- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum
hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona
cvp werecek olan war mı ben susma hakkımı kullanmak istiorum
Ya şimdi herkes böle diyorr. Anlamadım ben bu işi. 40 günüm boşa gitmiş onamı yanayım. Geçen ay birini gördüm hoş fazla bakıyor diye yerimi değiştirdim onamı yanayımmm. Yanaym yanayım ateşlerde yanayımmm. Zaten bu gidişle duvar tırmalamaktan tutuşacağımmmmm ...
Onu dedim işte kuzu menepoz falan olmaz yani daha çok gencizz :)))))
slmss millet..walla ancak geldim bugun çok işim wardı yawww..bide bugun cok komik bi olay oldu ama onu artk yarın anlatırım
ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaas armatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah
yettim yettim medesammm,,bugun iş çoktu..hayır olsun inş nasıl gördün kızz? bide kısmet mı,,ayy kimmiş oo
Yaa anlat da gülelim akşam akşamm neşemizi bulalımm.
Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.
Ay bana bugün iş yerinden biri yok olacaksın artık dedi. Körsün galiba diyesim geldi ama sevincimden diyemedim. Daha 10 kilom var sonuç ne çıkacak merak ediyorummm.
Patronda küçüldün dedii. Bu ara çok duyar oldum bu cümleyiii...