Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

nası yani ne demek o..metabolizma dengesi mii ımm ne ki o :)spor mu egzersiz mi yemek mi :)

bi tur metabolizma yenileyici diyet sistemi
metabolik sendromum vardi doktor bu diyeti onerdi
ise yariyor ama ben gramla yemek yapmaktan sıkıldım

Şu anda bende sayfanın altında sukrax tatlandıcı tablet reklamı var.. oradan aklıma geldi ne kullanıyorsunuz

Başlıkta splenda, takita kullananlar var toz olarak.
Ben biraz (?!) cimriyim Kafelerden aldıklarımı denedim genelde. Splendanın ufak toz paketini, takita tableti denedim. Şu an kendime surel tablet aldım. Tat olarak en garip gelen takitaydı bana göre.
Tabletleri toz haline getirip serpiyorum istediğim şeylere ama acılaşma riskine karşı pişirmiyorum. Splenda pişirilebiliyormuş ama denemedim henüz. Pişireceksen toz halinde alman en mantıklısı. :)

Genel soru: Her gün tatlandırıcı kullanan var mı aranızda? Bu aralar şımardım galiba akşamları yoğurda aroma-tatlandırıcı katıp tatlı niyetine yiyorum. Zararı olur mu ki, sizlerin tatlandırıcı kullanma sıklığınız nasıl?

Son düzenleme:
kızlar

callendeki bu egzersizler popomu basenlerimi baya bi küçültecek gibi duruyo hatta 5.gün olmasına rağmen etkisini görmeye başladım ben..ama alt bacaklarıma bi çare hala bulamadım...

hala roberto carlos gibiyim....

bacak derdinden muzdarip bi tek ben miyim acaba..dukan ve callen de çare olmazsa ben napayım diyin bana:'(

merhaba bayanlar,

dukan kitabım bugün geldi. 93. sayfaya kadar okudum bitirdim.
atak devresini hallettim yani.

bu aşamada diyetime başlamadan size şunu sormak istiyorum.

atak döneminde 10 kategorideki gıdaları sınırsızca ve birbirine karıştırarak yiyebilirsiniz diyor. örneğin sabah yoğurt
öğlen tavuk
akşam yağsız dana eti + yoğurt yiyebilir miyim?

yoksa isveç diyetindeki gibi tüm gün aynı eti mi tüketmeliyim?

buna emin olamadım. size sormak istedim.

sağol canım doğum yapalı 5 bucuk ay oldu artık yavaş yavaş ek gıdalara başladık sorun olmaz kitabı okuyup yapmak istiyorum çünkü kilolar başa bela

sevgılı dukancılar ya benım seyır evrem mayısta bıtıyor ama ben o zamana kadar 1+1 yapamam bıkarım yanı bılıyorum kendımı eger o zamndan once ıstedgm kıloya ulasırsam guclendrme evresıne gecmelımıyım ?

dely elıne saglık...

bu lıstede en hosuma gıden sey toplam verılen kılo:) bı hafta 24 kıloydu bu hafta 17 .. sıkı calısalım lutfen

yıyebılırsın canım... aynı et fılan yok bunda..ızınlıler yenıyor

Dukan nasıl yapıyor bilmiyorum ama destekli tarih söylüyor. Hatta çoğu zaman bizler kaçamakla-sınırlıları fazla tüketmekle vb. şeylerle adamın söylediği hedef tarihi ileri itmiş oluyoruz... Şimdiden o kadar ileriyi düşünme bence. Hele devam etsin, hele o kiloya yaklaş o zaman düşünürsün.

Bende saldım iyice işi valla. Bakmayayım kk ya diyorumm bu seferde aklım kalıyorr iş verimsiz olacak diye korkuyorum. Okuyup yazıp çalışayım diyorum iş yetişmiyorr. Ne olacak bizim bu halimizz...

Kuzum neyi anlamadın. Özet geçeyim.
Ben geçen alışverişte 4 tane kot aldım . 3 polo 1 levis
levisi 29 aldım zayıflar giyerim diyee
poloları 30 aldım zaten kesimleri dar yaza kadar giyerim dedim. Ama şuan hepsi tam oluyor hatta levis bol bile olduu biraz. 30 ların 2 sini keşke 28 alsaydım diyorumm çabuk tüketmemek namınaaa. sanırım daha açıklayıcı olduuuu

Bekliyoruz canım İstanbullu olmanııı. Ama soyadının değişmesi koşuluylaaa....

Asker beklemek istemiyorum ama biri beni iş çıkışı beklesinn alsın dukan usulü yemeğe götürsün istiyorummm. Ama içime de sinsin istiyorumm son vukaattan sonraaa. Hergün işten aldıda ne oldu dimii 40 gün sürdüü. Helvasını yedikkk bitti gittii.
Ama askerliği yakma fikri hoşuma gitmedi değillll. :)
Yok yok geçmediii bizdenn.
Bneim derdim 15 kiloymuşş piyasam acayip arttıı. Anlatmayacaktım ama sizler cansınız dayanamam benn.
Bu akşam biriyle tanıştım bennn
Çivi çiviyi söker misalii. Şaka maka hoşuma gitti oğlannn. Gerçi 1 saat falan kaldık ama neden aklım onda şimdiii varmı bi açıklaması olann :)
Hemde çıtırrr küçükmüş bendennn ayyy ben çıtır oluyorum galiba ufaktannn.
Bakyaaa ne ayran gönüllü oldum benn.
Dİet beynimi de küçülttü benim sanırımmm. Nerde kaldı ipek yasalarııı poffff. Bakın bu seferde sonradan zaten içimize sinmemişti falan demeyinn direk söyleyinn. Bir 40 gün daha harcamayayımmm

Bu arada bu akşam bir hamur yaptımm evlere şenlikkk. Dukan hayatımda yediğim en güzel şey oldu.
Nasıl lezzet nasıl güzell. Sıcak sıcak yedim wallaaa.

Ölçülü olsun diye 8 kaşık kepek koydum 4 günlük
1 tatlı kaşığı tatlandırıcı attım
1 paket kuru mayaa (tatlandırıcı bu maya için)
az tuzz
2 kaşık kadar da lorr
yoğurdum cillop gibi hamur oldu
top top yapıp fırında çok kızartmadan pişirdim.
bu arada sabaha yumurta kalsın diye yumurta koymadım
tamemen uydurma bişey oldu
ama muhteşem olduu
ayy bayıldımm
hani yaptığımız unlu mayalı poğaçalar oluryaa aynı onlar gibi oldu
şimdi sıkılana kadar bunu yaparım bennn
kepek krepten çok sıkılmıştım artıkk
değişik olduu
tavsiye ederimmmm
Bu arada hepsini karıştırıp duş alana kadar dinlendirdim hamuru
giyinene hazırlanana kadar da pişti
evden çıkmadan yedimmm
uğurlu geldiii bide oğlanla tanıştımmm
adını koyuyorumm tarifin
İpeğin aşk poğaçasıııı :)
Nasıl ??

:)

Tabi sıvı olarak da süt var aldığı kadarrrr ..

Burdayim demek istedim...:) Dukandan da cikmiyorum ama baska sebebler den dolayi dukanla sizlerle alakasi olmayan sebebden suskunum sadece..hepinizi.

Varya benim kücük oglum da öyle diyordu bana kendisi top hastasi fanatik fenerli bana diyordu oooo bacaklara bak bacaklara roberto carlos gibi anne..:))))

Sagol canimmm hersey üst üste geldi bugün dokunsalar aglayacak gibiyim zor tutuyorum kendimi..dün bildirim yapamadim diye aglayacaktim al sana aglanacak durum dedi hayat..:)

Ahh kuzum kıyamam ben sana. Ağla annem anğla. rahatlar olmazsa. Ama paylaşmadan gitmiyor acılar. evinçler bile paylaşınca güzel. Bak dely ye. CAnım o. herşeyini anlatır ben gibi...
Hayat işteee takma senonu kafayaaaa.
Gün geliyor gülmüyormuyuz her geçen sıkıntıya züntüye. Tabi zordur şimdi ama o da geçecekk. Bak romantiğe bağlarım kasım kasım susturamazsınız bugün benii. Hadi gülsün bakayım o gül yüzün....

kızlar saçımda doğumda sonra açılma vardı.bir taraftan açılmıştı saçım.dukanla birlikte çok fazlalaştı.önceleri o kadar belli değildi şimdi alenen belli.ne yapmalıyım?

kızlar saçımda doğumda sonra açılma vardı.bir taraftan açılmıştı saçım.dukanla birlikte çok fazlalaştı.önceleri o kadar belli değildi şimdi alenen belli.ne yapmalıyım?
Fenaa
Ace selenyum vitamini önerir bizim kızlarr vitamin olarak.
Ben turp kürü yapıyorum fırsat buldukça.İçinede evde ne kadar faydalı yağ varsa katıyorummm. Hinidstan cevizi yağıı hem süper kokuyorr. Badem de tabikiii ve en safından zeytinyağı. Kafamda dolu yeni saç var. kısa kısalar ordan anlıyorum yeni olduklarını.
O kadar çok döküldüki diettenmi havadanmı bilmiyorum ama. Anca dengeliyorummm. Korktum vallaa.
Bir şampuanımın içine sarımsak rendeledim. ilk yıkamayı onla yapıyorum.
Bioksin kullan tavsiye ederim.
Sonra sirke de dökorum biraz parlasın diyee. ama o kokuyor hoşlanmıyorum..

Benden bu kadar. Fazlasına ne gücüm ne vaktim var zaten.

anaa kız sen öyle sorunca kötü oldum ben ...çünkü her gün kullanıyorum ben.candarell tatlandırıcı almıştım. ortalama 4tane kullanıyorum .okulda tenefüslerde çay içiyorum. bir çaya atarsam birine atmıyorum.bir de akşamları tarçınlı süt yapıyorum. yani anlayacağın baya tüketiyorum ben canım yaa. diyet cola da içiyorum 1 bardak. bir de takita diyabetik diye toz tatlandırıcı aldım. tadı çok kötü ama kek yaptım. arada ondan yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…