delym yaaa bence de sen artık geç güçlendirmeye
zaten veren orda da veriyor,hoş ben veremedim ama ben zaten seyiri fazlasıyla uzattığımdan güçlendirmede vereceğimi de seyirde verdim heraldesporla kilo verebilir misin bilmiyorum ama göbişi kesin toparlar
ayyy kızlar bu arada geçen sabah yatak çarşafını toplarken eğildim yatağın üstüne düzeltir pozisyon aldım,anladınız mı nasıl bir pozisyon olduğunu canlandırın gözünüde bakiiim.hah işte o ara göbişime bir baktım abboowwwww :96:
böyle vallahi sönmüş küçük balon gibi duruyordu,ayyy çok panik oldum.ben de şu ist seyehati dönüşü hemen başlıcam spora ve hatta eşzamanlı olarak callen'a dasiz de evde yapın o pozisyonu yarın deyiverin bana bakiiim sizin de göbişler öyle oluyor mu
amin kuzumöyle valla nasibin nerden geleceği belli olmuyor
valla haberdar olmak istemeseniz de ben herşeyi yumurtladığım için kaçışınız yok
kıyamam kuzuma merak etmiş de gelmiş okumuş,ayy seviyomm ben sizi yaaaa
bu arada ben face'e giremiyorum,mail at bana da bakiiim son durumunu
canım benim çok sağol,doğru diyorsun ama çocuğun ilk intibası farklı olmuş olabilir mi dedim.hoş burası izmir sonuçta bütün kızlar rahat giyinir de hiç bir adam dönüp bakmaz bile.yada çocuk da her gördüğü eteklinin peşine takılmıyordur umarım
neyse bakalım bir kahve içip anlayacağız ak koyun/kara koyun
anaamm evren en sonunda ona yolladığım enerjiyi aldı mı diyosun,kız oğuz napıyor
Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)
geçmişolsun kuzu. ben de aynı durumdayım. tylolhot istiyor canımçok severim ben. ama içmiyorum. şekerli diye. suda eriyen aspirin içitim. vitamin içitim. bana da geçmiş olsun
geçmiş olsun cnm
ipek böcüüüüüm gecmis olsunnnn
selam,
hastalara geçmiş olsun.
sizden uzakta yapayalnız kalan azra
geçmiş olsun ipektoşum..
mervexz alinti yapmayi unutmusum canimmm....ama yag orani nedir sütteki yag orani falan filan.....ben mesela light pudding buldum icerisinde 0,1% yag oranli süt kullanilmis tatlandirici ve yagsiz süt tozu yani tamamen bize uygundur bulana kadar anlimin derisi catladi ama buldum...kakaolusundan uzak durmaya calisiyorum yagsiz kakao yaziyor ama miktari yazmadigi icin almiyorum onu vanilya aromalisini tercih ediyorum böyle arastirmalisin kusum icindekileri yaz bize
Canım benım cookk teşekkür ederim. Çok rahatlattın benii.. inanki çok takıyordum kafama.. arastırdım cocuklar ıcın çok iyi bir dıs doktoru buldum. onada hemen randevu alamadık.. ozaman bız boyle devam edelım bırazdaha buyuyunce doktorla tanıstırırız kuzumu..
Bende bu emzık vb durumlarda cok tıtızım..bilgilendirmen için çookk teşekkür ederim..
Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!
Herkese günaydın:)))
Bu arada benim dün akşam isteme merasimim vardı ve bu merasimde çikolata ve baklava vardı. Sorun ağzına br tane aldın mı die hayırrr almadım ve içimden de hiç almak gelmedi neden bilmiyorum ki çikolataya dayanamayan ben tutmaya bile dayanamadım:)) kendimi çok iradeli ve azimli gördüm:))
Hala regl olamama rağmen 61 i de gördüm bugün ama bu iş benim canımı çok sımaya başladı şiştim kocaman bir karnım oldu dün saklamak için korse giydim bu ayda ollmazsam ciddi ciddi dr a gitmeyi düşünüyorum artık
canımm içeriğini üzerinde yazanları yazdım başka da bişey yazmıyo:44::44:
1 porsiyon için 150 g
Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6
yağ 2,7
Yağ oranı 150 gramda 2,7 g mış % 1.8 gibi bişey yapıyoo sanırsam
fazla mı dersin?
Selam fıstıklaarrr
ben gelddimm ,ooyyhh bu okul beni bi gün yiyip bitirecek yaaa
kendime tavuk iskender yaptım , ooff harika oldu valla
şimdi onu hüplettim , hava yine güneşli ve ben yineyürüyüşe gidiyorumm
hasta olanlar varmış , herkese geçmiş olsun , bende dün gece kötyüdüm , ilaç falan içtim , yattım dinlendim , şimdi iyiyim çok şükür
herkesi öperimm , görüşürüzz
kuzummmmm icindekiler yazmiyor mu:26:
ben bu tarifi duymuştum. sanırım selahattin dönmezin tarifi. onun tariflerini beğenirim ben.
pardon tatlım ya bişeyler daha yazıyomuş...bit kadar yazıyo göremedim
Hemen yazıyorum:
Pastorize inek sütü,fruktoz,polidekstroz,pirinç unu,badem tozu,doğala özdeş vanilya aroması,renklendirici,
Diabetikler için uygundur,
şeker ilavesizdir.