- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
..............
Görüyorum yazdıkları canım ama; alıntı yapınca onlar çıkmıyor, yazılanların aralarında olduğu için. Ben de unutuyom kimi zaman ne dicektim ne etcektim Bakıyorum ama yazdıklarına
+1 kilom uzun zamandır benle ama.. bakalım canım.. 57,5 yani. Onu görsem, yine de yeter bana. Sevinirim :)) Bu regl bitince gitcek bitcek inşallah çoğu
Testlerle de zamanım olunca bi ilgileniyim.. Tabi o zaman ne zaman gelirsee :44: :)
Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr
Boy: 164 cm
Anında düzeltme yapılırrrr :))
Aferin be sana Çalışkan öğrenci
Ben yarım su bardağı içtim anca 3 bardak da yeşil çay.. Hani bi gayret 1,5 litreyi bitirmem lazım eve gidene kadaaaarrBugün su içme rekorundayım 2,5 lt bitme yolunda
yarın sabahın 9:30'da hacettepe üniv. başlayan bi toplantı varmış, afyonum patlamadan orda olmam lazım böhüüüüü
oysa ben MALDİVLErdeydim ipektoşun yamacında yawwwww
Maldivilerden de her istediğin saatte uçak bulamazsın ki.. Hay Allah Ertelet bence sen o toplantıyı
Benim olmuyooorr. Daha başlarda oluyor mu diye düşünüyorum daaa :44: Baya da zaman oldu hatırlamıyorum Yok yok.. Olmuyodu. Ama olanlar vardı sanırım. Bir de mevsim kaynaklı da olabilir. Havalar serinledi falan.. Ne bilim her şey strese ve mevsime bağlanıyokızlar çok susuyorum sizde de varmı böyle bişey? dudaklarımda çatlaklar oluyor