Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

:KK9::KK9: Ay durup durup pat diye bişeye cevap veriyosun yaa :KK70: Bitiyorum yaaa hahahhaa :KK9::KK9::KK9:

Hayırlı olsun.. hoşgelmişsin :KK66:

Öyle cıvık oluyorsa içine biraz süt tozu (yani Pınar marka gerçek süt tozu) ya da kepek ekleyebilirsin. Sonuçta ana madde kepek :KK66:

Bir sürü tarif var. Bunu deneyebilirsin mesela:

8 kaşık yulaf kepegi (6 kaşık yulaf + 2 kaşık bugday kepegi de olabilir)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek için)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (bunu koymaya da bilirsiniz. Ben lorsuz seviyorum)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu
Kabartma tozunu en son koymak şartıyla bunları karıştır bi güzel. 150-200 derece arası fırında üzeri kızarana kadar pişiirr. Her zaman aynı lezzeti alamıyorum ama.. Yine de iyidir iyi :KK66:

Kızlar ben de bişi sorcam. Ben reglyim. akşam spora gitcem ilk günüm olcak. Ölçüm falan yapacaklar, tartacaklar falan ya. Yani bugün ölçtürmesem mi acaba :44: göbek falan şiş tabii.. e kilom da çok çıkacak..

Tarif için ben de teşekkür edeyimmm deniycem yarın :))
Bence de ölçü almasınlar , ilk 2 gün çok şiş oluyo insan..boş yere yanıltmasın seni derim ben..

:KK9::KK9:

Öyle cıvık oluyorsa içine biraz süt tozu (yani Pınar marka gerçek süt tozu) ya da kepek ekleyebilirsin. Sonuçta ana madde kepek :KK66:

1 pkt kabarma tozu
az tuz
1 yemek kasıgı yogurt
Kabartma tozunu en son koymak şartıyla bunları karıştır bi güzel. 150-200 derece arası fırında üzeri kızarana kadar pişiirr. Her zaman aynı lezzeti alamıyorum ama.. Yine de iyidir iyi :KK66:

Kızlar ben de bişi sorcam. Ben reglyim. akşam spora gitcem ilk günüm olcak. Ölçüm falan yapacaklar, tartacaklar falan ya. Yani bugün ölçtürmesem mi acaba :44: göbek falan şiş tabii.. e kilom da çok çıkacak..

8 kaşık kepek..günde 2 kaşık ama sınırım?
yani aslında şimdi ölçüm yaparsan daha kısa zamanda daha çok incelmiş ve kilo vermiş olursun :) :KK1:

Son düzenleme:
Hoşgeldin fefilifa :)

Nickine bayıldım öcelikle :)))

bi de cevap vereyim ...2 dal maydonozsa o zaman sorun yok..salata diyince bildiğin bi tabak salata yiyosun sandık :KK66:

Hosbulduk Canim çok sagol yaaa beğendiğine sevindim eskiden kuzenlerim adımı soyleyemezdi fefilifa derlerdi elif abla yerine büyüdüler essek kadar oldular hala fefilifadiyorlar bende öyle yaptım nickimi :KK9:

Şu anda bende sayfanın altında sukrax tatlandıcı tablet reklamı var.. oradan aklıma geldi ne kullanıyorsunuz

1 pkt kabarma tozu
az tuz
1 yemek kasıgı yogurt

çook teşekkür ederimm :))

ipek yaa :)) çok tatlısın kıyamam ben sana biz 1 kişiyi şok etmeye çalışıyoruz...oysaki sen milyonlarca genci şok edebilirsin :))))))

Evet amacım 35 yaş üstü gençlerrrr...

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!:KK56::KK56::KK56:

Onun için sustunuz koca günnn

:KK9::KK9: Ay durup durup pat diye bişeye cevap veriyosun yaa :KK70: Bitiyorum yaaa hahahhaa :KK9::KK9::KK9:

Süppeeerrrr :128::KK9::KK9::KK9:

ALLAH bahtımdan güldürsün ne diyeyimmmm
Kuzum söle ordaa. Haftaya yine tartsın ölçsünler...

:)

Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda :KK30:
Domates falan yoktu yani di mi? Sadece bu kadarsa tamam :KK66: ama protein günlerinde bunları yememeye alıştırsan kendini daha iyi :KK66:

8 kaşık kepek..günde 2 kaşık ama sınırımız? sanırım bu yapılanı 4 güne bölüp yiyeceğiz o zaman? bir de fırına mı koyuyoruz kabartma tozu falan diince..

yani aslında şimdi ölçüm yaparsan daha kısa zamanda daha çok incelmiş ve kilo vermiş olursun :) :KK1:

Tabi ki fırındaa :) Ve evet 4'e böleceksin. Dukan diyet tarifleri konusu var yine KK'da, burda yani. Ayrıca dukan diyeti tarifleri bu sayfadaki tarifler de genelde iyidir :KK66: Biz dukan usulü bir sürü kekler poğaçalar falan yapıyoruz ne diyosun sen :)) Fırın bizim kardeşimizzz :)) :KK16: :KK1::KK1::KK37:

Ölçüm konusunda da hile yapmiyim diyorum :KK70: O yüzden ölçtürmesem mi dedim :KK70: Bi tartılıcam 60 kilo. Ama aslında 58-59 arasıyım sanırım. Göbeği de ölçerse kocaman çıkcak :KK70: 1 ay sonra aaa 5cm incelmişsin demesin bana :KK70: Kendimi kandırmiyim :)

Şu anda bende sayfanın altında sukrax tatlandıcı tablet reklamı var.. oradan aklıma geldi ne kullanıyorsunuz
Splenda toz var. Ama biraz pahalı. Eczanelerde satılıyor. Takita formtat60 var. Başka da var da. En revaçta bunlar.. Büyük marketlerin diyabetik bölümlerinde. Splendanın tadı pişince daha güzel oluyo bence ama, fiyatı 2 katı falan olduğundan kelli :) en son Takita almıştım :KK66:

Tarif için ben de teşekkür edeyimmm deniycem yarın :))
Bence de ölçü almasınlar , ilk 2 gün çok şiş oluyo insan..boş yere yanıltmasın seni derim ben..
Evet ölçtürmiyim barii :KK66: En azından Pazartesiye ölçtüriyim :KK66: Devam etse bile azalmış olur baya şişlik.

8 kaşık kepek..günde 2 kaşık ama sınırımız? sanırım bu yapılanı 4 güne bölüp yiyeceğiz o zaman? bir de fırına mı koyuyoruz kabartma tozu falan diince..

Bu karikatürdeki kuşun tartılırken kanat çırpması gibi bişey :))))))))

çook teşekkür ederimm :))

Rica ederim :KK66:

.....
ALLAH bahtımdan güldürsün ne diyeyimmmm
Kuzum söle ordaa. Haftaya yine tartsın ölçsünler...

:)

Amin tatlım amiinn :KK70: Her okuyuşumda gülücem o tiyatroyla ilgili yazdıklarına heralde hihih :KK70::KK1:

Tamam canım. Öyle yapiyim en iyisi :KK66: Haftaya ölçsünler beniiii :KK66:

İyi akşamlar iyi tatiller güzelleeerrr...

:KK54::KK54:

Son düzenleme:
çeneniz kopmasın e mi,yok anam yaa valla bu adamlar beni kovsa yeridir.resmen çalışmıyorum,bütün mesaim burda geçiyor.oku oku saattlerdir uykum geldi,resmen gözlerim kapanıyor.yaramaz kızlar siziiiiiii :KK33:

Ben buluşalım deyince ne hissettiğini çok iyi anladım canımmmmm

ben levis dan 29 aldım az daha zayıflar giyerim diye. Anam 1 hafta sonra denedimm şimdi gidip almam bile bir beden daha küçüğünü alırım.
US Polodan da 30 almıştım aynı gün, hemen giyeyim diye. Şİmdi o da bol.
Diğerinin kumaşı kesimi bilmemne desekk, polo zaten dar kalıp çalışırr. Ya kalktım baktım diğer aldıklarımada keşke diğerlerini 28 falan alsaydımm. İyimi yaptım kötümü bilemedim ben şimdiii
Canım yaz adresini yollayayımm. Neden yüzün olmasınn elinde hazır bulunsun işte cd

Tek çözüm CALLENNNNNNNNNNNNN

o ne demek ben anlamadım ipektoşum :KK53:

kitabı zaten okuyacağım arkadaşım da

kitap gelinceye kadar vakit kaybetmesem de yarın başlasam

siz bana şu 3 günlük atak evremle ilgili bişeyler söyleyin yeter

24 kasımda kuzenimin nişanı var. o zamana kadar başlamış olayım ki azıcık fark etsin

bayramda milletin ayyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın laflarını çok duydum

bare 24 kasımda birkaç kilo vereyim de çeneleri kapansın

bir an önce başlamam lazım

kaybedecek vakit yok

canım hoşgeldin.temel olarak atakta yiyeceğin şeyler %10'u geçmeyen yağ oranındaki kırmızı et,tavuk,balık,hindi,yumurta,yoğurt,light süt,light peynirden oluşuyor genel olarak.kitap gelene kadar dayanamayacağım diyorsan temel besinlerin bunlar.dilediğin kadar ve dilediğin saatte yiyebilirsin,başarılar:KK16:

ahahahaa nesli kız çok güldüm ben buna,hepimiz toplaşmışız gibi :KK60:

Günaydın canlarıımmm :KK3:

Enneeemmm!! Niye kimsecikler yyookk :105: O oooo!!

Alıntılar malıntılar yaptım ama;

Neslim koptum buna yaa :KK70: Bu Dünya'ya beni kopartmaya mı geldiiinn

Canlaarrr,
Ben dün spora yazıldıımm
Kocişim çok istiyodu. Hatta ben tiyatroya gidiyordum, ona da sen de spora git bari diyordum. Gitcem gitcem diyodu. Beraber gidelim diyordu da ben tiyatrodan dolayı gelemem diyordum tabi. Bizim o taraflara yakın bi yerde eh baya da güzel görünen bi yer bulduk. Aslında kocişin işine yakın :KK70: Çakal yaaaNeyse işte gittik dün. Tesisi bi gezdirdiler falan. Baya da bi anlattılar ettiler. Bir sürü satışçı var. Hedefleri falan varmış bunların tabi, biraz niyeti olan bi müşteri gördüler mi aman amaannNormalde ben yıllık üyeliğe karşıyım aslında. Çünkü ben spora maksimum 2-3 ay dayanabiliyorum :S Tahammül sınırlarımı zorluyo :KK70: Çok sıkıcı yaaa hahaha Her dalı değil tabi. Ama o koşu bandında yürümek bana ölüm zulüümm. Kaç dakka oldu, ay bitmedi mi, ay daha 5 dakka geçmiş off puuff diye diye yürürdüm hep :KK70: Ama işte bi yandan da para verdik gidelim olayı olayı olur muhtemelen. O da bi teşvik. Bi de hani öyle sadece bi fitness salonu gibi değil. Benim daha önce gittiklerim öyleydi de. Bunun havuzu, saunası falanı fişmanı var. Spora gitmesen dinlenmeye gidersin hihiih :KK70: Bindik bi alamete yanii :) Şimdi ben böyle güçlendirmeye geçince de kilo veririm sanırım :KK66: İnşallaahhh!!!

Herkese mutlu bir gün dilerriiimmm :KK3:

canım spora yazılmana çok sevindim.tek başına olunca ben de sıkılıyorum ama eşinle birlikte ne güzel işte sıkılmazsın da o kadar.hem mecburuz biyerde:KK8: aman üstelik sevimsiz kış mevsiminde yapacak daha da keyifli bişey yok.istanbul seyahatimden sonra ben de başlayacağım yoksa daha önce mi başlasaydım yahu:KK53:

Hahaha :KK70: Ay çok tatlısın :KK70:

Eneeee!! Şaka gibiii :KK70: Fıkra gibi buu hahaha :KK70: Süpersin yaaa!!! Bi de demiş ki ben de sizin gibiydim hahaİlahi yaaa :KK70: Kitabı da almışlar Bence onlar 1 hafta sonra bırakır yaaa, neyyseee hihiihh :KK1::KK1:

:KK9::KK9: Hay sen çok yaşa Medesam yaa :KK70: Kız seni alan yaşadııı! Dertlerini de boşadııı :KK24::KK24::KK1: Mor mendil hahaha :KK70:

Listeden çıkardım kendimi be gülüm. Haketmiyorum ben o listede olmayı hihihi :KK1:
shame.gif

Ya çok artım var. Onları yaz yaz moralim bozuluyo :KK31: 59,8'dim işte. Haftaya 57'lere düşsem bak bi yazcam :KK70: -2 kilo :KK37: Hile mi var bu işte yoksaaa :KK53: :KK9:

Rica ederim canım.

O zaman ben gidiyim sağlığımın ocağına, diyim ki aman ooffff!! Pooff!!! Heheh :KK70: Neyse bakar diyosanız iyi. Dicem ki işte ben de, protein rejimi yapıyom. Kan değerlerime baktırmak istiyom. Bi de troidden şüpheleniyorum dicem. Ona da baksın. Bi de şimdi havuz için Hepatit B ve idrar tahlili istediler yaaa Onlara da bakarlar mı dersinizzzGİtmişken hepsi aradan çıksaa.. Aman ne tatsız işleeerr

Ay çok tatlı yaa :KK70: Üşüdükçe seviniyormuş :) Ben şişkoyken de hep üşürdüm. O kadar yağ ne işe yarıyodu bilmem :KK70: Kansızlık da yok üstelik, ona baktırmıştım, onu kesin biliyorum. Hala da üşürüm çok.
Ben şimdi çok üşüyom ya. O zaman bu da troid belirtisi olabülüyomuş di mii Ovv!! Hemen baktırmalıyımm.

Yok canım. Uzatma. Gerek yok. Yulaf kepeğinin krebini bile yiyemiyorum ben. Öyykk!! Bi kaç ay yemeyince güzel geliyo. Sonra yine öyykkk Tariflerden yapıyorum. Sen de yap. Hatta itiraf ediyim ben de 2 gün yemedim yulaf kepeği. Ama ben burda kök saldığımdan o kadr sorun olmaz. Sen daha ataktasın. Mutlaka tariflerden yap ve yee :KK66: :KK56: Çok güzel tarifler var kii :KK66:

Çok sevindim canikoommHadi hayırlısıı :) Tahlillerinde iyi çıkar inşallahh! Ben de sırf :emir_bebek: yatırımı olsun diye bıraktım. Allah nasip ederse bir gün inşallah. Spora da yazıldım işte. Hepimiz taş gibi kadınlar, anneler olalım inşallah :)) Çok özeniyorum böyle küçücük çocuklarının yanında fit fit anneler görünce :))

Ondan bişey olmaz. Sen içini ferah tuutt :KK66: (Adım 'ondan bişey olmaz dely'e çıkcam ama hahah:KK60:) Zaten yaptığın sporları okudum. Bi kupa daha içsen de olurmuş hahahha :KK70: Dukan'ın kitapta anlattığı bişi var. Bi hastası şaraptan vazgeçemem demiş de, o da iç o zaman 1 kadeh her gün, ama onu telafi edecek kadar da yürü demiş :KK66: O da o şekilde yapmış ve kiloları da vermiişş.. Spor yapmak bir çok şeyi telafi ediyor. Tabi günde 1 şişe içse olmazdı :KK9: Dozu önemli :KK70:

Bu azimle sen olursun 58 :nazar:

Ben seni çok sevdim yaaa ahhaha :KK70: Sana kardiş diyebilir miyim Pis tuvaletten bile keyif aldın yaa :KK70: Yaşın kaç :))

1.67 boyla Hakikaten çok az değil mi..? 55 de az tabi de :) Ama yine de zayıflık iyidir :KK70: Ben 1,63 boyumla 55 olsam da mutluluk dansı yapsam diye bakıyorum
greenstars.gif
19.gif
Öyleyken bile sanırım 50-52 gibiymiş gibi görünürüm. Çok zayıfsııınn! Çirkinleşmişsin derler :KK70: Varsın desinler hihihi :p İstediğin oysa ol 54 tabi. Mis gibiii :KK66:

dely yaa ben sana çok gülüyorum :KK60:

bence dikkat ceken fiziğim deil eteğin kısalıgıdır benim öküzden ayrıldıktan sonra,2 sene boyunca böle ciğerci kedisi gibi bakıpta giyemediğim herseyi giyecem derken fazla mı abarttım ac

ewt şaka gibi,,ztn tutamadım artk kendimi kahkaha attım ya aslında sizn gibiydim derken kötü niyetli sölemedim onu,,bende yani böle zayıf insanlara bakar ve gıcık olurdum anlamında söledim.umarım kamcılanmıslardır we bırakmazlar,istedikleri kiloya kawusurlar.bunun werdiği özgüwen çok başka bişi..test ettim kendimde onayladım :KK1:

yahuu sevgi var ya seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben de benim konyalıdan ayrıldıktan sonra utanmasam çıplak gezecektim sokaklarda:21: o kadar kısıtlamışlar ki bizi insana daral geliyor.inan normalde giymeyeceğim kıyafetleri bile giymek istedim ayrılınca,deli gibi mini etek aldım ki normalde giymezdim ama baskılar bu hale getiriyor işte,sonradan açılıyorsun kabak çiçeği gibi:KK9:

Callaneticcssss? :KK34:

Zuziiiii! Sen kitabı okudun mu Tabi ki yiyebilirsiinn.. ama dün de kola içmek istiyorum demiştin. Sonuçta zero ya da light içebilirsin onu da. Kitabı okumamışsın gibi geldi banaa

Ama ama çok güzel veriyorsuunnn :nazar::nazar: İşte koşturuyorsan o da işe yarıyodur bence. Du kız nazarım değmesiinn azar::nazar:

Saol saooll! İnşallah :) Pek eriyemedim ama.. Daha doğrusu erir gibi olduummm, sonra altımı kapattılar, tekrar dondum ahahhaha 60'lardayım çünküm şimdi.. Şşşş sessiz ol, çaktırma

İnşallah devam ederiz.. Sıkıcı olursa gidilmez yaa, evet.. İnşallah eğleniriz :))

Yaşlanmak ne kelimeee çıtıırrr!! Hepimizden gençsiiiinn :KK34:
connie_38.gif

Sonra gitmediniz miii :18:
Ay ama benim koci sporu çok sever. İmkanı yoktu da gidemiyodu. İşten güçten.. Şimdi sanırım o bırakmaz. Beni de teşvik eder umarım kesin sanırım :KK35: :KK1::KK1: Ama dediğin gibi işte, spoar yapmayıp direk hamam sauna olayına dönebilir benim için olay :KK70::KK70: heheh :KK9::KK9:
Ben bi soriyim :KK70: Ayıb ettiinnnn gülüüümmmBaşımla berabeeerrr
130fs1258263.gif
:KK9::KK9::KK9:

Canlarım şimdi tiyatro meselesiyle kafanızı ve hatta gözünüzü şişirmek gerekirse :KK37:
Bütün sevincimle mutluluğumla ve hayallerimle girdiğim tiyatro olayını bırakmak zorunda kalıyorum :KK43:( Aslında yine zorlasam bırakmam. Yani tam olarak zorunda değilim belki ama; kendimi ikiye hatta üçe beşe parçalamamı gerektiriyor. Zorunda olsam, bırakmak zorundayım derim, içim rahat eder belki. Şimdi bi acaba oluyor içimde. Yapabilir miydim acaba falan diye.. Face'de arkadaşlar şunu yapalım bu edelim diye konuşuyolar, baktıkça içim gidiyo :KK43: durum şöyle ki, haftada 4 gün. Pazartesi hariç hafta içi her gün. 18-22 arası. Ben işten 6'da çıkıyorum. Elimden geldiğince erken çıkmaya çalışıyorum hatta. Her gün, acaba erken çıkabilecek miyim, acaba yetişebilecek miyim stresi.. Fabrikaya gidince ve ordan 4'te falan çıkınca yetişirim diye fabrikaya gitme olaylarını Perşembe'ye aldım mesela, çünkü Perşembe günkü hoca geç girince kesinlikle almıyor. Hadi bana müsama gösterse gösterse 15 dakika gösterir. Mesela bayramdan önceki Cuma gitmiştim fabrikaya, dönüşüm trafikten dolayı tam 3 saat falan sürdü, o derse de yetişemedim ki. Yani öyle de yetişicem diye bişi yok :KK43: Bazı hocalar da e bugün daha geç kaldın, e buna çözüm bulman lazım dediler. Ne kadar idare etseler de bi laf söylüyolar arada. Hadi 6.30 tamam da 7'de varınca da olmuyor. Kimi zaman 7'yi buluyor gitmem. Hadi gitmeyi geçtim, eve zaten hiç zaman ayıramıyorum. Onu geç kendime bile hiç zaman ayıramıyorum :KK43: Kargoda paketim vardı, onu bile alamadım yaa. Spor zaten sıfır. Eve gittikten sonra duş almaya halim kalmıyo bazen. Arka arkaya olunca birikiyo yorgunluk. E hadi katlaniyim.. Ev işleri..? E hadi kadın tutiyim para.. Para bulsam.. Kocaa? :KK43: O da destekliyor falandı ama sonra sonra hep ben yalnız kalıyorum falan demeye başladı. Bu bi iş için olsa tamam, sorun yapacak değil. Zaten hayatımız boyunca, 8 senede, bi tek sigarama karıştı. Bırak dedi. O da benim içindi zaten. Yoksa ben de hemen kabul demedim yani :KK70: Sonra kendim için bıraktım :) O da işte gitme falan demez hayatta. Karışmaz hiç. Ben de zaten accık kimsenin dediğine gelmeyen bi insanımdır.. Accıktan fazla da olabülü :KK70: Kocam da olsa, karıştırmam yani zaten de.. Ama düşününce ona da hak verdim.. 1 sene olsa tamam.. ama bi de 2 seneee... Beraber bi hafta içimiz olmucak.. Yemek bekleyen falan da bi insan değildir hee. Yemek yapmışlığım nadirdir yani :) Öyle Dukan usulü takılıyom kendimce :KK70: Izgaralar falan. O da başka şeylerde takılıyo :) Ev neden pis demez. Umrunda olmaz :KK70: Ama gidiyo alışverişmerkezinde yemek yiyo falan.. Hemi de yalnıızz.. Yazuk dedim yaa :KK43: Üstelik bu baya okul. E çocuk da yapmamam lazım 2 sene. Hadi yapmiyim, ben de hani çok net değilim çocuğun zamanı konusunda. Ne zaman düşünüyosunuz diye soranlara sürekli 2 sene diyorum zaten, o 2 sene hiç bitmiyo
Ama e hadi yaptım diyelim :) Can bu. Çocuk çekiyo :KK70: Ne yapacağımı şaşırdım yani a dostlaaarr Beni de çok desteklediniz çok saolun hepiciğinize ayrı ayrı öpücükleeerr ve hatta
jealous.gif
Ama sanırım işi gücü olmayan insanlar içinmiş, öğrenciler içinmiş bu olay :KK43:( Bana bi akıl verin. Kötü mü yapıyorum bırakarak :KK43: Kurs olsa, haftasonu olsa, oyunculuk dersi gibi olsa tamam.. Belki öyle bir şeyler bulurum. Onlar da baya pahalı ama.. Bİlmiyorum yani. Bırakmamalı mıyım :KK43:

Ay ne çok yazdıımm Hayatımın özetini yazdım, özelim kalmadı ayol :S :)
Okuyabilenler beri gelsin, cevap versin lütfeeennn
tissue.gif

canım arkadaşım bitanem yaaaa,nasıl bir ikilem yaşadığını tahmin edebiliyorum ve gerçekten çok üzülüyorum:KK50:
insanın sevdiği bişeyden,hayallerinden vazgeçmesi kolay bir durum değil,hoş vazgeçmek zorunda da değilsin.
ama bir süredir zaten bu durum seni mutsuz etmeye başlamıştı.üstelik de normal hayatımızda biz işten çıkıp eve gitmelere bile zorlanırken,bir arkadaş buluşmasını bile iki araya bir dereye sıkıştırırken,pek çok şeye üşenip ertelerken sen herşeye birden aynı anda yetişmeye çalışıyorsun.kısa süreli olsa dayanılabilir elbet ama 2 sene boyunca bu koşuşturmacaya bünyenin de dayanabileceğini zannetmiyorum.Allah korusun,hastalansan güçten düşsen sana bişey olsa çok daha kötü.ev işlerine,eşine de ayırman gereken zaman var ama bu yoğunluk içinde sen istesen de istemesen de birinden biri muhakkak aksayacaktır.en arımaya olan bile dayanamaz bu koşuşturmacaya :KK34:
tiyatroyu da ne kadar istediğini biliyorum,senin üzülmeni de hiç istemiyorum:KK16:
yakın bir arkadaşıma bahsettim senin durumundan,istanbulda maliyeti ucuz daha esnek vakit harcayarak katılabileceğin bir kurs var mı araştırıp bilgi verecek bana.kendisi de amatör olarak tiyatroyla yğraşıyor,kendi oyunlar yazıyor,turneye çıkıyor vs.
sadece senin hangisine gittiğini sordu bilemedim,burdan yazamazsan da mail atsana.
bakarsın tam da sana göre bişey buluruz belli mi olur,dur bakalım sıkma hemen canını:KK54:
ama bu 2 yıllık kurs yürümeyecekti be kuzu,senin de huzurun,düzenin,mutluluğun kaçtı valla bak:KK50:
cancazım sen kendini nasıl rahat hissedecek onu yapman lazım. dediğin gibi sana stress yüklüyorsa ertele. yok say demiyorum sadece ertele. ileride çoluk çocuk büyüdüğünde yaparsın.

benim de bu tür hayallarim var ve emekli olmayı bekliyorum. o zaman rahat rahat hepsini yapıcam:)

Eşler her ne kadar bişi demeseler de bir müddet sonra mırın kırın etmeye başlıyorlar. en olmadı tartışma ve gerginlik anlarında söylüyorlar. bu sebeple aile huzurunuzu bozmaya gerek yok diye düşünyorum. nacizane abla tavsiyesi diyebülün:)

40 yaşındaki tazecik çıtır azradan nasihatler dinlediniz:)

kız sen 40 yaşında mısınnnnn yok artık :KK53:
anam ben seni 20 falan sanıyordum yaaaaa:KK53:

okumak tamam da cepten mesaj yazması cok daha zor oluyormuş :)
sabah aldım tahlil sonucunu, günahını almışım kadıncağızın b12ye bile bakmış :)
şükürler olsun herşey iyi kan değeridir, tiroittir b12dir. kolestrol yüksek ama sorun degilmis, iyi kolestrol yüksek olduğu için genel olarak yükseliyormuş değer.
yalnız üre yüksek cıktı sınır 45 benimki 66 :KK43: diger urik asit kreatin normal bu niye diye o da sastı ailede bobrek sorunu olan var mı diye sordu - yok. hatalı sonuc olabilir digerleri normal cunku ama yine de dahiliyeye bir sor dedi :/
pazartesiye poliklinikten randevu buldum, soracağım bakalım.
o birkac gun daha az su tüketmiştim ondan da olabilir belki...

cnm değerlerinin iyi çıkmasına sevindim.benim bir tanıdığım da yaptırmıştı üre yüksek dediler,korktu falan sonra tekrar yaptırdı meğer ilk yapılan yanlış çıkmış korkulacak bişey yokmuş.içini rahat tut ama tekrar yaptır o testi sadece bence:KK34:

Kızlar size bişey daha danışçam,

Dün dukanla zayıflayanların bloglarını okuyodum..yine müthiş şekilde kilo verenlerden biri "dukanın dediği her şeyi yaptım titreye titreye o soğuk havalarda buz yedim,soğuk su içtim"yazmış..
Bunu görünce aklıma geldi ben hiç öyle soğuk bişeyler içmeye çalışmıyorum..dukan kitapta yazmıştı hatta klimanın ayarını bi kaç derece düşürmek bile oturduğunuz yerden şu kadar kalori yakmanızı saglayacak diye..mantığı da vücut normal ısısına soğuk ortamda adapte olmaya çalışırken enerji harcarmış..böylece kalori yakarmış..

Bu yönteme ben hiç girmedim..buz yiyen,soğuk su içen var mı aranızda?

Ben tamamen unutmuşum bunu...

canım cicim,ben bu diyete 19 martta başladım ve o günden beri hep var yaaa zangır zangır titreyerek aslan yelesi saçlarımı yıkıcam diye kafa derim donarak yıkandım resmen 3-5 kalori fazla harcayayım diye.sadece şu birkaç haftadır ılık suyla yıkanmaya başladım.sonuçta kilo vereceğim derken zatürre de olmayayım yani dimi:KK34:
normalde yazın bile ılıştırarak su içerdim ve dışarda kola falan içtiğimde buzsuz olmasını rica ederdim.dukanla birlikte soğuk su içmeye başladım,kolama özellikle buzlu bardak istedim,buz emdim,etleri az ısıtarak ılık yedim.
haa ne kadar faydası oldu onu bilmiyorum doğrusu.ama medyum gibi adam ne dese çıkıyor,bunda da bir bildiği vardır diye ilerleyen hayatımda da bunlara yine özen göstereceğim:21:

Sağol canım, medesam söylemişti sanki yanlış hatırlamıyorsam o zaman aldım ama denememiştim akşam içeyim bari. :KK19:

E artık 2. yarıya geç tabi tatlım, yılan hikayesini bile geçti valla. Ben güya 15 kasım da koruma diyorum da tam 2. ye geçtim mi bilmiyorum ki, bileydim iyiydi

okudum ama cevap veremedim, hatunlar bayılmış sana sen de onları dukancı yapmışsın iç geçirterek

Ben de dün protein yapıyordum öğleye kadar yaptım da ama öğlen restorancı müşteriye gidince mecburen yemek yedim, onlarda yemekleri sayarken canım iskender isteyiverdi. Benim protein günü de yalan oldu tabi, ama vicdanım rahat etmedi 2 ya da 3 ekmecik yidim, tatlı yemedim, benim ödül de yalan oldu, yiyeydim iyiydi.

Acaba bugün de öğleye kadar yapsam 1 tam gün protein olur mu dermişim

Anlaştık fıstık

Canım, bu kadar zorlayarak, için huzursuz bir halde gidince zaten keyif alamazsın ki. Okurken yoruldum, iş hayatı zaten yorucu, kıyamam ki ben sana. Eşinle beraber spor salonuna git, birlikteliğinizin tadını çıkarın, onu da yalnız bırakma.

Çok çok heves ediyorsan da saatleri sana uyan bir yer bulursan oraya devam edersin o zaman. +/- hesabı yaptığımızda devam etmenin senden götürecekleri daha fazla olacak. Eşinle istemesen de iletişimin azalacağı gibi araya tartışmalar da girecek belli ki. Ne kadar idare ederim dese de için için sana kızacak, yalnız kalacak. En iyisi sen 2 sene! :KK1:sonra bebişini yap, beraber büyütürüz.

Canım benim, geçmiş olsun, benim de total kolesterol yüksek iyi huylu da yüksekmiş iyi bişeymiş :)) Ama şu üre ye yeniden baktır canım, doktora sorunca bilge ver bakalım inşallah bir yanlışlık vardır ya da bu ara içmediğin suları telafi edersen sonraki tahlilde normale döner. Bu arada ben de su içmiyordum, bugün içtim ama :)

Merhabaaa :KK19:

iyi hatırlattın haa benim de regl 2.günüm,ben de içeyim bu akşam bir bardak.hadi şerefe :nazar:
yaww şeref diye bir sevgilim olsa da her kadeh kaldırdığımda adını ansam:KK53:
bu falcı da bana bu aralar gökhan gibi hanlı bir kısmet çıkacağını söylemişti hani noldu:KK14:
sevgiiiiii sen naptın oğuzu unutma bak he mi :KK23:

Saol canım ablişko :KK16: Evet işte, böyle oldu.. Napalım.. Uymadı işte.. Yapıverem bi çocuk da bakalım beraber hihihiih :KK1::KK1: Siz sevmeye geleceksiniz, ağlamaya başlayınca gideceksiniz biliyorum ben hahaha :KK70: :KK53: En güzeli sevmek :KK70: Hazır yapılmışı varsa ben de sevicem ben deee :)))

Saol canıımmm!! Aynen öyle.. Haklısın valla.. Kendime 1 günüm ya kalıyodu ya kalmıyo. Onda da yapacak bir sürü iş oluyo. Ayrıca okula gitmekle bitmiyo. Baya kitaplar falan var bir sürü. Okucan okucan.. bi de onlara zaman ayırcan.. Onları da yapınca hiç bi şeye zaman kalmıyoo.
Araştırıcam bakalım.. Bir gün sahneye çıkma, alkışlanma hayaliyle.. Bi kapı kapanıırr, biri açılıırr... Umarım.. :KK54:

Şimdiiii.... deyip tekrar başlıyomuşum hahaha :KK70: yok yok korkmayın yazmıcam :KK70::KK9::KK9:
Sayfa 7446'da çok uzuuunnnn bi yazım var canım.. İstersen bakabilirsin. Bana fikir de verebilirsinArkadaşlar da alıntı falan yaptılar zaten. Onlardan da görebilirsin. :KK16:

Saol canım.. Çalışıyosan bekar olcan, evliysen de çalışmıyo olcan. Hepsi aynı anda olmuyo :KK43: Geç kalmışım sanırım :KK43:(

:nazar: Sonuçların iyi çıkmasına sevindiimm.. Böbrek olayı biraz düşündürücü tabi. Ama zaten soracakmışsın. İnşallah onda da bi sorun yoktur. Geçmiş olsun canım.

Aaa! Merabaa! yoktun ne zamandıırr..? Nerelerdesin?

Hahah :KK70: Ay duymuştum sanki ama... Çok komik yaa :KK70: Gerçek mi ki o yaa :KK70:

Hahahah :KK9::KK9: Ay sen çok komiksin yaaa :KK70: Azra'ya da gülüyom çok. Ay Medesa, İpek, Ekimm, Neslii.. Yok yoookkk..! Sayamıcam herkesii :KK70: Hepinize çok gülüyom ben yaaa :KK70: Canlar siziii hahaha :KK60:

bebişim yaaa asıl ben sana çoook gülüyorum,komik şey seniii :KK60:

sıkılıyorum o halde warım

aynen yaaa.bizim iş İranla bağlantılı oldugu ıcın,Cuma orda tatil günü we kapalı bende tamamen boş oluorum genelde.gelip mesai dolduruorum :KK1: :KK1:

yaaa ne güzel işleriniz var sizin en sonunda beni de istanbullu yapacaksınız heeee:KK76:

Mügecan,
Şok edecek kimsemiz bile yok yaww.
hay ben bu işin....

yaaa sorma ipektoş var yaaa kızların yazdıklarını okurken ben de aynen öyle düşündüm hee.ne güzel yaa keşke biz de şöyle asker yolu bekleyeydik,çocuk izne geldiğinde falan gözleri yuvalarından fırlasaydı:KK53:
sonracığıma kızmızı saten geceliğimizi giyip bir de pelvis egzersizleri yapaydıkk,sonra adam geri dönemeseydi askere,yakaydı lenn bizim için askerliğini falannn:KK24:
ipektoş yaaa bizden geçti mi noldu bacım,valla yağmur da yağıyor içimi bir kasvet bastı:KK14:
ben de sigarayı bırakayım da çocuğuma yatırım yapayım diyorum,ne çocuğu yaa ortada fol yok folluk yok bi halt yok:KK43:

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!:KK56::KK56::KK56:

oyyy ellerinize sağlık kuzularım,misler gibi olmuştur eminim :KK56:

çeneniz kopmasın e mi,yok anam yaa valla bu adamlar beni kovsa yeridir.resmen çalışmıyorum,bütün mesaim burda geçiyor.oku oku saattlerdir uykum geldi,resmen gözlerim kapanıyor.yaramaz kızlar siziiiiiii :KK33:

medesaa :))) kopardın beniiii :)) o nası bi enerji :)))

Valla karın kası yaptım sayende :)))))

arkadaşlar dukan diyetini çok duydum nasıl gerçekten işe yarar mı benimde doğumdan sonra kilo veremedim 15 kilo fazlam var yapanlar yardımcı olur mu ilk hafta ne yiyorsunuz acıkmıyormusunuz

arkadaşlar dukan diyetini çok duydum nasıl gerçekten işe yarar mı benimde doğumdan sonra kilo veremedim 15 kilo fazlam var yapanlar yardımcı olur mu ilk hafta ne yiyorsunuz acıkmıyormusunuz

ben yemek yedikçe mutlu olan biriyim ve tatlıya aşırı bir düşkünlüğüm varo yüzden ben de çok korkuyordum açlıktan. ama bugün 3. günüm ve 3 gündür çoğunlukla yemem gerektiği için yiyorum.tavuk balık yumurta peynir zaten tok tutuyor insanı ve bol su..
ilk bölüm atak, sadece protein yeniliyor ve bol su içiliyor sonra seyir le birlikte muhteşem yemek tarifleri başlıyor. ama önemli iki nokta var senin için:
1. kitabı mutlaka oku, pdf olarak internetten de indirebilirsin illa kitap olarak alman şart değil.ben öyle başladım.. ama açıkçası bilgisayara sürekli bakmak dert kitabı da almayı düşünüyorum
2. doğumdan sonra ne kadar zaman geçti. zayıflamak için bebeğine zarar verme bu sefer, hatta önce bir doktor kontrolüne bile girsen iyi olur aslında..

bu arada ben bu sek light sütün tadını hiç sevmedim :s oysa yağlı sütte en sevdiğimdi sek.. bir de yörsanı çok severim ama onun da light sütü var mı ki bir de onu denesem..

bu arada ben bu sek light sütün tadını hiç sevmedim :s oysa yağlı sütte en sevdiğimdi sek.. bir de yörsanı çok severim ama onun da light sütü var mı ki bir de onu denesem..

Bende sek içiyorum normal sütten biraz daha cıvık sulu geliyor bütün light sütler ama en uygun olanı şuan sek yada kipa marka light süt :))))

slm kızlar maşallah maşallah ne güzel kaynatmışsınız yahuuuuuuuu oku oku toparlayamadım kendimiiii :)))))))bu aralar bende gevşeme durumu var 6kg verip iltifatları alınca yaydım kendimi bir kendime gelmem lazım tartıda eksileri göremiyoruz artık eskisi gibi :KK43: neyse pzt işi çok pis sıkıcam eşim evde olunca yapamıyorum istediğim gibi :KK52::KK52: neyseki pzt izin bitip işe başlıyorrr :)))):KK9:

Domates falan yoktu yani di mi? Sadece bu kadarsa tamam :KK66: ama protein günlerinde bunları yememeye alıştırsan kendini daha iyi :KK66:

yok yok zaten 5 gun sabrederim :KK24::KK24::KK24:
iyi ki uyardiniz kitaba da bakiyorum aksam tavuk yerken dogramadim maydanoz :KK9:

X