:)) biz de yıllık yaptığımızda aynı haz ve aynı gazla şeetmiştik, sonunuz bizim gibi olmasın kuzum :)) sauna ve havuz bir süre sonra, yahu "saçımı yıkasam mı.. yok yahu gider salonda yıkarım niye masraf edeyim ki"" ye dönüşebiliyo:)) ha bi de kesin yanınızda misafir getirme hakkı da vermişlerdirGünaydın canlarıımmm
Neslim koptum buna yaaBu Dünya'ya beni kopartmaya mı geldiiinn
Canlaarrr,
Ben dün spora yazıldıımm
Kocişim çok istiyodu. Hatta ben tiyatroya gidiyordum, ona da sen de spora git bari diyordum. Gitcem gitcem diyodu. Beraber gidelim diyordu da ben tiyatrodan dolayı gelemem diyordum tabi. Bizim o taraflara yakın bi yerde eh baya da güzel görünen bi yer bulduk. Aslında kocişin işine yakınÇakal yaaa Neyse işte gittik dün. Tesisi bi gezdirdiler falan. Baya da bi anlattılar ettiler. Bir sürü satışçı var. Hedefleri falan varmış bunların tabi, biraz niyeti olan bi müşteri gördüler mi aman amaann Normalde ben yıllık üyeliğe karşıyım aslında. Çünkü ben spora maksimum 2-3 ay dayanabiliyorum :S Tahammül sınırlarımı zorluyo Çok sıkıcı yaaa hahaha Her dalı değil tabi. Ama o koşu bandında yürümek bana ölüm zulüümm. Kaç dakka oldu, ay bitmedi mi, ay daha 5 dakka geçmiş off puuff diye diye yürürdüm hep Ama işte bi yandan da para verdik gidelim olayı olayı olur muhtemelen. O da bi teşvik. Bi de hani öyle sadece bi fitness salonu gibi değil. Benim daha önce gittiklerim öyleydi de. Bunun havuzu, saunası falanı fişmanı var. Spora gitmesen dinlenmeye gidersin hihiih Bindik bi alamete yanii :) Şimdi ben böyle güçlendirmeye geçince de kilo veririm sanırım İnşallaahhh!!!
Herkese mutlu bir gün dilerriiimmm
Günaydın canlarıımmm
Enneeemmm!! Niye kimsecikler yyookk :105: O oooo!!
Alıntılar malıntılar yaptım ama;
Neslim koptum buna yaaBu Dünya'ya beni kopartmaya mı geldiiinn
Canlaarrr,
Ben dün spora yazıldıımm
Kocişim çok istiyodu. Hatta ben tiyatroya gidiyordum, ona da sen de spora git bari diyordum. Gitcem gitcem diyodu. Beraber gidelim diyordu da ben tiyatrodan dolayı gelemem diyordum tabi. Bizim o taraflara yakın bi yerde eh baya da güzel görünen bi yer bulduk. Aslında kocişin işine yakınÇakal yaaa Neyse işte gittik dün. Tesisi bi gezdirdiler falan. Baya da bi anlattılar ettiler. Bir sürü satışçı var. Hedefleri falan varmış bunların tabi, biraz niyeti olan bi müşteri gördüler mi aman amaann Normalde ben yıllık üyeliğe karşıyım aslında. Çünkü ben spora maksimum 2-3 ay dayanabiliyorum :S Tahammül sınırlarımı zorluyo Çok sıkıcı yaaa hahaha Her dalı değil tabi. Ama o koşu bandında yürümek bana ölüm zulüümm. Kaç dakka oldu, ay bitmedi mi, ay daha 5 dakka geçmiş off puuff diye diye yürürdüm hep Ama işte bi yandan da para verdik gidelim olayı olayı olur muhtemelen. O da bi teşvik. Bi de hani öyle sadece bi fitness salonu gibi değil. Benim daha önce gittiklerim öyleydi de. Bunun havuzu, saunası falanı fişmanı var. Spora gitmesen dinlenmeye gidersin hihiih Bindik bi alamete yanii :) Şimdi ben böyle güçlendirmeye geçince de kilo veririm sanırım İnşallaahhh!!!
Herkese mutlu bir gün dilerriiimmm
ekimmm kuzum sayıları karıştırıyosun galiba...dün senin 4 olmaması lazım yaaa cünkü benim 4 olduuu :)) senle aynı gün mü başladık ben mi karıştırıyorum günleri yoksa..(dün öğlene kadar cuma bugün diye sevinen benden her şey beklenir :))
29 ekim pazartesi günü başladım,dün de 4. oldu senin 5 olması lazımdı sankim
Hayırlı uğurlu olsun canım, yalnız sıkıcı olabilirdi ama kocişinle beraber güle eğlene yaparsınız.
Ama şu tiyatroyu neden bırakacağını hala konuşmadık, unuttum sanma
HahahaBen öğlene kadar bugünü cuma sandım...cuma saatidir şimdi ulaşamam diye aramadığım insanlar oldu...hafta sonu için planlar yaptım......:)))
hızlı yaşamışım bugün :)
Eneeee!!ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu anbende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok dukanada laf yok
delyyyy ellerine sağlık kuzum ne kadar güzel hazırlamışsın yine tabloyuama kendini çıkartmışsınnn
..............
heee ben onun için giriyorum siz ne sanmıştınız ki,valla arada içimden diyorum hatta dışımdan da şu forumda ille herkes bayan mı yani,bu hatunlar napıyor diye merak edip aramıza sızmış bir bey olamaz mı,o kişi de benden etkilenip burda açıklayamaz mı
umut dünyası işte naparsın yaaa
heeee hiç alınmam valla,ayy ama şu buluşmaya abinizi,dayınızı,amcanızı,kuzeninizi falan getirmezseniz vallahi alınıcam
başka masada oturup baksın bana sonra beğenirse mor mendil versin halvete girelim
.............
............
Rica ederim canım.............
..........
Dely : Ellerine sağlık tablo için.
Normal hastanede dahiliyeciye nasıl giriyorsak öyle çat kapı daldım aile hekimime. Dürüst davrandım, protein ağırlıklı diyet yapıyorum genel kan tahlili yaptırmak istiyorum özellikle kolestrol için dedim. Nelere bakacak bilmiyorum, yarın göreceğim bakalım sonucu.Trigliserid, kan değerleri, tiroid, şeker, genel taramadaki şeylere bakabiliyorlar aile hekimlerinde. B12 de varmış ama nazlanıyorlar sanırım bakmak için. Herşeye bakılsın daha kesin olsun isterseniz, "Ailede şöyle birşey var, daha önce şurda buna baktırdıydım kötüydü kontrol altına olması lazım, ::yorgun ve unutkan hissediyorum kendimi acep nedendir?" gibi birşeyler söylemek mümkün.
Kanı hemen orda alıyorlar, sonra tüpler hekimliğiniz nereye bağlıysa o hastaneye gidiyor tahlil için. Benimki Taksim araştırmaya bağlı mesela.
Sağlık raporu da veriyor aile hekimlikleri, bilginiz olsun. Spordur, kurstur vs. için gerektiğinde kolaylık oluyor.
..........
.........
Protein günlerinde ben de susuyorum, bayağı içiyorum. Ama mutlu oluyorum susadıkça. Bilmemkaç zaman önce termojenik hap kullanmıştım, metabolizma hızlandırıp terletip susatıyordu. Şimdi susayınca sanki metabolizmam hızlanmış gibi hissedip neşeleniyorum. Hele ellerim üşüdükçe benden mutlusu yok. Zayıflar üşür ya hani.
Yok canım. Uzatma. Gerek yok. Yulaf kepeğinin krebini bile yiyemiyorum ben. Öyykk!! :120: Bi kaç ay yemeyince güzel geliyo. Sonra yine öyykkk :120: Tariflerden yapıyorum. Sen de yap. Hatta itiraf ediyim ben de 2 gün yemedim yulaf kepeği. Ama ben burda kök saldığımdan o kadr sorun olmaz. Sen daha ataktasın. Mutlaka tariflerden yap ve yeeAman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..
Çok sevindim canikoomm..........
bu arada size şimdi itiraf ediyorum ki asıl sigara bıraktırma bölümüne gideceğim hastaneden randevuyu onun için aldım
çok içmiyorum aslında ama az da olsa içmek istemiyorum
artık zayıf,enerjik,sporunu yapan,fit yaşayan biri olmak istiyorum
kısmet olursa inşallah bebişime şimdiden yatırım yapmış olmak istiyorum
bakalım yarın sabah bütün tahlil vs yaptırıcam
onca sevdiğim yemeklerden vazgeçebildiysem sevmediğim bu pis şeyden de kurtulabilecek iradem vardır heralde dimi:26:
keşke dukan bunu da yasaklasaymış,o zaman kesinlikle bırakırdım
Kızlar(
bugün yanlışlıkla tatlandırıcılı diye şekerli kahve içmişim,kupalar karışmış(
olacak şey mi.........sonradan fark ettim ama baya da şekerliydi...((
o yüzden şu an çok mağdurum..onun yerine meyve yerdim daha iyiydi..gidiyim de callen abla icabıma baksın..hakettim...((
kızlar bi de ben bu callene başlayalı yürüyüşleri baya azalttım...ama olmaz...hemen gidip bi yarım saat yürümeliyim..hem de koşar adım..hatta koşsam mı..
ama regl oldum bi de yaa off koşamam da..gidim yürüyüm en iyisi
hem temiz hava olur..stres atarım..:)sonra da callen ablada 4.günümü tamamlayayım...
önümüzdeki 1 hafta tartılmıyorum,gerek yok zaten..hem tartı nefes alsın biraz :)
haftaya perşembe size 58.00 olarak seslenmeyi umud ediyorummmm...
Ben seni çok sevdim yaaa ahhahaOoo süper regl regl callene devam..hem onu zaten olumsuz etkiliycek pek bi hareket yok sayısını azaltmak serbest ama bırakmak yooookkk :)
ben de bugün yolda giderken çok su içmekten duramadım petrole girdim acele acele...hemen işim bitsinde kaçıyım burdan diyodum..sonra tuvalette kocaman bi ayna vardı 2 saat kendimi izledim incecik geldim kendi gözüme ..:)acele edesim gelmedi çok keyif aldımm o pis tuvaletten :)))
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene
Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık
ayy ben o rocco olayına çok şaşırdım sevgi,insanın dişi nasıl o kadar zayıf olur yani rocco yerken nasıl dişi kırılır çok ilginç gelmişti dün,düşün ki rüyama kadar girmiş
ayy sevgilisi varsa napalım yani,onun sevgilisi benden güzel mi ki,beni görse hemen atar yanındakini
hahahaha iyiyimiş yaaaa,2 kişiyi daha dukan ailesine kazandırmışsın
bu arada hişşşşştt dikkat çekici fiziğiniz de cabası
tama love01 yazdım bunu ben. bana neden prens yok? hadi prens olmaz dersen kral da olur yani))))
pek bi hoş olmuş yahu
Hepinize hayırlı, güzel, mutlu, huzurlu, neşeli ve kaçamaksız cumalar diliyorum.
Bugün çoook işim var, başım ağrıyor günlerdir bir de regl oluyorum ağrı dayanılmaz bir hal aldı. :96::96::96:
Size selam vermeden içim rahat etmedi, hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ve çok kaynatmayın, sabah kahveniz benden olsun.
Canımmmm, valla da hesapladım, parmaklarımla saydım doğdu diyosun 5 olmuş ya ben anlamadan :))28 ekim akşam başlamıştım ben, o barajı da geçtiysem daha bırakmam artık.
Sağol kuzu, yaşlandım da sayı bile sayamıyom bak hele :)) Neyse ben yapayım da elbet sayan bulunur.
hahahaha iyiyimiş yaaaa,2 kişiyi daha dukan ailesine kazandırmışsın
bu arada hişşşşştt dikkat çekici fiziğiniz de cabası
Eneeee!!Şaka gibiii Fıkra gibi buu hahaha Süpersin yaaa!!! Bi de demiş ki ben de sizin gibiydim haha İlahi yaaa Kitabı da almışlar Bence onlar 1 hafta sonra bırakır yaaa, neyyseee hihiihh [/COLOR]
Ondan bişey olmaz. Sen içini ferah tuutt(Adım 'ondan bişey olmaz dely'e çıkcam ama hahah ) Zaten yaptığın sporları okudum. Bi kupa daha içsen de olurmuş hahahha Dukan'ın kitapta anlattığı bişi var. Bi hastası şaraptan vazgeçemem demiş de, o da iç o zaman 1 kadeh her gün, ama onu telafi edecek kadar da yürü demiş O da o şekilde yapmış ve kiloları da vermiişş.. Spor yapmak bir çok şeyi telafi ediyor. Tabi günde 1 şişe içse olmazdı Dozu önemli
Bu azimle sen olursun 58
Ben seni çok sevdim yaaa ahhahaSana kardiş diyebilir miyim Pis tuvaletten bile keyif aldın yaa Yaşın kaç :))
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Callaneticcssss?ellerine sağlık delycimmmmm :)))))
enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))
kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var
Zuziiiii! Sen kitabı okudun mu :44: Tabi ki yiyebilirsiinn.. ama dün de kola içmek istiyorum demiştin. Sonuçta zero ya da light içebilirsin onu da. Kitabı okumamışsın gibi geldi banaa :44:çok acıktım canım bıseyler yemek ıstıyo acaba kucuk kapda lıght yogrttan yesm olurmuu
Ama ama çok güzel veriyorsuunnniyi akşamlar,
delycim ellerine sağlık. ben diyete uyuyorum ama hareket, spor felan hak getiretamam kızmayın itiraf ettim işte. şimdilik verirken spora zaman ayıramıyorum ama duraklama olursa sporla destekleyeceğim. şimdilik iyi gidiyor.
..........
Saol saooll! İnşallah :) Pek eriyemedim ama.. Daha doğrusu erir gibi olduummm, sonra altımı kapattılar, tekrar dondum ahahhahaGünaydınnn hayırlı olsun...zaten baya da erimişsin sporla iyice toparlar taş gibi olursun inşallah :))
Hayırlı uğurlu olsun canım, yalnız sıkıcı olabilirdi ama kocişinle beraber güle eğlene yaparsınız.
Ama şu tiyatroyu neden bırakacağını hala konuşmadık, unuttum sanma
Canımmmm, valla da hesapladım, parmaklarımla saydım doğdu diyosun 5 olmuş ya ben anlamadan :))28 ekim akşam başlamıştım ben, o barajı da geçtiysem daha bırakmam artık.
Sağol kuzu, yaşlandım da sayı bile sayamıyom bak hele :)) Neyse ben yapayım da elbet sayan bulunur.
Sonra gitmediniz miii :18::)) biz de yıllık yaptığımızda aynı haz ve aynı gazla şeetmiştik, sonunuz bizim gibi olmasın kuzum :)) sauna ve havuz bir süre sonra, yahu "saçımı yıkasam mı.. yok yahu gider salonda yıkarım niye masraf edeyim ki"" ye dönüşebiliyo:)) ha bi de kesin yanınızda misafir getirme hakkı da vermişlerdiranladın sen onu
Ana!! bırakıyo mu tiyatroyu!!!!!
Callaneticcssss?
Zuziiiii! Sen kitabı okudun mu :44: Tabi ki yiyebilirsiinn.. ama dün de kola içmek istiyorum demiştin. Sonuçta zero ya da light içebilirsin onu da. Kitabı okumamışsın gibi geldi banaa :44:
Ama ama çok güzel veriyorsuunnnİşte koşturuyorsan o da işe yarıyodur bence. Du kız nazarım değmesiinn
Saol saooll! İnşallah :) Pek eriyemedim ama.. Daha doğrusu erir gibi olduummm, sonra altımı kapattılar, tekrar dondum ahahhaha60'lardayım çünküm şimdi.. Şşşş sessiz ol, çaktırma
İnşallah devam ederiz.. Sıkıcı olursa gidilmez yaa, evet.. İnşallah eğleniriz :))
Yaşlanmak ne kelimeee çıtıırrr!! Hepimizden gençsiiiinn
Sonra gitmediniz miii :18:
Ay ama benim koci sporu çok sever. İmkanı yoktu da gidemiyodu. İşten güçten.. Şimdi sanırım o bırakmaz. Beni de teşvik eder umarım kesin sanırımAma dediğin gibi işte, spoar yapmayıp direk hamam sauna olayına dönebilir benim için olay heheh
Ben bi soriyimAyıb ettiinnnn gülüüümmm Başımla berabeeerrr
Canlarım şimdi tiyatro meselesiyle kafanızı ve hatta gözünüzü şişirmek gerekirse
Bütün sevincimle mutluluğumla ve hayallerimle girdiğim tiyatro olayını bırakmak zorunda kalıyorum( Aslında yine zorlasam bırakmam. Yani tam olarak zorunda değilim belki ama; kendimi ikiye hatta üçe beşe parçalamamı gerektiriyor. Zorunda olsam, bırakmak zorundayım derim, içim rahat eder belki. Şimdi bi acaba oluyor içimde. Yapabilir miydim acaba falan diye.. Face'de arkadaşlar şunu yapalım bu edelim diye konuşuyolar, baktıkça içim gidiyo durum şöyle ki, haftada 4 gün. Pazartesi hariç hafta içi her gün. 18-22 arası. Ben işten 6'da çıkıyorum. Elimden geldiğince erken çıkmaya çalışıyorum hatta. Her gün, acaba erken çıkabilecek miyim, acaba yetişebilecek miyim stresi.. Fabrikaya gidince ve ordan 4'te falan çıkınca yetişirim diye fabrikaya gitme olaylarını Perşembe'ye aldım mesela, çünkü Perşembe günkü hoca geç girince kesinlikle almıyor. Hadi bana müsama gösterse gösterse 15 dakika gösterir. Mesela bayramdan önceki Cuma gitmiştim fabrikaya, dönüşüm trafikten dolayı tam 3 saat falan sürdü, o derse de yetişemedim ki. Yani öyle de yetişicem diye bişi yok Bazı hocalar da e bugün daha geç kaldın, e buna çözüm bulman lazım dediler. Ne kadar idare etseler de bi laf söylüyolar arada. Hadi 6.30 tamam da 7'de varınca da olmuyor. Kimi zaman 7'yi buluyor gitmem. Hadi gitmeyi geçtim, eve zaten hiç zaman ayıramıyorum. Onu geç kendime bile hiç zaman ayıramıyorum Kargoda paketim vardı, onu bile alamadım yaa. Spor zaten sıfır. Eve gittikten sonra duş almaya halim kalmıyo bazen. Arka arkaya olunca birikiyo yorgunluk. E hadi katlaniyim.. Ev işleri..? E hadi kadın tutiyim para.. Para bulsam.. Kocaa? O da destekliyor falandı ama sonra sonra hep ben yalnız kalıyorum falan demeye başladı. Bu bi iş için olsa tamam, sorun yapacak değil. Zaten hayatımız boyunca, 8 senede, bi tek sigarama karıştı. Bırak dedi. O da benim içindi zaten. Yoksa ben de hemen kabul demedim yani Sonra kendim için bıraktım :) O da işte gitme falan demez hayatta. Karışmaz hiç. Ben de zaten accık kimsenin dediğine gelmeyen bi insanımdır.. Accıktan fazla da olabülü Kocam da olsa, karıştırmam yani zaten de.. Ama düşününce ona da hak verdim.. 1 sene olsa tamam.. ama bi de 2 seneee... Beraber bi hafta içimiz olmucak.. Yemek bekleyen falan da bi insan değildir hee. Yemek yapmışlığım nadirdir yani :) Öyle Dukan usulü takılıyom kendimce Izgaralar falan. O da başka şeylerde takılıyo :) Ev neden pis demez. Umrunda olmaz Ama gidiyo alışverişmerkezinde yemek yiyo falan.. Hemi de yalnıızz.. Yazuk dedim yaa Üstelik bu baya okul. E çocuk da yapmamam lazım 2 sene. Hadi yapmiyim, ben de hani çok net değilim çocuğun zamanı konusunda. Ne zaman düşünüyosunuz diye soranlara sürekli 2 sene diyorum zaten, o 2 sene hiç bitmiyo Ama e hadi yaptım diyelim :) Can bu. Çocuk çekiyo Ne yapacağımı şaşırdım yani a dostlaaarr :97: Beni de çok desteklediniz çok saolun hepiciğinize ayrı ayrı öpücükleeerr ve hatta Ama sanırım işi gücü olmayan insanlar içinmiş, öğrenciler içinmiş bu olay( Bana bi akıl verin. Kötü mü yapıyorum bırakarak Kurs olsa, haftasonu olsa, oyunculuk dersi gibi olsa tamam.. Belki öyle bir şeyler bulurum. Onlar da baya pahalı ama.. Bİlmiyorum yani. Bırakmamalı mıyım
Ay ne çok yazdıımm :97: Hayatımın özetini yazdım, özelim kalmadı ayol :S :)
Okuyabilenler beri gelsin, cevap versin lütfeeennn
Canlarım şimdi tiyatro meselesiyle kafanızı ve hatta gözünüzü şişirmek gerekirse
Bütün sevincimle mutluluğumla ve hayallerimle girdiğim tiyatro olayını bırakmak zorunda kalıyorum( Aslında yine zorlasam bırakmam. Yani tam olarak zorunda değilim belki ama; kendimi ikiye hatta üçe beşe parçalamamı gerektiriyor. Zorunda olsam, bırakmak zorundayım derim, içim rahat eder belki. Şimdi bi acaba oluyor içimde. Yapabilir miydim acaba falan diye.. Face'de arkadaşlar şunu yapalım bu edelim diye konuşuyolar, baktıkça içim gidiyo durum şöyle ki, haftada 4 gün. Pazartesi hariç hafta içi her gün. 18-22 arası. Ben işten 6'da çıkıyorum. Elimden geldiğince erken çıkmaya çalışıyorum hatta. Her gün, acaba erken çıkabilecek miyim, acaba yetişebilecek miyim stresi.. Fabrikaya gidince ve ordan 4'te falan çıkınca yetişirim diye fabrikaya gitme olaylarını Perşembe'ye aldım mesela, çünkü Perşembe günkü hoca geç girince kesinlikle almıyor. Hadi bana müsama gösterse gösterse 15 dakika gösterir. Mesela bayramdan önceki Cuma gitmiştim fabrikaya, dönüşüm trafikten dolayı tam 3 saat falan sürdü, o derse de yetişemedim ki. Yani öyle de yetişicem diye bişi yok Bazı hocalar da e bugün daha geç kaldın, e buna çözüm bulman lazım dediler. Ne kadar idare etseler de bi laf söylüyolar arada. Hadi 6.30 tamam da 7'de varınca da olmuyor. Kimi zaman 7'yi buluyor gitmem. Hadi gitmeyi geçtim, eve zaten hiç zaman ayıramıyorum. Onu geç kendime bile hiç zaman ayıramıyorum Kargoda paketim vardı, onu bile alamadım yaa. Spor zaten sıfır. Eve gittikten sonra duş almaya halim kalmıyo bazen. Arka arkaya olunca birikiyo yorgunluk. E hadi katlaniyim.. Ev işleri..? E hadi kadın tutiyim para.. Para bulsam.. Kocaa? O da destekliyor falandı ama sonra sonra hep ben yalnız kalıyorum falan demeye başladı. Bu bi iş için olsa tamam, sorun yapacak değil. Zaten hayatımız boyunca, 8 senede, bi tek sigarama karıştı. Bırak dedi. O da benim içindi zaten. Yoksa ben de hemen kabul demedim yani Sonra kendim için bıraktım :) O da işte gitme falan demez hayatta. Karışmaz hiç. Ben de zaten accık kimsenin dediğine gelmeyen bi insanımdır.. Accıktan fazla da olabülü Kocam da olsa, karıştırmam yani zaten de.. Ama düşününce ona da hak verdim.. 1 sene olsa tamam.. ama bi de 2 seneee... Beraber bi hafta içimiz olmucak.. Yemek bekleyen falan da bi insan değildir hee. Yemek yapmışlığım nadirdir yani :) Öyle Dukan usulü takılıyom kendimce Izgaralar falan. O da başka şeylerde takılıyo :) Ev neden pis demez. Umrunda olmaz Ama gidiyo alışverişmerkezinde yemek yiyo falan.. Hemi de yalnıızz.. Yazuk dedim yaa Üstelik bu baya okul. E çocuk da yapmamam lazım 2 sene. Hadi yapmiyim, ben de hani çok net değilim çocuğun zamanı konusunda. Ne zaman düşünüyosunuz diye soranlara sürekli 2 sene diyorum zaten, o 2 sene hiç bitmiyo Ama e hadi yaptım diyelim :) Can bu. Çocuk çekiyo Ne yapacağımı şaşırdım yani a dostlaaarr :97: Beni de çok desteklediniz çok saolun hepiciğinize ayrı ayrı öpücükleeerr ve hatta Ama sanırım işi gücü olmayan insanlar içinmiş, öğrenciler içinmiş bu olay( Bana bi akıl verin. Kötü mü yapıyorum bırakarak Kurs olsa, haftasonu olsa, oyunculuk dersi gibi olsa tamam.. Belki öyle bir şeyler bulurum. Onlar da baya pahalı ama.. Bİlmiyorum yani. Bırakmamalı mıyım
ahahahhh,,cnm unutmusum yaaa kusuruma bakmasana ama kıytırık prensler layık deıl alişim o yuzden,,sana söle bi Sultan Sülüman nasip olsun inşşş
.
Yani bize kıytırık prens öylemiiii..
ewt medesam malesef benim diş yapım cok zayıf.sanırım senelerce cok fazla kola içmekten.dukandan önce günde 1 lt içtiğim zmnlar olurdu.koladaki asitte bildiğim kadarı ıle diş yapısını zayıflator.millet dolgu yaptırır senelerce kullanır fln,,benim bi kaç ay sonra dolgular dokulmeye baslar fln.düşün işte roccoyu bile agzımda zorladıgımda bi baktım dişimin yarısı gitmiş.benim eski öküz dişi ile taş gibi ceviz kırardı,,ben denesem heralde onu tüm cene agzımda kalır
kola içmek gerçekten çok etkiliyor dişleri. sıcak ve soğuk şeyleri arka arkaya içmek ya da yemek de zayıflatıyor. ama kendi diş yapınızda da zayıflık var sanırım. Dişlere bir temizlik yaptırıp sonra da flor uygulatın.bu floru 4.5 ayda bir tekrarlatın. önce haftada 2-3 sonra haftada bir sonra ayda bir alkolsüz florlu gargara kullanın,dişlerinizin yapısını kuvvetlendirir.
bu arada dişin yarısı gidebildi ise belki de çürük olabilir o dişte ihmal etmeyin gidin mutlaka, şimdi çürük yoksa da öyle kaldıkça çürür.
sizin muayeneniz hangi semtte? ben size gelsem :) istanbulda tanıdığım güwendiğim bi diş hekimi yok çünkü.
Callaneticcssss?
Bütün sevincimle mutluluğumla ve hayallerimle girdiğim tiyatro olayını bırakmak zorunda kalıyorum(