Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

10 kg fazla ıle kk ya donmus bulunuyorum ve bu sabah dukan dıyetıne basladım benıde aranıza alırsanız daha duzenlı verebılecegımı dusunuyorum hım bu arada aksamları 1,5 saat fıtness yapıyorum kılom 70 suan

Hepinize günaydın!

Dün gece gece süt tozlu sos yapıp yiyince sabah tartıda +1 gördüm, tebrik ettim kendimi. İşte hedef tarih böyle böyle ileri atılıyor, ibret-i alem olsun.
Ekmeğimi yaptım, öğlene de çin soslu (az sarımsak, soya sosu, sirke, çok az mısır nişastası, tatlandırıcı ile) tavuk hayali kuruyorum. Ağzım sulandı şimdiden.
Bu iştahla hayat zor ya...

Güzel bir haftasonu geçiririz inşallah.

Günaydın canım hoşgeldin....
tabiki de aramıza alırız

kitabı aynen uygula,hiç kaçamak yapma...
1,5 saat fitness da süper ayrıca..çok hızlı verirsin,

Kaç şu an kilon?

Günaydın çıtır...

ne mısır nişastasından bahsediyosun seeenn,sen seyirde değil misin yavruceğzim :)

Günaydın canım hoşgeldin....
tabiki de aramıza alırız

kitabı aynen uygula,hiç kaçamak yapma...
1,5 saat fitness da süper ayrıca..çok hızlı verirsin,

Kaç şu an kilon?

tatlım kıtab malesf elımde yok ama netten baya bılgı edındım kılom suan regl donemı olmamla bırlıkte 70,4 fıtnessı sevıyorum duzenlıde gıdıyorum ama yemegı kesmeyınce bı ıse yaramıyo o yuzden hemen bu sabah basladım canım
kacamaklar konusunda kendıme guvenemıyorum bılgınız olsun benı cazalandırmakta serbestsınız
bu sabah 1 tane haslanmıs yumurta ve yarım kıbrıt kutusu tulum peynırı yedım cay kasıgı ucu ıle acık sekerlı 3 bardak cay

selam yavrullaarr , herkeslerin günler aydın olssunnn

nassınız ? benden iyilik , Dukan usulü kahvaltımı hazırladım , şimdi arkadaşımla Ceyhan nehrinin kaynağına kahvaltı yapmaya gidecezzz

yaşasınn Dukan yaşasın , sağlıklı hayat diyorumm

hepinizi öpüyorumm

Kibrit kutusu tulum peynir mi
açık şekerli çay mı

Kuzum sen kitabı okumadan başlama en iyisi..en azından internetten oku..çünkü YANLIŞ YAPIYOSUNNNN

napmısım kı ben anlamadım

Kitabı okumamışsın canım..haliyle tam anlayamamışsın mantığını..
bi defa light peynirse eger miktar sınırlaması yok..tulum peynir diyosun yağlı bi peynir mi ?
diğeri ise şekerli çay diyosun...şekerin ş 'si bile yok bu diyette...ben sana uzun uzun anlatmak isterdim ama malesef o kadar bilmememiz gereken şey var ki..Bu işin 1. kuralıdır kitap,
o yüzden kitabı okumadan seni hiç birimiz yönlendiremeyiz..yanlış olur..sen en kısa zamanda hatta bugün kitabı bul..oku ve bana hak vereceksin :)

canım kıtabı okumadan baslama..
şekerlı cay fılan yok tulum peynırı de yok...
ınternette herkes bısı soyluyor kıtabın pdf sı vardı ınternetten ara bı

Günaydınnn :) süperrr kahvaltılar diliyorum size...mersine gel de birlikte de gidelim kahvaltılara :))

selam makeUp. herşeyden önce yapman gereken kitabı okumak. netten edindiğin bilgiler, hatalı ya da eksik olacaktır. zaten yediklerin de hatalı aslına bakarsan. kitabı herhengi bir kitapçıdan, marketen ya da netten satınalabilirsin. hatta pdf olarak indiren arkadaşlar da var. ama kitapsız olmaz bunu unutma sakın.

yeni kitap canavarı mervexz

kendi elceğizlerimle yoğurduğum erişte hamuruna, nesli elceğizleriyle şekil verdi. yaptık erişteleri ))))

yeni kitap canavarı mervexz

hehehe :))) her dukancı bir gün kitap canavarı olacaktır...
Benim anneciğim ben bu diyetten bi haberken ablamla bana "kızlar ben bi diyete başlıycam biriniz bana dijital tartı biriniz de dukan kitabını bulup alacak,yoksa bu diyete başlayamam,ne zaman alırsanız o zaman başlarım" demişti..ve şimdi fıstık gibi kilo verdi...gayet bilinçli artık..her şey usulüne göre :)

ındırdım tatlım okumaya baslıyom hemen cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…