Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada atladım sormayı. Demir şrubu ya da damlası kullanıyorsanzı onlar da bu renklenmeleri yapıyor, ilaç kullanımı bittiğinde lekeler kendiliğinden geçiyor.

Bir de temizlenebilir dedim ya; bir daha oluşmamak üzere değil yaklaşık 6 7 ay sonra tekrar oluşuyor.:44:

Bir de bebişin ağzından mı nefes alıyor onu kontrol et. Özellikle gece uyurken burun tıkanıklığı olup ağız açık kalıp ağızdan nefes alındığı zaman ağız kuruluğu oluşuyor ve bu renklenmeler çoğalıyor...

evet canım kan srubuda demır damlasıda kullanıyoruz.. nefes alısına gelınce o benımde dıkkatımı cekmıstı emzık varsa agzında burnundan yoksa agzından alıyor nefesını. kı emzıgıde sadece uykuya dalmak ıcın kullnıyoruz onun dısında emzık almaz..uyanıncada kuruluktan dudakları eciş büşüş oluyor. ozamanda ısırasım geliyor duduşlarını :KK9:

Canlarımmmm,

Size bişeycik daha danışabilir miyim,

Benim canım çok tatlı istedi gecen size bahsettiğim ekerin light keşkülünden aldım 1 kase..en son yorumlarda içeriğine bakmamı tavsiye ettiniz ama içeriğine bakıyorum anlayamıyorum fazla mı az mı..
Size yazsam fal yorumlar gibi yorumlar mısınız :KK1::KK1:

1 porsiyon için 150 g

Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6 :KK14:
yağ 2,7

Paket elimde şu an :KK52::KK52:

Masum gözüküyo mu bilemedim..bu arada hiç sınırlı izinli tüketmiyorum başka..

Thanks in advance :KK16::KK16::KK16:

mervexz alinti yapmayi unutmusum canimmm....ama yag orani nedir sütteki yag orani falan filan.....ben mesela light pudding buldum icerisinde 0,1% yag oranli süt kullanilmis tatlandirici ve yagsiz süt tozu yani tamamen bize uygundur bulana kadar anlimin derisi catladi ama buldum...kakaolusundan uzak durmaya calisiyorum yagsiz kakao yaziyor ama miktari yazmadigi icin almiyorum onu vanilya aromalisini tercih ediyorum böyle arastirmalisin kusum icindekileri yaz bize

canımm içeriğini üzerinde yazanları yazdım başka da bişey yazmıyo:44::44:

1 porsiyon için 150 g

Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6
yağ 2,7

Yağ oranı 150 gramda 2,7 g mış % 1.8 gibi bişey yapıyoo sanırsam :KK53:

fazla mı dersin?

kızlar onların hepsinde asıl tehlike sütün yağ oranı değil. 1 kase keşkülde 1 bardaktan bile az süt vardır zaten. onun yağından neolacak... ama o tür tatlıların hepsinde asıl tehlike mısır nişastasıdır. çok mecbur kalmadıkça yememenizi tavsiye ederim. bi de keşkülde çok ince çekilmiş ceviz, badem v.b. kullanılır.
bazı konulara tek yönlü bakıyorsunuz. diğer diyetlerden şartlanmışsınız yağ oranına. ama yağ oranının uygun olması yeterli değil. işlenmiş et ürünleri için de aynı şey geçerli. light diyor. bakıyorsun yağ oranı düşük ama içeriğine baktığında görüyorsun ki soya kıyması, mısır işastsı, patates nişastası ve diğer kıvam artırıcılar. mesela keşküldeki o 21.6 gr karbonhidrat mısır nişastasındn geliyor. bu arada bir insanın diyet yapmıayan, normal beslenen bir insanın alması gereken karbonhidrat miktarı 70 gr. ordan hesabedin işte...

kızlar onların hepsinde asıl tehlike sütün yağ oranı değil. 1 kase keşkülde 1 bardaktan bile az süt vardır zaten. onun yağından neolacak... ama o tür tatlıların hepsinde asıl tehlike mısır nişastasıdır. çok mecbur kalmadıkça yememenizi tavsiye ederim. bi de keşkülde çok ince çekilmiş ceviz, badem v.b. kullanılır.
bazı konulara tek yönlü bakıyorsunuz. diğer diyetlerden şartlanmışsınız yağ oranına. ama yağ oranının uygun olması yeterli değil. işlenmiş et ürünleri için de aynı şey geçerli. light diyor. bakıyorsun yağ oranı düşük ama içeriğine baktığında görüyorsun ki soya kıyması, mısır işastsı, patates nişastası ve diğer kıvam artırıcılar. mesela keşküldeki o 21.6 gr karbonhidrat mısır nişastasındn geliyor. bu arada bir insanın diyet yapmıayan, normal beslenen bir insanın alması gereken karbonhidrat miktarı 70 gr. ordan hesabedin işte...

tamam canımm dikkate alıyorum ve uzak duracağım ama bundan azcık yemiş oldum :18:

Canım çok teşekkür ederim,güzel güzel de açıklamışsın..sayende çok şey öğrendim,Allah razı olsun

İyi ki varsınız hepiniz :KK16::KK16:

Delycim spora bende gidiyorum eğer sporu rahat yaparsan çok rahat gider.Bizim sporda hatunlar rejim yapmadan ayda 2 kilo veriyor eminim sen yaparken verirsin vermenin yanında zaten çok fit bir vucüt olacağı için bence hiçbir sorun olmayacak sen fena takmışsın kendine:))) o hatunları düşün yiyorlar 2 veriyorlarsa sen dikkat ederek daha çok verirsin morali bozma ganımca...
Saol canım.. ama ben normalde diyet de yaparak ancak 1 ayda 3 kilo vermiştim spor salonunda. Tiroid'e de baktırcam bakalım. Ne bu kardişiimmm!! Millet diyetsiz veriyor, ne güzel :KK31: He walla takığım ben kendimee :S Hiç zayıf bi insan olamıcak mıyım beennn :KK43: Baya zayıf ama.. Şöyle 36 beden olmak istiyorum. Bi şeyi giiyerken oram mı çıktı buram mı çıktı diye düşünmek istemiyorum.. Tayt giyiyorum bacaklar kalın :KK43: Pantolonlardan göbek çıkıyo diye üzerine bol şeyler giyiyorum... Bitsin artık bu çileeee!! Bir de bi kaç seneye hamilelik planlarım var. Zaten yine alıcam.. Tabi inşallah alırım diyorum onun için hihi :KK70: Bari bu dönem zayıf oliyim de bi kaç sene keyfini süriyiimm.. Haftada en az 3 gün gidicem bakalım spora. Zaten daha 3 kere gittim, hafif şeylerle başladım. Bundan sonra düzene girer kanımca.. Dediğin gibi olur inşallaahh!! :KK54:Saoolll :KK54:

Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)
Geçmiş olsuunnn.. Musluklardan sular kesilsin :2: :KK54:

geçmişolsun kuzu. ben de aynı durumdayım. tylolhot istiyor canım :-) çok severim ben. ama içmiyorum. şekerli diye. suda eriyen aspirin içitim. vitamin içitim. bana da geçmiş olsun :-)
Sana da geçmş olsuunnn!! Abboowwww!! :96: Salgıııınnn
orjnfq.gif

Etrafta kötü bir yiyecek gördüm mü, kokusunu içime çektim miydi hemen aklıma bunu getiriyorum: köpek balıklarından kaçan sarı kafa. :KK1: Kodu kaçtı onun bilen varsa buraya yazıverse, ben de arada sırada yapıp eğlensem kendimce? :KK53:
...........

122fs329172.gif
bunu versek :KK70: Ama bundan kaçılmaz pek :KK70: motive edici olmadı sanırım :KK1::KK1:
Ahan da buldum
shrk.gif
Hahahah :KK60:

Free Smileys, Free Emoticons, Free Smiley Emoticons, Page 1 Beğendiklerimi burdan 'Forum' yazan yerden kopyalayıp yapıştırıyorum canım :))

selam,

dünkü +yı vermişim. 94,7yim. önce iyi haberi vereyim:)

burnum hala akıyor, boğazım hala acıyor ve hala hapşurup öksürüyorum:KK43:

dün işyeri hekimi niye geldin hastasın, raporunu uzatayım dedi ama işim çok diye kabul edemedim.

bilgisayarım olmayınca sizsiz bu rejimin anlamı olmuyor yaa. siz olmayınca motive olamıyom, sizi merak ediyom.

hastalara geçmiş olsun.

sizden uzakta yapayalnız kalan azra :KK43:
Sana da geçmiş olsuuunnn :KK54: Rapor alabilseydin keşke.. Oyyy!! Yalnız da kalmaaaa...
grouphug.gif

delym yaaa bence de sen artık geç güçlendirmeye:KK55:
zaten veren orda da veriyor,hoş ben veremedim ama ben zaten seyiri fazlasıyla uzattığımdan güçlendirmede vereceğimi de seyirde verdim heralde:KK34: sporla kilo verebilir misin bilmiyorum ama göbişi kesin toparlar :KK49:
ayyy kızlar bu arada geçen sabah yatak çarşafını toplarken eğildim yatağın üstüne düzeltir pozisyon aldım,anladınız mı nasıl bir pozisyon olduğunu canlandırın gözünüde bakiiim.hah işte o ara göbişime bir baktım abboowwwww :96:
böyle vallahi sönmüş küçük balon gibi duruyordu,ayyy çok panik oldum.ben de şu ist seyehati dönüşü hemen başlıcam spora ve hatta eşzamanlı olarak callen'a da:KK8: siz de evde yapın o pozisyonu yarın deyiverin bana bakiiim sizin de göbişler öyle oluyor mu:KK50:

.............
..............

Benim zaten sarkıyoorr :KK43: Yan yatınca da sarkıyor. Yerçekimine doğru hareket halinde :KK50:

Geçiyim geçmesine de işte fazla özgür orasııı :KK43: Topu topu 7 kilo vermiş olarak mı kalıcam yaaa!! Böhüüüü :KK43::KK43:

Canım bi de şüphe konusunda çok haklısın beyaz arabalıyla ilgili :KK66: Biraz şüpheden bi şey çıkmaz. Hatta faydası vardır :KK66: Nasılsa gerçek yüzünü anlarsın sen hemencecik :128::KK34:

Merhaba canlarımm

iyisiniz bakıyorumda MEDESA canım bu hoş gibi görünen arkadaşlığına sevindim ama dediğin gibi dikkat et bende ancak arkadaş ortamında ya da vs. ortamlarda tanıdığım şahıslara güvenebilirm sen akıllı kızsın vesselam halledersin kuzu:KK9:

aliye azra sıla geçmiş olsun hepcinizeee

ve benn 3 gündür spor yapıyorum sevrek ve de isteyerek önce yürüyüş sonra merdiven çıkmaca sonrada karın için plates ve karnım şuanda cayır cayır yaniiiii

ve 70,8 i kırdım sonunda bu sabah 70,3 geldim

ayrıca kızlar yumruk gibi bişe bugün yapıyorum sabah sadece 1 yumurta yedim öglen haşlanmış gögüs yanına ayran bile almadım facedeki dukancılar süt ürünlerini 1,2 gün çıkar dediller deniycem bakalım tavıgu çayla zor yuttum okaa yani

artık 69 gelmezse atıcam kendimi evin camından yahuuu

ne yapışık yağlarmışş gerçi bu benim 12 yıl önceki kilom olucak bu kadar zorlaması normal dimi ama

sevgiler

E yani :)) Nırak da biraz zorlasın :KK70: Maşşalaahhh :nazar::nazar:

Demek sporla kırdın hee!! Bakalım ben de kırabilcem mi :44: Kırım kırım kırılsın inşallah adi kilolar yaaaa :KK4::KK4::KK4:

Eki Görüntüle 547374 Eki Görüntüle 547373

Fırında ciğer (Nesli usulü) ve poğaçalar (Sevgi modifiyeli İpek tarifi) tamamdır. :KK56: Ciğerin korkutucu göründüğüne bakmayın, tadı çok güzel. Blok halinde durması da benim üşengeçliğimden kaynaklanıyor, esas tarifte ince ince doğrama kısmı da vardı ama ben blok halinde buzluktan çıktığı gibi suda bekletip baharatlayıp öyle atıyorum fırına. :KK1:
Poğaçalar çok güzel koktu!!! Adam gibi bölüp 8 yapsam hesap açısından daha kolay olacaktı ama kısmet, hesaplayacağım artık incik cincik. :KK53:

Bugünü de yarıladık, gidip biriken bulaşıklara el atayım bari. :KK55:

afiyet olsun :KK16:

pardon tatlım ya bişeyler daha yazıyomuş...bit kadar yazıyo göremedim:KK1::KK1:

Hemen yazıyorum:

Pastorize inek sütü,fruktoz,polidekstroz,pirinç unu,badem tozu,doğala özdeş vanilya aroması,renklendirici,
Diabetikler için uygundur,
şeker ilavesizdir.

kusuuuu bak sendekinde pirinc unu varmis badem tozu ve daha neler neler evde kendin yap kuzucuuuum

alisimmmmmm kusummmm benimkisi burada onaydan gecmisti yaaa puddingim hani????? nisasta da yok bendekinde eve gidince bir daha yazyayim icindekileri bir daha bakin olmadi????:26:

Canlarımmmm,

Size bişeycik daha danışabilir miyim,

Benim canım çok tatlı istedi gecen size bahsettiğim ekerin light keşkülünden aldım 1 kase..en son yorumlarda içeriğine bakmamı tavsiye ettiniz ama içeriğine bakıyorum anlayamıyorum fazla mı az mı..
Size yazsam fal yorumlar gibi yorumlar mısınız :KK1::KK1:

1 porsiyon için 150 g

Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6 :KK14:
yağ 2,7

Paket elimde şu an :KK52::KK52:

Masum gözüküyo mu bilemedim..bu arada hiç sınırlı izinli tüketmiyorum başka..

Thanks in advance :KK16::KK16::KK16:

mervexz alinti yapmayi unutmusum canimmm....ama yag orani nedir sütteki yag orani falan filan.....ben mesela light pudding buldum icerisinde 0,1% yag oranli süt kullanilmis tatlandirici ve yagsiz süt tozu yani tamamen bize uygundur bulana kadar anlimin derisi catladi ama buldum...kakaolusundan uzak durmaya calisiyorum yagsiz kakao yaziyor ama miktari yazmadigi icin almiyorum onu vanilya aromalisini tercih ediyorum böyle arastirmalisin kusum icindekileri yaz bize

tamam canımm dikkate alıyorum ve uzak duracağım ama bundan azcık yemiş oldum :18:

Canım çok teşekkür ederim,güzel güzel de açıklamışsın..sayende çok şey öğrendim,Allah razı olsun

İyi ki varsınız hepiniz :KK16::KK16:

asılında zor şeyler değil bunlar evde kendin de yapabilirsin. tatlandırıcı süt ve sınırlı izinli mısır nişastası. aroma da katarsın içine. mis gibi olur. mısır nişastasını az koyarsın. kıvamı çok koyu olmaz ama tatlı isteğini bsatırır. ama bence en kurtarıcı ve en zararsız tatlı züme yoğurt, tatlandırıcı ve aromayla yapacağın dondurma. ben en çok onu tüketiyorum. tatlandırıcı biraz su tutuyor ama en zararsızı o tabiki.

öğlenki menüm;
2 adet haşlanmış yumurta

kızlar meyveli activia atak döneminde tüketilebiliniyor mu?

Ya kızlar, birşey soracağım. Aranızda birinizin şu dukan online satış sitesi ile tecrübesi var mı ? bi de biraz farklı ülkelerin dukan satış sitesine girdim, ya bizim resmi sitede hiç birşey yok! diğer yerlerde aromalar, bisküviler, konyak makarnası, hatta ve hatta şokokrem bile var !!!! sonra değişik takviyeler, kapsüller (mesela selülite karşı, elma sirkeli başka bir kapsül falan).... güzel farklı tarifler var, ya var da var işte:KK53: türk resmÎ satış sitesinde neden yok :KK52: bu kadar türk dukanist varken:95: yada ben mi göremedim ? yada bilmediğim birşey mi var ? :99: atlattım hafiften sanırım :26:
şaka bir yana ama bilgisi olan var mı ? şu hindistancevizi aromasını şahsen çok isterim :KK31: yada şu makarnayı, şokokremsiz yaşayabilirim normalde de kullanmam pek, ama özellikle şu aromalar süper: kiraz bal çikolata konyak limon-merengue (nasıl birşey bilmem ama güzel birşeye benziyor)... ahhhh ahhh :KK31:

kusuuuu bak sendekinde pirinc unu varmis badem tozu ve daha neler neler evde kendin yap kuzucuuuum

alisimmmmmm kusummmm benimkisi burada onaydan gecmisti yaaa puddingim hani????? nisasta da yok bendekinde eve gidince bir daha yazyayim icindekileri bir daha bakin olmadi????:26:

evet kuzum bu bildiğin yasaklı bişey..sınırlı mınırlı değil yani..
az da yemiş oldum artık akşam çokça hoplayıp zıplamam gerekecek..

Kuzu nereye attın maili ben bulamadım daa...
Şirket mailime bile baktım bu arada :)

hatırlamıyorum senin tarifini ama mısır nişastası yoksa başka bişey vardır kıvam vermesi için içinde. varsa öyle bir tarif ben de yaparım hemen. sen onu hatırlatıver bi daha.

Herkese günaydın:)))

.............
Bu arada benim dün akşam isteme merasimim vardı ve bu merasimde çikolata ve baklava vardı. Sorun ağzına br tane aldın mı die hayırrr almadım ve içimden de hiç almak gelmedi neden bilmiyorum ki çikolataya dayanamayan ben tutmaya bile dayanamadım:)) kendimi çok iradeli ve azimli gördüm:))
Hala regl olamama rağmen 61 i de gördüm bugün ama bu iş benim canımı çok sımaya başladı şiştim kocaman bir karnım oldu dün saklamak için korse giydim bu ayda ollmazsam ciddi ciddi dr a gitmeyi düşünüyorum artık :KK43:

Ben bunu atlamışım canım :) Allah tamamına erdirsin!!! Bir yastıktaaa.. Ya da 2 :) böylee:
pillowfight.gif
:KK1::KK1: İradene de hayran kaldım :nazar: Hep böyle devam eder inşallahh!!

Eki Görüntüle 547374 Eki Görüntüle 547373

Fırında ciğer (Nesli usulü) ve poğaçalar (Sevgi modifiyeli İpek tarifi) tamamdır. :KK56: Ciğerin korkutucu göründüğüne bakmayın, tadı çok güzel. Blok halinde durması da benim üşengeçliğimden kaynaklanıyor, esas tarifte ince ince doğrama kısmı da vardı ama ben blok halinde buzluktan çıktığı gibi suda bekletip baharatlayıp öyle atıyorum fırına. :KK1:
Poğaçalar çok güzel koktu!!! Adam gibi bölüp 8 yapsam hesap açısından daha kolay olacaktı ama kısmet, hesaplayacağım artık incik cincik. :KK53:

Bugünü de yarıladık, gidip biriken bulaşıklara el atayım bari. :KK55:
Ellerine sağlııkkk!! Afiyetler olsuunn..:KK56:

bana üşenmeden cevap yazan medesama ,ailiyeme dely me gözümden kaçan diğer arkadaşlarıma çoooookkkk teşekkür ederim ,evet yolun sonuna geldim gelmesine de ,dediğim gibi yaşantımdaki bazı değişimler ,evin insanla dolu olması ,biraz da ayların verdiği yorgunluktan yolumu şaşırmaya başladım ,aslında çok büyük değişimler oldu giden kilolarla bende ,bedenim kotta 27 ,normal giysilerde 36 oldu ,uzun süre beni görmemiş olanlar şaşkınlık geçiriyorlar ,gözlerine inanamıyorlar ,çok büyük mutluluk bu tabi ,ama ben nedense hala farkında değilim inceliğimin ,basenler ,ve göbüş hala ön palana çıkıyor ,diyeceksiniz ki sporla anca istediğin şekle girersin ama maalesef spora ne vakit oluyor ne de mekan var ,ama onu da başarmam gerek ,yoksa böyle sarkmış yarasa kollarla sallanan bacaklarla inceliğimin bir anlamı kalmayacak maalesef ,öncesi sonrası resimlerde herkes çok fit duruyor ,ben de size yapayım bu resimlerden de siz karar verin benim ne yapmam gerektiğine ,şimdilik güçlendirmeye geçmeyecem buna karar verdim ,geçersem ipin ucunu daha kötü kaçırabilirim ,bu arada facebookta olanlar bana da adres verin ben de katılayım aranıza resimlerimi orda yayınlayayım ne dersiniz ,
şimdilik benden bu kadar öptüm hepiniz
Ay ama 27 beden diyorsun :KK53: Hem de 36 :KK53: Aman Allah'ımmm!! Hayalleriiimmmm:KK53: :nazar: :KK1: E işte azıcık da spor yap canım. Callan falan yap işte. Ay heba etme bunlarıı :) Ben 36 bedeb giysem sarkık karnımı bile kabul ederim. gel derim baaşşıım üstüneee :KK70::KK1:

E sen geçmiyosan ben hiç geçmiyim.. :97:
shame.gif

Son düzenleme:
öğlenki menüm;
2 adet haşlanmış yumurta

kızlar meyveli activia atak döneminde tüketilebiliniyor mu?

activia hiçbi ewrede serbest deil.cunku içinde yağ war.yurt dsında bunun yagsız olanı warmıs o serbest ama TR.de bu yok.light meyweli yogurtlarıda gunde 2 kutuya kdr tuketebilirsin.ben seyirde haftada 1 yada 2 kutu tuketmıstım ama her hafta değil.ayda 1 yada 2 hafta.

Ya kızlar, birşey soracağım. Aranızda birinizin şu dukan online satış sitesi ile tecrübesi var mı ? bi de biraz farklı ülkelerin dukan satış sitesine girdim, ya bizim resmi sitede hiç birşey yok! diğer yerlerde aromalar, bisküviler, konyak makarnası, hatta ve hatta şokokrem bile var !!!! sonra değişik takviyeler, kapsüller (mesela selülite karşı, elma sirkeli başka bir kapsül falan).... güzel farklı tarifler var, ya var da var işte:KK53: türk resmÎ satış sitesinde neden yok :KK52: bu kadar türk dukanist varken:95: yada ben mi göremedim ? yada bilmediğim birşey mi var ? :99: atlattım hafiften sanırım :26:
şaka bir yana ama bilgisi olan var mı ? şu hindistancevizi aromasını şahsen çok isterim :KK31: yada şu makarnayı, şokokremsiz yaşayabilirim normalde de kullanmam pek, ama özellikle şu aromalar süper: kiraz bal çikolata konyak limon-merengue (nasıl birşey bilmem ama güzel birşeye benziyor)... ahhhh ahhh :KK31:

gurmenet weya hammadeler.com a bak oralarda war Dukan için aromalar.

activia hiçbi ewrede serbest deil.cunku içinde yağ war.yurt dsında bunun yagsız olanı warmıs o serbest ama TR.de bu yok.light meyweli yogurtlarıda gunde 2 kutuya kdr tuketebilirsin.ben seyirde haftada 1 yada 2 kutu tuketmıstım ama her hafta değil.ayda 1 yada 2 hafta.

gurmenet weya hammadeler.com a bak oralarda war Dukan için aromalar.

teşekkür ederim Love01:116: bir göz atayım o sayfalara

X