Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ahahahha :KK60: Ay sana gülmüyorum canım :KK54: Neden gülüyorum biliyo musun :KK70: Deliliğimden :KK70: Şey gibi söylemişsin: Bu değil bu değil bu hiç değil. Ben daha farklı şeyler arıyorum. Hayıırr! Bu da değill :KK70: Hahhaha :KK60: Onu bu hale düşürenler utansın. Bkz: Sinan Çetin :KK70:

Hakikaten az biraz azarlar gibi olmus:)) Ama napayim kendime hakim olamiyorum dukan polisi gibi oldum:))

Merhabalar;:KK54:
ben dukana yeni başladım ve biraz araştırma yaparken bu sizleri buldum biraz okumaya çalıştım hemen kitabı satın aldım gerçekten kitabın çok faydası olduğunu düşünüyorum ancak paylaşımda bulunmak motivasyon açısından da çok önemli bu sebeple mümkün olduğunca sizinle beraber olmak istiyorum eğer sizde kabul ederseniz
benim size öncelikli olarak bir sorum olacak yulaf kepeğiyemesek olmaz mı:KK50: rezalet bir tadı var bence gerçekten dayanmak mümkün değil belki de benim damak tadıma uygun değil yada doğru bir şekilde harmanlayamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Hoşgeldin :KK3: Kabul etmemek ni demek :) Allah'ın forumu hihihi:KK1:

Karbonhidrat almadığımız için, o eksiği kapatıyor kepek ve de oldukça tok tutuyor. Aslına bakarsan benim de damak tadıma hiç uygun değil ama; az sonra yulaf kepekli peynirli bi poğaça yiyeceğim mesela :KK66: Bir sürü tarifler var onları da araştırdın mı. Hem kadınlar kulübünde konusu var,hem google a yazarsan da çıkar. Hatta geçen sayfalarda daha yeni ekmek tarifleri de verildi. O şekilde yersen pek o kötü tadı kalmıyo. He yemeden de kilo verebilirsin belki ama, bu diyetin en önemli noktası yulaf kepeği. Mutlaka bir eksikliğin kalır kullanmazsan. Güzel güzel ekmekler kekler yaparsın miiss :KK56:

Son düzenleme:
oyyyy resimlerimizi eklemişsin heyyoooo:KK52: deşifre olduk vallahi:KK9:
evet yaa çok güzel bir kahveydi,güzel bir sohbetti,inşallah daha uzunlarını da gerçekleştiririz en kısa zamanda:KK34:
cute sözünü unutma ilk fırsatta nöbetime bekliyorum:KK76:
bu arada nesliyle levin ay parçası gibi parlamışlar,son resimde de ben de parlayım diye şekilden şekile girmişim :KK60:
darısı istanbul buluşmasının başına :KK16:

hohohoh paylaştım ama o koca çantamda her daim herşeyi taşıyan ben fotoğraf makinesi yoktu
neyse artık başka sefere
sözümü tutarım canımcım
bir gece ansızın gelebilirim :)
bu arada geçmişi şöyle bir okudum ama yazma özürlüyüm ya kk da şimdi yazayım
bu özgüveni ve egosu tavan yapmış beyefendinin bu durumu balon bence
sana daha olgun gerek çocuk kalır o (mental açıdan)
o ne özgüven o toplantı olmasaymış kahve içermiş miş
kabalığa bak direkt atlayacak tip var mı bende derler 1
bulunmaz hint kumaşımısın derler 2
benim de bir sosyal hayatım var bu gece gelsende benimle kahve içsen diye yolunu gözlemiyordum derler 3

yani ben dedim şahsen
sanki sende benzerlerini dedin :KK9::KK9::KK34::KK34::KK34:

levo çok tatlı di mi? ben pek çocuk seven biri değilimdir ama bayılım ona...

oyyy sen ne diyosun yaaaa,ben çocuk seven biriyim ve dünden sonra daha çok sevdim:KK16:
annesine sorarsan dün yaramazmış ama vallahi bir çocuğa yaramazlık da ağlamak da bu kadar mı yakışabilir:emir_bebek:
sana benziyormuş öyle dedi nesli :KK9:
yalnız ben hala şişkoyum galiba,çocuk her wc'ye gideceğinde pastasını,krakerlerini yiyeceğim diye ödü koptu:KK9:
valla normalde olsa yapmayacağım şey de değil hani:KK1:

kızlar rachelfine nerelerde bilen var mı?

hay ağzını öpeyim yaa,kaç gündür bend e onu sorcam sorcam unutuyorum.bu hafta hiç görmedim,bir ara aşağıda nickini gördüm ama yazmadı da,nerelere kayoldu ki acaba:KK50:

hohohoh paylaştım ama o koca çantamda her daim herşeyi taşıyan ben fotoğraf makinesi yoktu
neyse artık başka sefere
sözümü tutarım canımcım
bir gece ansızın gelebilirim :)
bu arada geçmişi şöyle bir okudum ama yazma özürlüyüm ya kk da şimdi yazayım
bu özgüveni ve egosu tavan yapmış beyefendinin bu durumu balon bence
sana daha olgun gerek çocuk kalır o (mental açıdan)
o ne özgüven o toplantı olmasaymış kahve içermiş miş
kabalığa bak direkt atlayacak tip var mı bende derler 1
bulunmaz hint kumaşımısın derler 2
benim de bir sosyal hayatım var bu gece gelsende benimle kahve içsen diye yolunu gözlemiyordum derler 3

yani ben dedim şahsen
sanki sende benzerlerini dedin :KK9::KK9::KK34::KK34::KK34:

deniz ya cocuk senın bu sozlerı duysa ztn aradıgına arayacagına pişman olurdu :KK1: :KK1:

Benimde bugün ilk günüm sabah yazmıştım.şuan saat 5 civarı ve gayet iyi gidiyo gibi ama kafamı karıştıran bişey var çok yoğurt yemenin bi sakıncası olabilirmi ben bugün 500 gr.%3 yağlı yedimde:44: Kendimi suçlu hissediyorum ...tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım..
Ayrıca resimlerinize baktımda aranızda kilo problemi olan birine rastlamadım:KK9:gayet iyi görünüyosunuz yani...darısı benim başıma......

Benimde bugün ilk günüm sabah yazmıştım.şuan saat 5 civarı ve gayet iyi gidiyo gibi ama kafamı karıştıran bişey var çok yoğurt yemenin bi sakıncası olabilirmi ben bugün 500 gr.%3 yağlı yedimde:44: Kendimi suçlu hissediyorum ...tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım..
Ayrıca resimlerinize baktımda aranızda kilo problemi olan birine rastlamadım:KK9:gayet iyi görünüyosunuz yani...darısı benim başıma......

hoşgeldin arkadaşım. öncelikle kitabı okuman gerektiği gerçeğiyle bu kadar çabuk ve kendi iradenle yüzleştiğin için seni kutluyorum. yulaf kepeği ihmal etmemen gereken birşey. hatta yulaf kepeği, bu diyeti ypanlar için bir nimet. bak ben bugün yulaf kepeği hakkımı yedim ve keşke biraz daha hakkım olsaydı diyorum. emin ol kimse tadına bayılmıyor ama şunu unutma, kabul gününde değiliz, diyetteyiz. dolayısıyla, önceliğimiz lezzet değil...

doğru söylüyorsun belki de ne ile birleştirip bir nebze olsun lezzetli hale getirebilirim onu keşfetmedim henüz ama kendimi zorlayacağım

Ay ne kadar zayıflasan da o kilo problemi hep var hep var :KK31: Biraz fazla yesen hoopp! karışına dikiliyor canavar gibi :S Ömür boyu dikkat etmek zorundayız maalesef.. Çok sıkıcı.. :S

İlk günden sana iyi motive oldum di mi haha :KK70: Merabaa :KK3: Süt ve süt ürünlerinden günde toplam 1 kg tüketin deniyor diye biliyorum. Şimdi sen bunun 500 gr'ımını yemişsin. Diğer yiyeceklerinle dengelersin. Sorun yok yani. He mesela light yoğurt yiyebilirsin, onlarda yağ oranı %1-2 arası olanlar var. Ben şimdi sütaş yedim yağ oranı %1,4 mesela. Ama ordaki %1 yağ olmuş olmamış pek fark edeceğini de sanmam. O yüzden %3 de uygun bence, ki süt ürünlerini light tüketmeyenler de var sanırsam.

Son düzenleme:

canımcım ben de bu serüvene yeni katılanlardanım..yanlış olmasın da hiç bi zararı yok bence..%3 yağ için yorum yapamıyorum ama fazla yoğurdun sağlık açısından bi zararı olmayacağını düşünüyorum..
aman diyim yoğurttan bıkma :KK1::KK1: onsuz olmaz çünkü..
Ben çok seviyorum yoğurdu..:KK16::KK16::KK16:mutfağa her girdiğimde yiyorum hatta kahvaltıda bile yiyorum..çılgınlar gibi yoğurt yiyorum yani...:KK1::KK1:
ki ayranlarla birlikte 500 gr ı geçtiğim çok olmuştur..hatta proteini ne kadar çok tüketirsek o kadar hızlı kilo vereceğimiz için yemekten kaçınma ama yağsız yesen daha iyi olur tabi..

(bi yoğurt reklamı vardı ya adam manyak yoğurtsever reklamın sonunda ineklerin üstüne atlıyodu,kendimi öyle hissettim bi an:KK1::KK1::KK1: )

Hoşgeldin :KK3: Kabul etmemek ni demek :) Allah'ın forumu hihihi:KK1:

Karbonhidrat almadığımız için, o eksiği kapatıyor kepek ve de oldukça tok tutuyor. Aslına bakarsan benim de damak tadıma hiç uygun değil ama; az sonra yulaf kepekli peynirli bi poğaça yiyeceğim mesela :KK66: Bir sürü tarifler var onları da araştırdın mı. Hem kadınlar kulübünde konusu var,hem google a yazarsan da çıkar. Hatta geçen sayfalarda daha yeni ekmek tarifleri de verildi. O şekilde yersen pek o kötü tadı kalmıyo. He yemeden de kilo verebilirsin belki ama, bu diyetin en önemli noktası yulaf kepeği. Mutlaka bir eksikliğin kalır kullanmazsan. Güzel güzel ekmekler kekler yaparsın miiss :KK56:

Evet hatta facebookta bir sayfa sayesinde bu diyeti yapmaya karar verdim bir gece dolanırken saat 2.5 a kadar baktım baktım ve eski haline geri dön özge dedim ertesi gün öğlen arasında hemen kitabı almaya gittim inşallah sonu gelir

Ay ne kadar zayıflasan da o kilo problemi hep var hep var :KK31: Biraz fazla yesen hoopp! karışına dikiliyor canavar gibi :S Ömür boyu dikkat etmek zorundayız maalesef.. Çok sıkıcı.. :S

İlk günden sana iyi motive oldum di mi haha :KK70: Merabaa :KK3: Süt ve süt ürünlerinden günde toplam 1 kg tüketin deniyor diye biliyorum. Şimdi sen bunun 500 gr'ımını yemişsin. Diğer yiyeceklerinle dengelersin. Sorun yok yani. He mesela light yoğurt yiyebilirsin, onlarda yağ oranı %1-2 arası olanlar var. Ben şimdi sütaş yedim yağ oranı %1,4 mesela. Ama ordaki %1 yağ olmuş olmamış pek fark edeceğini de sanmam. O yüzden %3 de uygun bence, ki süt ürünlerini light tüketmeyenler de var sanırsam.

heheh kız sen manyaksın bugünlerde :KK1::KK1::KK1:
1 kg sınırı ben bilmiyodum yaa anaa hiç dikkat de etmiyorum...:26::26: süt ürünlerinden yoğurdu ve kefiri bazen light olmadan da tüketiyorum hatta itiraf ediyim kefiri hiç light tüketmedim daha..:KK50::KK50: ama peyniri ve sütü hep light tüketiyorum..yoğurdum light değilse 1 küçük kase yiyorum abartmadan..

hatun kişiler kitapta baktım dayeniden bulamadım yaf gözlerim mi görmez oldu nedir.. bu goji seyirde de yeniyordu sanki değil mi?

Son düzenleme:
canımcım ben de bu serüvene yeni katılanlardanım..yanlış olmasın da hiç bi zararı yok bence..%3 yağ için yorum yapamıyorum ama fazla yoğurdun sağlık açısından bi zararı olmayacağını düşünüyorum..
aman diyim yoğurttan bıkma :KK1::KK1: onsuz olmaz çünkü..
Ben çok seviyorum yoğurdu..:KK16::KK16::KK16:mutfağa her girdiğimde yiyorum hatta kahvaltıda bile yiyorum..çılgınlar gibi yoğurt yiyorum yani...:KK1::KK1:
ki ayranlarla birlikte 500 gr ı geçtiğim çok olmuştur..hatta proteini ne kadar çok tüketirsek o kadar hızlı kilo vereceğimiz için yemekten kaçınma ama yağsız yesen daha iyi olur tabi..

(bi yoğurt reklamı vardı ya adam manyak yoğurtsever reklamın sonunda ineklerin üstüne atlıyodu,kendimi öyle hissettim bi an:KK1::KK1::KK1: )

ben diyetten önce hiç yoğurt yemezdim. en fazla sarımsaklı yoğurtlu bişeyler yapacaksam, 250 gr kutulardan alırdım. ondan da 2 kaşık kullanıp kalanını bozulana kadar dolapta bekletir, sonra da atardım. şimdi haftada 2,5 kg yoğurt tüketiyorum. akşam otururken canım yoğurt istiyor. benim için bu diyetin en güzel taraflaından biri beni yoğurda alıştırması oldu.

hatun kişiler kitapta baktım dayeniden bulamadım yaf gözlerim mi görmez oldu nedir.. bu goji seyirde de yeniyordu sanki değil mi?

evet canım yeniyo sınırlı olarak...az önce dışarı çıktım aktara sordum gojibery mink kırmızımsı meyve dedim kuş üzümü gösterdi bana ya :KK52:
Allahtan cehaletime gelip de almadım resmini görmüştüm bi ara :KK1::KK1:

Ben seyirde 2 yemek kaşığı serbest diye biliyorum....:44::44::44:

bir de pınarda light labne varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?

asıl seyirde yeniyor zaten
atakta yemesen daha iyi bence. kitapta o konuda ne yazıyor hatırlamıyorum ama göji sınırlı izinlilerden ve sınırlı izinliler (yulaf kepeği hriç) atakta yenmese iyi olur.

Son düzenleme:
bir de pınarda light labne ve sürülebilir light beyaz peynir varmış şimdi migros sanal markette geziniyorum da.. onun değerleri bize uygun mu baktınız mı aldınız mı hiç?

X