Geyik bence yaaAy yok aramam hahah
Evet yaa. Senin öyleymiş.. Kendi muayenehanen değil mi? Bari Pazarları ve bayramda çalışmayaydın yaa :S
İyi bari.. Değmiş :))
teşekkürler tatlımm , az kaldı bakalım Şafak : 76
Bayramda eşimin yanına gittim , o zaman gördüğünde bile şok oldu , bana "aşkım ne yapıyorsan aynen devam et, süper" dedi
daha bayıltacam bayıltacamm beklesin beni anacıııııımmmm
...........
çalışıcam tabikiii :)) hemde sabah 7:45 akşam 17:00 ama artık bedenen pilim bitti onu biliyorum :))
teşekkürler tatlımm , az kaldı bakalım Şafak : 76
Bayramda eşimin yanına gittim , o zaman gördüğünde bile şok oldu , bana "aşkım ne yapıyorsan aynen devam et, süper" dedi
daha bayıltacam bayıltacamm beklesin beni anacıııııımmmm
......
evet kendi muayenehanem.. esas o zamanlarda açık olmak lazım, devlette her yer kapalı, gidecek yer yok başka
..........
Kuzu sen evlimiydin yaa anaaa..kocacığına tez zamanda kavuş inşallah..benim de sevdiceğim askerde..aynı dönem gitmişler anlaşılan..o da ocakta gelcek kısmetse :)
hahahah süpersinnnn:)))) koptummmmm :))))
Ben söylemiyorum diyet yaptığımı benim de amacım şok etmek :))))
Perşembe ögleden sonra sayılır araştırma yapacağım ürüner yoksa.Cunku onlarda Persembe yarın gün,bizim Cumartesimiz oluor.Cumada tam gün kapalı bizim Pazar günümüz oluor.Bizim Pazartesimiz ise onların Cumartesisiİlk duydugumda cok tuhaf gelmişti ama alıştım artık
Ben hem cumartesi he pazar çalışıyorumBayramda da çalıştım muhtemelen yılbaşında da çalışacağım..
sağolasın canım , valla daha hiç kaçamak diye bişey yapmadım desem yalan olmazz
eşim askerde şuan , ocak 17de gelecek , o vakte kadar hedefime ulaşsam yada yaklaşsam süper olur , bakalım gidecek hayırlısıyla bu fazlalıklarr
Ama Cumartesileri çok iş olmuyomuuşşYine de orda boş boş oturmaktansa gezmek ya da evde boş oturmak tercih ediliyo tabii :S
Şarja takarsın artıkın Pazar kendiniSadece Pazar da yetmiyor insana.. Eski tecrübelerimden biliyorum. Pazar günü sana 3 gün gibi gelsin inşallah :) 2 dicektim ama; 1 gün de benden olsun
Bayılt şekeeriiimmm
Doğru valla :) Mantık iyi.. ama sana zorr.. Arada kapa bari :)
evet kuzumm 16 aylık evliyim beenn
Allah senide kavuştursun şekerim sevdiceğine , o zaman 17 Ocak sanada banada bayram olacakk :118::118:
yavrum ben bayramda yanındaydım , söylemesemde görecekti zatenn
ama ocağa kadar görüşemicez sanırım , eğer öyle olursa tam şok olacak yavrımm
hadi bakalım herifleri şok etmemizin şerefinee
Mügecan,
Şok edecek kimsemiz bile yok yaww.
hay ben bu işin....
Hehehehe şerefe o zaman :)))) (light süt kaldırdım ben :)))
şafak 76 diyoruz ve daha bi sıkı sarılıyoruz dukana :))ho hoo 76 günde dukanla cillop olur insan :)dukanla birlikte sporlarını ihmal etme..her gün mutlaka bişeyler yap..gerçi okulda da koşturuyosundur o da iyi oluyodur...hadi bakalım görelim ne olacak...our sweet teacher :)
evet kuzumm 16 aylık evliyim beenn
Allah senide kavuştursun şekerim sevdiceğine , o zaman 17 Ocak sanada banada bayram olacakk :118::118:
16 yıllık evliyim derken; genç gelinlerdensin heralde... 16 yıl sonra asker yolu beklemek de çok ağır gelir insana yahu..
biz 1.5 yıllık birlikteyken gitti eşim askere ki daha evli bile değildik o zaman çok zorlanmıştım..
canım benim 16 yıllık değil 16 aylık evliyim , 2011 temmuzda evlendik daha 1.5 yıl olmadı
bizde eşimle 7 yıldır birlikteyiz , üniden bu yana ama imkanlar ancak olgunlaşınca ,biraz ertelemiştik askerliğii ....
nasıl okuduysam ben artık.. ben evleneli de kasım 20 de 1 yıl olacak :118:
çabucak kavuşun inşallah hepiciğiniz..
Hoşgeldin canım :))
Bu defa ben sorayım kitabı okudun mu diye, çünkü kahvaltına baktım krep ve haşlanmış yumurta iyi ama maydanoz ve limonla yaptığın salata ne ola ki:44: Maydanoz sadece 1 ya da 2 dal olabilir, limon da bir kaç damla. Salata olacak kadar maydanoz yasak anlayacağın.
Mügecan,
Şok edecek kimsemiz bile yok yaww.
hay ben bu işin....
Süppeeerrrr :128:ipek yaa :)) çok tatlısın kıyamam ben sana biz 1 kişiyi şok etmeye çalışıyoruz...oysaki sen milyonlarca genci şok edebilirsin :))))))
aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))
korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!
Hayırlı olsun.. hoşgelmişsinkızlar selamlar, ben dukan diyetini yeni yapmaya başladım yazdıklarınızı okuyorum ama yazmamıştım şimdiye kadar. ben bu dukan ekmeğini yapmaya çalıştım ama olmadı acayıp cıvık bişey oldu omlet gibi yedim3 yumurta, 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği, lor peyniri, yarım su bardağı kadar light süt koydum amaa cıvık oldu siz nasıl yapıyorsunuz? krep bile olmazdı yani o derece..tarif alabilirsem çok sevinicem..
Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda