ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla
)))
süppersin aliyemmm benim yaaa
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi
madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)
hatun mu olmuşum,len kilo vermeden önce neydimki ben
Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.
Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)
ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun
Canım, ben de yazacaktım sana ama merve uzun uzun yazmış :)) Geçecek canım merak etme
Kuzummm dedim ya ben sana, protein gününü ilk haftalarda hep unutuyordum ben, şimdi kararı sen ver, başka kaçak yoksa bişey olmaz de devam et, ya da yarın yap
Canımmm, hayırlısı buymuş de, boşver gitsin, içine soğukluk girdiyse zaten zorlamayla olmaz o iş. :13:
canım başka kaçak olmadı,öğlen çok az dönerle yoğurt yedim.sabah da peynirle 2 dilim ekmeğimi yemiştim.akşam da protein yicem.yulaf kepeği yemedim bugün,onu yemeyip ekmek yerine saysam olma mı
yarın olmaz çünkü yarın öğlen ödül öğünümü yemeyi düşünüyorummmm
Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Boyun kaç bakalım
Hoşgeldin, hayırlı olsuunnn Yazıyorum. Boyun kaç peki
İçinden gelmiyorsa en iyisi yapmışsın canıımmm Hiiççç canın sıkılmasın. Aklın da kalmamış hiç. Gayet netsin. Demek ki o kişi o kişi değilmiş.. Zaten öyle olsa soğumazdın ki böyle. Hayırlıysa beriii, hayırsızsa geriiii..!! Demek hayırlısı değilmiş.. Şimdi gelsin Maldivlerdekiler
Tebrikleeerr
Bizim için de hayırlısı değilmiş demek hahaha Kilo vermemenin de hayrını icat ettik desene
Ondan bişey olmaz kuzu yaaa! Yani ben bi çok şeye bişey olmaz diyorum bazı bazı ama bundan gerçekten bişey olmaz. Bence için rahat olsun Fıstıksın fıstııkkkkk!!!
Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhh Hemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha
Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:
Aldatmaca falan yoookkk!! Sadece biraz ödem atıyor insan ilk günler. Ama olsun kii.. Kilo kilodur kiii Tebrikleeerr
Pekkiiiii!! Kimseye sormadığım bi soru soriyim ben de sana: Boyun kaç?
Demek buralara yazmadan sinsi sinsi verdin kiloları heee Tebrikleeer :)) Amacına ulaşırsın inşallah!
Tatlılar seninle olsun ama yimeee :))
fıstıkım ben fıstık ohhhhh
karar verdim yaa 2 dilim ekmek yedim diye rotamı şaşırtmayacağım,protein gününe devam
Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu
:)
heheh evet benim cd'mi bob çalmıştı
Tamam şekerler, bana kızın, su iç deyin. :13:
Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi
bitanem yaaa noluyorsun kuzum sen,sanırım üşüttün dikkat et kendine lütfennn
Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.
Evet callenin popo hareketleri çok zevklidir. Pelvis olayı beni acayip mutlu eder. ben neden kırmızı gecelikle yapıyorum calleni sanıyorsunuz. Sayfa bilmem kaçlarda günlerce bunun geyiğini yaptıkk sitede. Bak medesam sağlam bi cvp yazar şimdi bunaaa :)
hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona