Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..

şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)

Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.

ben yapıyorum öğretmenim özellikle şu popo sıkarak yapılan hareketi çok seviyorum :)

Evet callenin popo hareketleri çok zevklidir. Pelvis olayı beni acayip mutlu eder. ben neden kırmızı gecelikle yapıyorum calleni sanıyorsunuz. Sayfa bilmem kaçlarda günlerce bunun geyiğini yaptıkk sitede. Bak medesam sağlam bi cvp yazar şimdi bunaaa :)

Kuzum bekliyoruz tabloyu.
Erken verki biraz inceleyelim hep birlikte. Nilü nerde yaaaa.
Sevgide işkolik oldu başımıza...
Ay sıkıldımmm yazsanıza bişeyler...

ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla )))

süppersin aliyemmm benim yaaa
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi

madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)

hatun mu olmuşum,len kilo vermeden önce neydimki ben

ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun

canım başka kaçak olmadı,öğlen çok az dönerle yoğurt yedim.sabah da peynirle 2 dilim ekmeğimi yemiştim.akşam da protein yicem.yulaf kepeği yemedim bugün,onu yemeyip ekmek yerine saysam olma mı
yarın olmaz çünkü yarın öğlen ödül öğünümü yemeyi düşünüyorummmm

fıstıkım ben fıstık ohhhhh
karar verdim yaa 2 dilim ekmek yedim diye rotamı şaşırtmayacağım,protein gününe devam

heheh evet benim cd'mi bob çalmıştı

bitanem yaaa noluyorsun kuzum sen,sanırım üşüttün dikkat et kendine lütfennn

hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

evet yapıyorum..sabah geç uyanmışım geç kalacaktım ama yine de yaptım :) neyse ki gelip de bekleyen hasta olmamış o arada

bir de sayende callan olayına girişeceğim inşallah bakalım..

Hoşçakalın kızlarrrrrrrrrrrr çok yazmayın yarında yokum zatiiiii oku oku bitiremem vallahiiiiiiiiiiiii

sizi pek çok seviyorummmmmmmmmmmm kendinize iyi bakınnnn

kızlar bildirim:
başlangıç tarihi: 27.08.2012
başlangıç kilo:79
bugünkü kilo:69.6
hedef:60

arkadaşlar çok önemli bir bilgi vermek isterim. dukan diyeti adı verilen bu diyet yüzünden çok sayıda ölümler yaşanmış ve bu diyeti bulan doktor doktorluktan men edilmiş. lütfen iyi araştırında yapın. çok zararlı bir diyet olduğunu biliyorum...

Tebrikler canlar yaaaa Zayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!

Biz kilo alanlar iseeee

Ahahahahaa Bayıldım ben buna

Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlar elbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa

Ve bu daaa, bilgi amaçlı

Son düzenleme:
slmss millet..walla ancak geldim bugun çok işim wardı yawww..bide bugun cok komik bi olay oldu ama onu artk yarın anlatırım

Kuzum bekliyoruz tabloyu.
Erken verki biraz inceleyelim hep birlikte. Nilü nerde yaaaa.
Sevgide işkolik oldu başımıza...
Ay sıkıldımmm yazsanıza bişeyler...

ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaas armatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona

yettim yettim medesammm,,bugun iş çoktu..hayır olsun inş nasıl gördün kızz? bide kısmet mı,,ayy kimmiş oo

cvp werecek olan war mı ben susma hakkımı kullanmak istiorum

Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:

Boyun kaç bakalım

Evet güzelde işte insan ister istemez etkilniyor:))) inş. her şey herkes için güzel olur....

boy:1.63 geç mi oldu cevap için ...

yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın

deme yaaa,çok sağol arkadaşım bu önemli bilgi için.ben bu zamana kadar araştırmamıştım,dur bir araştırayım şu diyeti.
sen de dikkat et kendine,sevgiyle kal

yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın

hee valla çok iyi olur yaa,bir de şu eski doktorlar dizisindeki dr suat da olur benim için hani boştaysa falan
sevgi ben senin kısmetini gördüm kız rüyamda adı Oğuzz hadi iyisinnnnn
iyi de niye kendi kısmetimi değil de seninkini görüyorum onu da anlamadım
çocuğu görmedim de seni gördüm,harıl harıl hazırlanıyorsun,ne giysem aman da nasıl süslensem diye.bir de rocco yiyip dişini mi kırmışsın ne,etkilenmişim bak o olaydan da
rüya işte birbiriyle bağla sen bunları ama oğuzlara dikkat et

hohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikle çewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs

Ahahaha Dicektim şimdi kısmeti duyunca gelir diye Geldi valla eheheh

kızlar bildirim:
başlangıç tarihi: 27.08.2012
başlangıç kilo:79
bugünkü kilo:69.6
hedef:60

Aman Tanrıımmmm!!! 2 ayda 10 kilo verenler var Gözlerim pörtlediii :S hahaha Hay maşallaaahhh!!!! Tebrik ötesi

Ama bu hafta yetişemedin haftayaa

Atağın ilk başlarında olabiliyor.. Geçer geçeeerr.. Geçmiş olsuunn..

Henüz 750 ml :S 45 dakkada bi 750 daha içceeemmm

dely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor
Yok canım çarpıntı falan :44: Kahve de içiyorum üstelik :S :)) Kalbim hep hızlı atıyo, iyice şaha kalkıyosa da haber vermiyo pek

su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn
Bana da kız o zaman bana daaa :S Zorla içtiğimden kelliii Susama duyum pek gelişmemiş de.. sevmiyom kendilerinii.. Ama içiyom içiyom. Yine en az 1,5 lt oluyo. Çay hakve neyim de 1 litreyi geçiyodur.

delii gibi kola içesim varrrrrr
Zero iiççç, light iççççç...

ya ben kendimi oruçlu gibi hissediyorum...
Hihihi Aynen ayneenn :)) Ben de uzun zamandır tıkındığım için.. :) Yeniden başlamak zor oluyo accık Ama başarcaazzz :13:

Dişler az kullanılmış olsunnnn!! Hahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…