Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oyyyyyyyyy süpersiniz medesan sondaki hatun senmisin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm içimden o senmişin gibi geldi birdaha bende gelmek istiommmm
ama önce bi kilo vereyim 69 olayım içinizde tek şişko ben olurum vallahi yoksa :KK43:((((( herkes çıtır maşallahhhhhhhh

hoşgeldin ben sabahları krep olarak tüketiyorum kepeği ama bunun keki var poğacası ver kendine göre bir yol bulursun mutlaka tüketmen lazımmmmm

slm kızlar gene bol bol kaynatmışınız pazara gittim geldim öldüm çimdide callanımı yapıcam kısmetse 2/21 :)))))) her yoldan savaşıyorum iyi akşamlarrrrrr:KK36::KK52:

yeşil etekli medesa
ortadali nesli
saçı toplu siyahlar içindeki de ben

ama ama bu diyettin en zor tarafı peynir benim için ya
tatlıymış oymuş buymuş derdim değil artık ama peynir çok fena

ne kadar yiyorsunuz peynir günlük olarak

aliye sen yerken keçi peynirini ne kadar yiyordun mesela duraklama yapıyormuydu sende

ben 4-5 aydır light peynir yiyorum. o zamana kadar yoğurdu da peyniri de ne istiyorsam ondan yedim. krem peynir v.b hariç tabi. tulum, eski kaşar, keçi peyniri hatta koyun peyniri bile yedim. sabah 2 kibrit kutusu kadar yiyordum. gün içerisinde de yediğim oluyordu. birkaç ay evvel, bir duraklama sırasında, duraklamayı kırmak çin bir silah gibi gördüm ve light peynire geçtim. açıkcası ben başından beri normal peynir yediğim için bende duraklama yapmadı. ama sen light yiyorsan ve normale geçersen duraklama yapabilir.

ÖNcelikleeee "hay dilinizi eşek arıları polenlesiiiiinnnnn!!!!!" :))

alıntı yapma lüksü şeyedemedim, kusurua bakmayınız hatunlar :)
dana gibin dolandım, hala da bitiremedim turnemi ve fakat şu kadarını söyleyeyim "iyi ki" levin'i de kapıp düşmüşüm yollara ...
özlemişim izmir yıllarımı, dün akşam da taze bir nefesten ziyade özlem gideren bir keyfe haizdi.. Ne bilim mezunlar pilav günü gibiydi (kahve günü de desem olur) Bi gıdım yadırgama bi gıdım şaşırma olmadı bende... ikiniz de algıladığım ve dolayısıyla beklediğim gibiydiniz, böyle olduğu için de acccayip mutlu ve gururluyum :) (hani bak şu altıncı hissime yahuu- şımarıklığı yani) sadece müge o boyla bildiğin minyon algısı yaratan bir hatun, denizse abarta abarta gözünde ve gözümüzde kendini şişirmiş, yok öyle bişey, onları ekleyebilirim detay baabındaa :)
öpüyorum hepinizii :KK66:

Son düzenleme:
ben 4-5 aydır light peynir yiyorum. o zamana kadar yoğurdu da peyniri de ne istiyorsam ondan yedim. krem peynir v.b hariç tabi. tulum, eski kaşar, keçi peyniri hatta koyun peyniri bile yedim. sabah 2 kibrit kutusu kadar yiyordum. gün içerisinde de yediğim oluyordu. birkaç ay evvel, bir duraklama sırasında, duraklamayı kırmak çin bir silah gibi gördüm ve light peynire geçtim. açıkcası ben başından beri normal peynir yediğim için bende duraklama yapmadı. ama sen light yiyorsan ve normale geçersen duraklama yapabilir.

yok işte ben de krem peynir hellim vs dışında her türlü peyniri 2 kibrit kutusundan biraz fazlaca tüketiyorum çok seviyorum
tulumu keçi peyniri tabağa koyup mikroda ertip azıcıkta kızarttım mı ohoo değmeyin keyfime
limitim olmuyor neredeyse
tabi aklımca eridiğinde tabakta azıcık yağı ve suyu çıkıyor ya
diyorum daha zararsız oldu
kandırmaca tabi
sonra peynirin tuzundan suyu dikiyorum :)))
kısır döngü

ben de yapmıştım bir ay ama sonra ağzım sitrik asit kokmaya başladı bunu birkaç kişiden de duymuşsaunuzdur bıraktım.

yok işte ben de krem peynir hellim vs dışında her türlü peyniri 2 kibrit kutusundan biraz fazlaca tüketiyorum çok seviyorum
tulumu keçi peyniri tabağa koyup mikroda ertip azıcıkta kızarttım mı ohoo değmeyin keyfime
limitim olmuyor neredeyse
tabi aklımca eridiğinde tabakta azıcık yağı ve suyu çıkıyor ya
diyorum daha zararsız oldu
kandırmaca tabi
sonra peynirin tuzundan suyu dikiyorum :)))
kısır döngü

:-)))))) ben de taze kaşarı tavada iyice kızartıııııp, yağını süzdürüveriyorum. bak ne güzel light peynir yaptım diyorum ve yiyorum. yani birkaç aydır yapmıyorum ama öncesinde hep yaptım. dedim ya bir duraklama sırasında yeni silah bulamayınca bari light peynir yiyeyeim dedim. güçlendirmeyle birlikte yeniden normal peynire dönmesem de, ufak ufak seyirtirim dier tarafa. dediğin gibi tatlı matlı neyse de peynir başkaaaaaa
yazn dikiliye gitmiştim. 1 hafta boyunca her gün 300 gr kadar penir yedim. hem de tulum ve keçi :-) ne mes'ut günlerdi...

kusuuuum ben almanyada yasiyorum alisveriste yaptim...sunu söylim aromalari igrenc ötesi :KK30:....dukanellayi cok sevdim ve bisküvileri...günde 3 tane izinli ve 3er 3er paketli zaten cantamda hep bulunuduruyordum evde olamadigim zaman kepegimi tüketmek adina bisküvi yiyordum....ama hani söyle söylim büyük bir kayipta degil:26: olmasada olur burada bi ton arkadasimiz dukanellayi kendisi yapiyor ben biraz üsengecim 8 saat calistiktan sonra yapasim gelmiyor birsey kolayina kaciyorum:KK9:

Ay teşekkür ederim gerçekten cevabın için. Vallah iyi o zaman, çünkü düşünüyordum alsam mı değer mi diye.. dukanellayı yapmama gerek yok çünkü normalde de pek yemem. çok nadir yani. ama iyi oldu senin deneyimini paylaşman. olmasa olur o zaman :13:

evet canım yeniyo sınırlı olarak...az önce dışarı çıktım aktara sordum gojibery mink kırmızımsı meyve dedim kuş üzümü gösterdi bana ya :KK52:
Allahtan cehaletime gelip de almadım resmini görmüştüm bi ara :KK1::KK1:

Ben seyirde 2 yemek kaşığı serbest diye biliyorum....:44::44::44:

geçmişi okuyodum, koptum bunu okuyunca kuş üzümü heee:KK9::KK9::KK9::KK9:
bastım vallahi kahkahayı, devam ediim okumaya şimdik :KK6:

Selam duzeltme.
Biraz once pinar light labne ile pinar light beyaz i karistirdigimi farkettim.
Pinarlight beyazin yag orani %17.
Pinar Light Labne nin orani %9.

Yani cok fena degilmis. Ama bizim burada labnesi yok beyazi var. o yuzden ona dikkat.

bugün iş dönüşünde mig ...dan yulaf kepegimi aldım cok kötü yorumlar duydugum için tedirgindim...napıyım napıyım 2 yumurta peynir 4.5 kasık yulaf süt azıcık kab.tozu ekledim he az pul biber az nane süüüüüüüpeerrr :KK56:oldu tabi 3 eböldüm 1 parcasını yedim ama cok begendim ...heh bide soru olcak tavuk haslayınca suyunu içebilirmiyiz?

bugün iş dönüşünde mig ...dan yulaf kepegimi aldım cok kötü yorumlar duydugum için tedirgindim...napıyım napıyım 2 yumurta peynir 4.5 kasık yulaf süt azıcık kab.tozu ekledim he az pul biber az nane süüüüüüüpeerrr :KK56:oldu tabi 3 eböldüm 1 parcasını yedim ama cok begendim ...heh bide soru olcak tavuk haslayınca suyunu içebilirmiyiz?

yağsızsa tabiki içebilirsin

Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı :KK53: )
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay

Ara: peynir pirasa

Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)

2 litre su

Merhaba arkadaslar dün atak dönemim bitti bugün menüme sebze ekledim
Sizinle paylaşmak istiyorum yanlışım varsa duzeltin lütfen
Kitap tam bitmedi bu arada
Sabah: Teflonda biber kızartması domatesli ( kızartmayı aratmadı :KK53: )
Kasar peyniri
Beyaz peynir
Sekersiz çay

Ara: peynir pirasa

Aksam:
Firinda tavuk but derisiz
Yagsiz salata
Firinda balkabagi kızartması yogurtlu ( patates kızartması gibi oldu nefisi)

2 litre su

diyeti kendine göre uyarlamışsın sanırım.

bildim
başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo:72.5
şu anki kilo:71.8
hedef:55
fark:-700
kızlar benim 1,5 ay oldu. ağzımda sürekli garip bir tat var.daha önce eşime soruyordum kokuyormu diye hayır diyordu.şu aralar kokuyor mu bilmiyorum.yukarda böyle bir mesaj gördüm sanki.çok acelem var.çıkmam lazım.

Hepinize günaydın!

Diğer günlere nazaran fazla protein aldığım günler ben de hafif bir koku hissediyor gibi oluyorum, hemen karanfil atıyorum ağzıma. Geçen mesajlarda sitrik asit kokusu diyen biri olmuş yanlış hatırlamıyorsam asidin ismini, ondan koksa daha ne isterdik ki? Ekşi tadı arttırmak için içeceklerde kullanılan bir kimyasal sitrik asit. Keşke limon kokusu vere vere gezsem şeker yemiş gibi, hoş olurdu?

Yemek çıkınımı da hazırlayıp hemen okula uçayım, inşallah herkes bol eksiler görür. :KK3:

Bildirim

Başlangıç: 17.9.12
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Bu haftaki kilo (8.11.12): 62.4
Geçen haftaki kilo (1.11.12): 62.7
Haftalık fark: 300 gr
Toplam fark: 7.4

(Tickerı ortalamışım yahu :KK1:)

canlarım gunaydın ...pansıyon nobetınden cıktım gecmısı okuyamadım okula yetısmem lazım...
evet ben bu cıkolata seker ısıne son verıyorum.. eger vermessem kurklu yelegımı ve 38 beden pantolonumu asssssssssssssla gıyemem bıdaha... bunu dusuncem e,ve yapmıcam:KK70: saolun bebelerım

Günaydın bebekler :) Hepinize bol eksili bir gün diliyorum :)

Bugün bizim kızların partisi var ama ben kendimi hazırladım, peynirim domates salatalığım yanımda :)

Önceden olmayan elbiselerin içine girmek var yaaa muhteşemm :) Bir de bol geliyorsa ooooooo keyiften dört köşe oluyor bu hatun :KK1:

günaydın bende dün akşam ayran yaptım 3 bardak ayran ve 1 tabak ciğer kavurması yaptım yağsız ama kötüydü zor yedim
sabah
2 yumurta
beyaz peynir çay
benimde menüleri değerlendirin suyumuda içiyorum ama bende kabızlık olmaya başladı bitki çayı içemiyorum kitabı okumaya daha başlayamadığımdan bilemedim cvevap verirseniz sevinirim

X