Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Delycim spora bende gidiyorum eğer sporu rahat yaparsan çok rahat gider.Bizim sporda hatunlar rejim yapmadan ayda 2 kilo veriyor eminim sen yaparken verirsin vermenin yanında zaten çok fit bir vucüt olacağı için bence hiçbir sorun olmayacak sen fena takmışsın kendine:))) o hatunları düşün yiyorlar 2 veriyorlarsa sen dikkat ederek daha çok verirsin morali bozma ganımca...

Günaydiiiiiiiiin kizlaaaaar buaralar cok depresyondayim....sizinle neseleniyorum inanin....sabah medoshu okumak icin kosturdum evde bilgisayrim olmuyor ya artik haftasonuna kdar ne kötü bir durummuss.....benim kilom cok sabitlendi ya...ama beden olarak kücülme var gibi gibi birazdan facebooka resim paylasicam bu sabah cektim....dukan bana coook ay vermisti zaten 4 ay verdi baskalarina 2 ay veriyor 10 kilo icin garip ama bildi adam.....

kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor

anaaaaam ne hiycanliiiiii yaaaa....cocuga bak ya özgüveni tavan yapmissss sende cok alemmissin bebeim ayyy hadi hayirlisi tüm gelismelerden haberdar olmak istiyoruzz

Medesacımm çok doğru düşünüyosun canım tedbirli olmakta da çok haklısın..ama şöyle bi durumda var senin etek boyun kısa olabilir bu da seni daha da çekici yapar kim kime iyi niyetiyle temiz kalbiyle en başında bakar ki..herkes yakışıklı mı çekici mi güzel mi diye bakar ve onu tanıdıkça daha da çok etkilenir ..çocuğun normal üstü bi tehlikesi yoksa bu tüüüm erkekler için geçerlidir ki güzel kızdan etkilenirler

Bir de ilk hoşlantı günlerinde sürekli sorgular insan kendini..ben de öyle başlamıştım ilişkime..tanıştığımız gün siyah kısacık bi elbise saçlar başlar o biçim olduğumdan çook çok daha havalı bi haldeydim sonra o benle ilgilenince hep aklımda senin düşüncelerin vardı..hatta sırf bu yüzden aylarca kalbim çarptığı halde kabul edemedim..
ama insan karakterini bi şekilde açığa çıkarır o yüzden önsezilerin olmayacak dese de 1 kahve içimlik şans ver derim ben

Belki adamın karakterinde tarzında çok da bi sıkıntı görmeyeceksin belki de çok iyi bi insandır ve ilk defa böyle bişey yapıyodur?? ama yine de sana uygun olmayan hiç tahammül edemem diyeceğini başka yönlerini göreceksin belki de..:44:

O yüzden en kötüsü bi kahvelik vakit ayır derim..tedbirli olarak tabiki..

tam tarifini istesem, bende zaten nerdeyse doğuştan diyebileceğim bir barsak tembelliği var belki işime yarar..eczaneden bir ilaç aldım onu kullanıyorum ama doğal yol daha iyi..

tabii ki seve seve veririm tarifi: şimdi malzemeler şunlar:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber (tane olarak; toz değil)
1 tatlı kaşığı da karanfil

elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göre umarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommm kocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre

ön yargılı olma cicimm,,iyi düşün ii olsun belkide bu ewrenin sana bi hediyesidir..

teşekkür ederim :)

peki o kaynayan elmalar limonlar ne oluyor sonra yenebilecek durumda oluyor mu.. hani ben daha seyirdeyim yiyemem ama kocacık için elmalı turtaya katsam katılır mı mesela.. bir de seyirde meyve yasak ya sıkıntı olur mu ki bunu içmem

Son düzenleme:

güzel birşeye benziyor. ben de deneyeyim. metabolizma hızlandırıyor öyle mi?

Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)

oy benim sağduyulu, mantıklı arkadaşım. kıyamam ben sana

Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)

geçmişolsun kuzu. ben de aynı durumdayım. tylolhot istiyor canım çok severim ben. ama içmiyorum. şekerli diye. suda eriyen aspirin içitim. vitamin içitim. bana da geçmiş olsun

Hahaha 'denizde köpek balığı kovalayan türler'

Etrafta kötü bir yiyecek gördüm mü, kokusunu içime çektim miydi hemen aklıma bunu getiriyorum: köpek balıklarından kaçan sarı kafa. Kodu kaçtı onun bilen varsa buraya yazıverse, ben de arada sırada yapıp eğlensem kendimce?

-

Kabızlık hakkında yazan herkese çok teşekkür ederim, hepsini Dukan defterime (evet adama özel defter ayırdım içine tarifleri, püf noktaları vb. yazıyorum ) not aldım. Ayrıca Medesa tam senin heyecanlı maceranın orta yerinde kötü muhabbet açmış gibi oldum ondan dolayı da özür dilerim. :26: İnşallah hayırlısı olsun, kısmetin nereden çıkacağı nasıl olacağı belli olmuyor.

Bugün hazır evdeyken Nesli ciğeri ile İpek poğaçası yapayım dedim. :) Akşama çıkacağım, bakalım inşallah haftada 1-2 gün sergide çocuk gezdirme işim olacak. Poğaçamdan da alırım yanıma kolaylık olur diye şimdiden hazırladım. Tek olumsuz taraf: Pazar günkü Avrasya koşusunu kaçıracağım ya. 8 km seneye kaldı artık. Kısmet. :)

selam,

dünkü +yı vermişim. 94,7yim. önce iyi haberi vereyim:)

burnum hala akıyor, boğazım hala acıyor ve hala hapşurup öksürüyorum

dün işyeri hekimi niye geldin hastasın, raporunu uzatayım dedi ama işim çok diye kabul edemedim.

bilgisayarım olmayınca sizsiz bu rejimin anlamı olmuyor yaa. siz olmayınca motive olamıyom, sizi merak ediyom.

hastalara geçmiş olsun.

sizden uzakta yapayalnız kalan azra

delym yaaa bence de sen artık geç güçlendirmeye
zaten veren orda da veriyor,hoş ben veremedim ama ben zaten seyiri fazlasıyla uzattığımdan güçlendirmede vereceğimi de seyirde verdim heralde sporla kilo verebilir misin bilmiyorum ama göbişi kesin toparlar
ayyy kızlar bu arada geçen sabah yatak çarşafını toplarken eğildim yatağın üstüne düzeltir pozisyon aldım,anladınız mı nasıl bir pozisyon olduğunu canlandırın gözünüde bakiiim.hah işte o ara göbişime bir baktım abboowwwww :96:
böyle vallahi sönmüş küçük balon gibi duruyordu,ayyy çok panik oldum.ben de şu ist seyehati dönüşü hemen başlıcam spora ve hatta eşzamanlı olarak callen'a da siz de evde yapın o pozisyonu yarın deyiverin bana bakiiim sizin de göbişler öyle oluyor mu

amin kuzum öyle valla nasibin nerden geleceği belli olmuyor

valla haberdar olmak istemeseniz de ben herşeyi yumurtladığım için kaçışınız yok
kıyamam kuzuma merak etmiş de gelmiş okumuş,ayy seviyomm ben sizi yaaaa
bu arada ben face'e giremiyorum,mail at bana da bakiiim son durumunu

canım benim çok sağol,doğru diyorsun ama çocuğun ilk intibası farklı olmuş olabilir mi dedim.hoş burası izmir sonuçta bütün kızlar rahat giyinir de hiç bir adam dönüp bakmaz bile.yada çocuk da her gördüğü eteklinin peşine takılmıyordur umarım
neyse bakalım bir kahve içip anlayacağız ak koyun/kara koyun

ön yargılı olma cicimm,,iyi düşün ii olsun belkide bu ewrenin sana bi hediyesidir..

anaamm evren en sonunda ona yolladığım enerjiyi aldı mı diyosun,kız oğuz napıyor

Maalesef tamamen posası çıkmış bir hâl alıyorlar. Yani yenilcek durumda değiller. Zaten meyve yasak bana da şu an dukan amcam sayesinde ama bence kullanılmaz, elma belki kekde değerlendirebilinir ama dediğim gibi, nerdeyse püre gibi oluyor malzemeler

güzel birşeye benziyor. ben de deneyeyim. metabolizma hızlandırıyor öyle mi?

yani öyleymiş. benim ki pek hızlanmışa benzemiyor ama annem de işe yaradı. ben ama genelde de çok tuvalete çıkan biri olduğum için fark etmemişimdir belki.... ama deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. yani tadı fena değil bence, kokusu mütiş, ama ne kadar yarıyor metabolizmayı hızlandırmak adına, %100 karar veremedim daha:44: o yüzden siz de bir değişiklik olup olmadığını bilmek faydalı olur diye düşünüyorum

tam hastalık mevsimi demek ki. hepimiz dökülüyoruz. ben bugün p günündeyim ama mandalina da yiyeceğim. vitamin olsun diye. sana da geçmiş olsun kuzu.

ben bu tarifi duymuştum. sanırım selahattin dönmezin tarifi. onun tariflerini beğenirim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…