Kızlar size bişey daha danışçam,
Dün dukanla zayıflayanların bloglarını okuyodum..yine müthiş şekilde kilo verenlerden biri "dukanın dediği her şeyi yaptım titreye titreye o soğuk havalarda buz yedim,soğuk su içtim"yazmış..
Bunu görünce aklıma geldi ben hiç öyle soğuk bişeyler içmeye çalışmıyorum..dukan kitapta yazmıştı hatta klimanın ayarını bi kaç derece düşürmek bile oturduğunuz yerden şu kadar kalori yakmanızı saglayacak diye..mantığı da vücut normal ısısına soğuk ortamda adapte olmaya çalışırken enerji harcarmış..böylece kalori yakarmış..
Bu yönteme ben hiç girmedim..buz yiyen,soğuk su içen var mı aranızda?
Ben tamamen unutmuşum bunu...
Kızlar size bişey daha danışçam,
Dün dukanla zayıflayanların bloglarını okuyodum..yine müthiş şekilde kilo verenlerden biri "dukanın dediği her şeyi yaptım titreye titreye o soğuk havalarda buz yedim,soğuk su içtim"yazmış..
Bunu görünce aklıma geldi ben hiç öyle soğuk bişeyler içmeye çalışmıyorum..dukan kitapta yazmıştı hatta klimanın ayarını bi kaç derece düşürmek bile oturduğunuz yerden şu kadar kalori yakmanızı saglayacak diye..mantığı da vücut normal ısısına soğuk ortamda adapte olmaya çalışırken enerji harcarmış..böylece kalori yakarmış..
Bu yönteme ben hiç girmedim..buz yiyen,soğuk su içen var mı aranızda?
Ben tamamen unutmuşum bunu...
napıyosunuz cancağızlarımmm
Kimsecikler yoookkk.. Çançene dely burdaCuma günü.. Patron yookk.. Çalışasım yookkk :) İş vaarr.. Sonra sıkışiyim ben yaaa, şimdi yapmıcaaamm
Kimsecikler yoookkk.. Çançene dely burdaCuma günü.. Patron yookk.. Çalışasım yookkk :) İş vaarr.. Sonra sıkışiyim ben yaaa, şimdi yapmıcaaamm
benimde çalışasm yok ve bu aralar hiç olmuyo yawww yarın da geçerse pek mutlu olcammmm :))
Yarın çalışıyo musun? Kötüüübenimde çalışasm yok ve bu aralar hiç olmuyo yawww yarın da geçerse pek mutlu olcammmm :))
Ay ne güzeelll..Senin için haftasonu başlıyo Cuma'dan demek :)sıkılıyorum o halde warım
aynen yaaa.bizim iş İranla bağlantılı oldugu ıcın,Cuma orda tatil günü we kapalı bende tamamen boş oluorum genelde.gelip mesai dolduruorum
Ben o soğuk olayını dukandan önce de duymuştum. Belki o sırada dukan yapmadığımdan orasını bilemeyeceğim ama geçen iki kış da çalıştığım hastanenin kaloriferi az yanıyordu ve donuyordum; bütünyaz da duşlarımı hep soğuk suyla aldım, ama ben bu kiloları bu arada aldım :)
Maşallaahhhselam kızlarrr
nasılsınızz ? benden iyilik , okul - ev hayatına devam , gelince bi bakayım dedim, ouyarak bile yetişemedim hızınıza MaşAllah ne kadar çok muhabbet etmişsiniz
benimde bugün bildirim günümdü , 10.10.2012 de 86.8 ile başladığım Dukan amcama 02.11.2012 tarihi itibariyle 80.6 ile devam ediyorum yani 24 günde 6.2 kilo verdimmçook mutluyum , uzun yıllardır bu kiloyu görmemiştimm
P.Sukan amcaaa seni seviyoruummm
Yarın çalışıyo musun? Kötüüüİnşallah senin için çabuk geçer de çalışmayanlar için yavaş geçer yarın
Ay ne güzeelll..Senin için haftasonu başlıyo Cuma'dan demek :)
Yarın çalışıyo musun? Kötüüüİnşallah senin için çabuk geçer de çalışmayanlar için yavaş geçer yarın
Sen yee yeee!! sonra dir soğuk duşlara Zayıflık bekle hihiihih İyi ki hasta olmamışsın :) Şaka hee kızmaa
MaşallaahhhNe güzel vermişsiinn... Hedefine de çabucak ulaşırsın inşallahh..
Sen yee yeee!! sonra dir soğuk duşlara Zayıflık bekle hihiihih İyi ki hasta olmamışsın :) Şaka hee kızmaa
sıkılıyorum o halde warım
aynen yaaa.bizim iş İranla bağlantılı oldugu ıcın,Cuma orda tatil günü we kapalı bende tamamen boş oluorum genelde.gelip mesai dolduruorum
selam kızlarrr
nasılsınızz ? benden iyilik , okul - ev hayatına devam , gelince bi bakayım dedim, ouyarak bile yetişemedim hızınıza MaşAllah ne kadar çok muhabbet etmişsiniz
benimde bugün bildirim günümdü , 10.10.2012 de 86.8 ile başladığım Dukan amcama 02.11.2012 tarihi itibariyle 80.6 ile devam ediyorum yani 24 günde 6.2 kilo verdimmçook mutluyum , uzun yıllardır bu kiloyu görmemiştimm
P.Sukan amcaaa seni seviyoruummm
Ay ne güzeelll..Senin için haftasonu başlıyo Cuma'dan demek :)
Geyik bence yaahttp://cdigo.imgst.net/komikresim/img/sahibinden_temiz_ikinci_el_takma_dis.jpeg
buyurun burada numarsını silmemişler arayıp sorun geçekmiymiş şahsen ben cevabı duymaya cesaret edemediğim içn aramadım hiç :)
resmin kendisi yükleyim dedim ama olmadı
Oh ohhhPerşembe ögleden sonra sayılır araştırma yapacağım ürüner yoksa.Cunku onlarda Persembe yarın gün,bizim Cumartesimiz oluor.Cumada tam gün kapalı bizim Pazar günümüz oluor.Bizim Pazartesimiz ise onların Cumartesisiİlk duydugumda cok tuhaf gelmişti ama alıştım artık
Evet yaa. Senin öyleymiş.. Kendi muayenehanen değil mi? Bari Pazarları ve bayramda çalışmayaydın yaa :SBen hem cumartesi he pazar çalışıyorumBayramda da çalıştım muhtemelen yılbaşında da çalışacağım..
Allah kavuştursuuunnsağolasın canım , valla daha hiç kaçamak diye bişey yapmadım desem yalan olmazz
eşim askerde şuan , ocak 17de gelecek , o vakte kadar hedefime ulaşsam yada yaklaşsam süper olur , bakalım gidecek hayırlısıyla bu fazlalıklarr
Güldürdün kız akşam akşam sen de gül emi.. :) soğuk duş selülitlerimi azaltmış ama onu şimdi artınca anlıyorum
http://www.pic4ever.com/images/Vishenka_03.gif[/IMG]
Zaten bu verdiğin kiloyla bile şok olur o eğer arada görüşmediyseniz. Bi de hedefine ulaşsan.. Bayıltma adamı
sağolasın canım , valla daha hiç kaçamak diye bişey yapmadım desem yalan olmazz
eşim askerde şuan , ocak 17de gelecek , o vakte kadar hedefime ulaşsam yada yaklaşsam süper olur , bakalım gidecek hayırlısıyla bu fazlalıklarr