Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba canlarımm

iyisiniz bakıyorumda MEDESA canım bu hoş gibi görünen arkadaşlığına sevindim ama dediğin gibi dikkat et bende ancak arkadaş ortamında ya da vs. ortamlarda tanıdığım şahıslara güvenebilirm sen akıllı kızsın vesselam halledersin kuzu:KK9:

aliye azra sıla geçmiş olsun hepcinizeee

ve benn 3 gündür spor yapıyorum sevrek ve de isteyerek önce yürüyüş sonra merdiven çıkmaca sonrada karın için plates ve karnım şuanda cayır cayır yaniiiii

ve 70,8 i kırdım sonunda bu sabah 70,3 geldim

ayrıca kızlar yumruk gibi bişe bugün yapıyorum sabah sadece 1 yumurta yedim öglen haşlanmış gögüs yanına ayran bile almadım facedeki dukancılar süt ürünlerini 1,2 gün çıkar dediller deniycem bakalım tavıgu çayla zor yuttum okaa yani

artık 69 gelmezse atıcam kendimi evin camından yahuuu

ne yapışık yağlarmışş gerçi bu benim 12 yıl önceki kilom olucak bu kadar zorlaması normal dimi ama

sevgiler

delym yaaa bence de sen artık geç güçlendirmeye:KK55:
zaten veren orda da veriyor,hoş ben veremedim ama ben zaten seyiri fazlasıyla uzattığımdan güçlendirmede vereceğimi de seyirde verdim heralde:KK34: sporla kilo verebilir misin bilmiyorum ama göbişi kesin toparlar :KK49:
ayyy kızlar bu arada geçen sabah yatak çarşafını toplarken eğildim yatağın üstüne düzeltir pozisyon aldım,anladınız mı nasıl bir pozisyon olduğunu canlandırın gözünüde bakiiim.hah işte o ara göbişime bir baktım abboowwwww :96:
böyle vallahi sönmüş küçük balon gibi duruyordu,ayyy çok panik oldum.ben de şu ist seyehati dönüşü hemen başlıcam spora ve hatta eşzamanlı olarak callen'a da:KK8: siz de evde yapın o pozisyonu yarın deyiverin bana bakiiim sizin de göbişler öyle oluyor mu:KK50:

amin kuzum :KK16: öyle valla nasibin nerden geleceği belli olmuyor :KK9:

valla haberdar olmak istemeseniz de ben herşeyi yumurtladığım için kaçışınız yok:KK9:
kıyamam kuzuma merak etmiş de gelmiş okumuş,ayy seviyomm ben sizi yaaaa:KK16:
bu arada ben face'e giremiyorum,mail at bana da bakiiim son durumunu:KK34:

canım benim çok sağol,doğru diyorsun ama çocuğun ilk intibası farklı olmuş olabilir mi dedim.hoş burası izmir sonuçta bütün kızlar rahat giyinir de hiç bir adam dönüp bakmaz bile.yada çocuk da her gördüğü eteklinin peşine takılmıyordur umarım:KK53:
neyse bakalım bir kahve içip anlayacağız ak koyun/kara koyun:emir_bebek:

anaamm evren en sonunda ona yolladığım enerjiyi aldı mı diyosun,kız oğuz napıyor :KK9:

kusummmmmmmm inanki cok merak ettim hepiniz benimle yasiyorsunuz...hala isyan edip diyeti bozmuyorsam sizsiniz sebebi sizin desteginize karsi nankörlük olur diye yerimde saydigim halde aynen devam ediyorum özelden bana mailini atarmisinnn????

Canlarımmmm,

Size bişeycik daha danışabilir miyim,

Benim canım çok tatlı istedi gecen size bahsettiğim ekerin light keşkülünden aldım 1 kase..en son yorumlarda içeriğine bakmamı tavsiye ettiniz ama içeriğine bakıyorum anlayamıyorum fazla mı az mı..
Size yazsam fal yorumlar gibi yorumlar mısınız :KK1::KK1:

1 porsiyon için 150 g

Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6 :KK14:
yağ 2,7

Paket elimde şu an :KK52::KK52:

Masum gözüküyo mu bilemedim..bu arada hiç sınırlı izinli tüketmiyorum başka..

Thanks in advance :KK16::KK16::KK16:

mervexz alinti yapmayi unutmusum canimmm....ama yag orani nedir sütteki yag orani falan filan.....ben mesela light pudding buldum icerisinde 0,1% yag oranli süt kullanilmis tatlandirici ve yagsiz süt tozu yani tamamen bize uygundur bulana kadar anlimin derisi catladi ama buldum...kakaolusundan uzak durmaya calisiyorum yagsiz kakao yaziyor ama miktari yazmadigi icin almiyorum onu vanilya aromalisini tercih ediyorum böyle arastirmalisin kusum icindekileri yaz bize

geçmişolsun kuzu. ben de aynı durumdayım. tylolhot istiyor canım :-) çok severim ben. ama içmiyorum. şekerli diye. suda eriyen aspirin içitim. vitamin içitim. bana da geçmiş olsun :-)

geçmiş olsun cnm :KK16:

ipek böcüüüüüm gecmis olsunnnn:KK50:

selam,

hastalara geçmiş olsun.

sizden uzakta yapayalnız kalan azra :KK43:

geçmiş olsun ipektoşum..

Çok sağolun kızlar yaaa ama geçsin sevmiyorummm ben bu hastalık olayınıııı...

mervexz alinti yapmayi unutmusum canimmm....ama yag orani nedir sütteki yag orani falan filan.....ben mesela light pudding buldum icerisinde 0,1% yag oranli süt kullanilmis tatlandirici ve yagsiz süt tozu yani tamamen bize uygundur bulana kadar anlimin derisi catladi ama buldum...kakaolusundan uzak durmaya calisiyorum yagsiz kakao yaziyor ama miktari yazmadigi icin almiyorum onu vanilya aromalisini tercih ediyorum böyle arastirmalisin kusum icindekileri yaz bize

canımm içeriğini üzerinde yazanları yazdım başka da bişey yazmıyo:44::44:

1 porsiyon için 150 g

Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6
yağ 2,7

Yağ oranı 150 gramda 2,7 g mış % 1.8 gibi bişey yapıyoo sanırsam :KK53:

fazla mı dersin?

Canım benım cookk teşekkür ederim. Çok rahatlattın benii.. inanki çok takıyordum kafama.. arastırdım cocuklar ıcın çok iyi bir dıs doktoru buldum. onada hemen randevu alamadık.. ozaman bız boyle devam edelım bırazdaha buyuyunce doktorla tanıstırırız kuzumu..

Bende bu emzık vb durumlarda cok tıtızım..bilgilendirmen için çookk teşekkür ederim..:KK16::KK16:

Bu arada atladım sormayı. Demir şrubu ya da damlası kullanıyorsanzı onlar da bu renklenmeleri yapıyor, ilaç kullanımı bittiğinde lekeler kendiliğinden geçiyor.

Bir de temizlenebilir dedim ya; bir daha oluşmamak üzere değil yaklaşık 6 7 ay sonra tekrar oluşuyor.:44:

Bir de bebişin ağzından mı nefes alıyor onu kontrol et. Özellikle gece uyurken burun tıkanıklığı olup ağız açık kalıp ağızdan nefes alındığı zaman ağız kuruluğu oluşuyor ve bu renklenmeler çoğalıyor...

Son düzenleme:
herkese musmutlu günler :KK6:hasta olanlar varmış çabuk iyileşin emi :KK71:
75.3üm bu aralar ama çizelgemi değiştirmiim bi sabitlensin önce bu 75:KK8:bu gece 4. callanımı yapıcam ama 6. gün gelse de ara versem diye bakıyorum vallahi :KK53: hiçbiri değil en çok karın hareketleri koyuyo adama valla :KK14:

Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye :KK43:( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!

Ay Allah korusun yaa demeyin ölee :KK50: diğer msj alıntınızı kaçırdım ama yaziim yine de, normal su hiç içemiyorum ben nerdeyse, illa soğuk olcak :KK14: günde 2 lt su içtiğime inanamıyorum çoğu zaman :KK9:

Herkese günaydın:)))

Bu arada benim dün akşam isteme merasimim vardı ve bu merasimde çikolata ve baklava vardı. Sorun ağzına br tane aldın mı die hayırrr almadım ve içimden de hiç almak gelmedi neden bilmiyorum ki çikolataya dayanamayan ben tutmaya bile dayanamadım:)) kendimi çok iradeli ve azimli gördüm:))
Hala regl olamama rağmen 61 i de gördüm bugün ama bu iş benim canımı çok sımaya başladı şiştim kocaman bir karnım oldu dün saklamak için korse giydim bu ayda ollmazsam ciddi ciddi dr a gitmeyi düşünüyorum artık :KK43:

Aaa ne güzel hayırlı olsun Allah tamamına erdirsiiiin :KK8::KK8: darısı tüm bekarların başınaa :KK55:

Selam fıstıklaarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

ben gelddimm ,ooyyhh bu okul beni bi gün yiyip bitirecek yaaa
:KK25::KK25::KK25::KK25:

kendime tavuk iskender yaptım , ooff harika oldu valla :KK56::KK56::KK56::KK56:

şimdi onu hüplettim , hava yine güneşli ve ben yineyürüyüşe gidiyorumm
:KK8::KK8::KK8::KK8:

hasta olanlar varmış , herkese geçmiş olsun , bende dün gece kötyüdüm , ilaç falan içtim , yattım dinlendim , şimdi iyiyim çok şükür :KK76::KK76::KK76:

herkesi öperimm , görüşürüzz :KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
canımm içeriğini üzerinde yazanları yazdım başka da bişey yazmıyo:44::44:

1 porsiyon için 150 g

Enerji 141
protein 7,38 g
karbonhidrat 21,6
yağ 2,7

Yağ oranı 150 gramda 2,7 g mış % 1.8 gibi bişey yapıyoo sanırsam :KK53:

fazla mı dersin?

kuzummmmm icindekiler yazmiyor mu:26:

Selam fıstıklaarrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

ben gelddimm ,ooyyhh bu okul beni bi gün yiyip bitirecek yaaa
:KK25::KK25::KK25::KK25:

kendime tavuk iskender yaptım , ooff harika oldu valla :KK56::KK56::KK56::KK56:

şimdi onu hüplettim , hava yine güneşli ve ben yineyürüyüşe gidiyorumm
:KK8::KK8::KK8::KK8:

hasta olanlar varmış , herkese geçmiş olsun , bende dün gece kötyüdüm , ilaç falan içtim , yattım dinlendim , şimdi iyiyim çok şükür :KK76::KK76::KK76:

herkesi öperimm , görüşürüzz :KK54::KK54::KK54::KK54:

cok gecmis olsun canimmmmmmm

bana üşenmeden cevap yazan medesama ,ailiyeme dely me gözümden kaçan diğer arkadaşlarıma çoooookkkk teşekkür ederim ,evet yolun sonuna geldim gelmesine de ,dediğim gibi yaşantımdaki bazı değişimler ,evin insanla dolu olması ,biraz da ayların verdiği yorgunluktan yolumu şaşırmaya başladım ,aslında çok büyük değişimler oldu giden kilolarla bende ,bedenim kotta 27 ,normal giysilerde 36 oldu ,uzun süre beni görmemiş olanlar şaşkınlık geçiriyorlar ,gözlerine inanamıyorlar ,çok büyük mutluluk bu tabi ,ama ben nedense hala farkında değilim inceliğimin ,basenler ,ve göbüş hala ön palana çıkıyor ,diyeceksiniz ki sporla anca istediğin şekle girersin ama maalesef spora ne vakit oluyor ne de mekan var ,ama onu da başarmam gerek ,yoksa böyle sarkmış yarasa kollarla sallanan bacaklarla inceliğimin bir anlamı kalmayacak maalesef ,öncesi sonrası resimlerde herkes çok fit duruyor ,ben de size yapayım bu resimlerden de siz karar verin benim ne yapmam gerektiğine ,şimdilik güçlendirmeye geçmeyecem buna karar verdim ,geçersem ipin ucunu daha kötü kaçırabilirim ,bu arada facebookta olanlar bana da adres verin ben de katılayım aranıza resimlerimi orda yayınlayayım ne dersiniz ,
şimdilik benden bu kadar öptüm hepiniz

$Fotoğraf1465.jpg $Fotoğraf1468.jpg

Fırında ciğer (Nesli usulü) ve poğaçalar (Sevgi modifiyeli İpek tarifi) tamamdır. :KK56: Ciğerin korkutucu göründüğüne bakmayın, tadı çok güzel. Blok halinde durması da benim üşengeçliğimden kaynaklanıyor, esas tarifte ince ince doğrama kısmı da vardı ama ben blok halinde buzluktan çıktığı gibi suda bekletip baharatlayıp öyle atıyorum fırına. :KK1:
Poğaçalar çok güzel koktu!!! Adam gibi bölüp 8 yapsam hesap açısından daha kolay olacaktı ama kısmet, hesaplayacağım artık incik cincik. :KK53:

Bugünü de yarıladık, gidip biriken bulaşıklara el atayım bari. :KK55:

Eklentiler

• $Fotoğraf1465.jpg
    $Fotoğraf1465.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 47
kuzummmmm icindekiler yazmiyor mu:26:

pardon tatlım ya bişeyler daha yazıyomuş...bit kadar yazıyo göremedim:KK1::KK1:

Hemen yazıyorum:

Pastorize inek sütü,fruktoz,polidekstroz,pirinç unu,badem tozu,doğala özdeş vanilya aroması,renklendirici,
Diabetikler için uygundur,
şeker ilavesizdir.

ben bu tarifi duymuştum. sanırım selahattin dönmezin tarifi. onun tariflerini beğenirim ben.

Evet, sanırım ismi öyle idi. böyle esmer kel bir sportif adam yanılmıyorsam...
Ya kızlar birşey soracağım, sizin önerebileceğiniz şeyler var mı kütüphaneye gelirken öğlen yiyebileceğim yada atıştırabileceğim yiyecekler ? benim tavaya acayip tav oluyorum bu aralar, tutmaya başladı, o yüzden dukan krebimi da yapamıyorum. ahhh ahhh, nerde o canım seramik tavam, hiç tutmaz o. yoğurt falan getiriyorum, dün goji yoğurt ve yağsız labne ile hazırladığım dukan yoğurdumu ve dukan krakerlerimi almıştım. ama bugün için kendime birşey hazırlayacak vaktim olmadı hiç dün akşam. yoğurt aldım yanıma. aslında bir kaç keç şu dukan keklerinden de yapıp yanıma aldım ama işte, yapmak lazım... belki değişik tarifi yada fikri olan vardır diye soruyorum.

pardon tatlım ya bişeyler daha yazıyomuş...bit kadar yazıyo göremedim:KK1::KK1:

Hemen yazıyorum:

Pastorize inek sütü,fruktoz,polidekstroz,pirinç unu,badem tozu,doğala özdeş vanilya aroması,renklendirici,
Diabetikler için uygundur,
şeker ilavesizdir.

Fruktoz dekstroz direkt şeker, pirinç unu da problemli bizim için?

X