- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
o konuğa kurban olacak medesadan daha büyük sevgilerler
şeyini de çıkardık akşam akşam pek güzel olduu
ayy çok heyecan yaptım ben şimcikk,keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikk kuzularım
Ben buluşalım deyince ne hissettiğini çok iyi anladım canımmmmm
Hepinize iyi akşamlar!
Tartılar az veya çok hepimizi memnun etmiş gibi. Daha iyi sonuçlar da görürüz inşallah. Hepimize veren-vermeyen tebrikler!
Dely : Ellerine sağlık tablo için.
İlk videoyu indirdim, ah bir yapmaya başlasam düzenli, o zaman talip olacağım o cdye. Şimdilik yüzüm yok.
62 küsürüm 29a sığmıyor popom ya.
.
ben levis dan 29 aldım az daha zayıflar giyerim diye. Anam 1 hafta sonra denedimm şimdi gidip almam bile bir beden daha küçüğünü alırım.
US Polodan da 30 almıştım aynı gün, hemen giyeyim diye. Şİmdi o da bol.
Diğerinin kumaşı kesimi bilmemne desekk, polo zaten dar kalıp çalışırr. Ya kalktım baktım diğer aldıklarımada keşke diğerlerini 28 falan alsaydımm. İyimi yaptım kötümü bilemedim ben şimdiii
Canım yaz adresini yollayayımm. Neden yüzün olmasınn elinde hazır bulunsun işte cd
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))
enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))
kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var
Tek çözüm CALLENNNNNNNNNNNNN