o konuğa kurban olacak medesadan daha büyük sevgilerler
şeyini de çıkardık akşam akşam pek güzel olduu
ayy çok heyecan yaptım ben şimcikk,keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikk kuzularım
Hepinize iyi akşamlar!
Tartılar az veya çok hepimizi memnun etmiş gibi. Daha iyi sonuçlar da görürüz inşallah. Hepimize veren-vermeyen tebrikler!
Dely : Ellerine sağlık tablo için.
İlk videoyu indirdim, ah bir yapmaya başlasam düzenli, o zaman talip olacağım o cdye. Şimdilik yüzüm yok.
62 küsürüm 29a sığmıyor popom ya.
.
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))
enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))
kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var
merhaba
merhaba
merhaba
dukan diyetine başlamayı çok istiyorum
küçük bir ilçede öğretmenim ve burada kitabı bulamadım
netten sipariş verdim ama hala gelmedi
hemen başlamak istiyorum
bir sürü siteden okudum ama tam kavrayamadım
dukanın sitesinden testi yaptım 3 gün atak devresi 98 gün 2. evre çıktı
bana ne yemem ne yememem konusunda azıcık yardımcı olur musunuzzzzzzzzzzzzzzzzz
175 boyum var ama 89 kiloyum
iyi akşamlar,
delycim ellerine sağlık. ben diyete uyuyorum ama hareket, spor felan hak getiretamam kızmayın itiraf ettim işte. şimdilik verirken spora zaman ayıramıyorum ama duraklama olursa sporla destekleyeceğim. şimdilik iyi gidiyor.
bugün diyetim karman çorman oldu.sabah kekimi ydim. kayfemi içtim. şirket dışında bir toplantım vardı. toplantı geç bitti. toplantı solunda kokteyl vardı. sadece zero içtim. bir yığın nefis kanepeler, yemekler vardı ama bana uymuyor diye sadece normal peynirlerden yedim. yemeseydim migrenim tutacak diye korktum. çıkışta köfteciye gittik ve ben köfteyle salata yedim. salata btince dibindeki yağı gördüm. yani benim diyet gitti.
ama bugün bir yığın yol yürüdüm. ayaklarımın altı ağrıyor. toplantıdan sonra işe dönmedim ve eminönünde dolandım. bir yığın takı malzemesi aldım.
bol su da içtim acaba duraklatır mı ya da kilo alır mıyım?
yarın evde oalcağım. yarın gece kınamız var, cmt de düğünümüz. artık bol bol halay çekip oynarım. spor niyetine tabiki...
diyeti delik deşik olan ve bu durumdan çok rahatsız olan azra
hoşgeldin arkadaşım. liste vermeyi doğru bulmuyorum. en fazla 1-2 güne kitabın gelir. en azından giriş kısmını ve atak dönemini dönemini okuduktan sonra başlaman senin için daha hayrlı olacaktır.
kitabı zaten okuyacağım arkadaşım da
kitap gelinceye kadar vakit kaybetmesem de yarın başlasam
siz bana şu 3 günlük atak evremle ilgili bişeyler söyleyin yeter
24 kasımda kuzenimin nişanı var. o zamana kadar başlamış olayım ki azıcık fark etsin
bayramda milletin ayyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın laflarını çok duydum
bare 24 kasımda birkaç kilo vereyim de çeneleri kapansın
bir an önce başlamam lazım
kaybedecek vakit yok
Canlar,
Hepinize iyi geceler diliyorum..Allah rahatlık versin..uykunuzda - ler getirsin :)
Bugünümün bilançosunu da sizinle paylaşmak istiyorum..
yanlışlıkla içilen koca bir kupa şerbet gibi şekerli nescafenin üzerine ; evet malesef(((
sahilde tempolu yarısını koşarak 6-7 km yürüyüş..hemen yürüyüşün ardından
1 saat klasik callen (bugüne özel bazı hareketlerin sayısını 50den 100'e,100den 200'e yani 2 katına çıkardım)
ve bugün callenin ilk defa hakkını verdim..ilk defa tam anlamıyla hareketleri yapabildim ..dün mesela 100de bitirmem gerekeni anca 80 de bitirebiliyorken bugün 200ekadar çıkabildim..
(maşallah diyim de :)
bugün 4.günümü de tamamladım şükürler olsun :))) reglim ilk günü çok zorlanırım sanıyodum ama ilk defa sancısız bi ilk gün geçiriyorum..regl oldugumun farkında bile değilim o kadar rahatım...callenin güzelliklerinden biri...
Şimdilik bu kadar..Callenli dukanlı bi günün sonuna daha geldik..
Sağlıcakla kalın :) öptüm sizi
anam ekim de gelmiş huhuuu
çok sıkıldım kızlar yaaa,bitse de nöbet gitsem
bir de yarın akşam annemleri yemeğe davet ettim stoktaki palamutlardan yicez elbet
herkese palamut yediriyorum gibi hissettim,ben de balık hali gibi stok yapmışım heee
yarın öğlen ödülümü yicem ne yesem ne yesem
sabahtan da kan tahlili yaptırmaya gideceğim ben de en sonunda
aç karnına gideceğim için de öğlen saldırırım heralde ne bulsam
bu arada size şimdi itiraf ediyorum ki asıl sigara bıraktırma bölümüne gideceğim hastaneden randevuyu onun için aldım
çok içmiyorum aslında ama az da olsa içmek istemiyorum
artık zayıf,enerjik,sporunu yapan,fit yaşayan biri olmak istiyorum
kısmet olursa inşallah bebişime şimdiden yatırım yapmış olmak istiyorum
bakalım yarın sabah bütün tahlil vs yaptırıcam
onca sevdiğim yemeklerden vazgeçebildiysem sevmediğim bu pis şeyden de kurtulabilecek iradem vardır heralde dimi:26:
keşke dukan bunu da yasaklasaymış,o zaman kesinlikle bırakırdım
çok acıktım canım bıseyler yemek ıstıyo acaba kucuk kapda lıght yogrttan yesm olurmuu
kitabı zaten okuyacağım arkadaşım da
kitap gelinceye kadar vakit kaybetmesem de yarın başlasam
siz bana şu 3 günlük atak evremle ilgili bişeyler söyleyin yeter
24 kasımda kuzenimin nişanı var. o zamana kadar başlamış olayım ki azıcık fark etsin
bayramda milletin ayyyyyyyyyyyyy çok kilo almışsın laflarını çok duydum
bare 24 kasımda birkaç kilo vereyim de çeneleri kapansın
bir an önce başlamam lazım
kaybedecek vakit yok
Canlar,
Hepinize iyi geceler diliyorum..Allah rahatlık versin..uykunuzda - ler getirsin :)
Bugünümün bilançosunu da sizinle paylaşmak istiyorum..
yanlışlıkla içilen koca bir kupa şerbet gibi şekerli nescafenin üzerine ; evet malesef(((
sahilde tempolu yarısını koşarak 6-7 km yürüyüş..hemen yürüyüşün ardından
1 saat klasik callen (bugüne özel bazı hareketlerin sayısını 50den 100'e,100den 200'e yani 2 katına çıkardım)
ve bugün callenin ilk defa hakkını verdim..ilk defa tam anlamıyla hareketleri yapabildim ..dün mesela 100de bitirmem gerekeni anca 80 de bitirebiliyorken bugün 200ekadar çıkabildim..
(maşallah diyim de :)
bugün 4.günümü de tamamladım şükürler olsun :))) reglim ilk günü çok zorlanırım sanıyodum ama ilk defa sancısız bi ilk gün geçiriyorum..regl oldugumun farkında bile değilim o kadar rahatım...callenin güzelliklerinden biri...
Şimdilik bu kadar..Callenli dukanlı bi günün sonuna daha geldik..
Sağlıcakla kalın :) öptüm sizi
Tebrikler canlar yaaaaZayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
Biz kilo alanlar iseeee
AhahahahaaBayıldım ben buna
Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlarelbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
Eki Görüntüle 543359
Ve bu daaa, bilgi amaçlı
Eki Görüntüle 543375
günaydın kuzu..Hepinize hayırlı, güzel, mutlu, huzurlu, neşeli ve kaçamaksız cumalar diliyorum.
Bugün çoook işim var, başım ağrıyor günlerdir bir de regl oluyorum ağrı dayanılmaz bir hal aldı. :96::96::96:
Size selam vermeden içim rahat etmedi, hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ve çok kaynatmayın, sabah kahveniz benden olsun.
selam fıstıklarrr
nasılsınız demiycem geçmişi okuyamıyorum umarım iyisinizdir
ben 4 haftadır aynıyım arada yaptığım ufak kaçamkların neticesi tabii bu
başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilo 83,3
bayram öncesi 70,7
bugün:70,9
giden:12,4
olmam gerekn 64,6 mı neydi 1 ay önce bu kiloda olmalıydım ama olmuyooo olmuyooooo
EKİM canım özellikle sorum sana ben günde 150 mg eutrox kullanıyorum sence tiroid de neden oluyor olabilirmi yıldım resmen sen hiç kaçamak yapmışmıydın seyirde çok ufak kaçamaklar bunlar nedeni bumu yavaş vermemin sen nası verdin yavaşmıydı problem seninle aynı biliyosun kuzum vücut çalışmıyor sonuçta yaniiiiii yardım et bana sana neler iyi gelmişti yeşil çay su içiyorum 3 gündür full balık tüketiyorum bu hafta 69 görürüm diye umud etmiştim ama yine olmadı
çok üzgünüm aslında güçlendirmeden de korkuyorum açıkcası hemen alırm gibime geliyor ömür boyu seyirmi yapcam kızlar ben yahuuu
günaydın kuzu..( e artık geçsin ağrın (
Valla geçsin artık, dayanacak gücüm kalmadı, öpersen geçer belki
Ama callan a devam, dün gece tam manasıyla sürünerekti ama 4. yü yaptım, bakalım bu akşam ne olacak. Benim için kırılım 5, 5 i geçersem bırakmam zannımca.
Şimdi yapmak zorunda olduğum işlerime döneyim
Günaydın canlarıımmm
Enneeemmm!! Niye kimsecikler yyookk :105: O oooo!!
Alıntılar malıntılar yaptım ama;
Neslim koptum buna yaaBu Dünya'ya beni kopartmaya mı geldiiinn
Canlaarrr,
Ben dün spora yazıldıımm
Kocişim çok istiyodu. Hatta ben tiyatroya gidiyordum, ona da sen de spora git bari diyordum. Gitcem gitcem diyodu. Beraber gidelim diyordu da ben tiyatrodan dolayı gelemem diyordum tabi. Bizim o taraflara yakın bi yerde eh baya da güzel görünen bi yer bulduk. Aslında kocişin işine yakınÇakal yaaa Neyse işte gittik dün. Tesisi bi gezdirdiler falan. Baya da bi anlattılar ettiler. Bir sürü satışçı var. Hedefleri falan varmış bunların tabi, biraz niyeti olan bi müşteri gördüler mi aman amaann Normalde ben yıllık üyeliğe karşıyım aslında. Çünkü ben spora maksimum 2-3 ay dayanabiliyorum :S Tahammül sınırlarımı zorluyo Çok sıkıcı yaaa hahaha Her dalı değil tabi. Ama o koşu bandında yürümek bana ölüm zulüümm. Kaç dakka oldu, ay bitmedi mi, ay daha 5 dakka geçmiş off puuff diye diye yürürdüm hep Ama işte bi yandan da para verdik gidelim olayı olayı olur muhtemelen. O da bi teşvik. Bi de hani öyle sadece bi fitness salonu gibi değil. Benim daha önce gittiklerim öyleydi de. Bunun havuzu, saunası falanı fişmanı var. Spora gitmesen dinlenmeye gidersin hihiih Bindik bi alamete yanii :) Şimdi ben böyle güçlendirmeye geçince de kilo veririm sanırım İnşallaahhh!!!
Herkese mutlu bir gün dilerriiimmm