Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sağol canım. Ben soğuğa asla dayanamıyorum sanki etime iğneler batıyor, o derece, eldiven giycem utanmasam. Bir de halsizlik var. Mevsimsel de olabilir ama kontrol ettirmekte fayda var. Doktor da çok bilmesin, bakıversin işte kemik değerlerine, için rahatlar. Proteinin kemik erimesine yol açmasını anlamadım ben, ama biz yanında süt, yoğurt, peynir yiyoruz bolca, bize dememiştir o bence :))

İnternetbağımlısı aile hekimine gitmiş, öyle yazmıştı, ona soralım bakalım. Ama sağlık ocağına gidince orda doktor var zaten, aile hekiminin olduğunun dışındaki sağlık ocağına gideceksen onlar da şube gibi mi bilmiyorum:44:

Birlik olalım kuzum, valla olalım, gel beraber doktora gidelim

daha atakta hamur istiyorum diye yaygara yapmak çok ayıp bişey :)))))

daha atakta hamur istiyorum diye yaygara yapmak çok ayıp bişey :)))))

hamur muu (( o ne yaa...adını duyunca bile midem ağrıyo...sanki tıka basa hamur yemiş gibi hissettim kendimi..yağlı yağlı...ıyyyyy...

Gidim de bi yeşil çay içiyim kendime geleyim :))

Aliyem ya, afiyet olmuştur, yağ olmasın. kesikli biber ne ki?
:44:

sağol kuzu. yeşil biberleri kırmızı biberleri doğra. 2 diş sarımsakla beraber tavada kavur. pişince loru boca et üstüne. biraz da öyle kavur. olsun sana kesikli biber. yeşil biberler acıysa daha bir iyi...

bildirimimi de bildireyim de bildirmedi demeyin.
sevgili dely,
bazı aksiliklerden dolayı 2 hafta bişey bildirmedim. sonra da bayram geldi. şimdi ben geçen hafta önceki hafta falan hatırlamıyorum.
sen kafana göre yaz beni çizelgeye

başlangıç 101
hedef 66.6
güncel 67.5

az kaldı aaaaaaaz. ben o hedefi 60 yapamam ama 65 den öncede güçlendirmem :))))

dün sp günüydü. yemeği biraz fazla kaçırdım. aykırı bişey yoktu ama yediklerim çoktu. yürüyüşe de çıkamadım. niyeyse tembellik ettim. bugün pro günüm. 1-2 saat sonra evden çıkar, akşama dönerim. bu süre içerisinde en az 3 saat yürür, öğlen yemeği olarak da dukan ekmeğinde, ligh kaşarlı sandviç yerim. akşama da bakarız bişeyler.

selam fıstıklarrr

nasılsınız demiycem geçmişi okuyamıyorum umarım iyisinizdir

ben 4 haftadır aynıyım arada yaptığım ufak kaçamkların neticesi tabii bu

başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilo 83,3
bayram öncesi 70,7
bugün:70,9
giden:12,4

olmam gerekn 64,6 mı neydi 1 ay önce bu kiloda olmalıydım ama olmuyooo olmuyooooo

EKİM canım özellikle sorum sana ben günde 150 mg eutrox kullanıyorum sence tiroid de neden oluyor olabilirmi yıldım resmen sen hiç kaçamak yapmışmıydın seyirde çok ufak kaçamaklar bunlar nedeni bumu yavaş vermemin sen nası verdin yavaşmıydı problem seninle aynı biliyosun kuzum vücut çalışmıyor sonuçta yaniiiiii yardım et bana sana neler iyi gelmişti yeşil çay su içiyorum 3 gündür full balık tüketiyorum bu hafta 69 görürüm diye umud etmiştim ama yine olmadı

çok üzgünüm aslında güçlendirmeden de korkuyorum açıkcası hemen alırm gibime geliyor ömür boyu seyirmi yapcam kızlar ben yahuuu

GÖrdüğünüz gibi beni kimse yasaklamamış bu sefer... Buralardayım.

Bildirimimide yapayım da sonra okumaktan fırsat kalmıyorr. Malzeme çok bugünn

Yeni gelen arkadaşlarda bu formatta yaparlarsa tablodan sorumlu devlet bakanımız işini yaparken zorlanmaz. Unutmayın. Her perşembe bilgilendirme günü. Saat 16 ya kadar yazıyoruz aynı bu formatta. kapişş???

Diet başlangıç tarihi 07/02/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen perşembe (bayram sebebi ile 2 hafta önce) 74,6
Bugün 74,2
Boy 162

:)

Off çok geçmiş olsun. Benimde kapımın kilidiyle oynamışlardı yıllar önce. 2 ay elimde çakı girdim apartmana karşılaşırız diye. Sonra dayanamadım taşındım. Çok gençtim gerçi. Şimdi olsa bu kadar tırsmam...

Ooo hoşgeldin. Süper çekirge. Bilinçli çekirge. Sevdim seni çekirge....
Benim anneciğim elbistan doğumlu. Çok severim o bölgeyi.

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

Cadıcık hoş geldin.
Sen bilmezsen dukan enişte bilir. Test ne dediiii. 23 kilo ne ki. Neler gördük biz burda.. Bknz. tıkırtıkırr

Ahahaaa
Sesli güldümm
Süper çekirge...

teşekkür ederim , Maraşın Elbistan ilçesinde çalışıyorum , aslen Mersinliyim

Offf şimdi oralarda olup katmer yemek vardı. Andep adana mersin urfa..
Ayy acıktımmı nee...

Callen saati başlıyor:)))bugün 3 olcak haydi bismillah :)))

Ahh canımsınn. CALLEN yapan herkesi çok sewviyorummmm
Tebrikler...

ŞŞşş
Olmaz öle 2 günde sıkılmakkk. Hem bulamayanları düşün. et tavuk daha ne ister insanç
Zero falan alsaymışın iyiymişşşş.

Bak ya Katmer dedim hatun bana katmer diyor.
ya canım çekti amaaaaaaaaaaaa
Nesli bi katmer tarifi yaratsan kuzummmm

Vedat kim Zehraya ne yaptı....

İnatçıııı illa 69 lularda kalacaksın değilmiiiiii
Çiğ köfte rakıı ohhhhh

kızlar yahuu,bu arada ben bu ay regl olmadım hayırdır inşallahh
vay başıma gelenler abboowwwww :96::96:

Haydaaaa.
Çok zamansız oldu çok genciz henüz kuzummmm

aha bu da bildirim şeysi olsun :))

Kanat çıprmadan!! :))

Eki Görüntüle 543072

Hahahaaayyy

Bilinçli çekirgeeee.
Callen de hareketler de açılacak 2 gün sıonraaa çok rahat yapıp çok iyi hissedeceksin kendiniiii.
Ama yemeden olmazzz. hepimiz razıydık bir ara aç kalayımda daha fazla yemeyelim diye. Ama mantığa ters. Yoksa wc de ne gidecekk öle düşünnn :)

Vucut tepki veriyor atakta diete. Bu iyiye işaret. Hepimiz yaşadık emin ol. Şimdi bişeyciğimiz yokkk çok şlükürrrr.

tıkırımı güncellediğim sayfayı bulamıyorum bir türlü. hep yeniden yapmaya yönlendiriyor beni. bilen varsa link gönderebilir mi?

ipek :) katmer'in her katına parafin yağı sürsek tutar mı dersin :))

bu arada dün sana yazdıklarımı görmedin sanırım.. ben de dedim okudu da bozuldu mu acep :))

Canım hoşgeldin,

Tartıyı bekle, serenat yapacak yakında sana :) Bizim tartı da diyete başlayana kadar tozlanıyordu bir köşede, şimdi hayatından bezdi garibim.

Hoşgeldin canım,

Palamutu yiyoruz tabi, ben teflon tavaya 2 - 3 damla zeytinyağı döküp balıkları fileto şekilde dizip kapağını kapatıyorum, önce pişiyor sonra kızarıyor, hooop tersini çeviriyorum. Orası da aynı olunca alıp afiyetle yiyorum.

Valla ben bitince fındık da yerim ceviz de yerim ömür boyu ayrı kalamam

Canım benim, senin karenin boyutunu tahmin edebiliyorum sanki :13: ben anlamadım ama bir ara anlatın bari
günaydııınnn....

guncel kılom 92,2 ama reglyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Maşallah canım

Günaydın canım, amanın ahkam da kesermiş, protein gününü de unutmazmış :)) Alışınca o bile zor oluyor dimi :)

aha bu da bildirim şeysi olsun :))

Kanat çıprmadan!! :))

Eki Görüntüle 543072

Kanatlarını sevsinler senin, komik kız

Callen ini tebrik ediyorum canım. Ama yemelisin, yemeden olmaz, vücut ne yakıp enerji harcayacak. Bir de iştahının açıldığı zaman ne olacak, vücut bu tempoya alışırsa kilo alır o zaman

Ekimim olur da kalori yapar diye koklamadım bile kuzummmmmmm :))

Aman haaaa, valla takarım peşine :))

Aman aman, hasta olma dikkat et. Git yaptır canım, evet aç karınla gidiyoruz tahlile.

Amanın öldüm yorgunluktan, geçmişi okumaktan :)) Ama neyse ki yetiştim şimdi yine çıkıcam ama çok yazmayın nolurrrrrr:18:, valla üşüyorum diyordum ateş çıktı yüzümden :))

Şimdi kızçeler, benim kolesterol yüksek biraz dedim ya, o total miş tiroiddenmiş ama bunun yanında iyi huylu kolesterol üm de çok yüksekmiş bu da çok iyi bişeymiş. Yani dukanım hiçbişey yapmamış :))

Bi de B12 tahlili de yapmış bana, üst değer 663 gibi bir rakam benimki de 662 çıktı, doktor çok iyi 1000 bile çıksa bişey olmaz, düşük olması sorun olurdu dedi.

Bu arada Callan 3 ümü de akşam sürünerek ve oğlum gelmesin diye dua ederek yaptım mutluyum :))

Bütün kilo veren, veremeyen, kaçamaklarından kilo verip sevinen arkadaşlarımı öpüyorum.

Şimdilik bana müsade

ipekçimm sen bizim callen koçumuzmuşsun namını duydum :)) ben de çok sevdim seni de calleni de :)

yememe konusunda haklısın canım birazcık da olsa zorlıyım..iştahsızlığımın ve + çıkmamın sebebini de anladım regl olmuşum haberim yok :)

ben hala regl olamamış bir halde giderek şişme durumundayım geçecek demi bugünler(( şişim ciddi anlamda çoraplarım iz yapıyor karnım kocaman ve ben çok mutsuzum birde boğazlar şişme yolunda ay((
ayrıca iki hafta sonra sözüm var ve bu şişliğin gitmesi de lazım(( ayrıca ergenler gibi sivilce üretmeye başladı yüzüm ki hiç hayra alamet değil ayy ya ben çok mutsuzum(

Bildirim:
2 hafta kadar 65 idim...
başlama tarihi: 10.9.1012
Başlama kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta: 63.1
Bugün(şiş olmama rağmen): 62.1

kuzu sen ileri derecede stres yapmışsın...
şişliğinin sebebi ve sivilcelerin regl olamaman..regl olamamanın sebebi de büyüüüük bi ihtimalle stres..
stresinin sebebi de söz :)
söz nişan düğün bunlar çok stresli şeyler..sana tavsiyem sakin ol..bol oksijen al..sabah her zamankinden daha erken kalk..yürüyüş yap...yeşil çay iç..."incesaz" sever misin bilmiyorum ama kafanı dinlemek için onu dinle :) çiçek kokla :) kendini sev..:) hayatında her şey yolunda..bundan emin ol..

ipek :) katmer'in her katına parafin yağı sürsek tutar mı dersin :))

bu arada dün sana yazdıklarımı görmedin sanırım.. ben de dedim okudu da bozuldu mu acep :))

Ahh kuzum benimmm
neye kızayımm aşk olsun
dün ileti aldım aldım yazdıklarım uçtu..
Sonra da es geçmişim gusura bakma
Cansın kansın sennn

Evet ama ne demişler. Hocanın dediğini yap yaptığını yapammaa:)
Çok seviyorum ben calleni.
callen lideri oldum ben heeeheee
isteyene cd de yolluyorummm
hem şimdi diğerlerini de indirdim.
toparlayayım hepiciğinize yollarım yinee.
Callenin aşamaları var doluuuu
Çekirge sen nerdensinnn..

Selam herkese.

Başlangıç tarihi: 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo:54.0
Geçen hafta: 56.7
Bu hafta: 55.5

Tek bir mesaj bile okuyamadım. Acil çıkmam gerek. Umarım herkes - görmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…