Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam şekerler, bana kızın, su iç deyin. :13:

Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi :KK55:

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi :KK55:

bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..

Bugün kargo gitti. Ayrıca yarın Callen in yeni versiyonlarını da cd ye ekleyeceğim. Göbek için olanı var. 2. aşaması var. Sabah akşam olanı var...
ŞAnslı dişçisin velhasılll.
Sende bize diş yollarsınn yada diş perisii olmazmı :)

şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)

bırakmayız :)
bu arada ben de donuyorum bugün..havalardan olsa gerek..

şanslı günümde imişim diyelim yoksa eşek şansı vardır aslında bende :)
dişle ilgili bir sıkıntı olursa soru cevaplarla zaten destek olmaya çalışıyorum, yolunuz düşer gelirseniz de yaparız tabi bişeyler, dukan kardeşliği :)

Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.

ben yapıyorum öğretmenim özellikle şu popo sıkarak yapılan hareketi çok seviyorum :)

Evet callenin popo hareketleri çok zevklidir. Pelvis olayı beni acayip mutlu eder. ben neden kırmızı gecelikle yapıyorum calleni sanıyorsunuz. Sayfa bilmem kaçlarda günlerce bunun geyiğini yaptıkk sitede. Bak medesam sağlam bi cvp yazar şimdi bunaaa :)

Kuzum bekliyoruz tabloyu.
Erken verki biraz inceleyelim hep birlikte. Nilü nerde yaaaa.
Sevgide işkolik oldu başımıza...
Ay sıkıldımmm yazsanıza bişeyler...

ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla :-))))

süppersin aliyemmm benim yaaa:KK9:
bak ne dicem,neslim gelirken izmire seni de atsa bohçasına da beraber gelseniz nasıl olur,ben seni bi kucaklasam falan :KK52:
kız biz yanyana matruşka bebekler gibi oluruz vallahi :KK60:

madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)

hatun mu olmuşum,len kilo vermeden önce neydimki ben :KK53:

Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.

Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)

ayyy ipektoşummm benim hislerim çok kuvvetlidir.hiç tanımadığım insanlarla ilgili bile acaip sezilerim oluyor nasılsa:KK30:
bu çocukla ilgili de nedense olumsuz bir his kaçmıştı içime.yani içime nedense güzel olmayan şeyler doğdu ve bişey söyleyeyim mi inan bana senin için hayırlı oldu bu,ben çook böyle hissediyorum:KK16:
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun:KK53:

Canım, ben de yazacaktım sana ama merve uzun uzun yazmış :)) Geçecek canım merak etme :KK19:

Kuzummm dedim ya ben sana, protein gününü ilk haftalarda hep unutuyordum ben, şimdi kararı sen ver, başka kaçak yoksa bişey olmaz de devam et, ya da yarın yap :KK31:

Canımmm, hayırlısı buymuş de, boşver gitsin, içine soğukluk girdiyse zaten zorlamayla olmaz o iş. :13:

canım başka kaçak olmadı,öğlen çok az dönerle yoğurt yedim.sabah da peynirle 2 dilim ekmeğimi yemiştim.akşam da protein yicem.yulaf kepeği yemedim bugün,onu yemeyip ekmek yerine saysam olma mı:KK53:
yarın olmaz çünkü yarın öğlen ödül öğünümü yemeyi düşünüyorummmm :KK52:

Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa :KK16: Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Vishenka_04.gif

Boyun kaç bakalım :KK34:

Hoşgeldin, hayırlı olsuunnn :KK3: Yazıyorum. Boyun kaç peki :KK66:

İçinden gelmiyorsa en iyisi yapmışsın canıımmm :KK16: Hiiççç canın sıkılmasın. Aklın da kalmamış hiç. Gayet netsin. Demek ki o kişi o kişi değilmiş.. Zaten öyle olsa soğumazdın ki böyle. Hayırlıysa beriii, hayırsızsa geriiii..!! Demek hayırlısı değilmiş.. Şimdi gelsin Maldivlerdekiler :KK76::KK54::KK54:

Tebrikleeerr :KK9::KK9::nazar:
Bizim için de hayırlısı değilmiş demek hahaha :KK9::KK9: Kilo vermemenin de hayrını icat ettik desene :p

Ondan bişey olmaz kuzu yaaa! Yani ben bi çok şeye bişey olmaz diyorum bazı bazı ama :KK70: bundan gerçekten bişey olmaz. Bence için rahat olsun :KK66: Fıstıksın fıstııkkkkk!!!
toyou.gif
bollywood1.gif

Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhh :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9: Hemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha :KK1::KK1::nazar:

Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:

Aldatmaca falan yoookkk!! Sadece biraz ödem atıyor insan ilk günler. Ama olsun kii.. Kilo kilodur kiii :KK34::KK9::KK9::nazar: Tebrikleeerr:KK9::KK9::nazar:

Pekkiiiii!! Kimseye sormadığım bi soru soriyim ben de sana: Boyun kaç? :KK9::KK9::KK9: :KK37:

Demek buralara yazmadan sinsi sinsi verdin kiloları heee :KK47: :KK9::KK9: Tebrikleeer :)) Amacına ulaşırsın inşallah!

Tatlılar seninle olsun ama yimeee :KK20: :))

fıstıkım ben fıstık ohhhhh :21:
karar verdim yaa 2 dilim ekmek yedim diye rotamı şaşırtmayacağım,protein gününe devamEn Büyük TÜRKİYE

Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu

:)

heheh evet benim cd'mi bob çalmıştı :KK51:

bitanem yaaa noluyorsun kuzum sen,sanırım üşüttün dikkat et kendine lütfennn :KK16:

Aslında topluca beyazlatma işlemine gelebiliriz. Bize uygun bi kampanya yaparsın artıkkk.

Evet callenin popo hareketleri çok zevklidir. Pelvis olayı beni acayip mutlu eder. ben neden kırmızı gecelikle yapıyorum calleni sanıyorsunuz. Sayfa bilmem kaçlarda günlerce bunun geyiğini yaptıkk sitede. Bak medesam sağlam bi cvp yazar şimdi bunaaa :)

hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu :KK23:
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi:emir_bebek:
yaa sevgi nerde,kısmet buldum ben ona :KK24:

Bak yaa.
Susuz olmaz kuzu.
Bu aradaa nasıl gidiyor Dukan egzersizleriii
Çekirgeler de yapıyor değilmi dukan egsersizleriniiii..

evet yapıyorum..sabah geç uyanmışım geç kalacaktım ama yine de yaptım :) neyse ki gelip de bekleyen hasta olmamış o arada :p

bir de sayende callan olayına girişeceğim inşallah bakalım..

Hoşçakalın kızlarrrrrrrrrrrr çok yazmayın yarında yokum zatiiiii oku oku bitiremem vallahiiiiiiiiiiiii :KK52:

sizi pek çok seviyorummmmmmmmmmmm kendinize iyi bakınnnn :KK71:

kızlar bildirim:
başlangıç tarihi: 27.08.2012
başlangıç kilo:79
bugünkü kilo:69.6
hedef:60

arkadaşlar çok önemli bir bilgi vermek isterim. dukan diyeti adı verilen bu diyet yüzünden çok sayıda ölümler yaşanmış ve bu diyeti bulan doktor doktorluktan men edilmiş. lütfen iyi araştırında yapın. çok zararlı bir diyet olduğunu biliyorum...

Tebrikler canlar yaaaa :KK9::KK9: Zayıflayanlara hayranım resmen :) Çünkü bu tatil falan bayramdır derken.. Çok zordu. Süpper kızlar siziiii!!!
2gwb921.gif

19.gif

Biz kilo alanlar iseeee
shame.gif

Ahahahahaa :KK60: Bayıldım ben buna
shame.gif

Veremeyenler üzülmesinler ya da yemediği halde alanlar :KK66: elbet bir gün, güçlendirmede buluşucağıızzz bizim zayıflarlaaa
choir.gif

:KK1::KK1::KK1:

$Çizelge - 01.11.2012.jpg

Ve bu daaa, bilgi amaçlı :KK28:

$VKİ.JPG

Son düzenleme:
slmss millet..walla ancak geldim bugun çok işim wardı yawww..bide bugun cok komik bi olay oldu ama onu artk yarın anlatırım :KK1:

Kuzum bekliyoruz tabloyu.
Erken verki biraz inceleyelim hep birlikte. Nilü nerde yaaaa.
Sevgide işkolik oldu başımıza...
Ay sıkıldımmm yazsanıza bişeyler...

ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaas :KK1: :KK1: armatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah :KK1: :KK1:
bu arada sevgi nerde yaa,onu da rüyamda gördüm dün gece hayır olsun:KK53:

yettim yettim medesammm,,bugun iş çoktu..hayır olsun inş nasıl gördün kızz? bide kısmet mı,,ayy kimmiş oo :KK1: :KK1:

arkadaşlar çok önemli bir bilgi vermek isterim. dukan diyeti adı verilen bu diyet yüzünden çok sayıda ölümler yaşanmış ve bu diyeti bulan doktor doktorluktan men edilmiş. lütfen iyi araştırında yapın. çok zararlı bir diyet olduğunu biliyorum...

cvp werecek olan war mı :KK1: ben susma hakkımı kullanmak istiorum :KK1:

Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa :KK16: Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Vishenka_04.gif

Boyun kaç bakalım :KK34:

Evet güzelde işte insan ister istemez etkilniyor:))) inş. her şey herkes için güzel olur....

boy:1.63 geç mi oldu cevap için ...

ipeko öncelikle zort mail olayına yıkıldım,alemsin yaaas :KK1: :KK1: armatöre üzüldüm ama sen kendini madem böle daha iyi hissedeceksin hayırlısı olsun inşş..cnmmm.Allah hepimize en kısa zmnda gönlümüze göre şöyle Mehmet Günsür yada Timuçin Esen gibi beyaz atlı prensler wersin inşallah :KK1: :KK1:

yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın :KK1: :KK1:

deme yaaa,çok sağol arkadaşım bu önemli bilgi için.ben bu zamana kadar araştırmamıştım,dur bir araştırayım şu diyeti.
sen de dikkat et kendine,sevgiyle kal:KK16:

yani tabiki bu prensleri hepimiz için derken,forumun tescilli müzmin bekarları Medesam,İpeko ve şahsım olan ben adına diliorummm,,yanlış anlaşılmasın :KK1: :KK1:

hee valla çok iyi olur yaa,bir de şu eski doktorlar dizisindeki dr suat da olur benim için hani boştaysa falan:KK23:
sevgi ben senin kısmetini gördüm kız rüyamda adı Oğuzz hadi iyisinnnnn :KK23:
iyi de niye kendi kısmetimi değil de seninkini görüyorum onu da anlamadım:KK50:
çocuğu görmedim de seni gördüm,harıl harıl hazırlanıyorsun,ne giysem aman da nasıl süslensem diye.bir de rocco yiyip dişini mi kırmışsın ne,etkilenmişim bak o olaydan da :KK9:
rüya işte birbiriyle bağla sen bunları ama oğuzlara dikkat et:21:

hee valla çok iyi olur yaa,bir de şu eski doktorlar dizisindeki dr suat da olur benim için hani boştaysa falan:KK23:
sevgi ben senin kısmetini gördüm kız rüyamda adı Oğuzz hadi iyisinnnnn :KK23:
iyi de niye kendi kısmetimi değil de seninkini görüyorum onu da anlamadım:KK50:
çocuğu görmedim de seni gördüm,harıl harıl hazırlanıyorsun,ne giysem aman da nasıl süslensem diye.bir de rocco yiyip dişini mi kırmışsın ne,etkilenmişim bak o olaydan da :KK9:
rüya işte birbiriyle bağla sen bunları ama oğuzlara dikkat et:21:

hohohooh,,medesam koptum yaaaa,,Rocco olayına özellikle :KK1: :KK1: çewremde hiç oğuz flnda yok ama daha dikkatli bakayım bakim bundan sonra :KK1: bu arada suat yani Bekir Aksoyun sewgilisi war cnm,,gecenlerde ben magazin programında görmüştüm onları,,şansına küs :KK1: :KK1:

..............
hee valla günlerce hepimiz seni öyle hayal ettik.buluşmada hepimiz kırmızı saten gecelik mi giysek acaba yahuuu :KK23:
ipektoş bu arada regl olamamama daha genciz demişsin de kuzum,nerdeyse menapoza gircez vallahii yaaa,önce adayı bulup sonra bir çocuk pörtletsek iyiydi:emir_bebek:

Ahahaha :KK70::KK70: Dicektim şimdi kısmeti duyunca gelir diye :KK70: Geldi valla eheheh :KK70: :KK9::KK9::KK9:

kızlar bildirim:
başlangıç tarihi: 27.08.2012
başlangıç kilo:79
bugünkü kilo:69.6
hedef:60

Aman Tanrıımmmm!!! 2 ayda 10 kilo verenler var :KK53::KK53: Gözlerim pörtlediii :S hahaha :KK9::KK9: Hay maşallaaahhh!!!!:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Tebrik ötesi :KK70: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ama bu hafta yetişemedin haftayaa :KK66:

protesin yemek susatır normal.. hem daha iyi ya bol su içmek gerek zaten :) ben de daha günün yarısını az geçti bitirdim 2 lt suyu...

ama benim bugün bir baş ağrısı bir uykusuzluk halim mevcut.. ataktan sonra geçer umarım..daha bugün 2 sızlanmak yok bana :)
Atağın ilk başlarında olabiliyor.. Geçer geçeeerr.. Geçmiş olsuunn..

Henüz 750 ml :S 45 dakkada bi 750 daha içceeemmm :KK52::KK52:

dely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor
Yok canım çarpıntı falan :44: Kahve de içiyorum üstelik :S :)) Kalbim hep hızlı atıyo, iyice şaha kalkıyosa da haber vermiyo pek :p

yarım bardakta neymiş kızzzz azıcık bişi ben yataktan kalktığımda içiyorum koca bi bardak damacana mübarek :KK52: normal gün içinde tükettiğim çay,kahve ve yeşil çay bu 2,5 lt ye dahil değil artık sen düşün halimi :))

ahhh bu toplantı bide anlasam mevzuları takılıyom boş boş :82:

:KK55: su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn :KK19:
:KK1::KK1: Bana da kız o zaman bana daaa :S Zorla içtiğimden kelliii :KK31: Susama duyum pek gelişmemiş de.. sevmiyom kendilerinii.. Ama içiyom içiyom. Yine en az 1,5 lt oluyo. Çay hakve neyim de 1 litreyi geçiyodur.

delii gibi kola içesim varrrrrr :KK43:
Zero iiççç, light iççççç...

ya ben kendimi oruçlu gibi hissediyorum...:KK14::KK14:
Hihihi :KK1: Aynen ayneenn :)) Ben de uzun zamandır tıkındığım için.. :) Yeniden başlamak zor oluyo accık :KK66: Ama başarcaazzz :13:

Bugün kargo gitti. Ayrıca yarın Callen in yeni versiyonlarını da cd ye ekleyeceğim. Göbek için olanı var. 2. aşaması var. Sabah akşam olanı var...
ŞAnslı dişçisin velhasılll.
Sende bize diş yollarsınn yada diş perisii olmazmı :)
:KK9::KK9: Dişler az kullanılmış olsunnnn!! Hahaha :KK9::KK9:

Son düzenleme:
X