- 20 Temmuz 2012
- 65
- 0
Canım ben geçtim güçlendirmeye ama sonra bi baktım, güçlendirme falan hikaye ben baya ham ham yiyorum( Bana azıcık izin veriliyo, şu koca boğazımı tutamıyorum ben Ondan da azıcık bundan da zıcık oh ohh!! Sonra tatilde de yiyince bak ne olduu Oldum +3. Tamam dedim yedim, bari cezasını çekiyim.. O yüzden hadi 2-3 hafta seyir yapiyim de, 57-58 oliyim, sonra yine geçerim ciddi bi güçlendirmeye dedim.. Olmuyoo.. Gitmedi öyle atakla falan. Bunlar baya baya üstüme yapıştı artık benim demek.. Şişlik falan değil, baya kilo bunlar demek Sporla beraber güçlendirmeyle gider mi dersin 3-5 kiloo? Ama gitmez gibime geliyor yaa! Çok yani çünkü.. Ay ama canım şimdi görsen göbeğim acayip yağlı kiii!! Gerçekten.. Sizinle buluşmam gibi değil. O yüzden gider sandım Bak akşam ölçtürücem ya, söylerim yarın oranları.
Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!
Ve ayrıca midem acayip ağrıyo şu andaa :S Süt mü içsem. Off!! Ne geçiriirr
ahahahaa deli şeyler sizi çok gülüyorum ben size yaaa
öncelikle şunu söyleyeyim ipektoşum küsmeyin ama arayamam 6'da çünküüü nesliyle buluşucazz
ama şimcik hızlıca anlatıcam size.
ben hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı almaya aman sormayın orda da kolestrol bir tavan ki sormayın hem de hem iyisi hem kötüsü
neyse bunu sonra konuşuruz.
çıktım hastaneden bir mağazaya uğramama gerekiyordu,çarşı içinden epeyce yol yürümem gerek,başladım yürümeye.yanımda da bir çocuk var farkındayım,aynı tempoda yürüyoruz biz bunla yanyana.ama çok enteresandı yaaa,hani aynı ayakları aynı anda atıp aynı ritimle ve yanyana yürüyoruz.sağdan soldan bir sürü insan geçiyor ama biz yanyanayız.uzaktan biri görse bizi birlikte zanneder öyle garip bir durum.sonra ben bir mağazaya girip bişey soracaktım,dedim buraya kadarmış çocuk alıp başını gidecek,ben de yetişmek için peşinden koşacak değilim ya.neyse girdim sordum çıktım anaaa bir baktım bu beni bekliyor
ama ben direkt salak yapıyorum,hiç farkında değilmişim gibi yani
bugün de mini etek falan var üstümde,bu yine yanımdan yürüyor tintin ayyy ama beni bir gülme tuttu,çaktırmamaya da çalışıyorum ama kıskıs gülüyorumutandım mı naptımsa,dedim ya ben hiç beceremem böyle şeyleri diye
neyse sonra esas mağazama geldik,en az 1 saat sürerdi işim.girdim neyse hakikaten 1 saat sonra falan çıktım ve tabikii ben çocuğu çoktaaaan unutmuştum.sonra alakasız bir sokağa girdim anaaa bi baktım bu yine tintin yanımdan yürüyor.ay ama nasıl gülüyorum çaktırmadan,çok komik değil mi ama yaaa
neyse sonra ilerledim iyice kaldırıma çıkmam gerekti ve yolumuz kesişti.sonra bu laf attı artık,ben de kaldırıma çıkın diyecektim çok araç geliyor dedi.hay allah razı olsun dicektim,ben beyinsizim yaa neyse
sonra dedi nereye işe dönücem heykele doğru gidicem taksi bekliyorum dedim.bu da benim arabam da oraya yakın isterseniz taksiyle gidelim dedi,eee olur madem dedim :)))))
sonra bindik ama bu benim işyerime değil kendi arabasına gitmemizi söyledi taksiciye,neden dedim.ben bırakayım sizi arabayla dedi
sonra bindik ve arabasında uzattı elini adını söyledi,ben de söyledim neyse sonra kartını verdi ve kaşınmak suretiyle ben de verdim
sonra bıraktı beni işe,azcık lafladık işlerimizden.17:30'da toplantısı vardı oraya gidiyordu.ben inerken de ararsam daha sonra bir kahve içebiliriz dimi dedi,olabilir belki dedim
heee bu arada asıl yaptığım adiliğe inanamayacaksınız,biz daha hiç konuşmadan yolda birbirimizi tanımadan yürüyorken,biz nesliyle konuşup randevulaşmış olduğumuz halde,telim çalmış gibi yapıp randevu yeri ve saatini söylüyormuşum arkadaşıma gibi yaptım ki çocuk da gelsin ahahahaha inanamıyorum bunu yaptığıma yaaa,çok zor durumdayım bacılarım
gerçi çocuğun toplantısı varmış ya istese de gelemezmiş,belki de gelemeyeceği için o da yolda konuşup tanışmak durumunda kaldı
şimdilik izmirden bu kadar
kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor
Canlarım tekrardan günaydın,hemencicik size uzuunnn bir özet geçiyorum
benim kartvizitimde cep telim yazmıyor,bu sazan da dğün kart alışverişi yapınca o zaman ararım bir kahve içeriz demişti yaa kartımda cebim var sandı heralde
neyse otelden aradı bağladılar teli bana,çocuk tanıttı kendini,şu firmadan şu kişiyim diye,ben de masusçuktan tanımamış gibi yaptım,ay çok .....yım vallahi
çıkaramadınız galiba dün tabışmıştık dedi,aaaaa evet kusura bakmayın benzer bir firmaya teklif hazırlıyordum da onlar arıyor sandım bir an dedim.bu da ben de ne çabuk unuttunuz dedim dedi
neyse sonra anlattı işte bodruma gidiyorum yoldayım,aslında size uzuuun ve güzel bir mesaj hazırlamıştım tam yollayacaktım bir baktım cebiniz yokmuş ben de araryayım dedim dedi.ben de hah işte tam da böyle durumlardan korunmak için cebim yok kartımda dedim.mail atsaydınız dedimbu da aldım ben mesajı tamam dedi.neyse işte bunun üstüne arayayım demiş.sonra senli benli konuşmaya başladı ama ben yine de siz diye hitap ettim,mesafemi koruyayım dedim:26:
dün toplantı için gittik ama biraz gecikti,sonra yemeğe gittik 12'de kalkabildim falan dedi.ben de arkadaşımla buluştum kahve içtik dedim,bu da dedi zaten toplantım olmasaydı o kahveyi size ben ısmarlayacaktım dedi
ben de dedim kusura bakmayın ama arkadaşım istanbuldan gelmişti ve çok kısıtlı vaktimiz vardı,ben her halukarda onunla olacaktım dedimuyuza bak yaaa,sanki ben onun davetini hemen kabul edecekmişim gibi hıhh
neyse yarın akşam dönecekmiş.her hafta ç.ba akşamı bodruma gidip 1 gece bodrum çalışıyormuş,diğer günler izmirdeymiş.
kesin h.sonu falan bi kahve içelim der ama ben kabul eder miyim bilinmez tabii
diğer taraftan da en sonunda neslim ve cute ile buluştuk dün akşam ve elbette dünya tatlısı levinnnnn
süpper geçti,ilk buluştuğum dukaniçelerim benim
bu arada vallahi kızların hiç de kilo vermeye falan ihtiyacı yok,herkes fıstık gibi boy pos endam hey maşallahhhh
ayrıcaaaaaa aliyem ve neslime tekrar çok çoook teşekkürlerimi sunuyorum,ellerinize sağlık çiğ çiğ bile götürdüm
bu akşam da pişiricem inşallahhh
siz bizle paylaştıkça Allah da sizin kilolarınızı alsın emi aminnnnn
oyyy levin kuzusu var yaaa Allahım bir çocuk ağlarken bile bu kadar güzel olabilir mi yaaa,Allah nazarlardan saklasın
bence her kadın hemen çocuk sahibi olmalı,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hepiciğinizi öpüyorum
canım çok tebrik ederim,çok güzel başlangıç yapmışsın
canlarım hepiciğiniz sağolun var olun 2 gündür yazdıklarınız için,herşeyimizi paylaşmak çok keyifli
ancak gelin görün ki benim pek yanılmayan önsezim bu iş olmaz diyor
yani dün heyecanlandım ok de sonra mantıklı düşününce çok mantıksız geldi bu iş
düşünsenize yani şey budalası gibi takip edip de bir punduna getirip kız tavlamaya çalışan erkek modeli,bir de yol da tanışıyorsun falan.yani bu ormalde hiç bana uygun bir durum değil
ne bileyim iş vesilesiyle tanışsaydık falan çok çok farklı düşünebilirdim ama şu an direkt önyargılı düşünüyorum.
bir de şöyle bir detay var dün üstümde de oldukça kısa bir etek vardı.altımda parlak tayt çorap vardı ama yine de etek kısaydı
yani çocuk da benim temiz kalbimin değil de eteğimin peşinden koşmuştur elbetteki
üff neyse yine de dönsün bakalım bir kahve içerim yine de
zaten orda sohbet muhabet ben onu 5 dakikada ölçer tartarım ama nedense içinde iyi bir his yok bu durumla ilgili.
yine de hayırlısı tabi neyin nerden geleceği belli olmaz.ama lütfen Allahım hayırsız olan herkesi benden uzak tutsun artık,bu yaştan sonra olmadık insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum,bi de sizi çoook seviyorum
tam tarifini istesem, bende zaten nerdeyse doğuştan diyebileceğim bir barsak tembelliği var belki işime yarar..eczaneden bir ilaç aldım onu kullanıyorum ama doğal yol daha iyi..
canlarım hepiciğiniz sağolun var olun 2 gündür yazdıklarınız için,herşeyimizi paylaşmak çok keyifli
düşünsenize yani şey budalası gibi takip edip de bir punduna getirip kız tavlamaya çalışan erkek modeli,bir de yol da tanışıyorsun falan.yani bu ormalde hiç bana uygun bir durum değil
ne bileyim iş vesilesiyle tanışsaydık falan çok çok farklı düşünebilirdim ama şu an direkt önyargılı düşünüyorum.
istemiyorum,bi de sizi çoook seviyorum
tabii ki seve seve veririm tarifi: şimdi malzemeler şunlar:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber (tane olarak; toz değil)
1 tatlı kaşığı da karanfil
elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göreumarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommmkocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre
tabii ki seve seve veririm tarifi: şimdi malzemeler şunlar:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber (tane olarak; toz değil)
1 tatlı kaşığı da karanfil
elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göreumarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommmkocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre
bir de şöyle bir detay var dün üstümde de oldukça kısa bir etek vardı.altımda parlak tayt çorap vardı ama yine de etek kısaydı
yani çocuk da benim temiz kalbimin değil de eteğimin peşinden koşmuştur elbetteki
üff neyse yine de dönsün bakalım bir kahve içerim yine de
zaten orda sohbet muhabet ben onu 5 dakikada ölçer tartarım ama nedense içinde iyi bir his yok bu durumla ilgili.
yine de hayırlısı tabi neyin nerden geleceği belli olmaz.ama lütfen Allahım hayırsız olan herkesi benden uzak tutsun artık,bu yaştan sonra olmadık insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum,bi de sizi çoook seviyorum
Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)
Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)
Hahaha'denizde köpek balığı kovalayan türler'
Canım ben geçtim güçlendirmeye ama sonra bi baktım, güçlendirme falan hikaye ben baya ham ham yiyorum( Bana azıcık izin veriliyo, şu koca boğazımı tutamıyorum ben Ondan da azıcık bundan da zıcık oh ohh!! Sonra tatilde de yiyince bak ne olduu Oldum +3. Tamam dedim yedim, bari cezasını çekiyim.. O yüzden hadi 2-3 hafta seyir yapiyim de, 57-58 oliyim, sonra yine geçerim ciddi bi güçlendirmeye dedim.. Olmuyoo.. Gitmedi öyle atakla falan. Bunlar baya baya üstüme yapıştı artık benim demek.. Şişlik falan değil, baya kilo bunlar demek Sporla beraber güçlendirmeyle gider mi dersin 3-5 kiloo? Ama gitmez gibime geliyor yaa! Çok yani çünkü.. Ay ama canım şimdi görsen göbeğim acayip yağlı kiii!! Gerçekten.. Sizinle buluşmam gibi değil. O yüzden gider sandım Bak akşam ölçtürücem ya, söylerim yarın oranları.
Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!
Ve ayrıca midem acayip ağrıyo şu andaa :S Süt mü içsem. Off!! Ne geçiriirr
Geçmiş olsun.. İnşallah bir sorun çıkmaz. Baktır tabii...
Ay bu süper bişeye benziyoYapıcam yapıcaaaammm Teşekkürleerr
Ayyyy :S Hepsini mi aldıınn..? Emeklerine yazık olmuş yaaa :/ İnşallah bu seferki de işe yarar. Kolay gelsin. Bir daha da bırakmazsın inşallah.
Ben sana bir şey diyemem :S Zira aynı sebeplerden dolayı şu anda çektiklerim. Kelin ilacı olsaa.. :85:
Ahahahha
Demek ki bir bildikleri var di mi ama.. Araştırırsanız, belki sizin de aklınız alır. Gazetede her yazılana inansaydık...
Geçmiş olsun.. Tartında eksiler daim olsun
Canıımm :)) Okudum konuşmalarınızı. Her şey gönlüne göre olsun inşallahhBak işte.. Gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememişler.. Dün o yola çıktığında kimbilir neler düşünüyordun, bugün nelerden bahsediyoruz
Günaydiiiiiiiiin kizlaaaaar buaralar cok depresyondayim....sizinle neseleniyorum inanin....sabah medoshu okumak icin kosturdum evde bilgisayrim olmuyor ya artik haftasonuna kdar ne kötü bir durummuss.....benim kilom cok sabitlendi ya...ama beden olarak kücülme var gibi gibi birazdan facebooka resim paylasicam bu sabah cektim....dukan bana coook ay vermisti zaten 4 ay verdi baskalarina 2 ay veriyor 10 kilo icin garip ama bildi adam.....
anaaaaam ne hiycanliiiiii yaaaa....cocuga bak ya özgüveni tavan yapmissss sende cok alemmissin bebeimayyy hadi hayirlisi tüm gelismelerden haberdar olmak istiyoruzz
Medesacımm çok doğru düşünüyosun canım tedbirli olmakta da çok haklısın..ama şöyle bi durumda var senin etek boyun kısa olabilir bu da seni daha da çekici yapar kim kime iyi niyetiyle temiz kalbiyle en başında bakar ki..herkes yakışıklı mı çekici mi güzel mi diye bakar ve onu tanıdıkça daha da çok etkilenir ..çocuğun normal üstü bi tehlikesi yoksa bu tüüüm erkekler için geçerlidir ki güzel kızdan etkilenirler
Bir de ilk hoşlantı günlerinde sürekli sorgular insan kendini..ben de öyle başlamıştım ilişkime..tanıştığımız gün siyah kısacık bi elbise saçlar başlar o biçim olduğumdan çook çok daha havalı bi haldeydim sonra o benle ilgilenince hep aklımda senin düşüncelerin vardı..hatta sırf bu yüzden aylarca kalbim çarptığı halde kabul edemedim..
ama insan karakterini bi şekilde açığa çıkarır o yüzden önsezilerin olmayacak dese de 1 kahve içimlik şans ver derim ben
Belki adamın karakterinde tarzında çok da bi sıkıntı görmeyeceksin belki de çok iyi bi insandır ve ilk defa böyle bişey yapıyodur?? ama yine de sana uygun olmayan hiç tahammül edemem diyeceğini başka yönlerini göreceksin belki de..:44:
O yüzden en kötüsü bi kahvelik vakit ayır derim..tedbirli olarak tabiki..
ön yargılı olma cicimm,,iyi düşün ii olsunbelkide bu ewrenin sana bi hediyesidir..
teşekkür ederim :)
peki o kaynayan elmalar limonlar ne oluyor sonra yenebilecek durumda oluyor mu.. hani ben daha seyirdeyim yiyemem ama kocacık için elmalı turtaya katsam katılır mı mesela.. bir de seyirde meyve yasak ya sıkıntı olur mu ki bunu içmem
güzel birşeye benziyor. ben de deneyeyim. metabolizma hızlandırıyor öyle mi?
selam,
dünkü +yı vermişim. 94,7yim. önce iyi haberi vereyim:)
burnum hala akıyor, boğazım hala acıyor ve hala hapşurup öksürüyorum
dün işyeri hekimi niye geldin hastasın, raporunu uzatayım dedi ama işim çok diye kabul edemedim.
bilgisayarım olmayınca sizsiz bu rejimin anlamı olmuyor yaa. siz olmayınca motive olamıyom, sizi merak ediyom.
hastalara geçmiş olsun.
sizden uzakta yapayalnız kalan azra
yani öyleymiş. benim ki pek hızlanmışa benzemiyor ama annem de işe yaradı. ben ama genelde de çok tuvalete çıkan biri olduğum için fark etmemişimdir belki.... ama deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. yani tadı fena değil bence, kokusu mütiş, ama ne kadar yarıyor metabolizmayı hızlandırmak adına, %100 karar veremedim daha:44: o yüzden siz de bir değişiklik olup olmadığını bilmek faydalı olur diye düşünüyorum
kıyamam
anaamm evren en sonunda ona yolladığım enerjiyi aldı mı diyosun,kız oğuz napıyor