Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben istanbuldan katıldım aranıza şimdi kısa bi süreliğine memleketim olan mersinden devam ediyorum..ve yine kısa bi süre sonra ankaraya yerleşeceğim..
sen nerdensin HOCAM :)

GÜNAYDIN HERKESE...

bugün itibarıyla ben de dukan diyetine başlamış bulunuyorum..
sabah aç karna tartıldım 69.1yım

sabah 2 yumurta biraz peynir yedim.. birazdan bir bardak süt içerim
öğlen de diyet ton balığı var menümde..

Callen koçumuz İpektoşumuz ben dün ilk kez yaptımdıııı, PM Callanetics-20 dk olanı yaptımmm acep doğru başlangıç mı?
Bide arada lessie de yapsam olur mu kisi bi arada???

Günaydın kızlar

Bugün Perşembe'ymiş yahuu :) Hiç haberim yoktu, yine ilk bildirimle beraber uyandım :)

Ben 2 hafta üst üste bildirim yapmadığım için kendimi listeden çıkardım Bildirseymişim canım

Ama söyliyim :) 59,8 çıktım bu sabah da. -500 daha... ve regl oldum Umarım bitince 58'lere düşerim. 1 hafta tartılmak yookkk ve 2 gün daga protein vaaarr :129:

Ondandır tabii.. Bi de biz en son bildirimi baz aldık Onda da 73,10'muşsun Haftaya daha dikkatli olursun

Karışıklık olmasın diye en son bildirime göre yazdım
-500 iyi yaaa:128:

aha bu da bildirim şeysi olsun :))

Kanat çıprmadan!! :))

Eki Görüntüle 543072

Yok canım ne affı yahuu :)) Daha neler :) Hem bu karikatürden sonra, affetmek ne kelime yani.. Hahhaha Koptum yaaa

Hahaha Tamam o zaman bildirimini almadım hihih Hatta seni de listeden çıkardım! Biz haftaya çalışıp gelelim bence. Öyle çikolata falan daaa :) Senin çikolatanın alanı kaç m2'ydi 3 + 1, dubleks falan :44: haha Bu hafta yok sana bişi. sen kazana düştün

He bi de ben bi Vedat ve bi Zehra biliyorum da Benim bildiğimde, fena şeyler oldu bu hafta O yüzden hareketi çıkaramadım

Ekstra bi deee :) Herşeyin light'ı pahalı yaaaaww!! Puufff

Meraba canikooo
Ben de işte aile şeysine gitcem ama, İstanbul'da ilk defa gitcem. Hayatımda 2. sanırım :) Ne olcak bilmiyom o yüzden. Hadi bana test yap deyince yapacak mı onu bilmiyom :44:

Yine baş ağrın varmış.. Geçmiş olsuun

Callan azminden dolayı da kutlarııımmm Öpücüğü hak ettin :)

aha bu da bildirim şeysi olsun :))

Kanat çıprmadan!! :))

Eki Görüntüle 543072

ahahahahaa nesli çok komikmiş bu yaaa

oyyyy niyekiiiii

valla bilmiyorum kuzum,meryem ana olmadığıma göre şimdilik korkulacak bişey yoktur diye tahmin ediyorum
ama 6 gün falan gecikti

kız ne zaman geliyon deyiver hele

canım nerelerdesin yaa özlemişiz seni
palamut yenmez mi yaaa off hem de nasıl yenir
ben fileto yaptırıyorum,tepsiye yağlı kağıt koyup onun üstünde pişiriyorum fırında.
yada alüminyum folyoyu seriyorum alta soğanlar,üste palamutlar onunda üstüne domates biberler,seviyorsan defne yaprağı koyup zarf gibi alüminyum folyoyu kapatup bir süre öyle pişiriyor sonra da fırının üst kısmına alıp folyoyu açıp azcık da öyle pişiriyorum bu daha güzel oluyor
lakin sana üzücü bir haberim var,artık palamut bitti
geçen hafta tam 17 tane alıp buzluğa stokladım,doya doya yiyeceğim hamhamham
artık lüfer mevsimi ama o biraz pahalı palamuta göre.eğer siz de hala son palamutlardan bulursanız hemen alın.bana zaten 1 tanesinin yarısı yetiyor

canım günaydın.diyabetik çikolata ne ola ki yaa yiyebiliyor muyuz,ben niye görmedim migrosta
ben sadece diyabetik sarelle gördüm ama almayın sakın.sadece şeker yerine tatlandırıcı kullanılmış ama yağlı falan yani
light neyveli soda ne yaa ben onu da görmedim ki

kuzu valla ocak gibi falan gelirim heralde toplaşalım
hani resim paylaştın mı sen facete ?

canım yaaa o kadar güldüm ki,bana ilk yaptığım dukan ekmeğimi hatırlattın
ne akla hizmetse 2 büyük fırın tepsisi yapmıştım ve aktardan aldığım tadı korkunç bir kepekle yapmıştım.bir lokma bile yenmiyordu,o kadar kötüydü ki hepsini çöpe atmıştım.şimdi çok gülüyorum o halime.yaaa çöp demişken o salak arkadaşım nasıl da dolmalarımı çöpe atmıştı yaaa

ayyy kuzuuum yaaa sen böyle yazmışsın ya benim de gözlerim doldu,hepinizi çoook ama çoook seviyorum canlarım benim

çok geçmiş olsun canım.mayıs ayında bana da girdi hırsız,maddi zararı da büyük oldu ama asıl manen çok yıprattı beni.iyi bari sen kolay atlatmışsın,allah bir daha yaşatmasın

hoşgeldin canıımmm

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

sen de hoşgeldin canım,başarılarrr

hahaha ben de masadan tutunuyorum bazen 54 e kadar :))))

moral oluyo :))))

kızlar çok komiksiniz yaa,cidden yapıyor musunuz böyle şeyler

sağol kuzu. yeşil biberleri kırmızı biberleri doğra. 2 diş sarımsakla beraber tavada kavur. pişince loru boca et üstüne. biraz da öyle kavur. olsun sana kesikli biber. yeşil biberler acıysa daha bir iyi...

off var ya bayılırım ben de ona

ayy kuzuu 900 gr sonra güçlendirmedesin,çok uzatma bence yaa geç gitsin

tuna inanamıyorum,dün gibi hatırlıyorum ilk başladığın günü,bugün tam 12.4 kilo vermişsin süppersin kuzummm

heheheh 69lara demir attım çok şükür
hee çiğ köfte ama rakısızzzz ben daha hiç ödülümde falan alkol almadım.heralde toplamda 8 aydır falan tek damla içmedim ohhh sefam olsun

valla bitince fındık fıstık ben de yerim hem de bayılırım vallahi
bu arada dvrek sormuştu galiba,dukan demişti ki bütün meyveler ama incir,üzüm,kiraz,muz ve kuruyemişler hariç demişti güçlendirme için.ama korumada öyle bir yasak yok,orda tamamen özgürüz artık
canlarım yaaa,bu arada ben bir halt ettim yaaa bugün protein günüm ama ben unutup sabah 2 dilim tahıllı ekmeğimi yedim yaaa,nolcak şimdi olsun muuuu yaaa insan unutuyor
ekim gördün mü yaa protein perşembemi unutmadım ama ekmek yememem gerektiğini unuttum

ya daha önce hiç ay atlamamıştı ya bu sefer atladı fena sinir oldum:)))

tavsiyeler için teşekkürler hepsine uymaya çalışacağım:)) incesaz sevilmez mi yahuu..

hoşgeldin canımmm,hadi bakalım başarılarrrrr.inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın

ben istanbuldan katıldım aranıza şimdi kısa bi süreliğine memleketim olan mersinden devam ediyorum..ve yine kısa bi süre sonra ankaraya yerleşeceğim..
sen nerdensin HOCAM :)

Ben evrenselim. Her an her yerde olabiliyorum .Ama yatağım Yalovada. İşim de .. Gücümde.. Babamdaaa. Annamde..
Ayy ben Yalovadayımm sanırımmm. Ruhum Maldivde güneşleniyor bugünlerde...

Bu arada bombayı da söylemeden edemeyeceğim. Armatörden dün gece ayrıldımmmmmmmmmmmmmm.

Callen koçumuz İpektoşumuz ben dün ilk kez yaptımdıııı, PM Callanetics-20 dk olanı yaptımmm acep doğru başlangıç mı?
Bide arada lessie de yapsam olur mu kisi bi arada???

Sabah akşam yaparsan belki olur. Ama 1 saat süreni tavsiye ederim ilk 3 set için vaktin varsa...
Lesli de yap .Zararı olurmu hiç faydası olur.
Ama 2 hafta sonra kaçamak yapmadığın halde + görürsennn bunun kas olduğunu da sakın unutmaaa olurmu kuzucukkk

Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.
Sakın yapmayın bunuuu çok kızarım sonra ben sizeeee

İpeek ben de kot bedenlerine takmış durumdayım...şu an 27yim (bu bile bol oluyo)..benim basenim,iç bacağım ve alt bacağım çok kalın..onları inceltmeliyim..işte ofiste oturmasam da koşarak çalışsam ama o da olmuyo..callenle birlikte yürüyüşleri de arttırıyım kurtulayım şu kalın halden..

Hımm hımmm o zaman CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yapacağım dimi kuzummmm, bünye + görmeye pek müsait değil ama olsun,
diz hareketleri biraz ağrı yaptı ama sıktım dişi (menisküsten dolayı) ama gerçekten sıkılaşmam lazım özellikle üst baklonlarda simitlerde verdiğim kilo anlaşılmıyor

Bildirimimi yapıyorum geç kalmadım inşallahhh :))))

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (18.10.12) : 74,2
Bu Haftaki (01.11.12) : 73,2
Haftalık Fark: 1 kg
Toplam Fark: 5,800 gr

slm kızlar biraz geçmişe bakayım dedim ipin ucu kaçmış yakalayamadım herkes nasıl 72,5 çıkmışken bugün 73,2 gördüm yahuuuu anlayamadım 2-3 gündür var bişiler bende neyse biraz işi sıkmam lazım sanırım :))) kg veren herkese tebrikler veremeyenlerde üzülmesin yahuuu varır bir nedeni herkesi öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzz

anaaaaaa biz başka haberler bekliyorduk

Ben de bu callaneticse baslamak istiyorum, Ama benim zaten bir spor kursum var arada yuzmeye falan da gidiyorum. Acaba bos gunlerde yapsam faydasini yine gorur muyum?

Bi de yeni baslayan arkadaslar boyun agrisindan sikayet etmis. Benim spor hocam, hareketi yanlis yapiyosaniz boynunuz agrir, agritmaniz gereken yer karniniz poponuz derdi. Acaba hareketler yanlis yapmaya musait de mutlaka bir hoca yardimiyla mi yapilmasi gereken hareketler. Pilates icin oyle derler ya, mutlaka hocanin yaninda ogrenin.

Biraz korka korka da olsa indirdim bakalim. Ipek'in soyledigi kadar harikadir insallah sonuclar.

Olur ilk zamanlar çok da zorlamaaa. İnan geçecek. Minüsküs falan kalmayacakkkk

At gitsinn kurtulll bitsinnn

anaaaaaa biz başka haberler bekliyorduk

Demiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.
Ben artık uğraşamıyorum Aliyecim. Çabuk sıkılıyorum sanırım. Ama bu şımarıklıktan değil. İçime sinmediğinden. keyif almaz oldumm son zamanlarda. Büyün arkadaşlarımla tanıştıı kaynaştı ama ben tatmin olamadım nedense. Hep ALLAHIM HAYIRLI DEĞİLSE İÇİMİ SOĞUT diye dua ederim ben. Sanırım öyle oldu. Pofff bahsedince canım sıkıldı. AHlbuki bugün gayet neşeliydim.

ben de 31 beden kot giyiyorum diye seviniyorum iyi mi,utandım bak şimdi:26:
bu arada ipektoşum şaşırttın beni haaa ama nedense de iyi yapmışsın gibi geldi,hayırlısı olsun
ben satışa çıkıyorum kızlar,4 gibi dönerim sanırım,çok kaynatmayın öpüldünüz

bildirim yapıyorum..
başlangıç tarıh :08/09/2012
gecen haftakı kılo:90,0
bu hafta:89
aradakı fark:-1 kg
hedef kılo :65

arkadaşlar şu tickerı değiştırmek istıyorum ama olmuyor bır bılen varsa yardım edebılır mı ?

arkadaşlar bende başladım dukana yeniden kilo bildirimindebulunmak istiyorum geç kalmadıysam :)
henüz 4. günüm ama olsun beni de yazııınnn...

Başlangıç: 29.10.12
Başlangıç Kilo: 81
Hedef Kilo: 60
Şu anki kilo 79.7

Selam Dukanicheler
nasılsınız ? Hoşgeldin diyen tüm çıtırlara sevgiler , saygılarrr

hoşbuldumm ...

Canimcim ablam da 2004; ykal mezunu..:)sana boşa kanım ısınmadı benim..sizin tüm öğretmenlerinizi tanırdım..nazan hocaniz vardı..herr kazan..sonra inceman adında bi matematikçi..daha da zorlasam çıkar :)

aaa ablanı tanıyor olabilirim canım , 2 alt dönemim , isim olarak olmasa bile sima olarak kesin tanıyorumdur

aynen tatlım , Nazan hoca , Herr Kazan , Basri İnceman bizim dönemin örtmenleri hepside

Hoşgeldin örtmenim, gel tabi gel, kitabı 3 kere okudum demen de bi manidar geldi ama neyseeee

sağol canım , aaaa ne manidar olacak sende şekerimm , sadece okudum yani onu belirteyim dedim

Son düzenleme:

merhaba.. ben normalde de barsak sıkıntısı yaşayan biriyim şimdi artaracaktır.. bu toz nasıl bir şey nedir, seyirde kullanmak serbest mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…