Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geyik bence yaa :KK70: Ay yok aramam hahah :KK70:

bence de geyik :KK1: gerçi kadınhanı diye bir yer varda orada sahte dişçiler eski dişleri parlatıp uyumlayıp yeni diş yapıyorlar..

Evet yaa. Senin öyleymiş.. Kendi muayenehanen değil mi? Bari Pazarları ve bayramda çalışmayaydın yaa :S

evet kendi muayenehanem.. esas o zamanlarda açık olmak lazım, devlette her yer kapalı, gidecek yer yok başka :KK1:

:KK1::KK1: İyi bari.. Değmiş :))

bırakınca geldi hepsi geri ama olsunn :)

Son düzenleme:
teşekkürler tatlımm , az kaldı bakalım Şafak : 76 :KK34::KK34::KK34:

Bayramda eşimin yanına gittim , o zaman gördüğünde bile şok oldu , bana "aşkım ne yapıyorsan aynen devam et, süper" dedi :KK53::KK53::KK53::KK53:

daha bayıltacam bayıltacamm beklesin beni anacıııııımmmm :KK52::KK52::KK52::KK52:

hahahah süpersinnnn:)))) koptummmmm :))))

Ben söylemiyorum diyet yaptığımı benim de amacım şok etmek :))))

...........
çalışıcam tabikiii :)) hemde sabah 7:45 akşam 17:00 ama artık bedenen pilim bitti onu biliyorum :))

Ama Cumartesileri çok iş olmuyomuuşş :KK66: Yine de orda boş boş oturmaktansa gezmek ya da evde boş oturmak tercih ediliyo tabii :S

Şarja takarsın artıkın Pazar kendini :KK66: Sadece Pazar da yetmiyor insana.. Eski tecrübelerimden biliyorum. Pazar günü sana 3 gün gibi gelsin inşallah :) 2 dicektim ama; 1 gün de benden olsun :KK70: :KK1::KK1:

kızlar selamlar, ben dukan diyetini yeni yapmaya başladım yazdıklarınızı okuyorum ama yazmamıştım şimdiye kadar. ben bu dukan ekmeğini yapmaya çalıştım ama olmadı acayıp cıvık bişey oldu omlet gibi yedim :p 3 yumurta, 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği, lor peyniri, yarım su bardağı kadar light süt koydum amaa cıvık oldu :KK43: siz nasıl yapıyorsunuz? krep bile olmazdı yani o derece..tarif alabilirsem çok sevinicem..

teşekkürler tatlımm , az kaldı bakalım Şafak : 76 :KK34::KK34::KK34:

Bayramda eşimin yanına gittim , o zaman gördüğünde bile şok oldu , bana "aşkım ne yapıyorsan aynen devam et, süper" dedi :KK53::KK53::KK53::KK53:

daha bayıltacam bayıltacamm beklesin beni anacıııııımmmm :KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9: Bayılt şekeeriiimmm
1304.gif
626gdau.gif

......
evet kendi muayenehanem.. esas o zamanlarda açık olmak lazım, devlette her yer kapalı, gidecek yer yok başka :KK1:
..........

Doğru valla :) Mantık iyi.. ama sana zorr.. Arada kapa bari :)

Kuzu sen evlimiydin yaa anaaa..kocacığına tez zamanda kavuş inşallah..benim de sevdiceğim askerde..aynı dönem gitmişler anlaşılan..o da ocakta gelcek kısmetse :)

evet kuzumm 16 aylık evliyim beenn :KK34::KK34::KK34:

Allah senide kavuştursun şekerim sevdiceğine , o zaman 17 Ocak sanada banada bayram olacakk :118::118:

hahahah süpersinnnn:)))) koptummmmm :))))

Ben söylemiyorum diyet yaptığımı benim de amacım şok etmek :))))

yavrum ben bayramda yanındaydım , söylemesemde görecekti zatenn :KK53::KK53::KK53:

ama ocağa kadar görüşemicez sanırım , eğer öyle olursa tam şok olacak yavrımm :KK52::KK52::KK52:

hadi bakalım herifleri şok etmemizin şerefinee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Perşembe ögleden sonra sayılır araştırma yapacağım ürüner yoksa.Cunku onlarda Persembe yarın gün,bizim Cumartesimiz oluor.Cumada tam gün kapalı bizim Pazar günümüz oluor.Bizim Pazartesimiz ise onların Cumartesisi :KK1: İlk duydugumda cok tuhaf gelmişti ama alıştım artık :KK1:

vuuuu çok karmaşık :))

Ben hem cumartesi he pazar çalışıyorum :KK43: Bayramda da çalıştım muhtemelen yılbaşında da çalışacağım.. :KK43:

Allah kurtarsın canım sen benden fenasın :))

sağolasın canım , valla daha hiç kaçamak diye bişey yapmadım desem yalan olmazz :KK76::KK76::KK76:

eşim askerde şuan , ocak 17de gelecek , o vakte kadar hedefime ulaşsam yada yaklaşsam süper olur , bakalım gidecek hayırlısıyla bu fazlalıklarr :KK51::KK51:

Az kalmış canım Allah kavuştursun :))

Ama Cumartesileri çok iş olmuyomuuşş :KK66: Yine de orda boş boş oturmaktansa gezmek ya da evde boş oturmak tercih ediliyo tabii :S

Şarja takarsın artıkın Pazar kendini :KK66: Sadece Pazar da yetmiyor insana.. Eski tecrübelerimden biliyorum. Pazar günü sana 3 gün gibi gelsin inşallah :) 2 dicektim ama; 1 gün de benden olsun :KK70: :KK1::KK1:

Olsun ya o sabahın köründe uyanmak bile işkence :KK43:(
Bu pazar bana 3 gün gelsinnnnnnnnn evet bu güzel 3 koca günnnn :))

Allah senide kavuştursun şekerim sevdiceğine , o zaman 17 Ocak sanada banada bayram olacakk :118::118:

yavrum ben bayramda yanındaydım , söylemesemde görecekti zatenn :KK53::KK53::KK53:

ama ocağa kadar görüşemicez sanırım , eğer öyle olursa tam şok olacak yavrımm :KK52::KK52::KK52:

hadi bakalım herifleri şok etmemizin şerefinee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Hehehehe şerefe o zaman :)))) (light süt kaldırdım ben :)))

şafak 76 diyoruz ve daha bi sıkı sarılıyoruz dukana :))ho hoo 76 günde dukanla cillop olur insan :)dukanla birlikte sporlarını ihmal etme..her gün mutlaka bişeyler yap..gerçi okulda da koşturuyosundur o da iyi oluyodur...hadi bakalım görelim ne olacak...our sweet teacher :)

Hehehehe şerefe o zaman :)))) (light süt kaldırdım ben :)))

şafak 76 diyoruz ve daha bi sıkı sarılıyoruz dukana :))ho hoo 76 günde dukanla cillop olur insan :)dukanla birlikte sporlarını ihmal etme..her gün mutlaka bişeyler yap..gerçi okulda da koşturuyosundur o da iyi oluyodur...hadi bakalım görelim ne olacak...our sweet teacher :)

bende light colamı kaldırdım canım benimm :KK34::KK34::KK34:

evet o halde yaşasınn Dukan amcaa diyerekten 4 elle sarılıyoruz bu işe :KK9::KK9::KK9:

valla 76 günde best model of the falan filan bişeyler oluruuuzzz :KK76::KK76::KK76:

kuzum benim dizlerde menisküs , aşınma , kireçlenme , iltihap ve sıvı toplaması varr :KK53::KK53::KK53::KK53:

ee benim bünye 105 kiloyu taşıyamayınca böyle arızalar vermeye başlamıştı , şimdi daha iyiyim , spor olarak hergün okuldan sonra çıkıp açık havada 4 km yürüyüş yapıyorum , havaar soğuyuncada evde koşu bandında yürüyecem :KK8::KK8::KK8:

16 yıllık evliyim derken; genç gelinlerdensin heralde... 16 yıl sonra asker yolu beklemek de çok ağır gelir insana yahu..
biz 1.5 yıllık birlikteyken gitti eşim askere ki daha evli bile değildik o zaman çok zorlanmıştım.. :KK1:

Allah tez amanda sağ salim kavuştursun ayrı kalan bütün sevenleri

Son düzenleme:
16 yıllık evliyim derken; genç gelinlerdensin heralde... 16 yıl sonra asker yolu beklemek de çok ağır gelir insana yahu..
biz 1.5 yıllık birlikteyken gitti eşim askere ki daha evli bile değildik o zaman çok zorlanmıştım..

canım benim 16 yıllık değil 16 aylık evliyim , 2011 temmuzda evlendik daha 1.5 yıl olmadı :KK34::KK34::KK34:

bizde eşimle 7 yıldır birlikteyiz , üniden bu yana ama imkanlar ancak olgunlaşınca ,biraz ertelemiştik askerliğii ....

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!:KK56::KK56::KK56:

canım benim 16 yıllık değil 16 aylık evliyim , 2011 temmuzda evlendik daha 1.5 yıl olmadı :KK34::KK34::KK34:

bizde eşimle 7 yıldır birlikteyiz , üniden bu yana ama imkanlar ancak olgunlaşınca ,biraz ertelemiştik askerliğii ....

:KK1: :KK1: nasıl okuduysam ben artık.. akşam olunca çarpıyor bu dukan beni..bir yorgunluk dikkatsizlik..umarım seyirde geçer yandım yoksa :KK53: ben evleneli de kasım 20 de 1 yıl olacak :118:

çabucak kavuşun inşallah hepiciğiniz..

Son düzenleme:
:KK1: :KK1: nasıl okuduysam ben artık.. ben evleneli de kasım 20 de 1 yıl olacak :118:

çabucak kavuşun inşallah hepiciğiniz..

oo sende taze gelinmişsin ,hayırlı uğurlu olsun evliliğiniz , Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşAllahh :KK16::KK16::KK16::KK16:

bizim gibi bekleyenleride sevdiceğine kavuştursunn ...

Hoşgeldin canım :))

Bu defa ben sorayım kitabı okudun mu diye, çünkü kahvaltına baktım krep ve haşlanmış yumurta iyi ama maydanoz ve limonla yaptığın salata ne ola ki:44: Maydanoz sadece 1 ya da 2 dal olabilir, limon da bir kaç damla. Salata olacak kadar maydanoz yasak anlayacağın.

Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda :KK30:

Mügecan,
Şok edecek kimsemiz bile yok yaww.
hay ben bu işin....
:KK9::KK9: Ay durup durup pat diye bişeye cevap veriyosun yaa :KK70: Bitiyorum yaaa hahahhaa :KK9::KK9::KK9:

ipek yaa :)) çok tatlısın kıyamam ben sana biz 1 kişiyi şok etmeye çalışıyoruz...oysaki sen milyonlarca genci şok edebilirsin :))))))
Süppeeerrrr :128::KK9::KK9::KK9:

aliş döktürüyo anammm!!! (ama bana deel, evde yalnız kalacak olan eniştesine :)))

korumada ben alişi kapatırım mutfağa arkadaş!!!!!:KK56::KK56::KK56:

Oyyy!! Siz berabersiniz de miii :S :çokkıskanansmiley

Döktürsüünnn.. Bize de döktürsüünnn... :KK30:

kızlar selamlar, ben dukan diyetini yeni yapmaya başladım yazdıklarınızı okuyorum ama yazmamıştım şimdiye kadar. ben bu dukan ekmeğini yapmaya çalıştım ama olmadı acayıp cıvık bişey oldu omlet gibi yedim :p 3 yumurta, 1,5 çorba kaşığı yulaf kepeği, lor peyniri, yarım su bardağı kadar light süt koydum amaa cıvık oldu :KK43: siz nasıl yapıyorsunuz? krep bile olmazdı yani o derece..tarif alabilirsem çok sevinicem..
Hayırlı olsun.. hoşgelmişsin :KK66:

Öyle cıvık oluyorsa içine biraz süt tozu (yani Pınar marka gerçek süt tozu) ya da kepek ekleyebilirsin. Sonuçta ana madde kepek :KK66:

Bir sürü tarif var. Bunu deneyebilirsin mesela:

8 kaşık yulaf kepegi (6 kaşık yulaf + 2 kaşık bugday kepegi de olabilir)
3 yumurta (birinin sarısı üzerlerine sürmek için)
1 pkt kabarma tozu
az tuz
1/3 pkt yörsan böreklik lor (bunu koymaya da bilirsiniz. Ben lorsuz seviyorum)
3 ksk Pınar tatlılar için süt tozu
1 yemek kasıgı yogurt
istege göre yarım demet kıyılmıs dereotu
Kabartma tozunu en son koymak şartıyla bunları karıştır bi güzel. 150-200 derece arası fırında üzeri kızarana kadar pişiirr. Her zaman aynı lezzeti alamıyorum ama.. Yine de iyidir iyi :KK66:

Kızlar ben de bişi sorcam. Ben reglyim. akşam spora gitcem ilk günüm olcak. Ölçüm falan yapacaklar, tartacaklar falan ya. Yani bugün ölçtürmesem mi acaba :44: göbek falan şiş tabii.. e kilom da çok çıkacak..

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canım hoşbuldum evet kitap elimde suan hepsi bitmedi :)
Ama zaten 2 dal maydanoz ve bı kac damla limon vardı salatamda :KK30:

Hoşgeldin fefilifa :)

Nickine bayıldım öcelikle :)))

bi de cevap vereyim ...2 dal maydonozsa o zaman sorun yok..salata diyince bildiğin bi tabak salata yiyosun sandık :KK66:

X