asıl seyirde yeniyor zaten
atakta yemesen daha iyi bence. kitapta o konuda ne yazıyor hatırlamıyorum ama göji sınırlı izinlilerden ve sınırlı izinliler (yulaf kepeği hriç) atakta yenmese iyi olur.
hatun kişiler kitapta baktım dayeniden bulamadım yaf gözlerim mi görmez oldu nedir.. bu goji seyirde de yeniyordu sanki değil mi?
bir de pınarda light labne varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?
bir de pınarda light labne ve sürülebilir light beyaz peynir varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?
bir de pınarda light labne ve sürülebilir light beyaz peynir varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?
İnşallah geliirrrEvet hatta facebookta bir sayfa sayesinde bu diyeti yapmaya karar verdim bir gece dolanırken saat 2.5 a kadar baktım baktım ve eski haline geri dön özge dedim ertesi gün öğlen arasında hemen kitabı almaya gittim inşallah sonu gelir
heheh kız sen manyaksın bugünlerde
1 kg sınırı ben bilmiyodum yaa anaa hiç dikkat de etmiyorum...:26::26: süt ürünlerinden yoğurdu ve kefiri bazen light olmadan da tüketiyorum hatta itiraf ediyim kefiri hiç light tüketmedim daha..ama peyniri ve sütü hep light tüketiyorum..yoğurdum light değilse 1 küçük kase yiyorum abartmadan..
hatun kişiler kitapta baktım dayeniden bulamadım yaf gözlerim mi görmez oldu nedir.. bu goji seyirde de yeniyordu sanki değil mi?
bir de pınarda light labne varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?
Saol canım.. ama ben normalde diyet de yaparak ancak 1 ayda 3 kilo vermiştim spor salonunda. Tiroid'e de baktırcam bakalım. Ne bu kardişiimmm!! Millet diyetsiz veriyor, ne güzelHe walla takığım ben kendimee :S Hiç zayıf bi insan olamıcak mıyım beennn Baya zayıf ama.. Şöyle 36 beden olmak istiyorum. Bi şeyi giiyerken oram mı çıktı buram mı çıktı diye düşünmek istemiyorum.. Tayt giyiyorum bacaklar kalın Pantolonlardan göbek çıkıyo diye üzerine bol şeyler giyiyorum... Bitsin artık bu çileeee!! Bir de bi kaç seneye hamilelik planlarım var. Zaten yine alıcam.. Tabi inşallah alırım diyorum onun için hihi Bari bu dönem zayıf oliyim de bi kaç sene keyfini süriyiimm.. Haftada en az 3 gün gidicem bakalım spora. Zaten daha 3 kere gittim, hafif şeylerle başladım. Bundan sonra düzene girer kanımca.. Dediğin gibi olur inşallaahh!! Saoolll
Ben bunu atlamışım canım :) Allah tamamına erdirsin!!! Bir yastıktaaa.. Ya da 2 :) böylee:İradene de hayran kaldım Hep böyle devam eder inşallahh!!
pinarin light labnesi bize uygun degil canim.
%7 yagli peyniri tolere yiyecek olara yiyebiliyoruz 40 gr kadar.
Normal yediklerimizin %2 yagli olmasi gerekiyor.
Light labnenin yag orani cok yuksek %17 gibi bir sey di yanlis hatirlamiyosam.
Ben pinar bembeyazin lightini tuketiyorum onun yag orani %10. hani tolere yiyebilcegimizden bile cok ama markette en dusuk yagli onu bulabildim. Bir de Sutas Premiumu diyolar. onu hic gormedim. Ama burdakiler ondan tuketiyor.
%17 ile neresi light imiş ki onun o zaman :)
Sporda kilo vermenin dışında toparlanıyorsun zaten:) ister istemez yani devamlı yaptığında sıkılaşıyorsun vucüt başka bir hal alıyor:) Elbette trioide baktırmak lazım belki oda olabilir ama inş. değildir hani sadece metabolizman yavaştırr ve ondan veremiyorsundur:))
aynı dert bende de inş. o günleri de görürüz:)) en fena o pantolon durumu göbek yok mu göbek herşeyde pırtlıyor:))) bende onun için çabalıyorum ama olmuyor inş. olur ideal kiloma(dukanın dediği) şurda 4 kilo kaldı sözde ama göbek duruyor aynı
inş. istediğin kiloya düşersin canım yaa Allah gönlüne göre versin:) zatennn normal bir insan için sporu haftada 3 gün öneriyorlar daha fazlası olmaz diyorlar:)))
teşekkür ederimmmmmm ...inş. devam ederim iradeli bir şekilde:)
atak bitti benim seyirde 4. günümdeyim :)
aaaaa adını hatırladığıma şükredeceksin. yaşlıyım ben, anca bu kadar...))
merhaba kızlar atağın 6. günü okadar hata yaptımki kitabı almaya karar verdim yani bıraktım okuyup tekrar başlıcam googlede girdiğim zaman 49 çeşit dukan kitabı çıkıyo hangisini almalıyım çevirmeni yayı evi vs yada üzerinde ne yazıyo?????????????? bilgilendirirseniz sevinirim
bide evde mayaladığımız doğal yoğurdu tüketsek olurmu??????????* sütü eşim bi velisinden alıyo mandıralarımı ne varmış ama kaymağını alıp mayalıyorum
ben yağ oranlarına bakmıyorum hiç onların. light falan bilmem. sürülebilir peynir yeme, garanti olsun. peynir ne kadar sürülebilirse o kadar yağlıdır, ne kadar dağılabilirse o kadar yağsızonları sınırlı izinli gibi, kullanıyoruz bazen. tatlı için light labne v.b. ben kullanmadım hiç ama kullanıyorlar yani.
merhaba kızlar atağın 6. günü okadar hata yaptımki kitabı almaya karar verdim yani bıraktım okuyup tekrar başlıcam googlede girdiğim zaman 49 çeşit dukan kitabı çıkıyo hangisini almalıyım çevirmeni yayı evi vs yada üzerinde ne yazıyo?????????????? bilgilendirirseniz sevinirim
bide evde mayaladığımız doğal yoğurdu tüketsek olurmu??????????* sütü eşim bi velisinden alıyo mandıralarımı ne varmış ama kaymağını alıp mayalıyorum
bende birşey sorucam şöyle sert keçi peynirinin yağ oranı nasıl sizce
veya tulumun
keçi peyniri için az yağlı denir ama içeriği nedir gözüme ilişmedi hiç
teşekkürler canım ya yoğurt?????hepsıburadadda var canım ghemde en uygun orda ucretsız kargo ıdı. tabı onlarda kesfedıp fıyatı artırmadıysa..
oyyyyyyyyy süpersiniz medesan sondaki hatun senmisin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm içimden o senmişin gibi geldi birdaha bende gelmek istiommmmEki Görüntüle 547507 Eki Görüntüle 547508 Eki Görüntüle 547509
evet kızlar umuyorum fotoğraflarımızı ekleyebilmişimdir :)
güzel bir kahveydi kendi adıma
iyiki geldin nesli
iyiki bizde buluştuk medesa
darısı hepinizin başına
hoşgeldin ben sabahları krep olarak tüketiyorum kepeği ama bunun keki var poğacası ver kendine göre bir yol bulursun mutlaka tüketmen lazımmmmmMerhabalar;
ben dukana yeni başladım ve biraz araştırma yaparken bu sizleri buldum biraz okumaya çalıştım hemen kitabı satın aldım gerçekten kitabın çok faydası olduğunu düşünüyorum ancak paylaşımda bulunmak motivasyon açısından da çok önemli bu sebeple mümkün olduğunca sizinle beraber olmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz
benim size öncelikli olarak bir sorum olacak yulaf kepeğiyemesek olmaz mırezalet bir tadı var bence gerçekten dayanmak mümkün değil belki de benim damak tadıma uygun değil yada doğru bir şekilde harmanlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
her ikisi de gayet yağlı peynirler. ben dönem dönem yedim ikisini de