Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

pinarin light labnesi bize uygun degil canim.
%7 yagli peyniri tolere yiyecek olara yiyebiliyoruz 40 gr kadar.
Normal yediklerimizin %2 yagli olmasi gerekiyor.
Light labnenin yag orani cok yuksek %17 gibi bir sey di yanlis hatirlamiyosam.
Ben pinar bembeyazin lightini tuketiyorum onun yag orani %10. hani tolere yiyebilcegimizden bile cok ama markette en dusuk yagli onu bulabildim. Bir de Sutas Premiumu diyolar. onu hic gormedim. Ama burdakiler ondan tuketiyor.

bir de pınarda light labne ve sürülebilir light beyaz peynir varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?

ben de dün marketten aldım..sonra ekmek yemediğimi hatırladım ve de dukan ekmeği yapamadığımı hatırladım ve yavaşça geri bıraktım

bir de pınarda light labne ve sürülebilir light beyaz peynir varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?

ben yağ oranlarına bakmıyorum hiç onların. light falan bilmem. sürülebilir peynir yeme, garanti olsun. peynir ne kadar sürülebilirse o kadar yağlıdır, ne kadar dağılabilirse o kadar yağsız onları sınırlı izinli gibi, kullanıyoruz bazen. tatlı için light labne v.b. ben kullanmadım hiç ama kullanıyorlar yani.

İnşallah geliirrr Başlamak da başarııı

Dellendim dellendiimm..

Ay mide ağrım da geçmedii.. Rennie de çiğnediimm :S Amaniinn geçmiiyy :S Sporda geçer inşallah :S

O miktar ayarları sonraki güncellemelerde varmış. Hani çok da katı bi şekilde uymaya gerek yok bence ama; abartmayın demek istemiş Dukan amcam
Light yourt %1,4 yağlıymış mesela sütaş, normal yoğurt da %3,9'muş. %1,5 yağ için birbirimizi mi kırcaz şimdi Sırf o yüzden zayıflayamamak diye bişey yok bence.

Sınırlı olmak suretiyle, kullanabiliyoruz. Dukanella, çikolata, chese cake falan yapılabiliyor sanırsam
Göji seyirde var evet de, bak ben miktarını bilmiyom. 1,5 - 2 kaşık olabilir :44:

Ben yavaştan çıkma hazıılığımı yapiyim kızlar. Herkese mutlu bir akşam dileriiimm. Yarın görüşürüz umarıımm :79:

Son düzenleme:

Sporda kilo vermenin dışında toparlanıyorsun zaten:) ister istemez yani devamlı yaptığında sıkılaşıyorsun vucüt başka bir hal alıyor:) Elbette trioide baktırmak lazım belki oda olabilir ama inş. değildir hani sadece metabolizman yavaştırr ve ondan veremiyorsundur:))
aynı dert bende de inş. o günleri de görürüz:)) en fena o pantolon durumu göbek yok mu göbek herşeyde pırtlıyor:))) bende onun için çabalıyorum ama olmuyor inş. olur ideal kiloma(dukanın dediği) şurda 4 kilo kaldı sözde ama göbek duruyor aynı
inş. istediğin kiloya düşersin canım yaa Allah gönlüne göre versin:) zatennn normal bir insan için sporu haftada 3 gün öneriyorlar daha fazlası olmaz diyorlar:)))

Ben bunu atlamışım canım :) Allah tamamına erdirsin!!! Bir yastıktaaa.. Ya da 2 :) böylee:
İradene de hayran kaldım Hep böyle devam eder inşallahh!!

teşekkür ederimmmmmm ...inş. devam ederim iradeli bir şekilde:)

Son düzenleme:

%17 ile neresi light imiş ki onun o zaman :)

%17 ile neresi light imiş ki onun o zaman :)

Normal labne daha yagli heralde. Piyasadaki urunun yag miktarindan daha az oldugu zaman light yazabiliyolar.

Bir urunun uzerine light yazabilmesi icin ya yag orani , ya da kalori miktari piyasadaki muadil urunun bilmem kacta kaci olmasi gerekiyor.

Yani bir yiyecekte light yazmasi onun kalorisinin cok daha az oldugu anlamina gelmiyor. Yag kullanmiyolar tat versin diye yerine karbonhidrat basiyolar. Yag orani %33 daha dusuk oluyo. O yuzden light yazan bir seyi almadan once icerigine bakmanizi tavsiye ederim.

Güzel güzel dileklerin için saol canııım

Amin amiinn!! İnşallah hepiciğimiz istediğimiz görüntülere kavuşuruz..

Son düzenleme:
merhaba kızlar atağın 6. günü okadar hata yaptımki kitabı almaya karar verdim yani bıraktım okuyup tekrar başlıcam googlede girdiğim zaman 49 çeşit dukan kitabı çıkıyo hangisini almalıyım çevirmeni yayı evi vs yada üzerinde ne yazıyo?????????????? bilgilendirirseniz sevinirim
bide evde mayaladığımız doğal yoğurdu tüketsek olurmu??????????* sütü eşim bi velisinden alıyo mandıralarımı ne varmış ama kaymağını alıp mayalıyorum

hepsıburadadda var canım ghemde en uygun orda ucretsız kargo ıdı. tabı onlarda kesfedıp fıyatı artırmadıysa..

bende birşey sorucam şöyle sert keçi peynirinin yağ oranı nasıl sizce
veya tulumun
keçi peyniri için az yağlı denir ama içeriği nedir gözüme ilişmedi hiç

sadece 1 kitap var. en son baskısını al gitsin.
sütün yağını evde alma şansın yok. üzerinde birken o kabuk şeklindeki kaymak sütün yağını çok az miktarda içerir. evde yaptığın yoğurt normal yağlı yoğurtttur. ben diyetimde genelde normal yağlı yoğurt kullandım. gerisi senin tercihin.

bende birşey sorucam şöyle sert keçi peynirinin yağ oranı nasıl sizce
veya tulumun
keçi peyniri için az yağlı denir ama içeriği nedir gözüme ilişmedi hiç

her ikisi de gayet yağlı peynirler. ben dönem dönem yedim ikisini de

oyyyyyyyyy süpersiniz medesan sondaki hatun senmisin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm içimden o senmişin gibi geldi birdaha bende gelmek istiommmm
ama önce bi kilo vereyim 69 olayım içinizde tek şişko ben olurum vallahi yoksa ((((( herkes çıtır maşallahhhhhhhh
hoşgeldin ben sabahları krep olarak tüketiyorum kepeği ama bunun keki var poğacası ver kendine göre bir yol bulursun mutlaka tüketmen lazımmmmm

slm kızlar gene bol bol kaynatmışınız pazara gittim geldim öldüm çimdide callanımı yapıcam kısmetse 2/21 :)))))) her yoldan savaşıyorum iyi akşamlarrrrrr

her ikisi de gayet yağlı peynirler. ben dönem dönem yedim ikisini de

ama ama bu diyettin en zor tarafı peynir benim için ya
tatlıymış oymuş buymuş derdim değil artık ama peynir çok fena

ne kadar yiyorsunuz peynir günlük olarak

aliye sen yerken keçi peynirini ne kadar yiyordun mesela duraklama yapıyormuydu sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…