Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım kan srubuda demır damlasıda kullanıyoruz.. nefes alısına gelınce o benımde dıkkatımı cekmıstı emzık varsa agzında burnundan yoksa agzından alıyor nefesını. kı emzıgıde sadece uykuya dalmak ıcın kullnıyoruz onun dısında emzık almaz..uyanıncada kuruluktan dudakları eciş büşüş oluyor. ozamanda ısırasım geliyor duduşlarını

kızlar onların hepsinde asıl tehlike sütün yağ oranı değil. 1 kase keşkülde 1 bardaktan bile az süt vardır zaten. onun yağından neolacak... ama o tür tatlıların hepsinde asıl tehlike mısır nişastasıdır. çok mecbur kalmadıkça yememenizi tavsiye ederim. bi de keşkülde çok ince çekilmiş ceviz, badem v.b. kullanılır.
bazı konulara tek yönlü bakıyorsunuz. diğer diyetlerden şartlanmışsınız yağ oranına. ama yağ oranının uygun olması yeterli değil. işlenmiş et ürünleri için de aynı şey geçerli. light diyor. bakıyorsun yağ oranı düşük ama içeriğine baktığında görüyorsun ki soya kıyması, mısır işastsı, patates nişastası ve diğer kıvam artırıcılar. mesela keşküldeki o 21.6 gr karbonhidrat mısır nişastasındn geliyor. bu arada bir insanın diyet yapmıayan, normal beslenen bir insanın alması gereken karbonhidrat miktarı 70 gr. ordan hesabedin işte...

tamam canımm dikkate alıyorum ve uzak duracağım ama bundan azcık yemiş oldum :18:

Canım çok teşekkür ederim,güzel güzel de açıklamışsın..sayende çok şey öğrendim,Allah razı olsun

İyi ki varsınız hepiniz

Saol canım.. ama ben normalde diyet de yaparak ancak 1 ayda 3 kilo vermiştim spor salonunda. Tiroid'e de baktırcam bakalım. Ne bu kardişiimmm!! Millet diyetsiz veriyor, ne güzel He walla takığım ben kendimee :S Hiç zayıf bi insan olamıcak mıyım beennn Baya zayıf ama.. Şöyle 36 beden olmak istiyorum. Bi şeyi giiyerken oram mı çıktı buram mı çıktı diye düşünmek istemiyorum.. Tayt giyiyorum bacaklar kalın Pantolonlardan göbek çıkıyo diye üzerine bol şeyler giyiyorum... Bitsin artık bu çileeee!! Bir de bi kaç seneye hamilelik planlarım var. Zaten yine alıcam.. Tabi inşallah alırım diyorum onun için hihi Bari bu dönem zayıf oliyim de bi kaç sene keyfini süriyiimm.. Haftada en az 3 gün gidicem bakalım spora. Zaten daha 3 kere gittim, hafif şeylerle başladım. Bundan sonra düzene girer kanımca.. Dediğin gibi olur inşallaahh!! Saoolll

Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)
Geçmiş olsuunnn.. Musluklardan sular kesilsin :2:

geçmişolsun kuzu. ben de aynı durumdayım. tylolhot istiyor canım çok severim ben. ama içmiyorum. şekerli diye. suda eriyen aspirin içitim. vitamin içitim. bana da geçmiş olsun
Sana da geçmş olsuunnn!! Abboowwww!! :96: Salgıııınnn

bunu versek Ama bundan kaçılmaz pek motive edici olmadı sanırım
Ahan da buldum
Hahahah

Free Smileys, Free Emoticons, Free Smiley Emoticons, Page 1 Beğendiklerimi burdan 'Forum' yazan yerden kopyalayıp yapıştırıyorum canım :))

Sana da geçmiş olsuuunnn Rapor alabilseydin keşke.. Oyyy!! Yalnız da kalmaaaa...

Benim zaten sarkıyoorr Yan yatınca da sarkıyor. Yerçekimine doğru hareket halinde

Geçiyim geçmesine de işte fazla özgür orasııı Topu topu 7 kilo vermiş olarak mı kalıcam yaaa!! Böhüüüü

Canım bi de şüphe konusunda çok haklısın beyaz arabalıyla ilgili Biraz şüpheden bi şey çıkmaz. Hatta faydası vardır Nasılsa gerçek yüzünü anlarsın sen hemencecik :128:

E yani :)) Nırak da biraz zorlasın Maşşalaahhh

Demek sporla kırdın hee!! Bakalım ben de kırabilcem mi :44: Kırım kırım kırılsın inşallah adi kilolar yaaaa

afiyet olsun

kusuuuu bak sendekinde pirinc unu varmis badem tozu ve daha neler neler evde kendin yap kuzucuuuum

alisimmmmmm kusummmm benimkisi burada onaydan gecmisti yaaa puddingim hani????? nisasta da yok bendekinde eve gidince bir daha yazyayim icindekileri bir daha bakin olmadi????:26:

asılında zor şeyler değil bunlar evde kendin de yapabilirsin. tatlandırıcı süt ve sınırlı izinli mısır nişastası. aroma da katarsın içine. mis gibi olur. mısır nişastasını az koyarsın. kıvamı çok koyu olmaz ama tatlı isteğini bsatırır. ama bence en kurtarıcı ve en zararsız tatlı züme yoğurt, tatlandırıcı ve aromayla yapacağın dondurma. ben en çok onu tüketiyorum. tatlandırıcı biraz su tutuyor ama en zararsızı o tabiki.

öğlenki menüm;
2 adet haşlanmış yumurta

kızlar meyveli activia atak döneminde tüketilebiliniyor mu?

Ya kızlar, birşey soracağım. Aranızda birinizin şu dukan online satış sitesi ile tecrübesi var mı ? bi de biraz farklı ülkelerin dukan satış sitesine girdim, ya bizim resmi sitede hiç birşey yok! diğer yerlerde aromalar, bisküviler, konyak makarnası, hatta ve hatta şokokrem bile var !!!! sonra değişik takviyeler, kapsüller (mesela selülite karşı, elma sirkeli başka bir kapsül falan).... güzel farklı tarifler var, ya var da var işte türk resmÎ satış sitesinde neden yok bu kadar türk dukanist varken:95: yada ben mi göremedim ? yada bilmediğim birşey mi var ? :99: atlattım hafiften sanırım :26:
şaka bir yana ama bilgisi olan var mı ? şu hindistancevizi aromasını şahsen çok isterim yada şu makarnayı, şokokremsiz yaşayabilirim normalde de kullanmam pek, ama özellikle şu aromalar süper: kiraz bal çikolata konyak limon-merengue (nasıl birşey bilmem ama güzel birşeye benziyor)... ahhhh ahhh

evet kuzum bu bildiğin yasaklı bişey..sınırlı mınırlı değil yani..
az da yemiş oldum artık akşam çokça hoplayıp zıplamam gerekecek..

Kuzu nereye attın maili ben bulamadım daa...
Şirket mailime bile baktım bu arada :)

alisimmmmmm kusummmm benimkisi burada onaydan gecmisti yaaa puddingim hani????? nisasta da yok bendekinde eve gidince bir daha yazyayim icindekileri bir daha bakin olmadi????:26:

hatırlamıyorum senin tarifini ama mısır nişastası yoksa başka bişey vardır kıvam vermesi için içinde. varsa öyle bir tarif ben de yaparım hemen. sen onu hatırlatıver bi daha.

Ben bunu atlamışım canım :) Allah tamamına erdirsin!!! Bir yastıktaaa.. Ya da 2 :) böylee:
İradene de hayran kaldım Hep böyle devam eder inşallahh!!

Ellerine sağlııkkk!! Afiyetler olsuunn..

Ay ama 27 beden diyorsun Hem de 36 Aman Allah'ımmm!! Hayalleriiimmmm E işte azıcık da spor yap canım. Callan falan yap işte. Ay heba etme bunlarıı :) Ben 36 bedeb giysem sarkık karnımı bile kabul ederim. gel derim baaşşıım üstüneee

E sen geçmiyosan ben hiç geçmiyim.. :97:

Son düzenleme:
anladım teşekkür ederim, peki seyir döneminde günlük tüketim sınırlamamız nedir

sınırlı izinliler için kitaptaki sınırlı izinliler bölümüne bakabilirsin. ben hiç kullanmadım meyveli yoğurt. o yüzden tam bilmiyorum.

öğlenki menüm;
2 adet haşlanmış yumurta

kızlar meyveli activia atak döneminde tüketilebiliniyor mu?

activia hiçbi ewrede serbest deil.cunku içinde yağ war.yurt dsında bunun yagsız olanı warmıs o serbest ama TR.de bu yok.light meyweli yogurtlarıda gunde 2 kutuya kdr tuketebilirsin.ben seyirde haftada 1 yada 2 kutu tuketmıstım ama her hafta değil.ayda 1 yada 2 hafta.

gurmenet weya hammadeler.com a bak oralarda war Dukan için aromalar.

teşekkür ederim Love01:116: bir göz atayım o sayfalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…