Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..

Canım internetçi çıtır cevapladı kepekle ne yapacağını, bence 1 güne daha gerek yok, normal sürende seyire geç.

bugün okula kepek ekmeğimi ve üçgen peynirimi götürmeyi unutmuşum.sadece çay içtim kola zero içtim.aç karnına içince midem bulandı.baktım olmuyor yemekhane de tas kebabının etinden ve yayla çorbası içtim.revani meyva hakkım vardı istemedim.istemiyorum diye aşçılar garip garip yüzüme bakıyor.evde hazırlamazsanız dışarıda yiyecek pek bir şey yok malesef

Son düzenleme:
Kızlar :KK43:(

bugün yanlışlıkla tatlandırıcılı diye şekerli kahve içmişim,kupalar karışmış :KK43:(

olacak şey mi.........sonradan fark ettim ama baya da şekerliydi...:KK43:((

o yüzden şu an çok mağdurum..onun yerine meyve yerdim daha iyiydi..gidiyim de callen abla icabıma baksın..hakettim...:KK43:((

kızlar bi de ben bu callene başlayalı yürüyüşleri baya azalttım...ama olmaz...hemen gidip bi yarım saat yürümeliyim..hem de koşar adım..hatta koşsam mı..
ama regl oldum bi de yaa off koşamam da..gidim yürüyüm en iyisi
hem temiz hava olur..stres atarım..:)sonra da callen ablada 4.günümü tamamlayayım...

önümüzdeki 1 hafta tartılmıyorum,gerek yok zaten..hem tartı nefes alsın biraz :)

haftaya perşembe size 58.00 olarak seslenmeyi umud ediyorummmm...

canım, bilmeden içmişsin bişey olmaz, söyleyelim affetsinler. :))

kuzum ben de regl oluyorum şu an, ilerleyen saatlerde kesin olurum ben de şimdi callan 4 ü yapayım güme gitmesin.

Merve, az önce üzerimi değişirken ten çorapla sandalyeye oturdum pijamalarla farketmiyordum demekki benim yanlar toplanıyor haa farkettim yani:) sende var mı bişeyler.?

Ben callan ımı yapmaya gidiyorum kızlar. Sonra da yatışa geçicem, malum bu günlerde koltukla bütünleştim. Garibim ne çekiyor benden.

Medesaaaaaa, perşembeleri gel diyordun geldim sen kaçtın, benden günah gitti:KK37:

İyi akşamlar demeyi unutmuşum canlar, iyi akşamlar, muhabbetiniz bol olsun. :KK54:

canım, bilmeden içmişsin bişey olmaz, söyleyelim affetsinler. :))

kuzum ben de regl oluyorum şu an, ilerleyen saatlerde kesin olurum ben de şimdi callan 4 ü yapayım güme gitmesin.

Merve, az önce üzerimi değişirken ten çorapla sandalyeye oturdum pijamalarla farketmiyordum demekki benim yanlar toplanıyor haa farkettim yani:) sende var mı bişeyler.?

Ooo süper regl regl callene devam..hem onu zaten olumsuz etkiliycek pek bi hareket yok sayısını azaltmak serbest ama bırakmak yooookkk :)
ben de bugün yolda giderken çok su içmekten duramadım petrole girdim acele acele...hemen işim bitsinde kaçıyım burdan diyodum..sonra tuvalette kocaman bi ayna vardı 2 saat kendimi izledim incecik geldim kendi gözüme ..:)acele edesim gelmedi çok keyif aldımm o pis tuvaletten :)))

Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhh :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9: Hemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha :KK1::KK1::nazar:

Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:
Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene :KK14:

Benim boyum 1.67 bu arada. Haftaya yazarsın artık :KK31:

Hiç yoğurda katıp yemediydim. Çok güzel krep oluyor onunla. Yumurta-az süt-yulaf kepeği. Ufak tavada krepçikler yapıyorum. Ya da yulaf kepeği+yumurta+lor peyniri+süt veya yoğurt, silikon kap içinde fırında kek gibi pişiriyordum.
Sade yulaf kepeği yüzünden atak uzatılmaz gibi geliyor ama içine dert olacaksa yap. Testte 3 gün çıkmıştı bana, az daha gider mi diye 5 yapmıştım. Öyle fazla bir fark olmamıştı, 3 de yapsam olurmuş Dukan'a kulak verip. :)

İyiki de öyle yapmamışsın sabah verdigin tarifi deneyeyim bari.. cok sagol

Tebrikler canlar yaaaa :KK9::KK9: Zayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
2gwb921.gif

19.gif

Biz kilo alanlar iseeee
shame.gif

Ahahahahaa :KK60: Bayıldım ben buna
shame.gif

Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlar :KK66: elbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
choir.gif

:KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 543359

Ve bu daaa, bilgi amaçlı :KK28:

Eki Görüntüle 543375
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))

Ayy ben bile inanamıyorum bu halime dely. Ya ben 36 beden giyemediğime üzülüyordum, artık 38 beden bol geliyor yani 36 bedenleri denemeye başlayabilirim. Hele ki 54 olunca hayli hayli girerim sanırım 36 bedene :KK14:

enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))

kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var :KK43::KK52:

kızlarrrrr regl oldum en sonunda :21:
ben bu gecikmeye rağmen bu sabah 69.9 çıktığıma göre regl bitince 68li bişeyler görür müyüm kine:KK52:
üfff ya sevmedim ben bu güçlendirmeyi hiç heyecanlı değil:KK50:
seyirde ne güzeldi hergün 40 kere tartılıp hergün _ler görüyordum,deli gibi heyecanlanıyordum:KK33:
ilk hedsefim olan 75.7yi gördüğüm gün hemen ekimi arayıp paylaşmıştım hatta kuaförde takma kirpik taktırıyordum,kim bilir salak bobla nereye gidecektik :KK9:
eee şimdi hiç _ yok,yerimde saydığım güne şükrediyorum,tövbe yarabbim böyle sil baştan yeniden başlayasım geliyor yada keşke o günlerin tadını daha çok çıkarsaymışım.yada ben şımardım mı yoksa dengem mi bozuldu,yarın ödül yapıcam bu gece uyku tutmaz mı,nöbet çarptı galiba mı:KK53:

canım benim, böyle düşünmene çok sevindim. Bu iş de diyet gibi beyinde bitiyor. Sen 23 kilo verdin, bunu da pekala bırakırsın. Hadi bakalım git doktora ne diyecek, hep beraber yaparız bu işi arımayam:KK19:

evetttt bırakıcam kuzum,öğğğ hiç de sevmiyorum zaten,saçma sapan alışkanlık işte:KK51:
hem benim daha çok uzuun yaşamam lazım,ilerleyen 10 sene içinde koca adayı bulup 15 sene içinde evlenip 20 sene içinde çoluk çocuğa kavuşup büyüdüklerini görmem için mecburen uzuunnn bir hayata ihtiyacım var ve tabiki sağlıklı:nazar:

Ben callan ımı yapmaya gidiyorum kızlar. Sonra da yatışa geçicem, malum bu günlerde koltukla bütünleştim. Garibim ne çekiyor benden.

Medesaaaaaa, perşembeleri gel diyordun geldim sen kaçtın, benden günah gitti:KK37:

canımmmm pardon yaaa,usta aradı müsaitseniz hem size yemek ısmarlayayım hem de bişey konuşmak istiyorum dedi.konuştuğumuz mevzu biraz uzadı:KK50: bu arada 10 tane falan köfte yedim :KK56:
9.yu yerken usta sanki biraz yağlı mı bu köfte dedim,eee evet yağlı biraz dedi.ben de eee şimdi mi söylüyosun dedim,o da eee siz de bittikten sonra soruyorsunuz dedi:KK9:
yine de dana,kuzu yiyebildiğimize göre çok yağlı değildir diye ümit ediyorum.yoksa kendimi kandırmayıp bunu ödül mü sayayım:KK50:
yaaa işte güçlendirmenin bu tarafını sevmiyorum,seyirde olsam asla yemezdim o köfteyi:KK14:
ceza veriyorum kendime yarın bütün pizza yerine yarım pizza yiyeyim ödül olarak dermişim :KK9:

süppersin aliyemmm benim yaaa:KK9:
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan :KK52:
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi :KK60:

kız o kadar ufalmadım daha. bohçaya sığmam :-)))))

yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın :KK1: :KK1:

tama love01 yazdım bunu ben. bana neden prens yok? hadi prens olmaz dersen kral da olur yani :-)))))

ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu an :KK1: bende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar :KK1: sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok :KK1: :KK1: dukanada laf yok :KK1:

pek bi hoş olmuş yahu

canım süpersin yaaa,ee artık 36 beden olduğuna göre yeter yahuuu,artık sen de geçebilirsin güçlendirmeye.34 beden olmayı bekleme bence :KK34:
ellerine sağlık delycimmmmm :)))))

enemmmm 1.67 boya 54 biraz az değilmi yahuuuu benim boyum 1.68 60 kg olunca çok zayıf oluyorum gerçi 38 beden giyiyorum ama çok zayıf sevmiyorum die heralde :))))

kızlar bişi sorcam bende lanet olası basenler ve iç bacak problemi var ne yaparsam yapayım onlar incelmiyor yahuuuu callana mı başlasam bir ara yapmıştım pzt tekrar başlasam diyorum incelme olurmu acep basenler yanlamasına geniş bel 38 basen 40 sinir oluyorum hep bir beden fark var :KK43::KK52:

canım evet callen yapman lazım,sıkılaşıp toparlanıp o sorunlu bölgelerden kurtulman için:KK8:

kız o kadar ufalmadım daha. bohçaya sığmam :-)))))

yawru kuşum boyum kısa dedin yaa ondan dedim,ben de senin yanında yarmagül gibi kalırım hee:KK9:

güçlendirmeye geçtinse ye. seyirde duraklama yapıyor. ama güçlendirmede bişey olmaz. yine de abartma.

alişim güçlendirmeye geçtin mi mi dedin sen bana yahuuuuu:KK53:
yaww yerden yere vursan iyiydiii,o 69ları tek başıma mı bekledim ben heee :KK14:

amma kalabalık olduk akşam akşam ama ben yavaştan çıkıcam.çıkmadan önce de ustayla bir kahve içeceğiz,usta da bekar olsa iyiydi,tipi de tam hüsmen ağa gibi ha:KK9:

X