Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hiç sıkma canını. belli bir yaştan sonra, insan leb demeden leblebiyi anlıyor ve biliyor başına gelecekleri. hissettiğin ve ne olduğunu bilmediğin şey de odur. his işte... ama ben de medoşa katılıyorum. niyeyese bana da iyi etmişsin gibi geldi.

ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla )))

madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)

arkadaşlar şu tickerı değiştırmek istıyorum ama olmuyor bır bılen varsa yardım edebılır mı ?

ben de değiştirmek istedim ama hep yeniden yapmaya yönlendirdi beni. sanırım sayfada bir sorun var. her zaman değiştirdiğim adreste değiştiremedim.

Herşeyinnnnn hayırlısııııııı kuzummmmmm, en son biyerlerde güneşleniyodunnnn hani devam güneşlenmeyeeee

Ben de seyir evresinin bitmesi için sabırsızlanıyorum. Haftada 1 ödül yemeklerinin programı hazır bile sayılır.
Başlangıç kilom 62. 5 Ekim'de başladım. Neredeyse 1 ay oldu. Şu anda 58'im. Hoş 57.8'i terazide gördüm ama 58 oldum. 5 Aralık'ta takvim 54.5 kg ile bitecek... Ama bazen bitmeyecekmiş gibi geliyor. Yoksunluk duygusunu tatlandırıcı ile tatlandırdığım puding ile gideriyorum. Allahtan çikolata tadında. Bir de light meyveli yoğurt. Havucun bile tatlı tadını ala ala yiyorum. Deli gibi ağır tatlılardan istiyorum
Onun dışında olumsuz birşey yok. Sanırım programı verdiği gibi bitireceğim :) Ama sonrasında hızlı gitmemek çok daha önemli galiba...

Tüm tatlılar sizinle olsun :)

Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.

Herşeyinnnnn hayırlısııııııı kuzummmmmm, en son biyerlerde güneşleniyodunnnn hani devam güneşlenmeyeeee

Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)

Bugün bildirim günüymüş..
başlangıç : 31 ekim 2012 63,3 kg
bugün: 62,3 kg
hedef 50 kg aslında ama dukan amca idealin 53 kg dedi 18 ocakta da 53 kg olacaksın dedi bakalım...

daha 2. günüm ama bende -1 gördüm.. gerçek midir vücudun aldatmacası mıdır onu bilemeyeceğim tabi de...

Ama cidden bu proteinler yanında yağ ve karbonhidtar olmayınca tok tutuyormuş dün öğleden sonra sırf yemek için yedim ki ben yedikçe mutlu olan biriyim :)

palamut yaptım ben de akşam, fırında, arasına soğan ve maydonoz koyup pişirdim tet versin kokusu kalsın üstünde diye ama tabi daha ataklatım diye onları kenara çekip sadece balığı yedim..o da yarısı bile bitmedi..palamut bitmeli bu aralar diyordum geldi demek zamanı ben de alıp koyayım bari buzluğa..

bir de bu yulaf kepeği ne kadar da lezzetli bir şeymiş öyle!!!

ipekcik sen de sıkma canını insan hissediyor cidden bir yerlerde bir terslik olduğunu o halde uzatsan ilerde canın daha çok yanardı.. bırak seni üzecek adam uzak dursun.. hem daha kimle çıkar karşına.. hele de hedefe ulaşınca... :)

Son düzenleme:

Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.

Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)

Çok geçmiş olsuunn..! İyi ki bişey alamamışş.. Ama insan tırsar yani almamış olsa da.. Bi daha göstermesin Allah.

hamur muu (( o ne yaa...adını duyunca bile midem ağrıyo...sanki tıka basa hamur yemiş gibi hissettim kendimi..yağlı yağlı...ıyyyyy...

Gidim de bi yeşil çay içiyim kendime geleyim :))

Bilmem kaç hafta önce 69'muşsun. en son bildirdiğinde. Onu yazıverdim gitti Hemi de çok az kaldııı

Merabaaa!
Aynen ben de.. Ömür boyu seyir yapıcam heralde diye diye o yolda gidiyorum Yok ama.. Öyle yapmaaa Üzme de kendinii. Gidecek canım gideceeekkk :13:

önceki kilo: 97.2
bugünkü kilo: 95.0
fark: -2.2

herkese bol -li rakamlar...
Azra süpersin yaaaa Bin tane nazar az geliirr!! Maşallaaahhh!!

Bunlar hareket etmenin sonucu di miii? Diyete sadık olmanın dışında tabi

Herkes spor yapsın.. Hareket etsin herkeeesss

Ne güzel de açıklamışsın yahu İpekoommm :)) Heh!! İşte aynen böyle yazıınn

Bildirimcileeerrr Size diyoommm!! Boyunuzu da yazııınn! Bkz örnek üstte

Ben de terapi isteriiimm :)) Ohhh!! Dinlendim bi an.. :)

canlarrrr tilifondan giriyorum cok zir boyle yahuuu....

baslangic 21.06.2012
baslangic kilo: 77
Hedef Kilo: 65
gecen hafta:70.8
guncel:70.4
Boy:1.73

Son düzenleme:

Canım, ben de yazacaktım sana ama merve uzun uzun yazmış :)) Geçecek canım merak etme

Kuzummm dedim ya ben sana, protein gününü ilk haftalarda hep unutuyordum ben, şimdi kararı sen ver, başka kaçak yoksa bişey olmaz de devam et, ya da yarın yap

Canımmm, hayırlısı buymuş de, boşver gitsin, içine soğukluk girdiyse zaten zorlamayla olmaz o iş. :13:

Ne güzel de açıklamışsın yahu İpekoommm :)) Heh!! İşte aynen böyle yazıınn

Bildirimcileeerrr Size diyoommm!! Boyunuzu da yazııınn! Bkz örnek üstte

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr
Boy: 164 cm

Anında düzeltme yapılırrrr :))

Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:

Boyun kaç bakalım

Hoşgeldin, hayırlı olsuunnn Yazıyorum. Boyun kaç peki

İçinden gelmiyorsa en iyisi yapmışsın canıımmm Hiiççç canın sıkılmasın. Aklın da kalmamış hiç. Gayet netsin. Demek ki o kişi o kişi değilmiş.. Zaten öyle olsa soğumazdın ki böyle. Hayırlıysa beriii, hayırsızsa geriiii..!! Demek hayırlısı değilmiş.. Şimdi gelsin Maldivlerdekiler

Tebrikleeerr
Bizim için de hayırlısı değilmiş demek hahaha Kilo vermemenin de hayrını icat ettik desene

Ondan bişey olmaz kuzu yaaa! Yani ben bi çok şeye bişey olmaz diyorum bazı bazı ama bundan gerçekten bişey olmaz. Bence için rahat olsun Fıstıksın fıstııkkkkk!!!

Selam herkese.

Başlangıç tarihi: 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:54.0
Geçen hafta: 56.7
Bu hafta: 55.5

Tek bir mesaj bile okuyamadım. Acil çıkmam gerek. Umarım herkes - görmüştür.

Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhh Hemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha

Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:

Aldatmaca falan yoookkk!! Sadece biraz ödem atıyor insan ilk günler. Ama olsun kii.. Kilo kilodur kiii Tebrikleeerr

Pekkiiiii!! Kimseye sormadığım bi soru soriyim ben de sana: Boyun kaç?

Demek buralara yazmadan sinsi sinsi verdin kiloları heee Tebrikleeer :)) Amacına ulaşırsın inşallah!

Tatlılar seninle olsun ama yimeee :))

Son düzenleme:
Bugün su içme rekorundayım 2,5 lt bitme yolunda

yarın sabahın 9:30'da hacettepe üniv. başlayan bi toplantı varmış, afyonum patlamadan orda olmam lazım böhüüüüü
oysa ben MALDİVLErdeydim ipektoşun yamacında yawwwww

sonra yazıları okurken fark ettim ki yazmamışım boyumu ben.. boyum 158 bücür cadıyım :)
güncelleyim ben olmazsa bildirimimi :)

başlangıç : 31.10. 2012
boy : 158 cm
başlangıç kilo: 63,3 kg
bugün: 62,3 kg
hedef :53 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…