Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet ama ne demişler. Hocanın dediğini yap yaptığını yapammaa:)
Çok seviyorum ben calleni.
callen lideri oldum ben heeeheee
isteyene cd de yolluyorummm
hem şimdi diğerlerini de indirdim.
toparlayayım hepiciğinize yollarım yinee.
Callenin aşamaları var doluuuu
Çekirge sen nerdensinnn..

ben istanbuldan katıldım aranıza şimdi kısa bi süreliğine memleketim olan mersinden devam ediyorum..ve yine kısa bi süre sonra ankaraya yerleşeceğim..
sen nerdensin HOCAM :)

GÜNAYDIN HERKESE...

bugün itibarıyla ben de dukan diyetine başlamış bulunuyorum..
sabah aç karna tartıldım 69.1yım

sabah 2 yumurta biraz peynir yedim.. birazdan bir bardak süt içerim
öğlen de diyet ton balığı var menümde.. :KK8: :KK8:

Evet ama ne demişler. Hocanın dediğini yap yaptığını yapammaa:)
Çok seviyorum ben calleni.
callen lideri oldum ben heeeheee
isteyene cd de yolluyorummm
hem şimdi diğerlerini de indirdim.
toparlayayım hepiciğinize yollarım yinee.
Callenin aşamaları var doluuuu
Çekirge sen nerdensinnn..

Callen koçumuz İpektoşumuz ben dün ilk kez yaptımdıııı, PM Callanetics-20 dk olanı yaptımmm acep doğru başlangıç mı?
Bide arada lessie de yapsam olur mu kisi bi arada??? :KK1:

Günaydın kızlar

Bugün Perşembe'ymiş yahuu :) Hiç haberim yoktu, yine ilk bildirimle beraber uyandım :)

Ben 2 hafta üst üste bildirim yapmadığım için kendimi listeden çıkardım :KK9::KK9: Bildirseymişim canım :KK9::KK9:

Ama söyliyim :) 59,8 çıktım bu sabah da. -500 daha... ve regl oldum :KK66: Umarım bitince 58'lere düşerim. 1 hafta tartılmak yookkk :KK20: ve 2 gün daga protein vaaarr :KK66::129:

başlangıç tarihi:24.10.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo:72.4
şu anki kilo:72.5
hedef:55
fark:+100

aslında salı günü tartıldığımda 71,9 çıkmıştı niye böyle oldu anlamadım.regl zamanım yaklaştı hatta geldide geçiyorda ondan olabilir.

Ondandır tabii.. Bi de biz en son bildirimi baz aldık :KK66: Onda da 73,10'muşsun :KK9: Haftaya daha dikkatli olursun :KK34:

Karışıklık olmasın diye en son bildirime göre yazdım :KK66:
-500 iyi yaaa:128::nazar:

Günaydın :KK66:

dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..

şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır:KK55:.. hepiciğinizi selamlıyorumm :KK3:

aha bu da bildirim şeysi olsun :))

Kanat çıprmadan!! :))

Eki Görüntüle 543072 :KK9::KK9:

Yok canım ne affı yahuu :)) Daha neler :) Hem bu karikatürden sonra, affetmek ne kelime yani.. Hahhaha :KK70: Koptum yaaa :KK60::KK60:

Günaydın canlarımmm :KK16::KK16::KK16:

Bu hafta bildirimimi kendime ve VEDATIN ZEHRAYA YAPTIĞI O MEŞHUR HAREKET İLE YAPIYORUM :KK9::KK9::KK9: delyyymmmm anladın sen onu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dün migrostan diyatbetik çikolata aldım, canım isteyince 1-2 kare yerim dedim ve 1 kare yedim ama kare biraz büyük oldu zammımca, bir de light meyveli soda aldım ama içmedim, arada iyi gider sanırsam, biraz pahalı ama :KK53:
Hahaha :KK9::KK9: Tamam o zaman bildirimini almadım hihih :KK53: Hatta seni de listeden çıkardım! :KK70: Biz haftaya çalışıp gelelim bence. Öyle çikolata falan daaa :KK20: :) Senin çikolatanın alanı kaç m2'ydi :KK60: 3 + 1, dubleks falan :44: haha :KK9: Bu hafta yok sana bişi. sen kazana düştün :p

He bi de ben bi Vedat ve bi Zehra biliyorum da :KK70: Benim bildiğimde, fena şeyler oldu bu hafta :KK70: O yüzden hareketi çıkaramadım :KK70::KK1::KK1:

Ekstra bi deee :) Herşeyin light'ı pahalı yaaaaww!! Puufff :KK31:

...........
İnternetbağımlısı aile hekimine gitmiş, öyle yazmıştı, ona soralım bakalım. Ama sağlık ocağına gidince orda doktor var zaten, aile hekiminin olduğunun dışındaki sağlık ocağına gideceksen onlar da şube gibi mi bilmiyorum:44:

Birlik olalım kuzum, valla olalım, gel beraber doktora gidelim :KK60:

Meraba canikooo :KK3:
Ben de işte aile şeysine gitcem ama, İstanbul'da ilk defa gitcem. Hayatımda 2. sanırım :p :) Ne olcak bilmiyom o yüzden. Hadi bana test yap deyince yapacak mı onu bilmiyom :44:

Yine baş ağrın varmış.. Geçmiş olsuun :KK43:

Callan azminden dolayı da kutlarııımmm :KK9::KK9: Öpücüğü hak ettin :) :KK54:

aha bu da bildirim şeysi olsun :))

Kanat çıprmadan!! :))

Eki Görüntüle 543072 :KK9::KK9:

ahahahahaa nesli çok komikmiş bu yaaa :KK60:

oyyyy niyekiiiii :KK45:

valla bilmiyorum kuzum,meryem ana olmadığıma göre şimdilik korkulacak bişey yoktur diye tahmin ediyorum:KK9:
ama 6 gün falan gecikti:KK53:

Günaydın :KK66:

dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..

şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır:KK55:.. hepiciğinizi selamlıyorumm :KK3:

kız ne zaman geliyon deyiver hele :KK52:

[/günaydın :)))) ben geldimmmm....

katmerlerrr geliyorusssss taaattatamm taattatammm:KK1::KK9: bol neseli günlerrrriniz olsun insALLAH.

NASILSINIZ dukandaslarım:)))
neler yapiyorsunuz bakalım. nasıl gidiyor hayat.
1 hafta güçnlendirme evrem bitiyorr aslında ama ben bıraz daha uzatmayı dusunuyorum.bunun bir sakıncası olurmu.
ben yine sorularım var tabiii:)))
palamutu yiyebiliyoruz galiba siz nasıl pişiyorsunuz diyiverin hele:)))
kuruyemıs artık yıyebilcem sanırım. kitabın ilk sayfalarında ceviz fındık badem kaju fıstık hatırladıklarım bunlar.orda yazılanlar dısında dıgerlerını yıyebilirsiniz diyor.bu yasak olan kuruyemısler dıyet boyuncamı yasaktı yoksa hep mi yasak?
bilgilendirirseniz sevinirim. sizlere bol eksili ve neşeli günler diliyorum. kendinize iyi bakın ....
COLOR]

canım nerelerdesin yaa özlemişiz seni:KK16:
palamut yenmez mi yaaa off hem de nasıl yenir:KK56:
ben fileto yaptırıyorum,tepsiye yağlı kağıt koyup onun üstünde pişiriyorum fırında.
yada alüminyum folyoyu seriyorum alta soğanlar,üste palamutlar onunda üstüne domates biberler,seviyorsan defne yaprağı koyup zarf gibi alüminyum folyoyu kapatup bir süre öyle pişiriyor sonra da fırının üst kısmına alıp folyoyu açıp azcık da öyle pişiriyorum bu daha güzel oluyor:KK34:
lakin sana üzücü bir haberim var,artık palamut bitti:KK50:
geçen hafta tam 17 tane alıp buzluğa stokladım,doya doya yiyeceğim hamhamham:21:
artık lüfer mevsimi ama o biraz pahalı palamuta göre.eğer siz de hala son palamutlardan bulursanız hemen alın.bana zaten 1 tanesinin yarısı yetiyor:KK53:

Günaydın canlarımmm :KK16::KK16::KK16:

Bu hafta bildirimimi kendime ve VEDATIN ZEHRAYA YAPTIĞI O MEŞHUR HAREKET İLE YAPIYORUM :KK9::KK9::KK9: delyyymmmm anladın sen onu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dün migrostan diyatbetik çikolata aldım, canım isteyince 1-2 kare yerim dedim ve 1 kare yedim ama kare biraz büyük oldu zammımca, bir de light meyveli soda aldım ama içmedim, arada iyi gider sanırsam, biraz pahalı ama :KK53:

canım günaydın.diyabetik çikolata ne ola ki yaa yiyebiliyor muyuz,ben niye görmedim migrosta:KK50:
ben sadece diyabetik sarelle gördüm ama almayın sakın.sadece şeker yerine tatlandırıcı kullanılmış ama yağlı falan yani:KK50:
light neyveli soda ne yaa ben onu da görmedim ki :KK53:
Ne zaman geleceksin bebek :) O zamana kadar ankarada bi ekip toplarız :)

Beeen bugün spor salonuna yazıldım yaklaşık 1,5 saat spor yaptım, spor hocam çok ilgili, dukana saydırıyor ama olsun ben onu sallamıyorum :) Bana özel bir program geliştireceeek, veee beeen sıkılaşacağıııım :)

kuzu valla ocak gibi falan gelirim heralde toplaşalım:KK52:
hani resim paylaştın mı sen facete ?

Benimde ellerim buz gibi ama her zaman...KAnsızlık dediler ama kan değerlerim normal çıktı...Acaba troiddimdemii sorun var... Oldum olası ellerim soğuktur benim, kışın yıkamak istemem hatta:KK1: neyse ekimcim bende haftaya gidip güzelce tahlillerimi yaptırayım, umarım benimkilerde iyi çıkar....Bir de ben bugün şu doktorm programında protein ağırlıklı beslenmenin kemik erimesine yol açtığını sölediler, çok dinleyemedim sonunu gerçi...Çok gencim ama kemik oranıma baktırmak istiyorum, doktora sölediğimde de gülüyor yaşın kaç başın kaç diye... ama olsun öğrenmek istiyorum işte.... bu arada bu bilgileri paylaştığın çok iyi oldu, teşekkürler :KK16:

Hoşgeldinizz hepiniz...HErkes dilediği kiloya çabucak ulaşır inşallah :KK34:

Valla azmine hayranım mervecim :KK9: , bir 20 gün bu şekilde devam et, emin ol değişime inanamayacaksın...

Bugün yaptıklarıma gelince... kendime hem kızıyorum hem de şu anki halime gülüyorum valla...Bugün dukan mamalarımı yapayım dedim...Neyse canım değişik şeyler denemek istedi ( şu an içimden hay denemez olaydım diyorum :KK1: ) Neyse ilk her zamanki gibi kek yaptım, buraya kadar sorun yok...Sonra face tariflerden bir tanesini yaptım, mahlepliydi tarif...Amanın ne acı bir tattır o ya...Sanırım fazla katmışım ben, fırından çıktığında tadına bakayım dedim...ama ıııh ıhhh...yencek gibi değil ya....Söylene söylene çöpe attım...Sonra sufle tarifi gördüm...Yulaf kepeği yoktu içinde, öyle olunca tatlı krizlerime karşı hadi bir de bunu yapayım dedim, o kadar uğraştım, pişirdim, bir tadına bakayım... leş gibi yumurta kokuyor... böyle suffle değilde sanki kakaolu yumurtanın beyazını yiyormuşsunuz gibi bir tadı var :KK50: söylene söylene onu da çöpe attım.... Bu saate kadar mutfaktaydım elde var sadece kek :KK1: Süttozuma mı acıyım, kattığım malzemelere mi...Neyse sağlık olsun ama siz siz olun bildiğiniz tariflerden çok fazla şaşmayın :KK34: hepinize iyi geceler :KK16:

canım yaaa o kadar güldüm ki,bana ilk yaptığım dukan ekmeğimi hatırlattın:KK51:
ne akla hizmetse 2 büyük fırın tepsisi yapmıştım ve aktardan aldığım tadı korkunç bir kepekle yapmıştım.bir lokma bile yenmiyordu,o kadar kötüydü ki hepsini çöpe atmıştım.şimdi çok gülüyorum o halime.yaaa çöp demişken o salak arkadaşım nasıl da dolmalarımı çöpe atmıştı yaaa :KK9::KK9:

Bitanelerim benim,

Birbirimizi hiç görmedik ama nasıl bir bağ oluştu aramızda, hiç çıkarsız, gerçek dostluk bu işte, beni merak etmeniz çok duygulandırdı beni, bu tiroid denen şey duygusal da yapıyor zaten insanı, gözlerim dolu dolu oldu, gerçekten çok mutlu oldum. Bazen kimselere anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burda, birimizin derdi hepimizin derdi oluyor, mutluluğu hepimizin mutluluğu. Sahiden bir aile gibi olduk. Umarım bu birlik diyet bitiminde de devam eder.

Daha fazla yazamayacağım, biraz sulugöz oldum ben, hepiniz iyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum.
4xvim2p.gif
grouphugg.gif

ayyy kuzuuum yaaa sen böyle yazmışsın ya benim de gözlerim doldu,hepinizi çoook ama çoook seviyorum canlarım benim:KK16:

HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...

çok geçmiş olsun canım.mayıs ayında bana da girdi hırsız,maddi zararı da büyük oldu ama asıl manen çok yıprattı beni.iyi bari sen kolay atlatmışsın,allah bir daha yaşatmasın:KK50:

İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı :KK16::KK16::KK16:

adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim :KK34::KK34::KK34:

10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım:KK53::KK53::KK53:

Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:

Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım :KK42::KK42::KK42::KK42:

şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım :KK76::KK76::KK76:

çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin canıımmm:KK16:

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

sen de hoşgeldin canım,başarılarrr :KK34:

hahaha ben de masadan tutunuyorum bazen 54 e kadar :))))

moral oluyo :))))

kızlar çok komiksiniz yaa,cidden yapıyor musunuz böyle şeyler :KK60:

sağol kuzu. yeşil biberleri kırmızı biberleri doğra. 2 diş sarımsakla beraber tavada kavur. pişince loru boca et üstüne. biraz da öyle kavur. olsun sana kesikli biber. yeşil biberler acıysa daha bir iyi...

off var ya bayılırım ben de ona :KK56:
bildirimimi de bildireyim de bildirmedi demeyin.
sevgili dely,
bazı aksiliklerden dolayı 2 hafta bişey bildirmedim. sonra da bayram geldi. şimdi ben geçen hafta önceki hafta falan hatırlamıyorum.
sen kafana göre yaz beni çizelgeye

başlangıç 101
hedef 66.6
güncel 67.5

az kaldı aaaaaaaz. ben o hedefi 60 yapamam ama 65 den öncede güçlendirmem :))))

ayy kuzuu 900 gr sonra güçlendirmedesin,çok uzatma bence yaa geç gitsin:21:

selam fıstıklarrr

nasılsınız demiycem geçmişi okuyamıyorum umarım iyisinizdir

ben 4 haftadır aynıyım arada yaptığım ufak kaçamkların neticesi tabii bu

başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilo 83,3
bayram öncesi 70,7
bugün:70,9
giden:12,4

olmam gerekn 64,6 mı neydi 1 ay önce bu kiloda olmalıydım ama olmuyooo olmuyooooo

EKİM canım özellikle sorum sana ben günde 150 mg eutrox kullanıyorum sence tiroid de neden oluyor olabilirmi yıldım resmen sen hiç kaçamak yapmışmıydın seyirde çok ufak kaçamaklar bunlar nedeni bumu yavaş vermemin sen nası verdin yavaşmıydı problem seninle aynı biliyosun kuzum vücut çalışmıyor sonuçta yaniiiiii yardım et bana sana neler iyi gelmişti yeşil çay su içiyorum 3 gündür full balık tüketiyorum bu hafta 69 görürüm diye umud etmiştim ama yine olmadı

çok üzgünüm aslında güçlendirmeden de korkuyorum açıkcası hemen alırm gibime geliyor ömür boyu seyirmi yapcam kızlar ben yahuuu
:KK43:

tuna inanamıyorum,dün gibi hatırlıyorum ilk başladığın günü,bugün tam 12.4 kilo vermişsin süppersin kuzummm :KK9:

GÖrdüğünüz gibi beni kimse yasaklamamış bu sefer... Buralardayım.

Bildirimimide yapayım da sonra okumaktan fırsat kalmıyorr. Malzeme çok bugünn

Yeni gelen arkadaşlarda bu formatta yaparlarsa tablodan sorumlu devlet bakanımız işini yaparken zorlanmaz. Unutmayın. Her perşembe bilgilendirme günü. Saat 16 ya kadar yazıyoruz aynı bu formatta. kapişş???

Diet başlangıç tarihi 07/02/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen perşembe (bayram sebebi ile 2 hafta önce) 74,6
Bugün 74,2
Boy 162

:)

Off çok geçmiş olsun. Benimde kapımın kilidiyle oynamışlardı yıllar önce. 2 ay elimde çakı girdim apartmana karşılaşırız diye. Sonra dayanamadım taşındım. Çok gençtim gerçi. Şimdi olsa bu kadar tırsmam...

Ooo hoşgeldin. Süper çekirge. Bilinçli çekirge. Sevdim seni çekirge....
Benim anneciğim elbistan doğumlu. Çok severim o bölgeyi.

Cadıcık hoş geldin.
Sen bilmezsen dukan enişte bilir. Test ne dediiii. 23 kilo ne ki. Neler gördük biz burda.. Bknz. tıkırtıkırr

Ahahaaa
Sesli güldümm
Süper çekirge...

Offf şimdi oralarda olup katmer yemek vardı. Andep adana mersin urfa..
Ayy acıktımmı nee...

Ahh canımsınn. CALLEN yapan herkesi çok sewviyorummmm
Tebrikler...

ŞŞşş
Olmaz öle 2 günde sıkılmakkk. Hem bulamayanları düşün. et tavuk daha ne ister insanç
Zero falan alsaymışın iyiymişşşş.

Bak ya Katmer dedim hatun bana katmer diyor.
ya canım çekti amaaaaaaaaaaaa
Nesli bi katmer tarifi yaratsan kuzummmm

Vedat kim Zehraya ne yaptı....

İnatçıııı illa 69 lularda kalacaksın değilmiiiiii
Çiğ köfte rakıı ohhhhh

Haydaaaa.
Çok zamansız oldu çok genciz henüz kuzummmm

Hahahaaayyy

Bilinçli çekirgeeee.
Callen de hareketler de açılacak 2 gün sıonraaa çok rahat yapıp çok iyi hissedeceksin kendiniiii.
Ama yemeden olmazzz. hepimiz razıydık bir ara aç kalayımda daha fazla yemeyelim diye. Ama mantığa ters. Yoksa wc de ne gidecekk öle düşünnn :)

Vucut tepki veriyor atakta diete. Bu iyiye işaret. Hepimiz yaşadık emin ol. Şimdi bişeyciğimiz yokkk çok şlükürrrr.

heheheh 69lara demir attım çok şükür:KK16:
hee çiğ köfte ama rakısızzzz :KK50: ben daha hiç ödülümde falan alkol almadım.heralde toplamda 8 aydır falan tek damla içmedim ohhh sefam olsun :21:

Canım hoşgeldin,

Tartıyı bekle, serenat yapacak yakında sana :) Bizim tartı da diyete başlayana kadar tozlanıyordu bir köşede, şimdi hayatından bezdi garibim.

Hoşgeldin canım,

Palamutu yiyoruz tabi, ben teflon tavaya 2 - 3 damla zeytinyağı döküp balıkları fileto şekilde dizip kapağını kapatıyorum, önce pişiyor sonra kızarıyor, hooop tersini çeviriyorum. Orası da aynı olunca alıp afiyetle yiyorum. :KK56:

Valla ben bitince fındık da yerim ceviz de yerim ömür boyu ayrı kalamam :emir_bebek:

Canım benim, senin karenin boyutunu tahmin edebiliyorum sanki :13: ben anlamadım ama bir ara anlatın bari :KK1:

Maşallah canım :KK1:

Günaydın canım, amanın ahkam da kesermiş, protein gününü de unutmazmış :)) Alışınca o bile zor oluyor dimi :)

Kanatlarını sevsinler senin, komik kız :KK19:

Callen ini tebrik ediyorum canım. Ama yemelisin, yemeden olmaz, vücut ne yakıp enerji harcayacak. Bir de iştahının açıldığı zaman ne olacak, vücut bu tempoya alışırsa kilo alır o zaman :emir_bebek:

Aman haaaa, valla takarım peşine :))
shrk.gif

Aman aman, hasta olma dikkat et. Git yaptır canım, evet aç karınla gidiyoruz tahlile.

valla bitince fındık fıstık ben de yerim hem de bayılırım vallahi:KK56:
bu arada dvrek sormuştu galiba,dukan demişti ki bütün meyveler ama incir,üzüm,kiraz,muz ve kuruyemişler hariç demişti güçlendirme için.ama korumada öyle bir yasak yok,orda tamamen özgürüz artık :21::21:
canlarım yaaa,bu arada ben bir halt ettim yaaa:KK50: bugün protein günüm ama ben unutup sabah 2 dilim tahıllı ekmeğimi yedim yaaa,nolcak şimdi olsun muuuu yaaa insan unutuyor:KK14:
ekim gördün mü yaa protein perşembemi unutmadım ama ekmek yememem gerektiğini unuttum:KK43:

kuzu sen ileri derecede stres yapmışsın...
şişliğinin sebebi ve sivilcelerin regl olamaman..regl olamamanın sebebi de büyüüüük bi ihtimalle stres..
stresinin sebebi de söz :)
söz nişan düğün bunlar çok stresli şeyler..sana tavsiyem sakin ol..bol oksijen al..sabah her zamankinden daha erken kalk..yürüyüş yap...yeşil çay iç..."incesaz" sever misin bilmiyorum ama kafanı dinlemek için onu dinle :) çiçek kokla :) kendini sev..:) hayatında her şey yolunda..bundan emin ol..

ya daha önce hiç ay atlamamıştı ya bu sefer atladı fena sinir oldum:)))

tavsiyeler için teşekkürler hepsine uymaya çalışacağım:)) incesaz sevilmez mi yahuu..

GÜNAYDIN HERKESE...

bugün itibarıyla ben de dukan diyetine başlamış bulunuyorum..
sabah aç karna tartıldım 69.1yım

sabah 2 yumurta biraz peynir yedim.. birazdan bir bardak süt içerim
öğlen de diyet ton balığı var menümde.. :KK8: :KK8:

hoşgeldin canımmm,hadi bakalım başarılarrrrr.inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın:KK16:

ben istanbuldan katıldım aranıza şimdi kısa bi süreliğine memleketim olan mersinden devam ediyorum..ve yine kısa bi süre sonra ankaraya yerleşeceğim..
sen nerdensin HOCAM :)

Ben evrenselim. Her an her yerde olabiliyorum .Ama yatağım Yalovada. İşim de .. Gücümde.. Babamdaaa. Annamde..
Ayy ben Yalovadayımm sanırımmm. Ruhum Maldivde güneşleniyor bugünlerde...

Bu arada bombayı da söylemeden edemeyeceğim. Armatörden dün gece ayrıldımmmmmmmmmmmmmm.

Callen koçumuz İpektoşumuz ben dün ilk kez yaptımdıııı, PM Callanetics-20 dk olanı yaptımmm acep doğru başlangıç mı?
Bide arada lessie de yapsam olur mu kisi bi arada??? :KK1:

Sabah akşam yaparsan belki olur. Ama 1 saat süreni tavsiye ederim ilk 3 set için vaktin varsa...
Lesli de yap .Zararı olurmu hiç faydası olur.
Ama 2 hafta sonra kaçamak yapmadığın halde + görürsennn bunun kas olduğunu da sakın unutmaaa olurmu kuzucukkk

Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.
Sakın yapmayın bunuuu çok kızarım sonra ben sizeeee

Ben evrenselim. Her an her yerde olabiliyorum .Ama yatağım Yalovada. İşim de .. Gücümde.. Babamdaaa. Annamde..

Callen bence mucize.
Ben tüm ramazan boyunca yaptım. Hemde iftarı azıcık hazmedip giriştim. Havada sıcaktı. Hem çok terledim hemde gece yemelerine mani oldu. İftarda da azıcık yeyince şişmedim. Yanlış olmasın 1 ayda 7 kilo verdim ben ramazanda.Çok faydasını gördüm. Belim 18 cm inceldi benimm. Selülit s si kalmadı desem yeridir.Popom kalktııı. Baldırım bile inceldi...74 kiloyla 29 beden kot giyiyorum şuan. Bu da bollaşmaya başladı hatta. Gerçi 501 genelde yarım kalıp küçük alırdım zatennn. Ya bana kaç beden kot giydiğinizi yazarmısını kilolarınızla. Merak ediyorum daa Gerçi sonra bir duruduuu. Mıy mıy. Haftada 500 gr anca gitii ama ben masum değilimmm emin olun.
Biraz alkol düşkünlüğüm varda söylemesi ayıp. Haftada en az 1 kere kesin içiyorum. Ama yemek anlamında bozmuyorum dieti. Sadece alkolll. Duraklamalar ondannn.

İpeek ben de kot bedenlerine takmış durumdayım...şu an 27yim (bu bile bol oluyo)..benim basenim,iç bacağım ve alt bacağım çok kalın..onları inceltmeliyim..işte ofiste oturmasam da koşarak çalışsam ama o da olmuyo..callenle birlikte yürüyüşleri de arttırıyım kurtulayım şu kalın halden..

Bu arada bombayı da söylemeden edemeyeceğim. Armatörden dün gece ayrıldımmmmmmmmmmmmmm.

Sabah akşam yaparsan belki olur. Ama 1 saat süreni tavsiye ederim ilk 3 set için vaktin varsa...
Lesli de yap .Zararı olurmu hiç faydası olur.
Ama 2 hafta sonra kaçamak yapmadığın halde + görürsennn bunun kas olduğunu da sakın unutmaaa olurmu kuzucukkk

Callen bence mucize.

Hımm hımmm o zaman CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yapacağım dimi kuzummmm, bünye + görmeye pek müsait değil ama olsun,
diz hareketleri biraz ağrı yaptı ama sıktım dişi (menisküsten dolayı) ama gerçekten sıkılaşmam lazım özellikle üst baklonlarda simitlerde verdiğim kilo anlaşılmıyor

Bildirimimi yapıyorum geç kalmadım inşallahhh :))))

Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (18.10.12) : 74,2
Bu Haftaki (01.11.12) : 73,2
Haftalık Fark: 1 kg
Toplam Fark: 5,800 gr

slm kızlar biraz geçmişe bakayım dedim ipin ucu kaçmış yakalayamadım herkes nasıl 72,5 çıkmışken bugün 73,2 gördüm yahuuuu anlayamadım 2-3 gündür var bişiler bende neyse biraz işi sıkmam lazım sanırım :))) kg veren herkese tebrikler veremeyenlerde üzülmesin yahuuu varır bir nedeni herkesi öptümmmmmmmm görüşürüzzzzzz:KK52::KK42:

anaaaaaa biz başka haberler bekliyorduk :KK43:

Hımm hımmm o zaman CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR yapacağım dimi kuzummmm, bünye + görmeye pek müsait değil ama olsun,
diz hareketleri biraz ağrı yaptı ama sıktım dişi (menisküsten dolayı) ama gerçekten sıkılaşmam lazım özellikle üst baklonlarda simitlerde verdiğim kilo anlaşılmıyor

Ben de bu callaneticse baslamak istiyorum, Ama benim zaten bir spor kursum var arada yuzmeye falan da gidiyorum. Acaba bos gunlerde yapsam faydasini yine gorur muyum?

Bi de yeni baslayan arkadaslar boyun agrisindan sikayet etmis. Benim spor hocam, hareketi yanlis yapiyosaniz boynunuz agrir, agritmaniz gereken yer karniniz poponuz derdi. Acaba hareketler yanlis yapmaya musait de mutlaka bir hoca yardimiyla mi yapilmasi gereken hareketler. Pilates icin oyle derler ya, mutlaka hocanin yaninda ogrenin.

Biraz korka korka da olsa indirdim bakalim. Ipek'in soyledigi kadar harikadir insallah sonuclar.

Olur ilk zamanlar çok da zorlamaaa. İnan geçecek. Minüsküs falan kalmayacakkkk

İpeek ben de kot bedenlerine takmış durumdayım...şu an 27yim (bu bile bol oluyo)..benim basenim,iç bacağım ve alt bacağım çok kalın..onları inceltmeliyim..işte ofiste oturmasam da koşarak çalışsam ama o da olmuyo..callenle birlikte yürüyüşleri de arttırıyım kurtulayım şu kalın halden..

At gitsinn kurtulll bitsinnn

anaaaaaa biz başka haberler bekliyorduk :KK43:

Demiştim yaa. 1 kasıma kadar vadesi var diye. Aslında adam ciddi ama canımı sıkan şeyle olacak gibi hissediyorum. Uzatmanın anlamı yok. Tam haberi yok ama 2 gündür çıkmıyorumm onunla. Akşam dışarda gördü beni. Bozuldu tabi biraz. Aradı gece açmadım. Bu sabah da tık yok.
Ben artık uğraşamıyorum Aliyecim. Çabuk sıkılıyorum sanırım. Ama bu şımarıklıktan değil. İçime sinmediğinden. keyif almaz oldumm son zamanlarda. Büyün arkadaşlarımla tanıştıı kaynaştı ama ben tatmin olamadım nedense. Hep ALLAHIM HAYIRLI DEĞİLSE İÇİMİ SOĞUT diye dua ederim ben. Sanırım öyle oldu. Pofff bahsedince canım sıkıldı. AHlbuki bugün gayet neşeliydim.

ben de 31 beden kot giyiyorum diye seviniyorum iyi mi,utandım bak şimdi:26:
bu arada ipektoşum şaşırttın beni haaa ama nedense de iyi yapmışsın gibi geldi,hayırlısı olsun:KK16:
ben satışa çıkıyorum kızlar,4 gibi dönerim sanırım,çok kaynatmayın öpüldünüz :KK54:

bildirim yapıyorum..
başlangıç tarıh :08/09/2012
gecen haftakı kılo:90,0
bu hafta:89
aradakı fark:-1 kg
hedef kılo :65

arkadaşlar şu tickerı değiştırmek istıyorum ama olmuyor bır bılen varsa yardım edebılır mı ?

arkadaşlar bende başladım dukana yeniden :p kilo bildirimindebulunmak istiyorum geç kalmadıysam :)
henüz 4. günüm ama olsun beni de yazııınnn...

Başlangıç: 29.10.12
Başlangıç Kilo: 81
Hedef Kilo: 60
Şu anki kilo 79.7

Selam Dukanicheler :KK16::KK16::KK16::KK16:
nasılsınız ? Hoşgeldin diyen tüm çıtırlara sevgiler , saygılarrr
:KK42::KK42::KK42::KK42:

hoşbuldumm ...

Canimcim ablam da 2004; ykal mezunu..:)sana boşa kanım ısınmadı benim..sizin tüm öğretmenlerinizi tanırdım..nazan hocaniz vardı..herr kazan..sonra inceman adında bi matematikçi..daha da zorlasam çıkar :)

aaa ablanı tanıyor olabilirim canım , 2 alt dönemim , isim olarak olmasa bile sima olarak kesin tanıyorumdur :KK34::KK34::KK34:

aynen tatlım , Nazan hoca , Herr Kazan , Basri İnceman bizim dönemin örtmenleri hepside :KK76::KK76::KK76:
:KK76:

Hoşgeldin örtmenim, gel tabi gel, kitabı 3 kere okudum demen de bi manidar geldi ama neyseeee :KK9:

sağol canım , aaaa ne manidar olacak sende şekerimm , sadece okudum yani onu belirteyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))

merhaba.. ben normalde de barsak sıkıntısı yaşayan biriyim şimdi artaracaktır.. bu toz nasıl bir şey nedir, seyirde kullanmak serbest mi?

X