ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum
hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona
cvp werecek olan war mıben susma hakkımı kullanmak istiorum
slmss millet..walla ancak geldim bugun çok işim wardı yawww..bide bugun cok komik bi olay oldu ama onu artk yarın anlatırım
ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaasarmatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah
yettim yettim medesammm,,bugun iş çoktu..hayır olsun inş nasıl gördün kızz? bide kısmet mı,,ayy kimmiş oo
AhahahaDicektim şimdi kısmeti duyunca gelir diye Geldi valla eheheh
Gelin kızlar.Yaparım size bi güzellik :)Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.
Önce bi yeltendim deecvp werecek olan war mıben susma hakkımı kullanmak istiorum
Evet güzelde işte insan ister istemez etkilniyor:))) inş. her şey herkes için güzel olur....
boy:1.63 geç mi oldu cevap için ...
Ben de ona koptum yaaa ahahahahohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikleçewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs
Hahahaayy askolsun dely yaaa,,duyanda ben burya kısmet işleri vs için girdiğimi sancakkkk :2::2:
Ben yavaştan çıkmaya meylediyiimmm... İyi akşamlar canlaaarr.. Yarın haftanın son günüüüü:80:
Yaa anlat da gülelim akşam akşamm neşemizi bulalımm.
Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.
...
deme yaaa,çok sağol arkadaşım bu önemli bilgi için.ben bu zamana kadar araştırmamıştım,dur bir araştırayım şu diyeti.
sen de dikkat et kendine,sevgiyle kal
Tebrikler canlar yaaaaZayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
Biz kilo alanlar iseeee
AhahahahaaBayıldım ben buna
Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlarelbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
Eki Görüntüle 543359
Ve bu daaa, bilgi amaçlı
Eki Görüntüle 543375
hohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikleçewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs
Ya şimdi herkes böle diyorr. Anlamadım ben bu işi. 40 günüm boşa gitmiş onamı yanayım. Geçen ay birini gördüm hoş fazla bakıyor diye yerimi değiştirdim onamı yanayımmm. Yanaym yanayım ateşlerde yanayımmm. Zaten bu gidişle duvar tırmalamaktan tutuşacağımmmmm ...
Onu dedim işte kuzu menepoz falan olmaz yani daha çok gencizz :)))))
Yaa anlat da gülelim akşam akşamm neşemizi bulalımm.
Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.
Ay bana bugün iş yerinden biri yok olacaksın artık dedi. Körsün galiba diyesim geldi ama sevincimden diyemedim. Daha 10 kilom var sonuç ne çıkacak merak ediyorummm.
Patronda küçüldün dedii. Bu ara çok duyar oldum bu cümleyiii...
ayy askolsun dely yaaa,,duyanda ben burya kısmet işleri vs için girdiğimi sancakkkk :2::2:
HahahaAman beeee!! Şakasınaaa :)) Bak medesa'ya desem hiç alınmazdı :)) Şaka canım yaaa! Bilmiyosun sankiii..
ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu anbende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok dukanada laf yok
Ya sorma kuzumm. Ölürmüyüm acabaaa. Çok korktum benn. Bırakıp yağlı bi su böreğimi yesem en pisindenn... Az kilo alalımm zayıf kaldıkkk...
yettim gariiii!!
medesam yarın akşam denizliye geçiyoruz kuzumla.. pazartesi sabahı izmir çarşamba-perşembe de balıkesir.. yaniciğime sanırım ki ya beni pazardan alıcan evinde ağırlayacan (sıpamla) ya da diğer akşamlarda kaçamak yapcezz :)) bu arada alişim geliyi yarın bize, taze tzae erişttiiiğğğeeeee!!
peki haberleşiriz ona göre denizliden ayrılma zamanını planlarımhohohooooo heyyoooooo
ohh bee en sonundaaa çakkıdıçakkıdı
ayyy kuzuuu çook sevindim yahu yuppiiiiiiiiiiiiiii:13:
cancağazım h.sonu belki annemlerle yazlığa gideceğiz ama gitmezsek pazar günü memnuniyetleee olurrr pek bir sevinirim,buzluktaki palamut stoğundan yaparım sizeee
ama yok eğer gidersek de p.tesi yada salı hangi akşam dersen ayyy seve seve kavuşuruzzz
mutlu medesadan sevgilerle
peki haberleşiriz ona göre denizliden ayrılma zamanını planlarım)
arsız konuk nesli'den yüzsüzlükleDDdd
bu aralar herkes tahlil yaptırıyor zannımca. sonuçlar da iyii çıkıyor. ben de dukanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum.atak hariç. çünkü atakda halsizdim ve başım çok ağrımıştı.Çevremdekiler grip nezle bademcik. ...allah ne verdiyse... ben daha siftah yapmadım çok şükür. ama ben de gidip tahlil yaptırmayı istiyorum. Aç karnına mı gitmemiz lazım mutlaka????:26::26:
...
İnternetbağımlısı aile hekimine gitmiş, öyle yazmıştı, ona soralım bakalım. Ama sağlık ocağına gidince orda doktor var zaten, aile hekiminin olduğunun dışındaki sağlık ocağına gideceksen onlar da şube gibi mi bilmiyorum:44: ...
...
Ben de işte aile şeysine gitcem ama, İstanbul'da ilk defa gitcem. Hayatımda 2. sanırım:) Ne olcak bilmiyom o yüzden. Hadi bana test yap deyince yapacak mı onu bilmiyom :44:
... [/B]
...
Çok seviyorum ben calleni.
callen lideri oldum ben heeeheee
isteyene cd de yolluyorummm
hem şimdi diğerlerini de indirdim.
toparlayayım hepiciğinize yollarım yinee.
Callenin aşamaları var doluuuu
Çekirge sen nerdensinnn..
...
Sabah akşam yaparsan belki olur. Ama 1 saat süreni tavsiye ederim ilk 3 set için vaktin varsa...
Lesli de yap .Zararı olurmu hiç faydası olur.
Ama 2 hafta sonra kaçamak yapmadığın halde + görürsennn bunun kas olduğunu da sakın unutmaaa olurmu kuzucukkk
Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.
Sakın yapmayın bunuuu çok kızarım sonra ben sizeeee
Ben de seyir evresinin bitmesi için sabırsızlanıyorum. Haftada 1 ödül yemeklerinin programı hazır bile sayılır.
Başlangıç kilom 62. 5 Ekim'de başladım. Neredeyse 1 ay oldu. Şu anda 58'im. Hoş 57.8'i terazide gördüm ama 58 oldum. 5 Aralık'ta takvim 54.5 kg ile bitecek... Ama bazen bitmeyecekmiş gibi geliyor. Yoksunluk duygusunu tatlandırıcı ile tatlandırdığım puding ile gideriyorum. Allahtan çikolata tadında. Bir de light meyveli yoğurt. Havucun bile tatlı tadını ala ala yiyorum. Deli gibi ağır tatlılardan istiyorum
Onun dışında olumsuz birşey yok. Sanırım programı verdiği gibi bitireceğim :) Ama sonrasında hızlı gitmemek çok daha önemli galiba...
Tüm tatlılar sizinle olsun :)
kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor
offf benim bugünkü baş ağrım bundan dolayı demek....
Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..
bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..
şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)
Aman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..
anam ekim de gelmiş huhuuu
çok sıkıldım kızlar yaaa,bitse de nöbet gitsem
bir de yarın akşam annemleri yemeğe davet ettim stoktaki palamutlardan yicez elbet
herkese palamut yediriyorum gibi hissettim,ben de balık hali gibi stok yapmışım heee
yarın öğlen ödülümü yicem ne yesem ne yesem
sabahtan da kan tahlili yaptırmaya gideceğim ben de en sonunda
aç karnına gideceğim için de öğlen saldırırım heralde ne bulsam
bu arada size şimdi itiraf ediyorum ki asıl sigara bıraktırma bölümüne gideceğim hastaneden randevuyu onun için aldım
çok içmiyorum aslında ama az da olsa içmek istemiyorum
artık zayıf,enerjik,sporunu yapan,fit yaşayan biri olmak istiyorum
kısmet olursa inşallah bebişime şimdiden yatırım yapmış olmak istiyorum
bakalım yarın sabah bütün tahlil vs yaptırıcam
onca sevdiğim yemeklerden vazgeçebildiysem sevmediğim bu pis şeyden de kurtulabilecek iradem vardır heralde dimi:26:
keşke dukan bunu da yasaklasaymış,o zaman kesinlikle bırakırdım