Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa:KK30:
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum:KK16:

hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu :KK23:
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi:emir_bebek:
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona :KK24:

cvp werecek olan war mı :KK1: ben susma hakkımı kullanmak istiorum :KK1:

Ya şimdi herkes böle diyorr. Anlamadım ben bu işi. 40 günüm boşa gitmiş onamı yanayım. Geçen ay birini gördüm hoş fazla bakıyor diye yerimi değiştirdim onamı yanayımmm. Yanaym yanayım ateşlerde yanayımmm. Zaten bu gidişle duvar tırmalamaktan tutuşacağımmmmm ...
Onu dedim işte kuzu menepoz falan olmaz yani daha çok gencizz :)))))

slmss millet..walla ancak geldim bugun çok işim wardı yawww..bide bugun cok komik bi olay oldu ama onu artk yarın anlatırım :KK1:

ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaas :KK1: :KK1: armatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah :KK1: :KK1:

yettim yettim medesammm,,bugun iş çoktu..hayır olsun inş nasıl gördün kızz? bide kısmet mı,,ayy kimmiş oo :KK1: :KK1:

Yaa anlat da gülelim akşam akşamm neşemizi bulalımm.
Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.

Ay bana bugün iş yerinden biri yok olacaksın artık dedi. Körsün galiba diyesim geldi ama sevincimden diyemedim. Daha 10 kilom var sonuç ne çıkacak merak ediyorummm.
Patronda küçüldün dedii. Bu ara çok duyar oldum bu cümleyiii...

cvp werecek olan war mı :KK1: ben susma hakkımı kullanmak istiorum :KK1:
Önce bi yeltendim dee :KK70: Sonra vazcaydım :p

Evet güzelde işte insan ister istemez etkilniyor:))) inş. her şey herkes için güzel olur....

boy:1.63 geç mi oldu cevap için ...

Amiinnnn!!!
Ben bu cevabı kaydediyorum, haftaya yazceemm :KK66:

hohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikle :KK1: :KK1: çewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra :KK1: bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs :KK1: :KK1:
Ben de ona koptum yaaa ahahaha :KK9::KK9::KK9:

Kızanlarım, bu arada, bildirim yapmayan herkesi listeden çıkardım. Darılmaca bozulmaca yoookk!! Şöyle bi dolu dolu bildirim olsun dedim yahuu.. Siz bildirin ben eklerim :KK34: Yarın yine "aman da beni çıkarmışsın, küstüm, falan demeyin heee" Kendimi bile çıkardım ayol :KK70:

Ben yavaştan çıkmaya meylediyiimmm... İyi akşamlar canlaaarr.. Yarın haftanın son günüüüü :KK52: :80:

Son düzenleme:

Ben yavaştan çıkmaya meylediyiimmm... İyi akşamlar canlaaarr.. Yarın haftanın son günüüüü :KK52: :80:

Ben öğlene kadar bugünü cuma sandım...cuma saatidir şimdi ulaşamam diye aramadığım insanlar oldu...hafta sonu için planlar yaptım......:)))
hızlı yaşamışım bugün :)

Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.
...

ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu an :KK1: bende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar :KK1: sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok :KK1: :KK1: dukanada laf yok :KK1:

deme yaaa,çok sağol arkadaşım bu önemli bilgi için.ben bu zamana kadar araştırmamıştım,dur bir araştırayım şu diyeti.
sen de dikkat et kendine,sevgiyle kal:KK16:

Ya sorma kuzumm. Ölürmüyüm acabaaa. Çok korktum benn. Bırakıp yağlı bi su böreğimi yesem en pisindenn... Az kilo alalımm zayıf kaldıkkk...

Tebrikler canlar yaaaa :KK9::KK9: Zayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
2gwb921.gif

19.gif

Biz kilo alanlar iseeee
shame.gif

Ahahahahaa :KK60: Bayıldım ben buna
shame.gif

Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlar :KK66: elbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
choir.gif

:KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 543359

Ve bu daaa, bilgi amaçlı :KK28:

Eki Görüntüle 543375

delyyyy ellerine sağlık kuzum ne kadar güzel hazırlamışsın yine tabloyu:KK9: ama kendini çıkartmışsınnn:KK20:

hohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikle :KK1: :KK1: çewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra :KK1: bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs :KK1: :KK1:

ayy ben o rocco olayına çok şaşırdım sevgi,insanın dişi nasıl o kadar zayıf olur yani rocco yerken nasıl dişi kırılır çok ilginç gelmişti dün,düşün ki rüyama kadar girmiş:KK53:
ayy sevgilisi varsa napalım yani,onun sevgilisi benden güzel mi ki,beni görse hemen atar yanındakini:21:

Ya şimdi herkes böle diyorr. Anlamadım ben bu işi. 40 günüm boşa gitmiş onamı yanayım. Geçen ay birini gördüm hoş fazla bakıyor diye yerimi değiştirdim onamı yanayımmm. Yanaym yanayım ateşlerde yanayımmm. Zaten bu gidişle duvar tırmalamaktan tutuşacağımmmmm ...
Onu dedim işte kuzu menepoz falan olmaz yani daha çok gencizz :)))))

Yaaa mügeeeeeeeee
Bende istiyorum amaaaa.

Ay bana bugün iş yerinden biri yok olacaksın artık dedi. Körsün galiba diyesim geldi ama sevincimden diyemedim. Daha 10 kilom var sonuç ne çıkacak merak ediyorummm.
Patronda küçüldün dedii. Bu ara çok duyar oldum bu cümleyiii...

kız boşa giden 40 günün olsun nolcek:KK33:
sonra inşallah karşına doğru insan çıktığında 40 gün 40 gece düğünler yaparız bizz boşverrr :KK24:
bu akşam da senin için rüyaya yatayım bakalım nolcak:KK9:

ayy askolsun dely yaaa,,duyanda ben burya kısmet işleri vs için girdiğimi sancakkkk :2::2:

heee ben onun için giriyorum siz ne sanmıştınız ki,valla arada içimden diyorum hatta dışımdan da şu forumda ille herkes bayan mı yani,bu hatunlar napıyor diye merak edip aramıza sızmış bir bey olamaz mı,o kişi de benden etkilenip burda açıklayamaz mı :KK36:
umut dünyası işte naparsın yaaa:KK16:

Hahaha :KK70: Aman beeee!! Şakasınaaa :)) Bak medesa'ya desem hiç alınmazdı :)) Şaka canım yaaa! Bilmiyosun sankiii..

heeee hiç alınmam valla,ayy ama şu buluşmaya abinizi,dayınızı,amcanızı,kuzeninizi falan getirmezseniz vallahi alınıcam:KK14:
başka masada oturup baksın bana sonra beğenirse mor mendil versin halvete girelim :KK60:

ya bugun asansordeyım,,bitanesi elinde dukan kitabi war,yanındada 2 kız arkadası,sonra bu elinde kitap olan kız bi kat altta indi,bu kalan 2 arkadsta işte atmaya basladı kızın arkasından işte Dukan fln neymıs onla zayıflıcakmıs fasa fiso bunlar fln die..sustum hiç bişi demedim cunku asansor bu arada zemine inmişti,,o anda kızlardan biri bana döndü bu etegi nerden aldınız dedi (kısa bı etek aldım yenı moda fırfırlı olanlardan,dar fln) bende böle bişi arıordum fln dedi,,gercı ben bu fizige alsamda giyemem sızın fiziginiz cok gusel dedi.bende içimden dedim Sevgi an bu an :KK1: bende gülerek bizmnlar sizin gibiydim ama o safsata dediğiniz Dukan ile tam 14 kilo werdim we hiçte kendimi rejim psikolojisinde hissetmeden dedim.bundan sonra bence önyargılı yanaşmadan önce bi dukanla zayıflayanlar die bi küçük google amca arastırması yapın dedım,,bunlarin ikiside nasıl yanı,olamaz fln die aptal aptal birbirine baktılar :KK1: sonra yemege gidiodum yol buyunca sordular nasıl yaptın nasıl ettin zararlı deil mi fln die..bende anlattım fln.sonra yemekten dönerken baktım ordalar,212 den dukan diyeti kitabını almıslar,,ben bunu görünce bi kahkaha attım tutamadım kendimiii,,içimden dedim Allahın sopası yok :KK1: :KK1: dukanada laf yok :KK1:

hahahaha iyiyimiş yaaaa,2 kişiyi daha dukan ailesine kazandırmışsın:KK34:
bu arada hişşşşştt dikkat çekici fiziğiniz de cabası :KK23:

Ya sorma kuzumm. Ölürmüyüm acabaaa. Çok korktum benn. Bırakıp yağlı bi su böreğimi yesem en pisindenn... Az kilo alalımm zayıf kaldıkkk...

heee çok su içersek de ölürmüşüz bana biri öyle demişti ilk başladığımda :KK36:
nöbetçiyim ben gitmeyin yaaaaa :KK76:

yettim gariiii!!
medesam yarın akşam denizliye geçiyoruz kuzumla.. pazartesi sabahı izmir çarşamba-perşembe de balıkesir.. yaniciğime sanırım ki ya beni pazardan alıcan evinde ağırlayacan (sıpamla) ya da diğer akşamlarda kaçamak yapcezz :)) bu arada alişim geliyi yarın bize, taze tzae erişttiiiğğğeeeee!!

yettim gariiii!!
medesam yarın akşam denizliye geçiyoruz kuzumla.. pazartesi sabahı izmir çarşamba-perşembe de balıkesir.. yaniciğime sanırım ki ya beni pazardan alıcan evinde ağırlayacan (sıpamla) ya da diğer akşamlarda kaçamak yapcezz :)) bu arada alişim geliyi yarın bize, taze tzae erişttiiiğğğeeeee!!

hohohooooo heyyoooooo:KK52::KK76:
ohh bee en sonundaaa çakkıdıçakkıdı:KK24::21::KK76:
ayyy kuzuuu çook sevindim yahu yuppiiiiiiiiiiiiiii :KK52::13:
cancağazım h.sonu belki annemlerle yazlığa gideceğiz ama gitmezsek pazar günü memnuniyetleee olurrr pek bir sevinirim,buzluktaki palamut stoğundan yaparım sizeee :KK56:
ama yok eğer gidersek de p.tesi yada salı hangi akşam dersen ayyy seve seve kavuşuruzzz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
mutlu medesadan sevgilerle :KK9:

hohohooooo heyyoooooo:KK52::KK76:
ohh bee en sonundaaa çakkıdıçakkıdı:KK24::21::KK76:
ayyy kuzuuu çook sevindim yahu yuppiiiiiiiiiiiiiii :KK52::13:
cancağazım h.sonu belki annemlerle yazlığa gideceğiz ama gitmezsek pazar günü memnuniyetleee olurrr pek bir sevinirim,buzluktaki palamut stoğundan yaparım sizeee :KK56:
ama yok eğer gidersek de p.tesi yada salı hangi akşam dersen ayyy seve seve kavuşuruzzz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
mutlu medesadan sevgilerle :KK9:
peki haberleşiriz ona göre denizliden ayrılma zamanını planlarım :KK66:)
arsız konuk nesli'den yüzsüzlükle :KK70:DDdd

peki haberleşiriz ona göre denizliden ayrılma zamanını planlarım :KK66:)
arsız konuk nesli'den yüzsüzlükle :KK70:DDdd

o konuğa kurban olacak medesadan daha büyük sevgilerler:KK9:
şeyini de çıkardık akşam akşam pek güzel olduu:KK33:
ayy çok heyecan yaptım ben şimcikk,keşke hepimiz aynı şehirde olabilseydikk kuzularım:KK16:

Hepinize iyi akşamlar!
Tartılar az veya çok hepimizi memnun etmiş gibi. Daha iyi sonuçlar da görürüz inşallah. Hepimize veren-vermeyen tebrikler! :KK9:

Dely : Ellerine sağlık tablo için. :KK16:

bu aralar herkes tahlil yaptırıyor zannımca. sonuçlar da iyii çıkıyor. ben de dukanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum.atak hariç. çünkü atakda halsizdim ve başım çok ağrımıştı. :KK37: Çevremdekiler grip nezle bademcik.:KK43:...allah ne verdiyse... ben daha siftah yapmadım çok şükür. ama ben de gidip tahlil yaptırmayı istiyorum. Aç karnına mı gitmemiz lazım mutlaka????:26::26:

Aç karna gitmek gerek. Tokluk şekeri diye bir değer baktırılmıyorsa hep aç gidiliyor diye biliyorum. Sadece tokluk şekeri için yiyip gidiliyormuş, hiç baktırmadım.

...
İnternetbağımlısı aile hekimine gitmiş, öyle yazmıştı, ona soralım bakalım. Ama sağlık ocağına gidince orda doktor var zaten, aile hekiminin olduğunun dışındaki sağlık ocağına gideceksen onlar da şube gibi mi bilmiyorum:44: ...

...
Ben de işte aile şeysine gitcem ama, İstanbul'da ilk defa gitcem. Hayatımda 2. sanırım :p :) Ne olcak bilmiyom o yüzden. Hadi bana test yap deyince yapacak mı onu bilmiyom :44:
... [/B]

Normal hastanede dahiliyeciye nasıl giriyorsak öyle çat kapı daldım aile hekimime. Dürüst davrandım, protein ağırlıklı diyet yapıyorum genel kan tahlili yaptırmak istiyorum özellikle kolestrol için dedim. Nelere bakacak bilmiyorum, yarın göreceğim bakalım sonucu. :KK1: Trigliserid, kan değerleri, tiroid, şeker, genel taramadaki şeylere bakabiliyorlar aile hekimlerinde. B12 de varmış ama nazlanıyorlar sanırım bakmak için. Herşeye bakılsın daha kesin olsun isterseniz, "Ailede şöyle birşey var, daha önce şurda buna baktırdıydım kötüydü kontrol altına olması lazım, yorgun ve unutkan hissediyorum kendimi acep nedendir?" gibi birşeyler söylemek mümkün. :KK1:
Kanı hemen orda alıyorlar, sonra tüpler hekimliğiniz nereye bağlıysa o hastaneye gidiyor tahlil için. Benimki Taksim araştırmaya bağlı mesela.
Sağlık raporu da veriyor aile hekimlikleri, bilginiz olsun. Spordur, kurstur vs. için gerektiğinde kolaylık oluyor.

...
Çok seviyorum ben calleni.
callen lideri oldum ben heeeheee
isteyene cd de yolluyorummm
hem şimdi diğerlerini de indirdim.
toparlayayım hepiciğinize yollarım yinee.
Callenin aşamaları var doluuuu
Çekirge sen nerdensinnn..

İlk videoyu indirdim, ah bir yapmaya başlasam düzenli, o zaman talip olacağım o cdye. Şimdilik yüzüm yok. :KK53:

...
Sabah akşam yaparsan belki olur. Ama 1 saat süreni tavsiye ederim ilk 3 set için vaktin varsa...
Lesli de yap .Zararı olurmu hiç faydası olur.
Ama 2 hafta sonra kaçamak yapmadığın halde + görürsennn bunun kas olduğunu da sakın unutmaaa olurmu kuzucukkk

Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.
Sakın yapmayın bunuuu çok kızarım sonra ben sizeeee

62 küsürüm 29a sığmıyor popom ya. :KK14:

Ben de seyir evresinin bitmesi için sabırsızlanıyorum. Haftada 1 ödül yemeklerinin programı hazır bile sayılır.
Başlangıç kilom 62. 5 Ekim'de başladım. Neredeyse 1 ay oldu. Şu anda 58'im. Hoş 57.8'i terazide gördüm ama 58 oldum. 5 Aralık'ta takvim 54.5 kg ile bitecek... Ama bazen bitmeyecekmiş gibi geliyor. Yoksunluk duygusunu tatlandırıcı ile tatlandırdığım puding ile gideriyorum. Allahtan çikolata tadında. Bir de light meyveli yoğurt. Havucun bile tatlı tadını ala ala yiyorum. Deli gibi ağır tatlılardan istiyorum :KK43: :KK5:
Onun dışında olumsuz birşey yok. Sanırım programı verdiği gibi bitireceğim :) Ama sonrasında hızlı gitmemek çok daha önemli galiba...

Tüm tatlılar sizinle olsun :)

Arada ben de hayal kurayım diyorum ödül yemekleri hakkında. Ne yesem bir türlü karar veremiyorum, hangi tuzluyu hangi tatlıyı... :KK1: Daha güçlendirme kiiim ben kim ama olsun. :KK37: Gerçi bir şeyi daha farkettim, aklıma gelen ödüllerin hiçbirini midem istemiyor. Vücudum istemiyor. O içimdeki pis açgözlü ruhum istiyor, artık nefs mi dersiniz ne dersiniz o. Güçlendirme zamanı gelene kadar iyice sindiririm içimdeki o pis oburu da inşallah.

kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor

Protein günlerinde ben de susuyorum, bayağı içiyorum. Ama mutlu oluyorum susadıkça. Bilmemkaç zaman önce termojenik hap kullanmıştım, metabolizma hızlandırıp terletip susatıyordu. Şimdi susayınca sanki metabolizmam hızlanmış gibi hissedip neşeleniyorum. Hele ellerim üşüdükçe benden mutlusu yok. Zayıflar üşür ya hani. :KK76:

Ayyy artık gün yetmiyo, sistem de yavaştı dışarda olmadığım zamanlar dukandan başka iş yapmadım gene yetişemedim:))

bu alıntıları da saat 5 de yaptımdı sistem attı yazana kadar:) bitireyim önce.

offf benim bugünkü baş ağrım bundan dolayı demek....

geçicek canım merak etme, seyirde olmuyor.

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

valla ipektoşum bu hafta iyi değilim pek ama yine de sürünerek yaptım hep. Callan da 4 olacak bu akşam:)

bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..

şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)

evet havalar da dengesiz ama havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun:KK66:

Aman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..

Aman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..

Hiç yoğurda katıp yemediydim. Çok güzel krep oluyor onunla. Yumurta-az süt-yulaf kepeği. Ufak tavada krepçikler yapıyorum. Ya da yulaf kepeği+yumurta+lor peyniri+süt veya yoğurt, silikon kap içinde fırında kek gibi pişiriyordum.
Sade yulaf kepeği yüzünden atak uzatılmaz gibi geliyor ama içine dert olacaksa yap. Testte 3 gün çıkmıştı bana, az daha gider mi diye 5 yapmıştım. Öyle fazla bir fark olmamıştı, 3 de yapsam olurmuş Dukan'a kulak verip. :)

anam ekim de gelmiş huhuuu:KK3:
çok sıkıldım kızlar yaaa,bitse de nöbet gitsem:KK50:
bir de yarın akşam annemleri yemeğe davet ettim stoktaki palamutlardan yicez elbet:KK9:
herkese palamut yediriyorum gibi hissettim,ben de balık hali gibi stok yapmışım heee :KK60:
yarın öğlen ödülümü yicem ne yesem ne yesem :KK52:
sabahtan da kan tahlili yaptırmaya gideceğim ben de en sonunda:KK25:
aç karnına gideceğim için de öğlen saldırırım heralde ne bulsam :KK56:
bu arada size şimdi itiraf ediyorum ki asıl sigara bıraktırma bölümüne gideceğim hastaneden randevuyu onun için aldım:KK14:
çok içmiyorum aslında ama az da olsa içmek istemiyorum:KK50:
artık zayıf,enerjik,sporunu yapan,fit yaşayan biri olmak istiyorumEn Büyük TÜRKİYE
kısmet olursa inşallah bebişime şimdiden yatırım yapmış olmak istiyorum :emir_bebek:
bakalım yarın sabah bütün tahlil vs yaptırıcam:21:
onca sevdiğim yemeklerden vazgeçebildiysem sevmediğim bu pis şeyden de kurtulabilecek iradem vardır heralde dimi:26:
keşke dukan bunu da yasaklasaymış,o zaman kesinlikle bırakırdım:KK34:

anam ekim de gelmiş huhuuu:KK3:
çok sıkıldım kızlar yaaa,bitse de nöbet gitsem:KK50:
bir de yarın akşam annemleri yemeğe davet ettim stoktaki palamutlardan yicez elbet:KK9:
herkese palamut yediriyorum gibi hissettim,ben de balık hali gibi stok yapmışım heee :KK60:
yarın öğlen ödülümü yicem ne yesem ne yesem :KK52:
sabahtan da kan tahlili yaptırmaya gideceğim ben de en sonunda:KK25:
aç karnına gideceğim için de öğlen saldırırım heralde ne bulsam :KK56:
bu arada size şimdi itiraf ediyorum ki asıl sigara bıraktırma bölümüne gideceğim hastaneden randevuyu onun için aldım:KK14:
çok içmiyorum aslında ama az da olsa içmek istemiyorum:KK50:
artık zayıf,enerjik,sporunu yapan,fit yaşayan biri olmak istiyorumEn Büyük TÜRKİYE
kısmet olursa inşallah bebişime şimdiden yatırım yapmış olmak istiyorum :emir_bebek:
bakalım yarın sabah bütün tahlil vs yaptırıcam:21:
onca sevdiğim yemeklerden vazgeçebildiysem sevmediğim bu pis şeyden de kurtulabilecek iradem vardır heralde dimi:26:
keşke dukan bunu da yasaklasaymış,o zaman kesinlikle bırakırdım:KK34:

canım benim, böyle düşünmene çok sevindim. Bu iş de diyet gibi beyinde bitiyor. Sen 23 kilo verdin, bunu da pekala bırakırsın. Hadi bakalım git doktora ne diyecek, hep beraber yaparız bu işi arımayam:KK19:

Kızlar :KK43:(

bugün yanlışlıkla tatlandırıcılı diye şekerli kahve içmişim,kupalar karışmış :KK43:(

olacak şey mi.........sonradan fark ettim ama baya da şekerliydi...:KK43:((

o yüzden şu an çok mağdurum..onun yerine meyve yerdim daha iyiydi..gidiyim de callen abla icabıma baksın..hakettim...:KK43:((

kızlar bi de ben bu callene başlayalı yürüyüşleri baya azalttım...ama olmaz...hemen gidip bi yarım saat yürümeliyim..hem de koşar adım..hatta koşsam mı..
ama regl oldum bi de yaa off koşamam da..gidim yürüyüm en iyisi
hem temiz hava olur..stres atarım..:)sonra da callen ablada 4.günümü tamamlayayım...

önümüzdeki 1 hafta tartılmıyorum,gerek yok zaten..hem tartı nefes alsın biraz :)

haftaya perşembe size 58.00 olarak seslenmeyi umud ediyorummmm...

X