Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Demiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.
Ben artık uğraşamıyorum Aliyecim. Çabuk sıkılıyorum sanırım. Ama bu şımarıklıktan değil. İçime sinmediğinden. keyif almaz oldumm son zamanlarda. Büyün arkadaşlarımla tanıştıı kaynaştı ama ben tatmin olamadım nedense. Hep ALLAHIM HAYIRLI DEĞİLSE İÇİMİ SOĞUT diye dua ederim ben. Sanırım öyle oldu. Pofff bahsedince canım sıkıldı. AHlbuki bugün gayet neşeliydim.

hiç sıkma canını. belli bir yaştan sonra, insan leb demeden leblebiyi anlıyor ve biliyor başına gelecekleri. hissettiğin ve ne olduğunu bilmediğin şey de odur. his işte... ama ben de medoşa katılıyorum. niyeyese bana da iyi etmişsin gibi geldi.

ben de 31 beden kot giyiyorum diye seviniyorum iyi mi,utandım bak şimdi:26:
bu arada ipektoşum şaşırttın beni haaa ama nedense de iyi yapmışsın gibi geldi,hayırlısı olsun:KK16:
ben satışa çıkıyorum kızlar,4 gibi dönerim sanırım,çok kaynatmayın öpüldünüz :KK54:

ben daha 32 yi seviniyorum. üstelik 153 boyla :-))))

ben de 31 beden kot giyiyorum diye seviniyorum iyi mi,utandım bak şimdi:26:
bu arada ipektoşum şaşırttın beni haaa ama nedense de iyi yapmışsın gibi geldi,hayırlısı olsun:KK16:
ben satışa çıkıyorum kızlar,4 gibi dönerim sanırım,çok kaynatmayın öpüldünüz :KK54:

madesaaa sen hatun olmuşsun kiii :)) neyden utanıyosun valla süper gözüküyodun :)

arkadaşlar şu tickerı değiştırmek istıyorum ama olmuyor bır bılen varsa yardım edebılır mı ?

ben de değiştirmek istedim ama hep yeniden yapmaya yönlendirdi beni. sanırım sayfada bir sorun var. her zaman değiştirdiğim adreste değiştiremedim.

Olur ilk zamanlar çok da zorlamaaa. İnan geçecek. Minüsküs falan kalmayacakkkk

emiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.
Ben artık uğraşamıyorum Aliyecim. Çabuk sıkılıyorum sanırım. Ama bu şımarıklıktan değil. İçime sinmediğinden. keyif almaz oldumm son zamanlarda. Büyün arkadaşlarımla tanıştıı kaynaştı ama ben tatmin olamadım nedense. Hep ALLAHIM HAYIRLI DEĞİLSE İÇİMİ SOĞUT diye dua ederim ben. Sanırım öyle oldu. Pofff bahsedince canım sıkıldı. AHlbuki bugün gayet neşeliydim.

Herşeyinnnnn hayırlısııııııı kuzummmmmm, en son biyerlerde güneşleniyodunnnn hani devam güneşlenmeyeeee :KK55:

Ben de seyir evresinin bitmesi için sabırsızlanıyorum. Haftada 1 ödül yemeklerinin programı hazır bile sayılır.
Başlangıç kilom 62. 5 Ekim'de başladım. Neredeyse 1 ay oldu. Şu anda 58'im. Hoş 57.8'i terazide gördüm ama 58 oldum. 5 Aralık'ta takvim 54.5 kg ile bitecek... Ama bazen bitmeyecekmiş gibi geliyor. Yoksunluk duygusunu tatlandırıcı ile tatlandırdığım puding ile gideriyorum. Allahtan çikolata tadında. Bir de light meyveli yoğurt. Havucun bile tatlı tadını ala ala yiyorum. Deli gibi ağır tatlılardan istiyorum :KK43: :KK5:
Onun dışında olumsuz birşey yok. Sanırım programı verdiği gibi bitireceğim :) Ama sonrasında hızlı gitmemek çok daha önemli galiba...

Tüm tatlılar sizinle olsun :)

hiç sıkma canını. belli bir yaştan sonra, insan leb demeden leblebiyi anlıyor ve biliyor başına gelecekleri. hissettiğin ve ne olduğunu bilmediğin şey de odur. his işte... ama ben de medoşa katılıyorum. niyeyese bana da iyi etmişsin gibi geldi.

Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.

Herşeyinnnnn hayırlısııııııı kuzummmmmm, en son biyerlerde güneşleniyodunnnn hani devam güneşlenmeyeeee :KK55:

Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)

Bugün bildirim günüymüş..
başlangıç : 31 ekim 2012 63,3 kg
bugün: 62,3 kg
hedef 50 kg aslında ama dukan amca idealin 53 kg dedi 18 ocakta da 53 kg olacaksın dedi bakalım...

daha 2. günüm ama bende -1 gördüm.. gerçek midir vücudun aldatmacası mıdır onu bilemeyeceğim tabi de...

Ama cidden bu proteinler yanında yağ ve karbonhidtar olmayınca tok tutuyormuş dün öğleden sonra sırf yemek için yedim ki ben yedikçe mutlu olan biriyim :)

palamut yaptım ben de akşam, fırında, arasına soğan ve maydonoz koyup pişirdim tet versin kokusu kalsın üstünde diye ama tabi daha ataklatım diye onları kenara çekip sadece balığı yedim..o da yarısı bile bitmedi..palamut bitmeli bu aralar diyordum geldi demek zamanı ben de alıp koyayım bari buzluğa..

bir de bu yulaf kepeği ne kadar da lezzetli bir şeymiş öyle!!! :KK53:

ipekcik sen de sıkma canını insan hissediyor cidden bir yerlerde bir terslik olduğunu o halde uzatsan ilerde canın daha çok yanardı.. bırak seni üzecek adam uzak dursun.. hem daha kimle çıkar karşına.. hele de hedefe ulaşınca... :)

Son düzenleme:

Walla annem de öyle dedi akşam. İçinden azıcık bile gelmiyorsa bırak dedi ve beni çok şaşırttı. O üzülürdü geneldee ayrılıklarımaa.
Kankamın eşi bile aradıı 2 gün önce. Bu adamda bize uymayan bişeyler var çözemedim diyee.
Medoşumda sende neden öyle hissettinizki halbuki çok yüzeysel anlattım ben sizze. Haydaaa ne iştir bende anlamadım şimdi bu iş.

Heyoooo haydin MALDİVLEREEEE. Bronz kaslı oğlanlar var etraftaa hadi gelin sizde kızlar. Kiloları geldiğiniz yerde bırakmayı unutmayınnnnn amaa :)

HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...

Çok geçmiş olsuunn..! İyi ki bişey alamamışş.. Ama insan tırsar yani almamış olsa da.. Bi daha göstermesin Allah.

hamur muu :KK43:(( o ne yaa...adını duyunca bile midem ağrıyo...sanki tıka basa hamur yemiş gibi hissettim kendimi..yağlı yağlı...ıyyyyy...

Gidim de bi yeşil çay içiyim kendime geleyim :))
:KK1::KK1::KK1:

bildirimimi de bildireyim de bildirmedi demeyin.
sevgili dely,
bazı aksiliklerden dolayı 2 hafta bişey bildirmedim. sonra da bayram geldi. şimdi ben geçen hafta önceki hafta falan hatırlamıyorum.
sen kafana göre yaz beni çizelgeye

başlangıç 101
hedef 66.6
güncel 67.5

az kaldı aaaaaaaz. ben o hedefi 60 yapamam ama 65 den öncede güçlendirmem :))))
Bilmem kaç hafta önce 69'muşsun. en son bildirdiğinde. Onu yazıverdim gitti :KK66: Hemi de çok az kaldııı :KK52::KK52::KK9:

selam fıstıklarrr

nasılsınız demiycem geçmişi okuyamıyorum umarım iyisinizdir

ben 4 haftadır aynıyım arada yaptığım ufak kaçamkların neticesi tabii bu
.........
..........

çok üzgünüm aslında güçlendirmeden de korkuyorum açıkcası hemen alırm gibime geliyor ömür boyu seyirmi yapcam kızlar ben yahuuu
:KK43:
Merabaaa!
Aynen ben de.. Ömür boyu seyir yapıcam heralde diye diye o yolda gidiyorum :p Yok ama.. Öyle yapmaaa:KK20: Üzme de kendinii. Gidecek canım gideceeekkk :KK8::13::KK54:

önceki kilo: 97.2
bugünkü kilo: 95.0
fark: -2.2

herkese bol -li rakamlar...
Azra süpersin yaaaa :nazar::nazar::KK9: Bin tane nazar az geliirr!! Maşallaaahhh!! :nazar:

Bunlar hareket etmenin sonucu di miii? Diyete sadık olmanın dışında tabi :KK66:

Herkes spor yapsın.. Hareket etsin herkeeesss:KK8::KK8::KK9::KK9:

...
Bildirimimide yapayım da sonra okumaktan fırsat kalmıyorr. Malzeme çok bugünn

Yeni gelen arkadaşlarda bu formatta yaparlarsa tablodan sorumlu devlet bakanımız işini yaparken zorlanmaz. Unutmayın. Her perşembe bilgilendirme günü. Saat 16 ya kadar yazıyoruz aynı bu formatta. kapişş???

Diet başlangıç tarihi 07/02/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen perşembe (bayram sebebi ile 2 hafta önce) 74,6
Bugün 74,2
Boy 162

:)

...........
............
Ne güzel de açıklamışsın yahu İpekoommm :)) Heh!! İşte aynen böyle yazıınn :KK66:

Bildirimcileeerrr:KK52: Size diyoommm!! Boyunuzu da yazııınn! Bkz örnek üstte :KK34:

kuzu sen ileri derecede stres yapmışsın...
şişliğinin sebebi ve sivilcelerin regl olamaman..regl olamamanın sebebi de büyüüüük bi ihtimalle stres..
stresinin sebebi de söz :)
söz nişan düğün bunlar çok stresli şeyler..sana tavsiyem sakin ol..bol oksijen al..sabah her zamankinden daha erken kalk..yürüyüş yap...yeşil çay iç..."incesaz" sever misin bilmiyorum ama kafanı dinlemek için onu dinle :) çiçek kokla :) kendini sev..:) hayatında her şey yolunda..bundan emin ol..
Ben de terapi isteriiimm :)) Ohhh!! Dinlendim bi an.. :):KK16:

canlarrrr tilifondan giriyorum cok zir boyle yahuuu....

baslangic 21.06.2012
baslangic kilo: 77
Hedef Kilo: 65
gecen hafta:70.8
guncel:70.4
Boy:1.73

Son düzenleme:
ben hala regl olamamış bir halde giderek şişme durumundayım geçecek demi bugünler:KK43:(( şişim ciddi anlamda çoraplarım iz yapıyor karnım kocaman ve ben çok mutsuzum birde boğazlar şişme yolunda ay:KK43:((
ayrıca iki hafta sonra sözüm var ve bu şişliğin gitmesi de lazım:KK43:(( ayrıca ergenler gibi sivilce üretmeye başladı yüzüm ki hiç hayra alamet değil ayy ya ben çok mutsuzum:KK43:(

Bildirim:
2 hafta kadar 65 idim...
başlama tarihi: 10.9.1012
Başlama kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta: 63.1
Bugün(şiş olmama rağmen): 62.1

Canım, ben de yazacaktım sana ama merve uzun uzun yazmış :)) Geçecek canım merak etme :KK19:

Günaydın kızlar

Bugün Perşembe'ymiş yahuu :) Hiç haberim yoktu, yine ilk bildirimle beraber uyandım :)

Ben 2 hafta üst üste bildirim yapmadığım için kendimi listeden çıkardım :KK9::KK9: Bildirseymişim canım :KK9::KK9:

Ama söyliyim :) 59,8 çıktım bu sabah da. -500 daha... ve regl oldum :KK66: Umarım bitince 58'lere düşerim. 1 hafta tartılmak yookkk :KK20: ve 2 gün daga protein vaaarr :KK66::129:

Kuzum ben senin mesajların hep arasına yazmak zorunda kalıyorum yaw, kaçırmıyıp okuyon dimi :KK37:

Sen çabucak bu kaçamakları verdin be tatlım, son giren ilk çıkar mantığı işte, yerine yerleşmeden kovdun gitti bak
greenstars.gif

Hahaha :KK9::KK9: Tamam o zaman bildirimini almadım hihih :KK53: Hatta seni de listeden çıkardım! :KK70: Biz haftaya çalışıp gelelim bence. Öyle çikolata falan daaa :KK20: :) Senin çikolatanın alanı kaç m2'ydi :KK60: 3 + 1, dubleks falan :44: haha :KK9: Bu hafta yok sana bişi. sen kazana düştün :p

He bi de ben bi Vedat ve bi Zehra biliyorum da :KK70: Benim bildiğimde, fena şeyler oldu bu hafta :KK70: O yüzden hareketi çıkaramadım :KK70::KK1::KK1:

Ekstra bi deee :) Herşeyin light'ı pahalı yaaaaww!! Puufff :KK31:

Bence o çikolatanın ya yarısı ya da 3 te ikisini yemiştir
square.gif

Meraba canikooo :KK3:
Ben de işte aile şeysine gitcem ama, İstanbul'da ilk defa gitcem. Hayatımda 2. sanırım :p :) Ne olcak bilmiyom o yüzden. Hadi bana test yap deyince yapacak mı onu bilmiyom :44:

Yine baş ağrın varmış.. Geçmiş olsuun :KK43:

Callan azminden dolayı da kutlarııımmm :KK9::KK9: Öpücüğü hak ettin :) :KK54:

Sağol canım benim, ben sana anlatayım o zaman doktora gidiyorsun ben bunları istiyorum diyorsun yazıyor ve kanını veriyorsun :)

Callan ı sorma valla bu defa azimliyim sanırım şeytanın bacağını kırdım, dolar kuru gibi benim için önemli olan 5, 5. yi yaparsam gerisi gelecektir inşallah
:emir_bebek:

Ben de seni öperim kiiiii :KK48:

valla bilmiyorum kuzum,meryem ana olmadığıma göre şimdilik korkulacak bişey yoktur diye tahmin ediyorum:KK9:
ama 6 gün falan gecikti:KK53:

Valla canım olsa da fena olmaz be severdik :emir_bebek:

canım nerelerdesin yaa özlemişiz seni:KK16:
palamut yenmez mi yaaa off hem de nasıl yenir:KK56:
ben fileto yaptırıyorum,tepsiye yağlı kağıt koyup onun üstünde pişiriyorum fırında.
yada alüminyum folyoyu seriyorum alta soğanlar,üste palamutlar onunda üstüne domates biberler,seviyorsan defne yaprağı koyup zarf gibi alüminyum folyoyu kapatup bir süre öyle pişiriyor sonra da fırının üst kısmına alıp folyoyu açıp azcık da öyle pişiriyorum bu daha güzel oluyor:KK34:
lakin sana üzücü bir haberim var,artık palamut bitti:KK50:
geçen hafta tam 17 tane alıp buzluğa stokladım,doya doya yiyeceğim hamhamham:21:
artık lüfer mevsimi ama o biraz pahalı palamuta göre.eğer siz de hala son palamutlardan bulursanız hemen alın.bana zaten 1 tanesinin yarısı yetiyor:KK53:

Kız, 17 tane palamut koymaya yer varmı senin buzlukta, aylık yemek yapıyorsun bi de palamutlar, valla oda kadar var herhalde dolabın, sanayi tipi :))

canım günaydın.diyabetik çikolata ne ola ki yaa yiyebiliyor muyuz,ben niye görmedim migrosta:KK50:
ben sadece diyabetik sarelle gördüm ama almayın sakın.sadece şeker yerine tatlandırıcı kullanılmış ama yağlı falan yani:KK50:
light neyveli soda ne yaa ben onu da görmedim ki :KK53:

Evet canım, perlege diye bir markanın var, diyabetik ürünler satılan yerde, dikdörtgen oluyor rachel onu kare hale getirmiş işte :KK34:

canım yaaa o kadar güldüm ki,bana ilk yaptığım dukan ekmeğimi hatırlattın:KK51:
ne akla hizmetse 2 büyük fırın tepsisi yapmıştım ve aktardan aldığım tadı korkunç bir kepekle yapmıştım.bir lokma bile yenmiyordu,o kadar kötüydü ki hepsini çöpe atmıştım.şimdi çok gülüyorum o halime.yaaa çöp demişken o salak arkadaşım nasıl da dolmalarımı çöpe atmıştı yaaa :KK9::KK9:

ayyy kuzuuum yaaa sen böyle yazmışsın ya benim de gözlerim doldu,hepinizi çoook ama çoook seviyorum canlarım benim:KK16:

:KK48::KK48:

valla bitince fındık fıstık ben de yerim hem de bayılırım vallahi:KK56:
bu arada dvrek sormuştu galiba,dukan demişti ki bütün meyveler ama incir,üzüm,kiraz,muz ve kuruyemişler hariç demişti güçlendirme için.ama korumada öyle bir yasak yok,orda tamamen özgürüz artık :21::21:

Valla bence de tamamen özgürüz, ben anlamam, zaten incir için de sabırsızlanıyorum, bu sene 1 tane bile yemedim ama seneye asla yemeden durmam, tabi ömrümüz varsa :))
canlarım yaaa,bu arada ben bir halt ettim yaaa:KK50: bugün protein günüm ama ben unutup sabah 2 dilim tahıllı ekmeğimi yedim yaaa,nolcak şimdi olsun muuuu yaaa insan unutuyor:KK14:
ekim gördün mü yaa protein perşembemi unutmadım ama ekmek yememem gerektiğini unuttum:KK43:

Kuzummm dedim ya ben sana, protein gününü ilk haftalarda hep unutuyordum ben, şimdi kararı sen ver, başka kaçak yoksa bişey olmaz de devam et, ya da yarın yap :KK31:

Ben evrenselim. Her an her yerde olabiliyorum .Ama yatağım Yalovada. İşim de .. Gücümde.. Babamdaaa. Annamde..
Ayy ben Yalovadayımm sanırımmm. Ruhum Maldivde güneşleniyor bugünlerde...

Bu arada bombayı da söylemeden edemeyeceğim. Armatörden dün gece ayrıldımmmmmmmmmmmmmm.

Olur ilk zamanlar çok da zorlamaaa. İnan geçecek. Minüsküs falan kalmayacakkkk

Demiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.

Canımmm, hayırlısı buymuş de, boşver gitsin, içine soğukluk girdiyse zaten zorlamayla olmaz o iş. :13:

Ne güzel de açıklamışsın yahu İpekoommm :)) Heh!! İşte aynen böyle yazıınn :KK66:

Bildirimcileeerrr:KK52: Size diyoommm!! Boyunuzu da yazııınn! Bkz örnek üstte :KK34:

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr
Boy: 164 cm

Anında düzeltme yapılırrrr :))

ben hala regl olamamış bir halde giderek şişme durumundayım geçecek demi bugünler:KK43:(( şişim ciddi anlamda çoraplarım iz yapıyor karnım kocaman ve ben çok mutsuzum birde boğazlar şişme yolunda ay:KK43:((
ayrıca iki hafta sonra sözüm var ve bu şişliğin gitmesi de lazım:KK43:(( ayrıca ergenler gibi sivilce üretmeye başladı yüzüm ki hiç hayra alamet değil ayy ya ben çok mutsuzum:KK43:(

Bildirim:
2 hafta kadar 65 idim...
başlama tarihi: 10.9.1012
Başlama kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta: 63.1
Bugün(şiş olmama rağmen): 62.1
Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa :KK16: Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Vishenka_04.gif

Boyun kaç bakalım :KK34:

arkadaşlar bende başladım dukana yeniden :p kilo bildirimindebulunmak istiyorum geç kalmadıysam :)
henüz 4. günüm ama olsun beni de yazııınnn...

Başlangıç: 29.10.12
Başlangıç Kilo: 81
Hedef Kilo: 60
Şu anki kilo 79.7
Hoşgeldin, hayırlı olsuunnn :KK3: Yazıyorum. Boyun kaç peki :KK66:

O...........
İçinden gelmiyorsa en iyisi yapmışsın canıımmm :KK16: Hiiççç canın sıkılmasın. Aklın da kalmamış hiç. Gayet netsin. Demek ki o kişi o kişi değilmiş.. Zaten öyle olsa soğumazdın ki böyle. Hayırlıysa beriii, hayırsızsa geriiii..!! Demek hayırlısı değilmiş.. Şimdi gelsin Maldivlerdekiler :KK76::KK54::KK54:

Bildirimimi yapıyorum geç kalmadım inşallahhh :))))

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (18.10.12) : 74,2
Bu Haftaki (01.11.12) : 73,2
Haftalık Fark: 1 kg
Toplam Fark: 5,800 gr

slm kızlar biraz geçmişe bakayım dedim ipin ucu kaçmış yakalayamadım herkes nasıl 72,5 çıkmışken bugün 73,2 gördüm yahuuuu anlayamadım 2-3 gündür var bişiler bende neyse biraz işi sıkmam lazım sanırım :))) kg veren herkese tebrikler veremeyenlerde üzülmesin yahuuu varır bir nedeni herkesi öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzz:KK52::KK42:

Tebrikleeerr :KK9::KK9::nazar:
Bizim için de hayırlısı değilmiş demek hahaha :KK9::KK9: Kilo vermemenin de hayrını icat ettik desene :p

............
..........
valla bitince fındık fıstık ben de yerim hem de bayılırım vallahi:KK56:
bu arada dvrek sormuştu galiba,dukan demişti ki bütün meyveler ama incir,üzüm,kiraz,muz ve kuruyemişler hariç demişti güçlendirme için.ama korumada öyle bir yasak yok,orda tamamen özgürüz artık :21::21:
canlarım yaaa,bu arada ben bir halt ettim yaaa:KK50: bugün protein günüm ama ben unutup sabah 2 dilim tahıllı ekmeğimi yedim yaaa,nolcak şimdi olsun muuuu yaaa insan unutuyor:KK14:
ekim gördün mü yaa protein perşembemi unutmadım ama ekmek yememem gerektiğini unuttum:KK43:
Ondan bişey olmaz kuzu yaaa! Yani ben bi çok şeye bişey olmaz diyorum bazı bazı ama :KK70: bundan gerçekten bişey olmaz. Bence için rahat olsun :KK66: Fıstıksın fıstııkkkkk!!!
toyou.gif
bollywood1.gif

Selam herkese.

Başlangıç tarihi: 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:54.0
Geçen hafta: 56.7
Bu hafta: 55.5

Tek bir mesaj bile okuyamadım. Acil çıkmam gerek. Umarım herkes - görmüştür.

Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhh :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9: Hemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha :KK1::KK1::nazar:

Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:

Bugün bildirim günüymüş..
başlangıç : 31 ekim 2012 63,3 kg
hedef 50 kg aslında ama dukan amca idealin 53 kg dedi 18 ocakta da 53 kg olacaksın dedi bakalım...

daha 2. günüm ama bende -1 gördüm.. gerçek midir vücudun aldatmacası mıdır onu bilemeyeceğim tabi de...
.............
.......
Aldatmaca falan yoookkk!! Sadece biraz ödem atıyor insan ilk günler. Ama olsun kii.. Kilo kilodur kiii :KK34::KK9::KK9::nazar: Tebrikleeerr:KK9::KK9::nazar:

Pekkiiiii!! Kimseye sormadığım bi soru soriyim ben de sana: Boyun kaç? :KK9::KK9::KK9: :KK37:

Ben de seyir evresinin bitmesi için sabırsızlanıyorum. Haftada 1 ödül yemeklerinin programı hazır bile sayılır.
Başlangıç kilom 62. 5 Ekim'de başladım. Neredeyse 1 ay oldu. Şu anda 58'im. Hoş 57.8'i terazide gördüm ama 58 oldum. 5 Aralık'ta takvim 54.5 kg ile bitecek... Ama bazen bitmeyecekmiş gibi geliyor. Yoksunluk duygusunu tatlandırıcı ile tatlandırdığım puding ile gideriyorum. Allahtan çikolata tadında. Bir de light meyveli yoğurt. Havucun bile tatlı tadını ala ala yiyorum. Deli gibi ağır tatlılardan istiyorum :KK43: :KK5:
Onun dışında olumsuz birşey yok. Sanırım programı verdiği gibi bitireceğim :) Ama sonrasında hızlı gitmemek çok daha önemli galiba...

Tüm tatlılar sizinle olsun :)

Demek buralara yazmadan sinsi sinsi verdin kiloları heee :KK47: :KK9::KK9: Tebrikleeer :)) Amacına ulaşırsın inşallah!

Tatlılar seninle olsun ama yimeee :KK20: :))

Son düzenleme:
Bugün su içme rekorundayım 2,5 lt bitme yolunda :KK19:

yarın sabahın 9:30'da hacettepe üniv. başlayan bi toplantı varmış, afyonum patlamadan orda olmam lazım böhüüüüü
oysa ben MALDİVLErdeydim ipektoşun yamacında yawwwww:KK12:

Mutsuz olacak bişey yok canım yaaa :KK16: Hepsi stresten.. Ama güzel stresler bunlar.. Her şeeeyy çok güzel olacaaakkkk :132:
Vishenka_04.gif

Boyun kaç bakalım :KK34:

Hoşgeldin, hayırlı olsuunnn :KK3: Yazıyorum. Boyun kaç peki :KK66:

İçinden gelmiyorsa en iyisi yapmışsın canıımmm :KK16: Hiiççç canın sıkılmasın. Aklın da kalmamış hiç. Gayet netsin. Demek ki o kişi o kişi değilmiş.. Zaten öyle olsa soğumazdın ki böyle. Hayırlıysa beriii, hayırsızsa geriiii..!! Demek hayırlısı değilmiş.. Şimdi gelsin Maldivlerdekiler :KK76::KK54::KK54:

Tebrikleeerr :KK9::KK9::nazar:
Bizim için de hayırlısı değilmiş demek hahaha :KK9::KK9: Kilo vermemenin de hayrını icat ettik desene :p

Ondan bişey olmaz kuzu yaaa! Yani ben bi çok şeye bişey olmaz diyorum bazı bazı ama :KK70: bundan gerçekten bişey olmaz. Bence için rahat olsun :KK66: Fıstıksın fıstııkkkkk!!!
toyou.gif
bollywood1.gif

Tebrikler canım yaaa!! Eridin bittin maşaallaaahhh :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9: Hemi de benim yarı zamanımda, benden daha çok kilo vererek.. Püpüpüpü!!! Ay tükürüğüm gelmedi inşallah hahaha :KK1::KK1::nazar:

Boyunu sorcaktım amaaa, sen de kaçtıınn :101:

Aldatmaca falan yoookkk!! Sadece biraz ödem atıyor insan ilk günler. Ama olsun kii.. Kilo kilodur kiii :KK34::KK9::KK9::nazar: Tebrikleeerr:KK9::KK9::nazar:

Pekkiiiii!! Kimseye sormadığım bi soru soriyim ben de sana: Boyun kaç? :KK9::KK9::KK9: :KK37:

Demek buralara yazmadan sinsi sinsi verdin kiloları heee :KK47: :KK9::KK9: Tebrikleeer :)) Amacına ulaşırsın inşallah!

Tatlılar seninle olsun ama yimeee :KK20: :))

sonra yazıları okurken fark ettim ki yazmamışım boyumu ben.. boyum 158 bücür cadıyım :)
güncelleyim ben olmazsa bildirimimi :)

başlangıç : 31.10. 2012
boy : 158 cm
başlangıç kilo: 63,3 kg
hedef :53 kg

X