Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tarif için ben de teşekkür edeyimmm deniycem yarın :))
Bence de ölçü almasınlar , ilk 2 gün çok şiş oluyo insan..boş yere yanıltmasın seni derim ben..

8 kaşık kepek..günde 2 kaşık ama sınırım?
yani aslında şimdi ölçüm yaparsan daha kısa zamanda daha çok incelmiş ve kilo vermiş olursun :)

Son düzenleme:
Hoşgeldin fefilifa :)

Nickine bayıldım öcelikle :)))

bi de cevap vereyim ...2 dal maydonozsa o zaman sorun yok..salata diyince bildiğin bi tabak salata yiyosun sandık

Hosbulduk Canim çok sagol yaaa beğendiğine sevindim eskiden kuzenlerim adımı soyleyemezdi fefilifa derlerdi elif abla yerine büyüdüler essek kadar oldular hala fefilifadiyorlar bende öyle yaptım nickimi

Şu anda bende sayfanın altında sukrax tatlandıcı tablet reklamı var.. oradan aklıma geldi ne kullanıyorsunuz

Hayırlı olsun.. hoşgelmişsin

Öyle cıvık oluyorsa içine biraz süt tozu (yani Pınar marka gerçek süt tozu) ya da kepek ekleyebilirsin. Sonuçta ana madde kepek

Bir sürü tarif var. Bunu deneyebilirsin mesela:

8 kaşık yulaf kepegi (6 kaşık yulaf + 2 kaşık bugday kepegi de olabilir)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek için)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (bunu koymaya da bilirsiniz. Ben lorsuz seviyorum)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu
Kabartma tozunu en son koymak şartıyla bunları karıştır bi güzel. 150-200 derece arası fırında üzeri kızarana kadar pişiirr. Her zaman aynı lezzeti alamıyorum ama.. Yine de iyidir iyi

çook teşekkür ederimm :))

ipek yaa :)) çok tatlısın kıyamam ben sana biz 1 kişiyi şok etmeye çalışıyoruz...oysaki sen milyonlarca genci şok edebilirsin :))))))

Evet amacım 35 yaş üstü gençlerrrr...

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!

Onun için sustunuz koca günnn

ALLAH bahtımdan güldürsün ne diyeyimmmm
Kuzum söle ordaa. Haftaya yine tartsın ölçsünler...

:)

Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda
Domates falan yoktu yani di mi? Sadece bu kadarsa tamam ama protein günlerinde bunları yememeye alıştırsan kendini daha iyi

Tabi ki fırındaa :) Ve evet 4'e böleceksin. Dukan diyet tarifleri konusu var yine KK'da, burda yani. Ayrıca dukan diyeti tarifleri bu sayfadaki tarifler de genelde iyidir Biz dukan usulü bir sürü kekler poğaçalar falan yapıyoruz ne diyosun sen :)) Fırın bizim kardeşimizzz :))

Ölçüm konusunda da hile yapmiyim diyorum O yüzden ölçtürmesem mi dedim Bi tartılıcam 60 kilo. Ama aslında 58-59 arasıyım sanırım. Göbeği de ölçerse kocaman çıkcak 1 ay sonra aaa 5cm incelmişsin demesin bana Kendimi kandırmiyim :)

Şu anda bende sayfanın altında sukrax tatlandıcı tablet reklamı var.. oradan aklıma geldi ne kullanıyorsunuz
Splenda toz var. Ama biraz pahalı. Eczanelerde satılıyor. Takita formtat60 var. Başka da var da. En revaçta bunlar.. Büyük marketlerin diyabetik bölümlerinde. Splendanın tadı pişince daha güzel oluyo bence ama, fiyatı 2 katı falan olduğundan kelli :) en son Takita almıştım

Tarif için ben de teşekkür edeyimmm deniycem yarın :))
Bence de ölçü almasınlar , ilk 2 gün çok şiş oluyo insan..boş yere yanıltmasın seni derim ben..
Evet ölçtürmiyim barii En azından Pazartesiye ölçtüriyim Devam etse bile azalmış olur baya şişlik.

Bu karikatürdeki kuşun tartılırken kanat çırpması gibi bişey :))))))))

çook teşekkür ederimm :))

Rica ederim

.....
ALLAH bahtımdan güldürsün ne diyeyimmmm
Kuzum söle ordaa. Haftaya yine tartsın ölçsünler...

:)

Amin tatlım amiinn Her okuyuşumda gülücem o tiyatroyla ilgili yazdıklarına heralde hihih

Tamam canım. Öyle yapiyim en iyisi Haftaya ölçsünler beniiii

İyi akşamlar iyi tatiller güzelleeerrr...

Son düzenleme:
çeneniz kopmasın e mi,yok anam yaa valla bu adamlar beni kovsa yeridir.resmen çalışmıyorum,bütün mesaim burda geçiyor.oku oku saattlerdir uykum geldi,resmen gözlerim kapanıyor.yaramaz kızlar siziiiiiii

o ne demek ben anlamadım ipektoşum

canım hoşgeldin.temel olarak atakta yiyeceğin şeyler %10'u geçmeyen yağ oranındaki kırmızı et,tavuk,balık,hindi,yumurta,yoğurt,light süt,light peynirden oluşuyor genel olarak.kitap gelene kadar dayanamayacağım diyorsan temel besinlerin bunlar.dilediğin kadar ve dilediğin saatte yiyebilirsin,başarılar

ahahahaa nesli kız çok güldüm ben buna,hepimiz toplaşmışız gibi

canım spora yazılmana çok sevindim.tek başına olunca ben de sıkılıyorum ama eşinle birlikte ne güzel işte sıkılmazsın da o kadar.hem mecburuz biyerde aman üstelik sevimsiz kış mevsiminde yapacak daha da keyifli bişey yok.istanbul seyahatimden sonra ben de başlayacağım yoksa daha önce mi başlasaydım yahu

dely yaa ben sana çok gülüyorum

yahuu sevgi var ya seni o kadar iyi anlıyorum ki,ben de benim konyalıdan ayrıldıktan sonra utanmasam çıplak gezecektim sokaklarda o kadar kısıtlamışlar ki bizi insana daral geliyor.inan normalde giymeyeceğim kıyafetleri bile giymek istedim ayrılınca,deli gibi mini etek aldım ki normalde giymezdim ama baskılar bu hale getiriyor işte,sonradan açılıyorsun kabak çiçeği gibi

canım arkadaşım bitanem yaaaa,nasıl bir ikilem yaşadığını tahmin edebiliyorum ve gerçekten çok üzülüyorum
insanın sevdiği bişeyden,hayallerinden vazgeçmesi kolay bir durum değil,hoş vazgeçmek zorunda da değilsin.
ama bir süredir zaten bu durum seni mutsuz etmeye başlamıştı.üstelik de normal hayatımızda biz işten çıkıp eve gitmelere bile zorlanırken,bir arkadaş buluşmasını bile iki araya bir dereye sıkıştırırken,pek çok şeye üşenip ertelerken sen herşeye birden aynı anda yetişmeye çalışıyorsun.kısa süreli olsa dayanılabilir elbet ama 2 sene boyunca bu koşuşturmacaya bünyenin de dayanabileceğini zannetmiyorum.Allah korusun,hastalansan güçten düşsen sana bişey olsa çok daha kötü.ev işlerine,eşine de ayırman gereken zaman var ama bu yoğunluk içinde sen istesen de istemesen de birinden biri muhakkak aksayacaktır.en arımaya olan bile dayanamaz bu koşuşturmacaya
tiyatroyu da ne kadar istediğini biliyorum,senin üzülmeni de hiç istemiyorum
yakın bir arkadaşıma bahsettim senin durumundan,istanbulda maliyeti ucuz daha esnek vakit harcayarak katılabileceğin bir kurs var mı araştırıp bilgi verecek bana.kendisi de amatör olarak tiyatroyla yğraşıyor,kendi oyunlar yazıyor,turneye çıkıyor vs.
sadece senin hangisine gittiğini sordu bilemedim,burdan yazamazsan da mail atsana.
bakarsın tam da sana göre bişey buluruz belli mi olur,dur bakalım sıkma hemen canını
ama bu 2 yıllık kurs yürümeyecekti be kuzu,senin de huzurun,düzenin,mutluluğun kaçtı valla bak

kız sen 40 yaşında mısınnnnn yok artık
anam ben seni 20 falan sanıyordum yaaaaa

cnm değerlerinin iyi çıkmasına sevindim.benim bir tanıdığım da yaptırmıştı üre yüksek dediler,korktu falan sonra tekrar yaptırdı meğer ilk yapılan yanlış çıkmış korkulacak bişey yokmuş.içini rahat tut ama tekrar yaptır o testi sadece bence

canım cicim,ben bu diyete 19 martta başladım ve o günden beri hep var yaaa zangır zangır titreyerek aslan yelesi saçlarımı yıkıcam diye kafa derim donarak yıkandım resmen 3-5 kalori fazla harcayayım diye.sadece şu birkaç haftadır ılık suyla yıkanmaya başladım.sonuçta kilo vereceğim derken zatürre de olmayayım yani dimi
normalde yazın bile ılıştırarak su içerdim ve dışarda kola falan içtiğimde buzsuz olmasını rica ederdim.dukanla birlikte soğuk su içmeye başladım,kolama özellikle buzlu bardak istedim,buz emdim,etleri az ısıtarak ılık yedim.
haa ne kadar faydası oldu onu bilmiyorum doğrusu.ama medyum gibi adam ne dese çıkıyor,bunda da bir bildiği vardır diye ilerleyen hayatımda da bunlara yine özen göstereceğim

iyi hatırlattın haa benim de regl 2.günüm,ben de içeyim bu akşam bir bardak.hadi şerefe
yaww şeref diye bir sevgilim olsa da her kadeh kaldırdığımda adını ansam
bu falcı da bana bu aralar gökhan gibi hanlı bir kısmet çıkacağını söylemişti hani noldu
sevgiiiiii sen naptın oğuzu unutma bak he mi

bebişim yaaa asıl ben sana çoook gülüyorum,komik şey seniii

sıkılıyorum o halde warım

aynen yaaa.bizim iş İranla bağlantılı oldugu ıcın,Cuma orda tatil günü we kapalı bende tamamen boş oluorum genelde.gelip mesai dolduruorum

yaaa ne güzel işleriniz var sizin en sonunda beni de istanbullu yapacaksınız heeee

Mügecan,
Şok edecek kimsemiz bile yok yaww.
hay ben bu işin....

yaaa sorma ipektoş var yaaa kızların yazdıklarını okurken ben de aynen öyle düşündüm hee.ne güzel yaa keşke biz de şöyle asker yolu bekleyeydik,çocuk izne geldiğinde falan gözleri yuvalarından fırlasaydı
sonracığıma kızmızı saten geceliğimizi giyip bir de pelvis egzersizleri yapaydıkk,sonra adam geri dönemeseydi askere,yakaydı lenn bizim için askerliğini falannn
ipektoş yaaa bizden geçti mi noldu bacım,valla yağmur da yağıyor içimi bir kasvet bastı
ben de sigarayı bırakayım da çocuğuma yatırım yapayım diyorum,ne çocuğu yaa ortada fol yok folluk yok bi halt yok

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!

oyyy ellerinize sağlık kuzularım,misler gibi olmuştur eminim

çeneniz kopmasın e mi,yok anam yaa valla bu adamlar beni kovsa yeridir.resmen çalışmıyorum,bütün mesaim burda geçiyor.oku oku saattlerdir uykum geldi,resmen gözlerim kapanıyor.yaramaz kızlar siziiiiiii

medesaa :))) kopardın beniiii :)) o nası bi enerji :)))

Valla karın kası yaptım sayende :)))))

arkadaşlar dukan diyetini çok duydum nasıl gerçekten işe yarar mı benimde doğumdan sonra kilo veremedim 15 kilo fazlam var yapanlar yardımcı olur mu ilk hafta ne yiyorsunuz acıkmıyormusunuz

arkadaşlar dukan diyetini çok duydum nasıl gerçekten işe yarar mı benimde doğumdan sonra kilo veremedim 15 kilo fazlam var yapanlar yardımcı olur mu ilk hafta ne yiyorsunuz acıkmıyormusunuz

ben yemek yedikçe mutlu olan biriyim ve tatlıya aşırı bir düşkünlüğüm varo yüzden ben de çok korkuyordum açlıktan. ama bugün 3. günüm ve 3 gündür çoğunlukla yemem gerektiği için yiyorum.tavuk balık yumurta peynir zaten tok tutuyor insanı ve bol su..
ilk bölüm atak, sadece protein yeniliyor ve bol su içiliyor sonra seyir le birlikte muhteşem yemek tarifleri başlıyor. ama önemli iki nokta var senin için:
1. kitabı mutlaka oku, pdf olarak internetten de indirebilirsin illa kitap olarak alman şart değil.ben öyle başladım.. ama açıkçası bilgisayara sürekli bakmak dert kitabı da almayı düşünüyorum
2. doğumdan sonra ne kadar zaman geçti. zayıflamak için bebeğine zarar verme bu sefer, hatta önce bir doktor kontrolüne bile girsen iyi olur aslında..

bu arada ben bu sek light sütün tadını hiç sevmedim :s oysa yağlı sütte en sevdiğimdi sek.. bir de yörsanı çok severim ama onun da light sütü var mı ki bir de onu denesem..

bu arada ben bu sek light sütün tadını hiç sevmedim :s oysa yağlı sütte en sevdiğimdi sek.. bir de yörsanı çok severim ama onun da light sütü var mı ki bir de onu denesem..

Bende sek içiyorum normal sütten biraz daha cıvık sulu geliyor bütün light sütler ama en uygun olanı şuan sek yada kipa marka light süt :))))

slm kızlar maşallah maşallah ne güzel kaynatmışsınız yahuuuuuuuu oku oku toparlayamadım kendimiiii :)))))))bu aralar bende gevşeme durumu var 6kg verip iltifatları alınca yaydım kendimi bir kendime gelmem lazım tartıda eksileri göremiyoruz artık eskisi gibi neyse pzt işi çok pis sıkıcam eşim evde olunca yapamıyorum istediğim gibi neyseki pzt izin bitip işe başlıyorrr :))))

Domates falan yoktu yani di mi? Sadece bu kadarsa tamam ama protein günlerinde bunları yememeye alıştırsan kendini daha iyi

yok yok zaten 5 gun sabrederim
iyi ki uyardiniz kitaba da bakiyorum aksam tavuk yerken dogramadim maydanoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…