AhahahhaAy sana gülmüyorum canım Neden gülüyorum biliyo musun Deliliğimden Şey gibi söylemişsin: Bu değil bu değil bu hiç değil. Ben daha farklı şeyler arıyorum. Hayıırr! Bu da değill Hahhaha Onu bu hale düşürenler utansın. Bkz: Sinan Çetin
HoşgeldinMerhabalar;
ben dukana yeni başladım ve biraz araştırma yaparken bu sizleri buldum biraz okumaya çalıştım hemen kitabı satın aldım gerçekten kitabın çok faydası olduğunu düşünüyorum ancak paylaşımda bulunmak motivasyon açısından da çok önemli bu sebeple mümkün olduğunca sizinle beraber olmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz
benim size öncelikli olarak bir sorum olacak yulaf kepeğiyemesek olmaz mırezalet bir tadı var bence gerçekten dayanmak mümkün değil belki de benim damak tadıma uygun değil yada doğru bir şekilde harmanlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
oyyyy resimlerimizi eklemişsin heyyoooodeşifre olduk vallahi
evet yaa çok güzel bir kahveydi,güzel bir sohbetti,inşallah daha uzunlarını da gerçekleştiririz en kısa zamanda
cute sözünü unutma ilk fırsatta nöbetime bekliyorum
bu arada nesliyle levin ay parçası gibi parlamışlar,son resimde de ben de parlayım diye şekilden şekile girmişim
darısı istanbul buluşmasının başına
levo çok tatlı di mi? ben pek çocuk seven biri değilimdir ama bayılım ona...
kızlar rachelfine nerelerde bilen var mı?
hohohoh paylaştım ama o koca çantamda her daim herşeyi taşıyan ben fotoğraf makinesi yoktu
neyse artık başka sefere
sözümü tutarım canımcım
bir gece ansızın gelebilirim :)
bu arada geçmişi şöyle bir okudum ama yazma özürlüyüm ya kk da şimdi yazayım
bu özgüveni ve egosu tavan yapmış beyefendinin bu durumu balon bence
sana daha olgun gerek çocuk kalır o (mental açıdan)
o ne özgüven o toplantı olmasaymış kahve içermiş miş
kabalığa bak direkt atlayacak tip var mı bende derler 1
bulunmaz hint kumaşımısın derler 2
benim de bir sosyal hayatım var bu gece gelsende benimle kahve içsen diye yolunu gözlemiyordum derler 3
yani ben dedim şahsen
sanki sende benzerlerini dedin
Hakikaten az biraz azarlar gibi olmus:)) Ama napayim kendime hakim olamiyorum dukan polisi gibi oldum:))
hoşgeldin arkadaşım. öncelikle kitabı okuman gerektiği gerçeğiyle bu kadar çabuk ve kendi iradenle yüzleştiğin için seni kutluyorum. yulaf kepeği ihmal etmemen gereken birşey. hatta yulaf kepeği, bu diyeti ypanlar için bir nimet. bak ben bugün yulaf kepeği hakkımı yedim ve keşke biraz daha hakkım olsaydı diyorum. emin ol kimse tadına bayılmıyor ama şunu unutma, kabul gününde değiliz, diyetteyiz. dolayısıyla, önceliğimiz lezzet değil...
Benimde bugün ilk günüm sabah yazmıştım.şuan saat 5 civarı ve gayet iyi gidiyo gibi ama kafamı karıştıran bişey var çok yoğurt yemenin bi sakıncası olabilirmi ben bugün 500 gr.%3 yağlı yedimde:44: Kendimi suçlu hissediyorum ...tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım..
Ayrıca resimlerinize baktımda aranızda kilo problemi olan birine rastlamadımgayet iyi görünüyosunuz yani...darısı benim başıma......
Benimde bugün ilk günüm sabah yazmıştım.şuan saat 5 civarı ve gayet iyi gidiyo gibi ama kafamı karıştıran bişey var çok yoğurt yemenin bi sakıncası olabilirmi ben bugün 500 gr.%3 yağlı yedimde:44: Kendimi suçlu hissediyorum ...tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım..
Ayrıca resimlerinize baktımda aranızda kilo problemi olan birine rastlamadımgayet iyi görünüyosunuz yani...darısı benim başıma......
HoşgeldinKabul etmemek ni demek :) Allah'ın forumu hihihi
Karbonhidrat almadığımız için, o eksiği kapatıyor kepek ve de oldukça tok tutuyor. Aslına bakarsan benim de damak tadıma hiç uygun değil ama; az sonra yulaf kepekli peynirli bi poğaça yiyeceğim meselaBir sürü tarifler var onları da araştırdın mı. Hem kadınlar kulübünde konusu var,hem google a yazarsan da çıkar. Hatta geçen sayfalarda daha yeni ekmek tarifleri de verildi. O şekilde yersen pek o kötü tadı kalmıyo. He yemeden de kilo verebilirsin belki ama, bu diyetin en önemli noktası yulaf kepeği. Mutlaka bir eksikliğin kalır kullanmazsan. Güzel güzel ekmekler kekler yaparsın miiss
Ay ne kadar zayıflasan da o kilo problemi hep var hep varBiraz fazla yesen hoopp! karışına dikiliyor canavar gibi :S Ömür boyu dikkat etmek zorundayız maalesef.. Çok sıkıcı.. :S
İlk günden sana iyi motive oldum di mi hahaMerabaa Süt ve süt ürünlerinden günde toplam 1 kg tüketin deniyor diye biliyorum. Şimdi sen bunun 500 gr'ımını yemişsin. Diğer yiyeceklerinle dengelersin. Sorun yok yani. He mesela light yoğurt yiyebilirsin, onlarda yağ oranı %1-2 arası olanlar var. Ben şimdi sütaş yedim yağ oranı %1,4 mesela. Ama ordaki %1 yağ olmuş olmamış pek fark edeceğini de sanmam. O yüzden %3 de uygun bence, ki süt ürünlerini light tüketmeyenler de var sanırsam.
canımcım ben de bu serüvene yeni katılanlardanım..yanlış olmasın da hiç bi zararı yok bence..%3 yağ için yorum yapamıyorum ama fazla yoğurdun sağlık açısından bi zararı olmayacağını düşünüyorum..
aman diyim yoğurttan bıkmaonsuz olmaz çünkü..
Ben çok seviyorum yoğurdu..mutfağa her girdiğimde yiyorum hatta kahvaltıda bile yiyorum..çılgınlar gibi yoğurt yiyorum yani...
ki ayranlarla birlikte 500 gr ı geçtiğim çok olmuştur..hatta proteini ne kadar çok tüketirsek o kadar hızlı kilo vereceğimiz için yemekten kaçınma ama yağsız yesen daha iyi olur tabi..
(bi yoğurt reklamı vardı ya adam manyak yoğurtsever reklamın sonunda ineklerin üstüne atlıyodu,kendimi öyle hissettim bi an)
hatun kişiler kitapta baktım dayeniden bulamadım yaf gözlerim mi görmez oldu nedir.. bu goji seyirde de yeniyordu sanki değil mi?
hatun kişiler kitapta baktım dayeniden bulamadım yaf gözlerim mi görmez oldu nedir.. bu goji seyirde de yeniyordu sanki değil mi?
bir de pınarda light labne varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?