- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
Benimde ellerim buz gibi ama her zaman...KAnsızlık dediler ama kan değerlerim normal çıktı...Acaba troiddimdemii sorun var... Oldum olası ellerim soğuktur benim, kışın yıkamak istemem hatta neyse ekimcim bende haftaya gidip güzelce tahlillerimi yaptırayım, umarım benimkilerde iyi çıkar....Bir de ben bugün şu doktorm programında protein ağırlıklı beslenmenin kemik erimesine yol açtığını sölediler, çok dinleyemedim sonunu gerçi...Çok gencim ama kemik oranıma baktırmak istiyorum, doktora sölediğimde de gülüyor yaşın kaç başın kaç diye... ama olsun öğrenmek istiyorum işte.... bu arada bu bilgileri paylaştığın çok iyi oldu, teşekkürler
Valla azmine hayranım mervecim , bir 20 gün bu şekilde devam et, emin ol değişime inanamayacaksın...
Bugün yaptıklarıma gelince... kendime hem kızıyorum hem de şu anki halime gülüyorum valla...Bugün dukan mamalarımı yapayım dedim...Neyse canım değişik şeyler denemek istedi ( şu an içimden hay denemez olaydım diyorum ) Neyse ilk her zamanki gibi kek yaptım, buraya kadar sorun yok...Sonra face tariflerden bir tanesini yaptım, mahlepliydi tarif...Amanın ne acı bir tattır o ya...Sanırım fazla katmışım ben, fırından çıktığında tadına bakayım dedim...ama ıııh ıhhh...yencek gibi değil ya....Söylene söylene çöpe attım...Sonra sufle tarifi gördüm...Yulaf kepeği yoktu içinde, öyle olunca tatlı krizlerime karşı hadi bir de bunu yapayım dedim, o kadar uğraştım, pişirdim, bir tadına bakayım... leş gibi yumurta kokuyor... böyle suffle değilde sanki kakaolu yumurtanın beyazını yiyormuşsunuz gibi bir tadı var söylene söylene onu da çöpe attım.... Bu saate kadar mutfaktaydım elde var sadece kek Süttozuma mı acıyım, kattığım malzemelere mi...Neyse sağlık olsun ama siz siz olun bildiğiniz tariflerden çok fazla şaşmayın hepinize iyi geceler
Sağol canım. Ben soğuğa asla dayanamıyorum sanki etime iğneler batıyor, o derece, eldiven giycem utanmasam. Bir de halsizlik var. Mevsimsel de olabilir ama kontrol ettirmekte fayda var. Doktor da çok bilmesin, bakıversin işte kemik değerlerine, için rahatlar. Proteinin kemik erimesine yol açmasını anlamadım ben, ama biz yanında süt, yoğurt, peynir yiyoruz bolca, bize dememiştir o bence :))
Ekimiiimmm!!! Çok geçmiş olsun. Ne güzel, iyi çıkmış sonuçlar. İlaçlarını ihmal etme ama sakıınnn
Bu arada bende de bu belirtilerden var gibi sanki bazıları yaa :S Ben gidip sağlık ocağına troid testi istesem, yaparlar mı yoksa sevk falan isterler mi?
Aynen ben de işteee ühühüühü Hasta mıyız neyiizzz :)) ÜhühühBen birlik olurum
İnternetbağımlısı aile hekimine gitmiş, öyle yazmıştı, ona soralım bakalım. Ama sağlık ocağına gidince orda doktor var zaten, aile hekiminin olduğunun dışındaki sağlık ocağına gideceksen onlar da şube gibi mi bilmiyorum:44:
Birlik olalım kuzum, valla olalım, gel beraber doktora gidelim