Beyaz gunde balik ve tavuk'un yanina sut, yumurta beyazi, yogurt tuketebilirsin. Sinirli izinlilerden o gun hic tuketmemen faydali olacaktir. O yuzden ben o gun peynir yememeni oneriyorum. Cunku burdaki peynirlerin yag orani hep yememiz gereknden yuksek.

Bir de oyle hemen beyaz yumruk gibi bir harekete gecmeni onermem. Cunku o kilonun cok duraklayacagi donem icin gecerli. Eger her sefer onu yaparsan giderek etkisi zayiflicaktir.

Bi de balik ve tavugu ne kadar tuketebiliyosan o kadar tuket. Ondan zarar gelmez. Onlari ne kadar cok tuketecegin kilo vermeni hizni belirler. Audrey'in blogunu okuyosan, o da ilk ay hep balik yemis ve ilk ayin sonunda tam 10 kilo vermis. harika sonuc. Ama benim bunyem fazla baliga isyan ediyor. palamut sezonunda baliktan cikmisim, bi tek ton yiyebiliyorum. bakalim, simdi lufer var, bir iki de ona bakalim.

teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..
izinli sınırlı mıydı soya sosu sanki, her tavuğa katmamak daha mı iyi :44:

Seker katilmmamis soya sosu olmasi lazim, light olanlarindan alsan daha iyi olur. Ve galiba bir corba kasigina kadar izinli. Ama tolere izinliler arasinda sayilmiyor. O yuzden kakao tukettigin gun yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…