Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

o konuğa kurban olacak medesadan daha büyük sevgilerler
şeyini de çıkardık akşam akşam pek güzel olduu
ayy çok heyecan yaptım ben şimcikk,keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikk kuzularım

Ben buluşalım deyince ne hissettiğini çok iyi anladım canımmmmm

ben levis dan 29 aldım az daha zayıflar giyerim diye. Anam 1 hafta sonra denedimm şimdi gidip almam bile bir beden daha küçüğünü alırım.
US Polodan da 30 almıştım aynı gün, hemen giyeyim diye. Şİmdi o da bol.
Diğerinin kumaşı kesimi bilmemne desekk, polo zaten dar kalıp çalışırr. Ya kalktım baktım diğer aldıklarımada keşke diğerlerini 28 falan alsaydımm. İyimi yaptım kötümü bilemedim ben şimdiii
Canım yaz adresini yollayayımm. Neden yüzün olmasınn elinde hazır bulunsun işte cd

Tek çözüm CALLENNNNNNNNNNNNN

merhaba

merhaba

merhaba

dukan diyetine başlamayı çok istiyorum

küçük bir ilçede öğretmenim ve burada kitabı bulamadım

netten sipariş verdim ama hala gelmedi

hemen başlamak istiyorum

bir sürü siteden okudum ama tam kavrayamadım

dukanın sitesinden testi yaptım 3 gün atak devresi 98 gün 2. evre çıktı

bana ne yemem ne yememem konusunda azıcık yardımcı olur musunuzzzzzzzzzzzzzzzzz

175 boyum var ama 89 kiloyum

iyi akşamlar,

delycim ellerine sağlık. ben diyete uyuyorum ama hareket, spor felan hak getire tamam kızmayın itiraf ettim işte. şimdilik verirken spora zaman ayıramıyorum ama duraklama olursa sporla destekleyeceğim. şimdilik iyi gidiyor.

bugün diyetim karman çorman oldu.sabah kekimi ydim. kayfemi içtim. şirket dışında bir toplantım vardı. toplantı geç bitti. toplantı solunda kokteyl vardı. sadece zero içtim. bir yığın nefis kanepeler, yemekler vardı ama bana uymuyor diye sadece normal peynirlerden yedim. yemeseydim migrenim tutacak diye korktum. çıkışta köfteciye gittik ve ben köfteyle salata yedim. salata btince dibindeki yağı gördüm. yani benim diyet gitti.

ama bugün bir yığın yol yürüdüm. ayaklarımın altı ağrıyor. toplantıdan sonra işe dönmedim ve eminönünde dolandım. bir yığın takı malzemesi aldım.

bol su da içtim acaba duraklatır mı ya da kilo alır mıyım?

yarın evde oalcağım. yarın gece kınamız var, cmt de düğünümüz. artık bol bol halay çekip oynarım. spor niyetine tabiki...

diyeti delik deşik olan ve bu durumdan çok rahatsız olan azra

hoşgeldin arkadaşım. liste vermeyi doğru bulmuyorum. en fazla 1-2 güne kitabın gelir. en azından giriş kısmını ve atak dönemini dönemini okuduktan sonra başlaman senin için daha hayrlı olacaktır.

o kadarcıktan bişey olmaz

hoşgeldin arkadaşım. liste vermeyi doğru bulmuyorum. en fazla 1-2 güne kitabın gelir. en azından giriş kısmını ve atak dönemini dönemini okuduktan sonra başlaman senin için daha hayrlı olacaktır.

kitabı zaten okuyacağım arkadaşım da

kitap gelinceye kadar vakit kaybetmesem de yarın başlasam

siz bana şu 3 günlük atak evremle ilgili bişeyler söyleyin yeter

24 kasımda kuzenimin nişanı var. o zamana kadar başlamış olayım ki azıcık fark etsin

bayramda milletin ayyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın laflarını çok duydum

bare 24 kasımda birkaç kilo vereyim de çeneleri kapansın

bir an önce başlamam lazım

kaybedecek vakit yok

İyi gecelerr kızlaarr
nasılsınızz ? maşAllah listeye baktımda güzel kilolar verilmiş , azminiz , kilo kaybınız daim olsun inşAllaahh

tatlım bence başlamadan kitabını mutlaka oku , çünkü dukan başlayayımda gerisi gelir diyebileceğin bir diyet değil , o yüzden kitabını al bi an önce başla , 10 kasımda bile başlasan 24 kasıma kadar 3-4 kilo vermiş olursun

Son düzenleme:
Canlar,

Hepinize iyi geceler diliyorum..Allah rahatlık versin..uykunuzda - ler getirsin :)

Bugünümün bilançosunu da sizinle paylaşmak istiyorum..

yanlışlıkla içilen koca bir kupa şerbet gibi şekerli nescafenin üzerine ; evet malesef (((

sahilde tempolu yarısını koşarak 6-7 km yürüyüş..hemen yürüyüşün ardından
1 saat klasik callen (bugüne özel bazı hareketlerin sayısını 50den 100'e,100den 200'e yani 2 katına çıkardım)

ve bugün callenin ilk defa hakkını verdim..ilk defa tam anlamıyla hareketleri yapabildim ..dün mesela 100de bitirmem gerekeni anca 80 de bitirebiliyorken bugün 200ekadar çıkabildim..
(maşallah diyim de :)
bugün 4.günümü de tamamladım şükürler olsun :))) reglim ilk günü çok zorlanırım sanıyodum ama ilk defa sancısız bi ilk gün geçiriyorum..regl oldugumun farkında bile değilim o kadar rahatım...callenin güzelliklerinden biri...

Şimdilik bu kadar..Callenli dukanlı bi günün sonuna daha geldik..
Sağlıcakla kalın :) öptüm sizi

iyi gecelerr , MaşAllah gayet verimli bir gün geçirmişsin tatlım , o kahvede olmayaydı iyiydi , ama napacan olmuşla ölmüşe çare yok , sıkma canını

İnşallah bırakırsın medesam yaa, dukanda eksi gördümü seviniyorduk, artık sen bugün de hiç içmedim dediğin günlerde seviniriz
çok acıktım canım bıseyler yemek ıstıyo acaba kucuk kapda lıght yogrttan yesm olurmuu

Yiyebilirsin tabi, aç bırakma kendini....Tarçınlı yiyor arkadaşlar, hem kan şekerini düzenlemiş olursun, light süt de içebilirsin ama süt ürünlerininde sınırı var... o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor

20-25sayfa öncesinde kitabın pdfsini bulabilirsin, ordan indirip okumayı deneseniz, yani benim fikrim aceleye getirilmemeli bu diyet, tam anlaşılmadığında kalıcı ve büyük zararlara yol açabiliyor, ki atak kısmı dietin en kısa ama en etkili kısmı.... İlla başlayacağım diyorsan face de dukan diyeti tarifleri sayfasına üye ol, orda bir sürü notlar var...

O nescafenin hakkını vermişsin, olmuş bir kaza işte... 4 gün sınırlı izinlileri tüketme(dukan chatlerinde böyle diyorda),Calleni de artırmışsın daha ne olsun

Aminnnnnnnnnnnnnn

Günaydın canlarım, hayırlı Cumalar olsun...
Birazdan çıkıcam, bakmadan olmaz dedim...

Dün akşam callen yaptım 1 saatlik olanı ama pertim çıktı vücut alışmamışki resmen odun gibiyim eğilmiyom bükülmüyom, ama yılmadım yaptım
Akşam yemeğinden yarım saat sonra başladım mecburen ama midem felaket bulandı,

Hadi bakalım canlarım görüşürüz kendinize iyi davranınn

Eline sağlık delycimmmmm
Herkeslere maşallahhhhhhhhhhh

Hepinize hayırlı, güzel, mutlu, huzurlu, neşeli ve kaçamaksız cumalar diliyorum.

Bugün çoook işim var, başım ağrıyor günlerdir bir de regl oluyorum ağrı dayanılmaz bir hal aldı. :96::96::96:

Size selam vermeden içim rahat etmedi, hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ve çok kaynatmayın, sabah kahveniz benden olsun.

günaydın kuzu.. ( e artık geçsin ağrın (

Merhaba canım,

Kusura bakma dün bir ara görüp çıkmıştım şimdi aklıma geldi sana cevap veremediğim.

Canım, ben 24 Mart ta başladım 18 Haziran a kadar 12 kilo verdim ama hiç kaçamak yapmadım. 1 tane fındık bile yemedim, yemeğin tadına baktıysam yutmadım, o kadar. Buna rağmen zaman zaman hiç veremediğim oldu ama hiç pes etmedim. Bizim vücudumuz arkadaşlarımıza göre yavaş çalışıyor, ilaca bağımlıyız o bir gerçek. İlacını aksatıyorsan daha da yavaş tabi. Ama düzenli içiyorsan o zaman kaçamak yapma canım, herkeste 1 etki ediyorsa bizde 2 etkiliyor kaçamaklar. Ben her sabah düzenli olarak 7 otlu çay içtim, doğadan ın. Sonra demleme yeşilçay içtim, limonlu, suyumu hiç aksatmadım ve yulaf kepeğimi mutlaka tükettim. Sindirimde sorun olduğunda da kayısılı form çayını içtim. Bunun dışında düzenli yürüyemedim ama balık tükettiğimde hep daha çok eksi gördüm. Balık yediysen, kaçamak yapmadıysan sen de bir kaç güne kadar 69 u görürsün acele etme, stres yapma ama lütfen kaçamak da yapma. Çok az kaldı bak koskoca 12 kilo verdin sen de, 1 kilo veremem dediğin günleri hatırlıyorum. Hem bu vücutlarımızla çok büyük başarı bence, bunu görmezden gelme, bıkmadan devam et, çok az kaldı fıstığım.

Güçlendirmeden de hiç korkma ben 3 kilo da orada verdim. :114:

günaydın kuzu.. ( e artık geçsin ağrın (

Valla geçsin artık, dayanacak gücüm kalmadı, öpersen geçer belki

Ama callan a devam, dün gece tam manasıyla sürünerekti ama 4. yü yaptım, bakalım bu akşam ne olacak. Benim için kırılım 5, 5 i geçersem bırakmam zannımca.

Şimdi yapmak zorunda olduğum işlerime döneyim

Günaydın canlarıımmm

Enneeemmm!! Niye kimsecikler yyookk :105: O oooo!!

Alıntılar malıntılar yaptım ama;

Neslim koptum buna yaa Bu Dünya'ya beni kopartmaya mı geldiiinn

Canlaarrr,
Ben dün spora yazıldıımm
Kocişim çok istiyodu. Hatta ben tiyatroya gidiyordum, ona da sen de spora git bari diyordum. Gitcem gitcem diyodu. Beraber gidelim diyordu da ben tiyatrodan dolayı gelemem diyordum tabi. Bizim o taraflara yakın bi yerde eh baya da güzel görünen bi yer bulduk. Aslında kocişin işine yakın Çakal yaaa Neyse işte gittik dün. Tesisi bi gezdirdiler falan. Baya da bi anlattılar ettiler. Bir sürü satışçı var. Hedefleri falan varmış bunların tabi, biraz niyeti olan bi müşteri gördüler mi aman amaann Normalde ben yıllık üyeliğe karşıyım aslında. Çünkü ben spora maksimum 2-3 ay dayanabiliyorum :S Tahammül sınırlarımı zorluyo Çok sıkıcı yaaa hahaha Her dalı değil tabi. Ama o koşu bandında yürümek bana ölüm zulüümm. Kaç dakka oldu, ay bitmedi mi, ay daha 5 dakka geçmiş off puuff diye diye yürürdüm hep Ama işte bi yandan da para verdik gidelim olayı olayı olur muhtemelen. O da bi teşvik. Bi de hani öyle sadece bi fitness salonu gibi değil. Benim daha önce gittiklerim öyleydi de. Bunun havuzu, saunası falanı fişmanı var. Spora gitmesen dinlenmeye gidersin hihiih Bindik bi alamete yanii :) Şimdi ben böyle güçlendirmeye geçince de kilo veririm sanırım İnşallaahhh!!!

Herkese mutlu bir gün dilerriiimmm

ekimmm kuzum sayıları karıştırıyosun galiba...dün senin 4 olmaması lazım yaaa cünkü benim 4 olduuu :)) senle aynı gün mü başladık ben mi karıştırıyorum günleri yoksa..(dün öğlene kadar cuma bugün diye sevinen benden her şey beklenir :))

29 ekim pazartesi günü başladım,dün de 4. oldu senin 5 olması lazımdı sankim

Günaydınnn hayırlı olsun...zaten baya da erimişsin sporla iyice toparlar taş gibi olursun inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…