valla bilmiyorum kuzum,meryem ana olmadığıma göre şimdilik korkulacak bişey yoktur diye tahmin ediyorum
ama 6 gün falan gecikti
Valla canım olsa da fena olmaz be severdik
canım nerelerdesin yaa özlemişiz seni
palamut yenmez mi yaaa off hem de nasıl yenir
ben fileto yaptırıyorum,tepsiye yağlı kağıt koyup onun üstünde pişiriyorum fırında.
yada alüminyum folyoyu seriyorum alta soğanlar,üste palamutlar onunda üstüne domates biberler,seviyorsan defne yaprağı koyup zarf gibi alüminyum folyoyu kapatup bir süre öyle pişiriyor sonra da fırının üst kısmına alıp folyoyu açıp azcık da öyle pişiriyorum bu daha güzel oluyor
lakin sana üzücü bir haberim var,artık palamut bitti
geçen hafta tam 17 tane alıp buzluğa stokladım,doya doya yiyeceğim hamhamham
artık lüfer mevsimi ama o biraz pahalı palamuta göre.eğer siz de hala son palamutlardan bulursanız hemen alın.bana zaten 1 tanesinin yarısı yetiyor
Kız, 17 tane palamut koymaya yer varmı senin buzlukta, aylık yemek yapıyorsun bi de palamutlar, valla oda kadar var herhalde dolabın, sanayi tipi :))
canım günaydın.diyabetik çikolata ne ola ki yaa yiyebiliyor muyuz,ben niye görmedim migrosta
ben sadece diyabetik sarelle gördüm ama almayın sakın.sadece şeker yerine tatlandırıcı kullanılmış ama yağlı falan yani
light neyveli soda ne yaa ben onu da görmedim ki
Evet canım, perlege diye bir markanın var, diyabetik ürünler satılan yerde, dikdörtgen oluyor rachel onu kare hale getirmiş işte
canım yaaa o kadar güldüm ki,bana ilk yaptığım dukan ekmeğimi hatırlattın
ne akla hizmetse 2 büyük fırın tepsisi yapmıştım ve aktardan aldığım tadı korkunç bir kepekle yapmıştım.bir lokma bile yenmiyordu,o kadar kötüydü ki hepsini çöpe atmıştım.şimdi çok gülüyorum o halime.yaaa çöp demişken o salak arkadaşım nasıl da dolmalarımı çöpe atmıştı yaaa
ayyy kuzuuum yaaa sen böyle yazmışsın ya benim de gözlerim doldu,hepinizi çoook ama çoook seviyorum canlarım benim
valla bitince fındık fıstık ben de yerim hem de bayılırım vallahi
bu arada dvrek sormuştu galiba,dukan demişti ki bütün meyveler ama incir,üzüm,kiraz,muz ve kuruyemişler hariç demişti güçlendirme için.ama korumada öyle bir yasak yok,orda tamamen özgürüz artık
Valla bence de tamamen özgürüz, ben anlamam, zaten incir için de sabırsızlanıyorum, bu sene 1 tane bile yemedim ama seneye asla yemeden durmam, tabi ömrümüz varsa :)) canlarım yaaa,bu arada ben bir halt ettim yaaa
bugün protein günüm ama ben unutup sabah 2 dilim tahıllı ekmeğimi yedim yaaa,nolcak şimdi olsun muuuu yaaa insan unutuyor
ekim gördün mü yaa protein perşembemi unutmadım ama ekmek yememem gerektiğini unuttum