Aman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..
Kızlar(
bugün yanlışlıkla tatlandırıcılı diye şekerli kahve içmişim,kupalar karışmış(
olacak şey mi.........sonradan fark ettim ama baya da şekerliydi...((
o yüzden şu an çok mağdurum..onun yerine meyve yerdim daha iyiydi..gidiyim de callen abla icabıma baksın..hakettim...((
kızlar bi de ben bu callene başlayalı yürüyüşleri baya azalttım...ama olmaz...hemen gidip bi yarım saat yürümeliyim..hem de koşar adım..hatta koşsam mı..
ama regl oldum bi de yaa off koşamam da..gidim yürüyüm en iyisi
hem temiz hava olur..stres atarım..:)sonra da callen ablada 4.günümü tamamlayayım...
önümüzdeki 1 hafta tartılmıyorum,gerek yok zaten..hem tartı nefes alsın biraz :)
haftaya perşembe size 58.00 olarak seslenmeyi umud ediyorummmm...
canım, bilmeden içmişsin bişey olmaz, söyleyelim affetsinler. :))
kuzum ben de regl oluyorum şu an, ilerleyen saatlerde kesin olurum ben de şimdi callan 4 ü yapayım güme gitmesin.
Merve, az önce üzerimi değişirken ten çorapla sandalyeye oturdum pijamalarla farketmiyordum demekki benim yanlar toplanıyor haa farkettim yani:) sende var mı bişeyler.?
İyi akşamlar demeyi unutmuşum canlar, iyi akşamlar, muhabbetiniz bol olsun.
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedeneTebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhhHemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha
Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:
Hiç yoğurda katıp yemediydim. Çok güzel krep oluyor onunla. Yumurta-az süt-yulaf kepeği. Ufak tavada krepçikler yapıyorum. Ya da yulaf kepeği+yumurta+lor peyniri+süt veya yoğurt, silikon kap içinde fırında kek gibi pişiriyordum.
Sade yulaf kepeği yüzünden atak uzatılmaz gibi geliyor ama içine dert olacaksa yap. Testte 3 gün çıkmıştı bana, az daha gider mi diye 5 yapmıştım. Öyle fazla bir fark olmamıştı, 3 de yapsam olurmuş Dukan'a kulak verip. :)
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))Tebrikler canlar yaaaaZayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
Biz kilo alanlar iseeee
AhahahahaaBayıldım ben buna
Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlarelbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
Eki Görüntüle 543359
Ve bu daaa, bilgi amaçlı
Eki Görüntüle 543375
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene
Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık
kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor
canım benim, böyle düşünmene çok sevindim. Bu iş de diyet gibi beyinde bitiyor. Sen 23 kilo verdin, bunu da pekala bırakırsın. Hadi bakalım git doktora ne diyecek, hep beraber yaparız bu işi arımayam
Ben callan ımı yapmaya gidiyorum kızlar. Sonra da yatışa geçicem, malum bu günlerde koltukla bütünleştim. Garibim ne çekiyor benden.
Medesaaaaaa, perşembeleri gel diyordun geldim sen kaçtın, benden günah gitti
süppersin aliyemmm benim yaaa
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi
kızlar bu perlege marka çikolatadan biz yiyebiliyor muyuz yani ?
yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın
ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu anbende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok dukanada laf yok
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene
Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))
enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))
kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var
kız o kadar ufalmadım daha. bohçaya sığmam))))
güçlendirmeye geçtinse ye. seyirde duraklama yapıyor. ama güçlendirmede bişey olmaz. yine de abartma.
alişim güçlendirmeye geçtin mi mi dedin sen bana yahuuuuu
yaww yerden yere vursan iyiydiii,o 69ları tek başıma mı bekledim ben heee