Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geyik bence yaa Ay yok aramam hahah

bence de geyik gerçi kadınhanı diye bir yer varda orada sahte dişçiler eski dişleri parlatıp uyumlayıp yeni diş yapıyorlar..

Evet yaa. Senin öyleymiş.. Kendi muayenehanen değil mi? Bari Pazarları ve bayramda çalışmayaydın yaa :S

evet kendi muayenehanem.. esas o zamanlarda açık olmak lazım, devlette her yer kapalı, gidecek yer yok başka

İyi bari.. Değmiş :))

bırakınca geldi hepsi geri ama olsunn :)

Son düzenleme:

hahahah süpersinnnn:)))) koptummmmm :))))

Ben söylemiyorum diyet yaptığımı benim de amacım şok etmek :))))

...........
çalışıcam tabikiii :)) hemde sabah 7:45 akşam 17:00 ama artık bedenen pilim bitti onu biliyorum :))

Ama Cumartesileri çok iş olmuyomuuşş Yine de orda boş boş oturmaktansa gezmek ya da evde boş oturmak tercih ediliyo tabii :S

Şarja takarsın artıkın Pazar kendini Sadece Pazar da yetmiyor insana.. Eski tecrübelerimden biliyorum. Pazar günü sana 3 gün gibi gelsin inşallah :) 2 dicektim ama; 1 gün de benden olsun

kızlar selamlar, ben dukan diyetini yeni yapmaya başladım yazdıklarınızı okuyorum ama yazmamıştım şimdiye kadar. ben bu dukan ekmeğini yapmaya çalıştım ama olmadı acayıp cıvık bişey oldu omlet gibi yedim 3 yumurta, 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği, lor peyniri, yarım su bardağı kadar light süt koydum amaa cıvık oldu siz nasıl yapıyorsunuz? krep bile olmazdı yani o derece..tarif alabilirsem çok sevinicem..

Bayılt şekeeriiimmm

......
evet kendi muayenehanem.. esas o zamanlarda açık olmak lazım, devlette her yer kapalı, gidecek yer yok başka
..........

Doğru valla :) Mantık iyi.. ama sana zorr.. Arada kapa bari :)

Kuzu sen evlimiydin yaa anaaa..kocacığına tez zamanda kavuş inşallah..benim de sevdiceğim askerde..aynı dönem gitmişler anlaşılan..o da ocakta gelcek kısmetse :)

evet kuzumm 16 aylık evliyim beenn

Allah senide kavuştursun şekerim sevdiceğine , o zaman 17 Ocak sanada banada bayram olacakk :118::118:

hahahah süpersinnnn:)))) koptummmmm :))))

Ben söylemiyorum diyet yaptığımı benim de amacım şok etmek :))))

yavrum ben bayramda yanındaydım , söylemesemde görecekti zatenn

ama ocağa kadar görüşemicez sanırım , eğer öyle olursa tam şok olacak yavrımm

hadi bakalım herifleri şok etmemizin şerefinee

vuuuu çok karmaşık :))

Ben hem cumartesi he pazar çalışıyorum Bayramda da çalıştım muhtemelen yılbaşında da çalışacağım..

Allah kurtarsın canım sen benden fenasın :))

Az kalmış canım Allah kavuştursun :))

Olsun ya o sabahın köründe uyanmak bile işkence (
Bu pazar bana 3 gün gelsinnnnnnnnn evet bu güzel 3 koca günnnn :))

Hehehehe şerefe o zaman :)))) (light süt kaldırdım ben :)))

şafak 76 diyoruz ve daha bi sıkı sarılıyoruz dukana :))ho hoo 76 günde dukanla cillop olur insan :)dukanla birlikte sporlarını ihmal etme..her gün mutlaka bişeyler yap..gerçi okulda da koşturuyosundur o da iyi oluyodur...hadi bakalım görelim ne olacak...our sweet teacher :)

bende light colamı kaldırdım canım benimm

evet o halde yaşasınn Dukan amcaa diyerekten 4 elle sarılıyoruz bu işe

valla 76 günde best model of the falan filan bişeyler oluruuuzzz

kuzum benim dizlerde menisküs , aşınma , kireçlenme , iltihap ve sıvı toplaması varr

ee benim bünye 105 kiloyu taşıyamayınca böyle arızalar vermeye başlamıştı , şimdi daha iyiyim , spor olarak hergün okuldan sonra çıkıp açık havada 4 km yürüyüş yapıyorum , havaar soğuyuncada evde koşu bandında yürüyecem

evet kuzumm 16 aylık evliyim beenn

Allah senide kavuştursun şekerim sevdiceğine , o zaman 17 Ocak sanada banada bayram olacakk :118::118:

16 yıllık evliyim derken; genç gelinlerdensin heralde... 16 yıl sonra asker yolu beklemek de çok ağır gelir insana yahu..
biz 1.5 yıllık birlikteyken gitti eşim askere ki daha evli bile değildik o zaman çok zorlanmıştım..

Allah tez amanda sağ salim kavuştursun ayrı kalan bütün sevenleri

Son düzenleme:

canım benim 16 yıllık değil 16 aylık evliyim , 2011 temmuzda evlendik daha 1.5 yıl olmadı

bizde eşimle 7 yıldır birlikteyiz , üniden bu yana ama imkanlar ancak olgunlaşınca ,biraz ertelemiştik askerliğii ....

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!

nasıl okuduysam ben artık.. akşam olunca çarpıyor bu dukan beni..bir yorgunluk dikkatsizlik..umarım seyirde geçer yandım yoksa ben evleneli de kasım 20 de 1 yıl olacak :118:

çabucak kavuşun inşallah hepiciğiniz..

Son düzenleme:
nasıl okuduysam ben artık.. ben evleneli de kasım 20 de 1 yıl olacak :118:

çabucak kavuşun inşallah hepiciğiniz..

oo sende taze gelinmişsin ,hayırlı uğurlu olsun evliliğiniz , Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşAllahh

bizim gibi bekleyenleride sevdiceğine kavuştursunn ...

Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda

Mügecan,
Şok edecek kimsemiz bile yok yaww.
hay ben bu işin....
Ay durup durup pat diye bişeye cevap veriyosun yaa Bitiyorum yaaa hahahhaa

ipek yaa :)) çok tatlısın kıyamam ben sana biz 1 kişiyi şok etmeye çalışıyoruz...oysaki sen milyonlarca genci şok edebilirsin :))))))
Süppeeerrrr :128:

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!

Oyyy!! Siz berabersiniz de miii :S :çokkıskanansmiley

Döktürsüünnn.. Bize de döktürsüünnn...

Hayırlı olsun.. hoşgelmişsin

Öyle cıvık oluyorsa içine biraz süt tozu (yani Pınar marka gerçek süt tozu) ya da kepek ekleyebilirsin. Sonuçta ana madde kepek

Bir sürü tarif var. Bunu deneyebilirsin mesela:

8 kaşık yulaf kepegi (6 kaşık yulaf + 2 kaşık bugday kepegi de olabilir)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek için)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (bunu koymaya da bilirsiniz. Ben lorsuz seviyorum)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu
Kabartma tozunu en son koymak şartıyla bunları karıştır bi güzel. 150-200 derece arası fırında üzeri kızarana kadar pişiirr. Her zaman aynı lezzeti alamıyorum ama.. Yine de iyidir iyi

Kızlar ben de bişi sorcam. Ben reglyim. akşam spora gitcem ilk günüm olcak. Ölçüm falan yapacaklar, tartacaklar falan ya. Yani bugün ölçtürmesem mi acaba :44: göbek falan şiş tabii.. e kilom da çok çıkacak..

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda

Hoşgeldin fefilifa :)

Nickine bayıldım öcelikle :)))

bi de cevap vereyim ...2 dal maydonozsa o zaman sorun yok..salata diyince bildiğin bi tabak salata yiyosun sandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…