Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

okumak tamam da cepten mesaj yazması cok daha zor oluyormuş :)
sabah aldım tahlil sonucunu, günahını almışım kadıncağızın b12ye bile bakmış :)
şükürler olsun herşey iyi kan değeridir, tiroittir b12dir. kolestrol yüksek ama sorun degilmis, iyi kolestrol yüksek olduğu için genel olarak yükseliyormuş değer.
yalnız üre yüksek cıktı sınır 45 benimki 66 diger urik asit kreatin normal bu niye diye o da sastı ailede bobrek sorunu olan var mı diye sordu - yok. hatalı sonuc olabilir digerleri normal cunku ama yine de dahiliyeye bir sor dedi :/
pazartesiye poliklinikten randevu buldum, soracağım bakalım.
o birkac gun daha az su tüketmiştim ondan da olabilir belki...

Delycim canım benim en iyisini yapmışsın canım tiyatroyu bırakmak konusunda bende olsam bende aynısı yapardım insan çalışırken vakit bulamıyor da o saatlere kadar çok zor bunlar bekar işi bize göre değil malesef (

ya bu arada cır cır olmuşum ayıptır söylemesi sabahtan beri sabah tartılayım dedim 57 gösterdi anam 57 olmuşum ya ben

canım sevindim bende şu kolestrole baktırmam lazım ya düştümü çok merak ediyorum

Kızlar size bişey daha danışçam,

Dün dukanla zayıflayanların bloglarını okuyodum..yine müthiş şekilde kilo verenlerden biri "dukanın dediği her şeyi yaptım titreye titreye o soğuk havalarda buz yedim,soğuk su içtim"yazmış..
Bunu görünce aklıma geldi ben hiç öyle soğuk bişeyler içmeye çalışmıyorum..dukan kitapta yazmıştı hatta klimanın ayarını bi kaç derece düşürmek bile oturduğunuz yerden şu kadar kalori yakmanızı saglayacak diye..mantığı da vücut normal ısısına soğuk ortamda adapte olmaya çalışırken enerji harcarmış..böylece kalori yakarmış..

Bu yönteme ben hiç girmedim..buz yiyen,soğuk su içen var mı aranızda?

Ben tamamen unutmuşum bunu...

Sağol canım, medesam söylemişti sanki yanlış hatırlamıyorsam o zaman aldım ama denememiştim akşam içeyim bari.

E artık 2. yarıya geç tabi tatlım, yılan hikayesini bile geçti valla. Ben güya 15 kasım da koruma diyorum da tam 2. ye geçtim mi bilmiyorum ki, bileydim iyiydi

okudum ama cevap veremedim, hatunlar bayılmış sana sen de onları dukancı yapmışsın iç geçirterek

Ben de dün protein yapıyordum öğleye kadar yaptım da ama öğlen restorancı müşteriye gidince mecburen yemek yedim, onlarda yemekleri sayarken canım iskender isteyiverdi. Benim protein günü de yalan oldu tabi, ama vicdanım rahat etmedi 2 ya da 3 ekmecik yidim, tatlı yemedim, benim ödül de yalan oldu, yiyeydim iyiydi.

Acaba bugün de öğleye kadar yapsam 1 tam gün protein olur mu dermişim

Tamam kuzu sen sayma sen yap sadece ben sayıyorum :))) aksatma yeter :)

Anlaştık fıstık.

Canım, bu kadar zorlayarak, için huzursuz bir halde gidince zaten keyif alamazsın ki. Okurken yoruldum, iş hayatı zaten yorucu, kıyamam ki ben sana. Eşinle beraber spor salonuna git, birlikteliğinizin tadını çıkarın, onu da yalnız bırakma.

Çok çok heves ediyorsan da saatleri sana uyan bir yer bulursan oraya devam edersin o zaman. +/- hesabı yaptığımızda devam etmenin senden götürecekleri daha fazla olacak. Eşinle istemesen de iletişimin azalacağı gibi araya tartışmalar da girecek belli ki. Ne kadar idare ederim dese de için için sana kızacak, yalnız kalacak. En iyisi sen 2 sene! sonra bebişini yap, beraber büyütürüz.

Canım benim, geçmiş olsun, benim de total kolesterol yüksek iyi huylu da yüksekmiş iyi bişeymiş :)) Ama şu üre ye yeniden baktır canım, doktora sorunca bilge ver bakalım inşallah bir yanlışlık vardır ya da bu ara içmediğin suları telafi edersen sonraki tahlilde normale döner. Bu arada ben de su içmiyordum, bugün içtim ama :)

güzellikler merhabaaa

Merhabaaa

Evet canım, kitapta öyle bir bölüm var. Yemekleri bile soğuk yemenin faydası var. Ben buz yemedim ama suları hep soğuk içiyorum. Bazen ılık-soğuk arası duş alıyorum o da çok faydalı. Hatta medesam dişleri takırdayarak yapıyordu duşunu.

Tamam canım teşekkür ederim ben de dikkat edeyim..:)

canimmm sorma gitsin aynen bende öyleyim giremedigim zaman kuduruyorummmm resmen okuyamiyorum yazamiyorum birsey

oh yaa bende gecenlerde olmustum haftalarca kabizliktan sonra cok tuhaf geldi bana

Merhaba kızlar ben cuma yarismasindayim ama dukan diyetine başladım bugün esimle birlikte..
5 gün atak devremiz var
Sabah dukan krep haslanmis yumurta (biraz maydanoz ve limonla salata yaptım) light peynir sekersiz çay

Az sonra da haslanmis tavuk ve ayran
Sizce nasil?

kızlarrr huhuuu ben geldim daha yeni geldim işe yaa valla kovacaklar beni pufff
ama bütün kanlarımı verdim.kolestrol,şeker,b12,tiroid falan bakın bunlara dedim.doktor da güldü başka bakmamızı istediğiniz bişey var mı dedi.valla kusura bakmayın çalışıyorum,gelmişken ne varsa hepsine bakın dedim.bir sürü bişey işaretledi.5-6 tüp kan verdim.sonra da git kahvaltı yap tekrar gel dediler,tokluk zımbırtılarıma bakacaklardı.ben de arkadaşımla gittim ödülümü yaptım.fajitas yedim ama çok tuzluydu bööö hiç keyif almadım ya bence bu da tam olarak ödül sayılmaz ki zaten ana maddesi et ve sebze yani normal yedikjlerimiz gibi,sadece 2 küçük parça lavaş yiyince mi ödül oldu.offf ya ben böyle şeyini çıkartırcasına bir ödül yapmadım daha,dukanın dediği gibi başlangıç,ana yemek,tatlı ve alkol olarak yapmadım hiç,canım da istemedi doğrusu.mesela tatlı tatlı diye ölcem sanırdım,hala normal tatlı yemedim hiç.ama şu an light yoğurtlu ve azcık çilek parçalı dondurmamı yiyiyorum
sizde ne var ne yok,mesai bitene kadar geçmişi okurum artık

Hoşgeldin canım :))

Bu defa ben sorayım kitabı okudun mu diye, çünkü kahvaltına baktım krep ve haşlanmış yumurta iyi ama maydanoz ve limonla yaptığın salata ne ola ki:44: Maydanoz sadece 1 ya da 2 dal olabilir, limon da bir kaç damla. Salata olacak kadar maydanoz yasak anlayacağın.

Hoşgeldin fıstığım,

Çeteleni çıkarttıracaksın doktora desene :))) Ne zaman alacaksın tahlillerini?

Benim ödül de güme gitti işte, okursun akşama kadar, benim çıkmam lazım çoook işim var

Oyyyy Mini etekli güzzeell Özgüvenli çıtır güzzeelll Fiyuuuvvvv

Kardiiişşş Gönül rahatlığıyla diyim yaşlarda problem yokmuş 30 ben. Memnun oldum hihiih

Ekiimm!! Ben bunu görmemişim yaaa!! Çok geçmiş olsun ama ama neden geçmiyooo

Evet canım. Beraber iyi olur kanımca Çocuk olunca kendine zaman ayırmak çok zoorr. Ama bi yolunu bulursunuz siz de

Eneee Sen 40 mısın! Hiç göstermiyosun hihihih
Haklısın canım. Ama işte burda da yazmıştım hep hayalimdi yani. Dedim bi fırsat çıktı karşıma sonunda. Benim o halimi kocam da görünce ve ki zaten biliyodu ne kadar istediğimi, bişey demiyodu. Ama baktım bu iş sadece evlilik için değil de yani bana da zarar veriyo. (Mazallah koşturmaktan zayıf düşücektim hahaha ) Ama ertelemekle de olmaz ki. Şimdi bile koşturamazken o zaman hiç koşturamaaamm.. ama evet.. Umarım iyi yapmışımdır. Çok saol canımm

Yok canım yaa! Ne olumsuzu. Haklısın yani. Ben de zaten fikir almak için sordum. Saol canım.. Zaten 3 ay kursa gittim. O haftada 3 gündü. Sonuçta 3 ay, sonu belli falan. Sonra okulu kazandım işte. Ama haftada 4 gün olduğunu görünce zaten bi tereddüte düştüm. Yine de 1-2 ay devam ettim. Ama buraya kadarmış demek.. Yani acaba bende mi sorun, başkası olsa devam eder miydi diyorum. İstesen devam ederdin, gibi biişey olabilir mi diyorum kendi kendime. Ama işte bu şartlarda istesem de devam edemem di mi bir şeyleri feda etmeden.. Ki baya da feda ediyodum kendimden bişiler ama.. 1 ettin 2 ettin.. bunun da sınırı var yine. Çalışmak zorunda olmasam, hiç düşünmem zaten, bırakmam.. ama hepsi bir arada olunca..

Saol tatlımm

Ahaahhaha Ayyy İpeeekkkkk!!! Koptum koptuumm!! Okuyup okuyup gülüyorum ay Allah da seni güldürsün.. Sesli güldüm resmen yaaa ahahha Çok da sesli gülemiyom, kaldı mı bi de içimde.. Hangi birinden bahsetsem bilemedim En katıla katıla gülen smileylerle gülüyorum smileyler yetersiz kalıyor hhahahha
Hay sen çok yaşa e miii E miiiii??!!

Çok teşekkür ederim canım Kocana oyna demişsin bayıldım Aralarında yabancılık çekmezmişim Spor salonu, fit hatunlar ve kocam üçlüsü Hamlet kurukafa tarihi "Yap bi çocuk da dely nasıl kurtulur sendromumuz dan bi geçelimmmm.
Senin mutsuz gibi olmana kıyamaıyoruz biz.
Bknz. (Delu açık büfede mutsuz, dely tatilde mutsuz... :) =)" O kadar mı mızmızım ayol hahah Bir daha şikayet etmicem, yırrtın hadi Gayet neşeliyim aslında ama hahaha Ay açık büfelerimle çok mutluyum beeenn Canlarım beniimmm büfeleriimmm

Kız İpekoooo!! Çok mu özele girmişim gerçekten Vay başımaa geleennnnn :18::18: :96:

Çok saol tatlım yaaa İyi ki bırakmışım dicem nerdeyse sayende hahaha

Son düzenleme:

bende yemiştim we etkisi oldu gibi gelmişti.

hohoo,,ekim cok güldüm,bencede sen bugun yarım gun yap Dukan affeder seni,kusuruna bakmaz,,bizde gerekirse senin için konusuruz ya işte ne bilim bu ikinci yarı korkutuo beni,bakıorum birisi almadım dio,birisi ikinci yarıda bikaç kilo aldım dio..hal böle oluncada bende bari 51 küsürlerle geçeyimde kilo alırsam en fazla 53 olayım üstüne cıkmayayım ıstıorum.söyle 50 ye düşsem aslında cok süper olurdu

Oyyyy Mini etekli güzzeell Özgüvenli çıtır güzzeelll Fiyuuuvvvv

ayy tenküüü,utandımmmm

Saol canım ablişko Evet işte, böyle oldu.. Napalım.. Uymadı işte.. Yapıverem bi çocuk da bakalım beraber hihihiih Siz sevmeye geleceksiniz, ağlamaya başlayınca gideceksiniz biliyorum ben hahaha En güzeli sevmek Hazır yapılmışı varsa ben de sevicem ben deee :)))

Saol canıımmm!! Aynen öyle.. Haklısın valla.. Kendime 1 günüm ya kalıyodu ya kalmıyo. Onda da yapacak bir sürü iş oluyo. Ayrıca okula gitmekle bitmiyo. Baya kitaplar falan var bir sürü. Okucan okucan.. bi de onlara zaman ayırcan.. Onları da yapınca hiç bi şeye zaman kalmıyoo.
Araştırıcam bakalım.. Bir gün sahneye çıkma, alkışlanma hayaliyle.. Bi kapı kapanıırr, biri açılıırr... Umarım..

Kusummmm neden birakiyorsun noldu ki kesin birsey kaciridm
Şimdiiii.... deyip tekrar başlıyomuşum hahaha yok yok korkmayın yazmıcam
Sayfa 7446'da çok uzuuunnnn bi yazım var canım.. İstersen bakabilirsin. Bana fikir de verebilirsin Arkadaşlar da alıntı falan yaptılar zaten. Onlardan da görebilirsin.

Saol canım.. Çalışıyosan bekar olcan, evliysen de çalışmıyo olcan. Hepsi aynı anda olmuyo Geç kalmışım sanırım (

Sonuçların iyi çıkmasına sevindiimm.. Böbrek olayı biraz düşündürücü tabi. Ama zaten soracakmışsın. İnşallah onda da bi sorun yoktur. Geçmiş olsun canım.

güzellikler merhabaaa
Aaa! Merabaa! yoktun ne zamandıırr..? Nerelerdesin?

bir gazete ilanı vardı sahibinden az kullanılmış 2. el diş diye.. o geldi aklıma :)
Hahah Ay duymuştum sanki ama... Çok komik yaa Gerçek mi ki o yaa

evet ben de görmüştüm..Allahımmmmmmmm..anneannemin takma dişleri geldi aklıma...böhüüüü (((((((
Hahahah Ay sen çok komiksin yaaa Azra'ya da gülüyom çok. Ay Medesa, İpek, Ekimm, Neslii.. Yok yoookkk..! Sayamıcam herkesii Hepinize çok gülüyom ben yaaa Canlar siziii hahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…