- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Hepinize günaydın!
.............
Yemek çıkınımı da hazırlayıp hemen okula uçayım, inşallah herkes bol eksiler görür.
Bildirim
Başlangıç: 17.9.12
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Bu haftaki kilo (8.11.12): 62.4
Geçen haftaki kilo (1.11.12): 62.7
Haftalık fark: 300 gr
Toplam fark: 7.4
(Tickerı ortalamışım yahu )
Günaydın canım, saol.. İyi çalışmalar İyi dersler.. Okuyo muydun sen? Artık neyse :)) Yalnız tam da ortalamışsın gerçekten :) 7,4 - 7,4
Günaydııınn Aferin sanaaa :))Günaydın bebekler :) Hepinize bol eksili bir gün diliyorum :)
Bugün bizim kızların partisi var ama ben kendimi hazırladım, peynirim domates salatalığım yanımda :)
Önceden olmayan elbiselerin içine girmek var yaaa muhteşemm :) Bir de bol geliyorsa ooooooo keyiften dört köşe oluyor bu hatun
Oy oyy!! Ne güzzeeelll
Benim 1 tane 36 beden küçücük elbisem var.. Yaklaşık 7-8 sene önce teyzemin kızının nikahında giymiştim. Bi fotoğraflarım var, hem genceciğimm tabi gözlerimin içi parlıyo, hem de nasıl fizik varmış yaa.. O zaman da 55 kilo falandım heralde. Şimdi 55 bile olsam kemikler irileşti ki.. Bilmem girebilir miyim içine ama o elbisenin içine girmek istiyoruummm Çıksın dolaplardan eskileeerrr
Merhaba..günaydın bende dün akşam ayran yaptım 3 bardak ayran ve 1 tabak ciğer kavurması yaptım yağsız ama kötüydü zor yedim
sabah
2 yumurta
beyaz peynir çay
benimde menüleri değerlendirin suyumuda içiyorum ama bende kabızlık olmaya başladı bitki çayı içemiyorum kitabı okumaya daha başlayamadığımdan bilemedim cvevap verirseniz sevinirim
Kitabı almadıysan mutlaka al, alıp da başlamadıysan mutlaka başla :) Peynirin yağlı değil di mi? Yediğin tamam, uygun ama.... Kitaptan öğreneceğin çoook şey vaar.. en azından şimdilik atak kısmını okusaydın.. Kolay gelsin..
Günaydın canikoooo Arayı açma böyleee Oğluşunun uykusu da düzene girer inşallah.. Donutların da afiyet olsunGünaydın canlar
okuyup kaçıyordum kaç gündür, çoğu zaman gözümün korktuğu ve okuyamadan kaçtığım da olduğu biriken sayfaları gördüğümde oğlum öğle uykusunu inkar ediyor bir süredir, bir de hava soğuduğu için dışarı çıkamıyoruz o sebeple ona daha çok vakit ayırmam gerekiyor, bu da benim zaten bi damlacık olan vaktimin hepsini alıyor, arada bir iki fırt kitap okuyabiliyorum sadece
Diyetim de sapıttı tabi buradan uzak kalmanın da etkisi ile, oğluşa yaptığım keklerden falan götürdüm, dün de bayadır hasretini çektiğim çikolatalı donutlarımı (!) yedim ve tövbe ettim artık
güçlendirmeye devam ediyorum, hiç proteinle falan uğraşamam valla, zaten protein ağırlıklı güçlendirme yapıyorum, kilo almadım da vermedim de, kaçamaklarım olmasa kesin verirdim ama buna eminim, güçlendirme seyire göre çok daha zevkli kesinlikle, çok çok daha rahat
herkese bol eksili bir perşembe olsun hepinizi öptüm, yazdıklarınızı okuyorum, yazamasam da kalbim sizinle
Kuzular bu arada kışı hastalanmadan geçirmeniz için benden size çooko önemli bir tavsiye sebze günlerinizde soğan yiyin, ben beyaz soğan yiyorum ve zarlarını alıyorum yerken, mideye hiç dokunmuyor bu şekilde çok kokmuyorda
Ay sana inanamıyorum ben Uykuya hazırlanmışım.. bırakıp da Callan yapcam.. İmkansızz Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah ki mutlaka alacaksın Zaten eski kıyafetlere girmeye başlamışsın bilee Maşallah sana yaaa Günaydın bi de :))Günaydın Kuzular.....
Dün akşam yine elbise dolabını deşeledim vee içine giremediğim bir sürü pantolonu rahatça giyip 2 saat kendimi izledim (çok keyif alıyorum ben bundan yaaa) sonra üzerlerine başka şeyler denedim değişik kombinasyonlar yaptım..sonra ben öyle oyalanırken oyalanırken bi baktım saat gece yarısını geçiyo ve ben callenimi yapmadım...:18::18: hemen yatağa yatayım diye uyku hazırlığı yaparken hatırladım ve uykusuz kalacağımı bilmeme rağmen callenimi yapmadan yatmadım... bunun verdiği huzurla ve bi o kadar da uykusuzlukla güne başlıyorum :)
Gidim de kahvaltı neyim yapim..
Bildirim yapmıyor musun çalışkan çekirgeee
Günaydın kızlar
Ankara gri ve çok yağmurlu, ben çok hastayım hem karnım ağrıyor hemde boğazım, halsiz, öksürüklüyüm,göğsümde acıyor...
Sanki bi anda vurgun yedim dün eve gittim uyudum bi ara yemeğe kalktım sonra bidaha uyudum sabah 6 da çalar saatle açıldı gözlerim
karnmın ağrısı için adaçayı içiyorum, genelde regli sancısına iyi geliyor, ama boğazıma ve öksürüğe ne içmeli bilemedim :26:
kendinize dikkat edin kızlarrrr hasta olmayınnnnn
Oyyy!! Geçmiş olsuuunnn :2: Salgın var yaa :S Bi de üstüne karın ağrısıı.. Çekilir dert değil :S Çarcabuk geçsin inşallah..
Benim de burnum akmaya başlıyo galiba ve boğazım acıyo.. Zencefil demişler, ben de almaya çalışıyım bakalım.. Bi de sedergine içiyim, o da iyi geliyo.
Günaydın tatlıımm..! Az mı yiyorsun acaba sen :44: bir de hareket var mı sende? Peki spor falan? Yeşil çayı da arttırsan biraz olma mı? Gerçi geçen hafta 92,2'ymiş ama.. Bir ara 89 da görmüştün di mi? Ama 20 kilo falan verdikten sonra artık vücut direnç kazandı diyete haliyle.. Farklılıklar yapmalısın demek.. İşte dediğim gibi spordur falandır filandır.. Yemeni de arttırabilrsingünaydın buaradaaa
bıldırım gunu bugun 90,8
ya bendedemı yağ kalmadı acabaaa
yada ben bugune kadar yağdan az verdımde coğu kastanmı gıttı naptım ben yaaa...
Mesela dun sabah peynır ve bır bardak cay ıctım, arada 1 bardak yesılcay bırbardak mest form ıctım.
Öğlen elımın ıcı kadar ıkı parça ınce dılım tavuk gogus ızgara ve ayran ıctım. Akşamda yıne tavuk ve ayran.. suyumda muazzam..ya nıye gıtmıyor nıyeeeeeeeeeee
Son düzenleme: