..............
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr
Boy: 164 cm
Anında düzeltme yapılırrrr :))
Ben yarım su bardağı içtim ancaBugün su içme rekorundayım 2,5 lt bitme yolunda
yarın sabahın 9:30'da hacettepe üniv. başlayan bi toplantı varmış, afyonum patlamadan orda olmam lazım böhüüüüü
oysa ben MALDİVLErdeydim ipektoşun yamacında yawwwww
Benim olmuyooorr. Daha başlarda oluyor mu diye düşünüyorum daaa :44: Baya da zaman oldu hatırlamıyorumkızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor
kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor
protesin yemek susatır normal.. hem daha iyi ya bol su içmek gerek zaten :) ben de daha günün yarısını az geçti bitirdim 2 lt suyu...
ama benim bugün bir baş ağrısı bir uykusuzluk halim mevcut.. ataktan sonra geçer umarım..daha bugün 2 sızlanmak yok bana :)
Arkadaşlar calleni nerden bulabilirim bende yapmak istiyorum
Canım, bu sayfada, gumushumm yazmış linkleri.
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-665.html
Aferin be sana Çalışkan öğrenci
Ben yarım su bardağı içtim anca3 bardak da yeşil çay.. Hani bi gayret 1,5 litreyi bitirmem lazım eve gidene kadaaaarr
Maldivilerden de her istediğin saatte uçak bulamazsın ki.. Hay AllahErtelet bence sen o toplantıyı
[/B][/FONT]
protesin yemek susatır normal.. hem daha iyi ya bol su içmek gerek zaten :) ben de daha günün yarısını az geçti bitirdim 2 lt suyu...
ama benim bugün bir baş ağrısı bir uykusuzluk halim mevcut.. ataktan sonra geçer umarım..daha bugün 2 sızlanmak yok bana :)
İlk günler zor canım, ben de 4 gün atak yapmıştım, çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, ama seyirde kalmıyor hiçbiri. Su içmen de güzel, umarım hep böyle devam eder. Saf protein günleri daha çok susatıyor ama sebze girince işin içine azalıyor su isteği. Ben şimdi 2 lt yi bile bitiremiyorum sanırım(kendime kızayım bu arada)
ama linkler ölü malesef dosyalar yok yani.. yada benim bilgisayarda mı açılmadı ki?
ama linkler ölü malesef dosyalar yok yani.. yada benim bilgisayarda mı açılmadı ki?
İlk günler zor canım, ben de 4 gün atak yapmıştım, çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, ama seyirde kalmıyor hiçbiri. Su içmen de güzel, umarım hep böyle devam eder. Saf protein günleri daha çok susatıyor ama sebze girince işin içine azalıyor su isteği. Ben şimdi 2 lt yi bile bitiremiyorum sanırım(kendime kızayım bu arada)
Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu
:)
dely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor
su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn
ayrıca hatırlatayım su içmek olası nefes-ağız kokusunu ihtimalini de azaltıyor :)
attım mesaj o zaman ben :)