Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Görüyorum yazdıkları canım ama; alıntı yapınca onlar çıkmıyor, yazılanların aralarında olduğu için. Ben de unutuyom kimi zaman ne dicektim ne etcektim Bakıyorum ama yazdıklarına

+1 kilom uzun zamandır benle ama.. bakalım canım.. 57,5 yani. Onu görsem, yine de yeter bana. Sevinirim :)) Bu regl bitince gitcek bitcek inşallah çoğu

Testlerle de zamanım olunca bi ilgileniyim.. Tabi o zaman ne zaman gelirsee :44: :)

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr
Boy: 164 cm

Anında düzeltme yapılırrrr :))

Aferin be sana Çalışkan öğrenci

Ben yarım su bardağı içtim anca 3 bardak da yeşil çay.. Hani bi gayret 1,5 litreyi bitirmem lazım eve gidene kadaaaarr

Maldivilerden de her istediğin saatte uçak bulamazsın ki.. Hay Allah Ertelet bence sen o toplantıyı

kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor
Benim olmuyooorr. Daha başlarda oluyor mu diye düşünüyorum daaa :44: Baya da zaman oldu hatırlamıyorum Yok yok.. Olmuyodu. Ama olanlar vardı sanırım. Bir de mevsim kaynaklı da olabilir. Havalar serinledi falan.. Ne bilim her şey strese ve mevsime bağlanıyo

kızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor

protesin yemek susatır normal.. hem daha iyi ya bol su içmek gerek zaten :) ben de daha günün yarısını az geçti bitirdim 2 lt suyu...

ama benim bugün bir baş ağrısı bir uykusuzluk halim mevcut.. ataktan sonra geçer umarım..daha bugün 2 sızlanmak yok bana :)

ne bilim ben yeni başlamadım ama hastayım başım da ağrıyor.

yarım bardakta neymiş kızzzz azıcık bişi ben yataktan kalktığımda içiyorum koca bi bardak damacana mübarek normal gün içinde tükettiğim çay,kahve ve yeşil çay bu 2,5 lt ye dahil değil artık sen düşün halimi :))

ahhh bu toplantı bide anlasam mevzuları takılıyom boş boş :82:

İlk günler zor canım, ben de 4 gün atak yapmıştım, çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, ama seyirde kalmıyor hiçbiri. Su içmen de güzel, umarım hep böyle devam eder. Saf protein günleri daha çok susatıyor ama sebze girince işin içine azalıyor su isteği. Ben şimdi 2 lt yi bile bitiremiyorum sanırım (kendime kızayım bu arada)

ben bir ara atak olmadan da günde 2 lt su içiyordum..çoktandır içemiyordum 1 1.5 ancak oluyordu çaylarla birlikte.. umarım devam ederim su içmeye.. hem selülite de iyi geliyor cildi güzelleştiriyor su içmek..

ama linkler ölü malesef dosyalar yok yani.. yada benim bilgisayarda mı açılmadı ki?

Dukaniçelerimmm,
Yurt içinde isteyen herkese CALLEN cd si itinayla hediye edilir. Bana adres isim ve telefon yazın özelden yeter. Ertesi gün elinize (Kargodaki gecikmelerden kesinlikle sorumlu değilim. Birdeiş güzar iş arkadaşlarındannnn. Bazen yürütebilenler oluyor daaa. örnekle sabittir...)
Aa bu arada daha bilmem kaç mesaj atmadığımdan özeldenyazamıyorum diyen çömezz. Evet evet sen.. Sana diyorum. Sende bana" nickim et zortmailden" mail atabilirsinnn. Anladın sen onuuu

:)

su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn

attım mesaj o zaman ben :)

ayrıca hatırlatayım su içmek olası nefes-ağız kokusunu ihtimalini de azaltıyor :)

dely cim sende 3 bardak yeşil çay çarpıntı yapmıyormu yav ben 2 bardak içiyorum yapıyor

Kızlar bende de çarpıntı yapıyo,
bi yerde okumuştum,yeşil çayda kafein içerdiği için fazlası kahve gibi çarpıntı yapıyo..ben sınavlara çalışırken kahve açmazdı uykumu yeşil çay açardı kahveden daha bile çok kafeinli bence

su timi yanınızda bende kızabilirim ekimcim canım 2 lt bitiriniz lütfennnnnnnnnnnn

ayrıca hatırlatayım su içmek olası nefes-ağız kokusunu ihtimalini de azaltıyor :)

Tamam şekerler, bana kızın, su iç deyin. :13:

Bugünlerde çok üşüyorum ya sanırım ondan suyu görmeye bile tahammül edemiyorum, içtiğim her yudum sırtıma yapışıyor sanki :)) Ama içmem gerek, bırakmayın peşimi

attım mesaj o zaman ben :)

Bugün kargo gitti. Ayrıca yarın Callen in yeni versiyonlarını da cd ye ekleyeceğim. Göbek için olanı var. 2. aşaması var. Sabah akşam olanı var...
ŞAnslı dişçisin velhasılll.
Sende bize diş yollarsınn yada diş perisii olmazmı :)

offf benim bugünkü baş ağrım bundan dolayı demek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…