Benimde ellerim buz gibi ama her zaman...KAnsızlık dediler ama kan değerlerim normal çıktı...Acaba troiddimdemii sorun var... Oldum olası ellerim soğuktur benim, kışın yıkamak istemem hattaneyse ekimcim bende haftaya gidip güzelce tahlillerimi yaptırayım, umarım benimkilerde iyi çıkar....Bir de ben bugün şu doktorm programında protein ağırlıklı beslenmenin kemik erimesine yol açtığını sölediler, çok dinleyemedim sonunu gerçi...Çok gencim ama kemik oranıma baktırmak istiyorum, doktora sölediğimde de gülüyor yaşın kaç başın kaç diye... ama olsun öğrenmek istiyorum işte.... bu arada bu bilgileri paylaştığın çok iyi oldu, teşekkürler
Valla azmine hayranım mervecim, bir 20 gün bu şekilde devam et, emin ol değişime inanamayacaksın...
Bugün yaptıklarıma gelince... kendime hem kızıyorum hem de şu anki halime gülüyorum valla...Bugün dukan mamalarımı yapayım dedim...Neyse canım değişik şeyler denemek istedi ( şu an içimden hay denemez olaydım diyorum) Neyse ilk her zamanki gibi kek yaptım, buraya kadar sorun yok...Sonra face tariflerden bir tanesini yaptım, mahlepliydi tarif...Amanın ne acı bir tattır o ya...Sanırım fazla katmışım ben, fırından çıktığında tadına bakayım dedim...ama ıııh ıhhh...yencek gibi değil ya....Söylene söylene çöpe attım...Sonra sufle tarifi gördüm...Yulaf kepeği yoktu içinde, öyle olunca tatlı krizlerime karşı hadi bir de bunu yapayım dedim, o kadar uğraştım, pişirdim, bir tadına bakayım... leş gibi yumurta kokuyor... böyle suffle değilde sanki kakaolu yumurtanın beyazını yiyormuşsunuz gibi bir tadı var söylene söylene onu da çöpe attım.... Bu saate kadar mutfaktaydım elde var sadece kek Süttozuma mı acıyım, kattığım malzemelere mi...Neyse sağlık olsun ama siz siz olun bildiğiniz tariflerden çok fazla şaşmayın hepinize iyi geceler
Ekimiiimmm!!! Çok geçmiş olsun. Ne güzel, iyi çıkmış sonuçlar. İlaçlarını ihmal etme ama sakıınnn
Bu arada bende de bu belirtilerden var gibi sanki bazıları yaa :S Ben gidip sağlık ocağına troid testi istesem, yaparlar mı yoksa sevk falan isterler mi?
Aynen ben de işteee ühühüühüHasta mıyız neyiizzz :)) Ühühüh Ben birlik olurum
iyi akşamlar ince, nazik, zarif bayanlarrrrr :)) bugün atagımın 3. gunu yumurtadan tavuktan e bayram cıkısı malum etten bıktımmm... kısacası proteinden bıktım artk hamurr istıyorum hamurrrtabıkıdeeee hayır o hamurlar yuzunden boyleyımya
saat 4den berı ayaktym smdı yerıme otrdum daha horon oynuyorumda kurstaydm ıyı bı spor oldu benım ıcın bugn ama dayanamadım donuste ice-tea light aldım ıctım içim gecıyodu yoksa bugun pek bısey yemedmde bı sorun olmaz dımi bu içecek.
daha atakta hamur istiyorum diye yaygara yapmak çok ayıp bişey :)))))
Aliyem ya, afiyet olmuştur, yağ olmasın. kesikli biber ne ki?
:44:
HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...
İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı
adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim
10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım
Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:
Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım
şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım
çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm
aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim
Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...
hoşbuldumm , teşekkürlerr
bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
teşekkür ederim , Maraşın Elbistan ilçesinde çalışıyorum , aslen Mersinliyim
Callen saati başlıyor:)))bugün 3 olcak haydi bismillah :)))
iyi akşamlar ince, nazik, zarif bayanlarrrrr :)) bugün atagımın 3. gunu yumurtadan tavuktan e bayram cıkısı malum etten bıktımmm... kısacası proteinden bıktım artk hamurr istıyorum hamurrrtabıkıdeeee hayır o hamurlar yuzunden boyleyımya
saat 4den berı ayaktym smdı yerıme otrdum daha horon oynuyorumda kurstaydm ıyı bı spor oldu benım ıcın bugn ama dayanamadım donuste ice-tea light aldım ıctım içim gecıyodu yoksa bugun pek bısey yemedmde bı sorun olmaz dımi bu içecek.
[/günaydın :)))) ben geldimmmm....
katmerlerrr geliyorusssss taaattatamm taattatammmbol neseli günlerrrriniz olsun insALLAH.
NASILSINIZ dukandaslarım:)))
neler yapiyorsunuz bakalım. nasıl gidiyor hayat.
1 hafta güçnlendirme evrem bitiyorr aslında ama ben bıraz daha uzatmayı dusunuyorum.bunun bir sakıncası olurmu.
ben yine sorularım var tabiii:)))
palamutu yiyebiliyoruz galiba siz nasıl pişiyorsunuz diyiverin hele:)))
kuruyemıs artık yıyebilcem sanırım. kitabın ilk sayfalarında ceviz fındık badem kaju fıstık hatırladıklarım bunlar.orda yazılanlar dısında dıgerlerını yıyebilirsiniz diyor.bu yasak olan kuruyemısler dıyet boyuncamı yasaktı yoksa hep mi yasak?
bilgilendirirseniz sevinirim. sizlere bol eksili ve neşeli günler diliyorum. kendinize iyi bakın ....
COLOR]
Günaydın canlarımmm
Bu hafta bildirimimi kendime ve VEDATIN ZEHRAYA YAPTIĞI O MEŞHUR HAREKET İLE YAPIYORUMdelyyymmmm anladın sen onu
Dün migrostan diyatbetik çikolata aldım, canım isteyince 1-2 kare yerim dedim ve 1 kare yedim ama kare biraz büyük oldu zammımca, bir de light meyveli soda aldım ama içmedim, arada iyi gider sanırsam, biraz pahalı ama
Günaydın canlarım,nasılsınız ?
1 hafta aradan sonra yine bildirim günü hadi bakalım ak koyun kara koyun çıksın ortaya
bayramda kimler kaçamak yapmış kimler iradesine sahip çıkmış görelim bakalım
şimdiden _ gören görmeyen yada _ görmeyenden vazgeçtim,_ gören tüm arkadaşları tebrik ediyorum
_ göremeyenlere de bir ceza mı uygulasak napsak
tuzum kuru ya artık ahkam kesiyorum oturduğum yerden
ben de söliim bari 69.9'um bu sabah.bu hafta henüz ödül ve nişastamı kullanmadım.bugün protein günüm.sanırım yarın öğlen ödül yapıp c.tesi akşam yada pazar sabah nişastalımı yerim.çiğ köfte nişastalı sayılır dimiiii
kızlar yahuu,bu arada ben bu ay regl olmadım hayırdır inşallahh
vay başıma gelenler abboowwwww :96::96:
Günaydın Canlar;
Bugün kendimi harika hissediyorum..dün callenden dolayı omzum..boynum çok ağrıyodu..kalem kaldıramıyodum..ama yine de dün 3. callenimi yaptım ve sabah uyandığımda ağrılarımdan eser kalmamıştı...şimdi harikayım..ama tartıda bi kaç yüz gr artı gördüm..gayet de masumum o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum..belki kaslarım artmıştır :))
Bi de kızlar size bişey danışçam..
benim artık iştahım çok az,o kadar az yiyorum ki..dün sadece kepekli yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta yedim geri kalanı kahve çay su...aslında hiç acıkmadım,ama bu diyetin mantığı proteini sindirirken harcanan enerjiyle kaybedilen kilo olduğu için acıkmadan da protein yemek için zorlamalı mıyım acaba yoksa küçülen midemi boşyere büyütmesem mi..bilemedim...:s
bu aralar herkes tahlil yaptırıyor zannımca. sonuçlar da iyii çıkıyor. ben de dukanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum.atak hariç. çünkü atakda halsizdim ve başım çok ağrımıştı.Çevremdekiler grip nezle bademcik. ...allah ne verdiyse... ben daha siftah yapmadım çok şükür. ama ben de gidip tahlil yaptırmayı istiyorum. Aç karnına mı gitmemiz lazım mutlaka????:26::26:
Günaydın
dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..
şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır.. hepiciğinizi selamlıyorumm
[/günaydın :)))) ben geldimmmm....
katmerlerrr geliyorusssss taaattatamm taattatammmbol neseli günlerrrriniz olsun insALLAH.
NASILSINIZ dukandaslarım:)))
neler yapiyorsunuz bakalım. nasıl gidiyor hayat.
1 hafta güçnlendirme evrem bitiyorr aslında ama ben bıraz daha uzatmayı dusunuyorum.bunun bir sakıncası olurmu.
ben yine sorularım var tabiii:)))
palamutu yiyebiliyoruz galiba siz nasıl pişiyorsunuz diyiverin hele:)))
kuruyemıs artık yıyebilcem sanırım. kitabın ilk sayfalarında ceviz fındık badem kaju fıstık hatırladıklarım bunlar.orda yazılanlar dısında dıgerlerını yıyebilirsiniz diyor.bu yasak olan kuruyemısler dıyet boyuncamı yasaktı yoksa hep mi yasak?
bilgilendirirseniz sevinirim. sizlere bol eksili ve neşeli günler diliyorum. kendinize iyi bakın ....
COLOR]
Günaydın canlarımmm
Bu hafta bildirimimi kendime ve VEDATIN ZEHRAYA YAPTIĞI O MEŞHUR HAREKET İLE YAPIYORUMdelyyymmmm anladın sen onu
Dün migrostan diyatbetik çikolata aldım, canım isteyince 1-2 kare yerim dedim ve 1 kare yedim ama kare biraz büyük oldu zammımca, bir de light meyveli soda aldım ama içmedim, arada iyi gider sanırsam, biraz pahalı ama
günaydııınnn....
guncel kılom 92,2 ama reglyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın canlarım,nasılsınız ?
1 hafta aradan sonra yine bildirim günü hadi bakalım ak koyun kara koyun çıksın ortaya
bayramda kimler kaçamak yapmış kimler iradesine sahip çıkmış görelim bakalım
şimdiden _ gören görmeyen yada _ görmeyenden vazgeçtim,_ gören tüm arkadaşları tebrik ediyorum
_ göremeyenlere de bir ceza mı uygulasak napsak
tuzum kuru ya artık ahkam kesiyorum oturduğum yerden
ben de söliim bari 69.9'um bu sabah.bu hafta henüz ödül ve nişastamı kullanmadım.bugün protein günüm.sanırım yarın öğlen ödül yapıp c.tesi akşam yada pazar sabah nişastalımı yerim.çiğ köfte nişastalı sayılır dimiiii
Günaydın Canlar;
Bugün kendimi harika hissediyorum..dün callenden dolayı omzum..boynum çok ağrıyodu..kalem kaldıramıyodum..ama yine de dün 3. callenimi yaptım ve sabah uyandığımda ağrılarımdan eser kalmamıştı...şimdi harikayım..ama tartıda bi kaç yüz gr artı gördüm..gayet de masumum o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum..belki kaslarım artmıştır :))
Bi de kızlar size bişey danışçam..
benim artık iştahım çok az,o kadar az yiyorum ki..dün sadece kepekli yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta yedim geri kalanı kahve çay su...aslında hiç acıkmadım,ama bu diyetin mantığı proteini sindirirken harcanan enerjiyle kaybedilen kilo olduğu için acıkmadan da protein yemek için zorlamalı mıyım acaba yoksa küçülen midemi boşyere büyütmesem mi..bilemedim...:s
Ekimim olur da kalori yapar diye koklamadım bile kuzummmmmmm :))
bu aralar herkes tahlil yaptırıyor zannımca. sonuçlar da iyii çıkıyor. ben de dukanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum.atak hariç. çünkü atakda halsizdim ve başım çok ağrımıştı.Çevremdekiler grip nezle bademcik. ...allah ne verdiyse... ben daha siftah yapmadım çok şükür. ama ben de gidip tahlil yaptırmayı istiyorum. Aç karnına mı gitmemiz lazım mutlaka????:26::26:
:)) boşver onu da yarın sorun yok di mi onu de bana :)tıkırımı güncellediğim sayfayı bulamıyorum bir türlü. hep yeniden yapmaya yönlendiriyor beni. bilen varsa link gönderebilir mi?
:)
Ahh canımsınn. CALLEN yapan herkesi çok sewviyorummmm
Tebrikler...
Bilinçli çekirgeeee.
Callen de hareketler de açılacak 2 gün sıonraaa çok rahat yapıp çok iyi hissedeceksin kendiniiii.
Ama yemeden olmazzz. hepimiz razıydık bir ara aç kalayımda daha fazla yemeyelim diye. Ama mantığa ters. Yoksa wc de ne gidecekk öle düşünnn :)
:)) boşver onu da yarın sorun yok di mi onu de bana :)
ben hala regl olamamış bir halde giderek şişme durumundayım geçecek demi bugünler(( şişim ciddi anlamda çoraplarım iz yapıyor karnım kocaman ve ben çok mutsuzum birde boğazlar şişme yolunda ay ((
ayrıca iki hafta sonra sözüm var ve bu şişliğin gitmesi de lazım(( ayrıca ergenler gibi sivilce üretmeye başladı yüzüm ki hiç hayra alamet değil ayy ya ben çok mutsuzum (
Bildirim:
2 hafta kadar 65 idim...
başlama tarihi: 10.9.1012
Başlama kilo: 71
Hedef:55
Geçen hafta: 63.1
Bugün(şiş olmama rağmen): 62.1
ipek :) katmer'in her katına parafin yağı sürsek tutar mı dersin :))
bu arada dün sana yazdıklarımı görmedin sanırım.. ben de dedim okudu da bozuldu mu acep :))
ipekçimm sen bizim callen koçumuzmuşsun namını duydum :)) ben de çok sevdim seni de calleni de :)
yememe konusunda haklısın canım birazcık da olsa zorlıyım..iştahsızlığımın ve + çıkmamın sebebini de anladım regl olmuşum haberim yok :)