- 11 Ocak 2012
- 342
- 34
kusuuuum ben almanyada yasiyorum alisveriste yaptim...sunu söylim aromalari igrenc ötesiYa kızlar, birşey soracağım. Aranızda birinizin şu dukan online satış sitesi ile tecrübesi var mı ? bi de biraz farklı ülkelerin dukan satış sitesine girdim, ya bizim resmi sitede hiç birşey yok! diğer yerlerde aromalar, bisküviler, konyak makarnası, hatta ve hatta şokokrem bile var !!!! sonra değişik takviyeler, kapsüller (mesela selülite karşı, elma sirkeli başka bir kapsül falan).... güzel farklı tarifler var, ya var da var iştetürk resmÎ satış sitesinde neden yok bu kadar türk dukanist varken:95: yada ben mi göremedim ? yada bilmediğim birşey mi var ? :99: atlattım hafiften sanırım :26:
şaka bir yana ama bilgisi olan var mı ? şu hindistancevizi aromasını şahsen çok isterimyada şu makarnayı, şokokremsiz yaşayabilirim normalde de kullanmam pek, ama özellikle şu aromalar süper: kiraz bal çikolata konyak limon-merengue (nasıl birşey bilmem ama güzel birşeye benziyor)... ahhhh ahhh
zipla zipla kuzum zararin neresinden dönersin mantigi ile devam ediyoruzevet kuzum bu bildiğin yasaklı bişey..sınırlı mınırlı değil yani..
az da yemiş oldum artık akşam çokça hoplayıp zıplamam gerekecek..
Kuzu nereye attın maili ben bulamadım daa...
Şirket mailime bile baktım bu arada :)
kusuuuum ben almanyada yasiyorum alisveriste yaptim...sunu söylim aromalari igrenc ötesi....dukanellayi cok sevdim ve bisküvileri...günde 3 tane izinli ve 3er 3er paketli zaten cantamda hep bulunuduruyordum evde olamadigim zaman kepegimi tüketmek adina bisküvi yiyordum....ama hani söyle söylim büyük bir kayipta degil:26: olmasada olur burada bi ton arkadasimiz dukanellayi kendisi yapiyor ben biraz üsengecim 8 saat calistiktan sonra yapasim gelmiyor birsey kolayina kaciyorum
zipla zipla kuzum zararin neresinden dönersin mantigi ile devam ediyoruz
ipektom yaaa gitmedi mail zaten yanlis mail mi verdin sen bana kandirdin hayallertimle oynadin varyatekrar atarmisin özelden
Love01 tekrardan çok teşekkür ederim. gurmenet.com'da dukan ekonomik set bile buldum. süper:128:
pardon tatlım ya bişeyler daha yazıyomuş...bit kadar yazıyo göremedim
Hemen yazıyorum:
Pastorize inek sütü,fruktoz,polidekstroz,pirinç unu,badem tozu,doğala özdeş vanilya aroması,renklendirici,
Diabetikler için uygundur,
şeker ilavesizdir.
Eki Görüntüle 547507 Eki Görüntüle 547508 Eki Görüntüle 547509
evet kızlar umuyorum fotoğraflarımızı ekleyebilmişimdir :)
güzel bir kahveydi kendi adıma
iyiki geldin nesli
iyiki bizde buluştuk medesa
darısı hepinizin başına
ıcınde fruktoz ve pırınc unu var ıkısı de yasak, badem tozunu badem den yapıyolarsa o da yasak, bu pek bize uygun degil. Zaten 7 gr proteine 20 gr karbonhidrat var. bizim yiyeceklerimizin proteini çok karbonhidratı az. yemeni tavsiye etmiyorum canım.
evet canım kan srubuda demır damlasıda kullanıyoruz.. nefes alısına gelınce o benımde dıkkatımı cekmıstı emzık varsa agzında burnundan yoksa agzından alıyor nefesını. kı emzıgıde sadece uykuya dalmak ıcın kullnıyoruz onun dısında emzık almaz..uyanıncada kuruluktan dudakları eciş büşüş oluyor. ozamanda ısırasım geliyor duduşlarını
tabii ki seve seve veririm tarifi: şimdi malzemeler şunlar:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber (tane olarak; toz değil)
1 tatlı kaşığı da karanfil
elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göreumarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommmkocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre
iyiki geldin nesli
darısı hepinizin başına
activia hiçbi ewrede serbest deil.cunku içinde yağ war.
ben de ne zamandır bunu soracaktım işte. bize activia yasak değil miydi ondan nasıl kefir peynir falan yapıp yiyoruz o zaman....
ben de ne zamandır bunu soracaktım işte. bize activia yasak değil miydi ondan nasıl kefir peynir falan yapıp yiyoruz o zaman....
iyiki geldin nesli
darısı hepinizin başına
iyiki geldin nesli
darısı hepinizin başına
oyyyy resimlerimizi eklemişsin heyyoooodeşifre olduk vallahi
evet yaa çok güzel bir kahveydi,güzel bir sohbetti,inşallah daha uzunlarını da gerçekleştiririz en kısa zamanda
cute sözünü unutma ilk fırsatta nöbetime bekliyorum
bu arada nesliyle levin ay parçası gibi parlamışlar,son resimde de ben de parlayım diye şekilden şekile girmişim
darısı istanbul buluşmasının başına
Merhabalar;
ben dukana yeni başladım ve biraz araştırma yaparken bu sizleri buldum biraz okumaya çalıştım hemen kitabı satın aldım gerçekten kitabın çok faydası olduğunu düşünüyorum ancak paylaşımda bulunmak motivasyon açısından da çok önemli bu sebeple mümkün olduğunca sizinle beraber olmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz
benim size öncelikli olarak bir sorum olacak yulaf kepeğiyemesek olmaz mırezalet bir tadı var bence gerçekten dayanmak mümkün değil belki de benim damak tadıma uygun değil yada doğru bir şekilde harmanlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim