Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar 2hafta oncekı kılomu hatırlamıyorum
bu hafta 63.5
hedef 60 az kaldı sayılır

hoscakalın

gü gü gü günaydınnnnnnnnnnn

malesef bu hafta benden bir nane olmadı sabit kaldım kilomda veremedim hatta 3 gün önce +1 kilo idim şimdi yine 63.7 oldumm bayramda 2 dilim börek yedim ((( dayanamadım onun ceremesini çekiyorum şimdi

Günaydın canlarımmm

Bu hafta bildirimimi kendime ve VEDATIN ZEHRAYA YAPTIĞI O MEŞHUR HAREKET İLE YAPIYORUM delyyymmmm anladın sen onu

Dün migrostan diyatbetik çikolata aldım, canım isteyince 1-2 kare yerim dedim ve 1 kare yedim ama kare biraz büyük oldu zammımca, bir de light meyveli soda aldım ama içmedim, arada iyi gider sanırsam, biraz pahalı ama

günaydııınnn....

guncel kılom 92,2 ama reglyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın canlarım,nasılsınız ?
1 hafta aradan sonra yine bildirim günü hadi bakalım ak koyun kara koyun çıksın ortaya
bayramda kimler kaçamak yapmış kimler iradesine sahip çıkmış görelim bakalım
şimdiden _ gören görmeyen yada _ görmeyenden vazgeçtim,_ gören tüm arkadaşları tebrik ediyorum
_ göremeyenlere de bir ceza mı uygulasak napsak
tuzum kuru ya artık ahkam kesiyorum oturduğum yerden
ben de söliim bari 69.9'um bu sabah.bu hafta henüz ödül ve nişastamı kullanmadım.bugün protein günüm.sanırım yarın öğlen ödül yapıp c.tesi akşam yada pazar sabah nişastalımı yerim.çiğ köfte nişastalı sayılır dimiiii

kızlar yahuu,bu arada ben bu ay regl olmadım hayırdır inşallahh
vay başıma gelenler abboowwwww :96::96:

ooo süper..hadi bakalım güzel sonuçları bekliyoruz...ben bile heycan yaptım :)

evet çok daha güzel şeyler söyleyecek..şiirler bile yazacak az sabredersen :))

Günaydın canlarım bol -'li günler,
bisürü bisürü alıntı yaptım başladım yazmaya ama küçük patron gelip direk bilgisayara çöktü mailine bakacakmış
askerden yeni geldi ve oda artık iş hayatında çekecek daha çok çilem varrrr

Taze üyelerimiz hoşgelmişlerrrr

Ekimim canım geçmiş olsun iyi olmana sevindimmm

Zemmur bacım geçmiş olsunnn Allahtan sen evde yokmuşsunnn

Dün akşam eve gittim kocişimin mesaisi vardı bende o yokken callen yaptım 20 dk olandan, sora kendime fırında tavuk yaptım, kocişimde gitmiş 2 koca kumru yimişşşş
Hain şişkooooo, çay içtim biraz kuzey güney izledim bide gittim 2 mil lessie bacıylan takıldım...
Resmen aylar sonra kolum bacağım hareket etti
Sabahta uyanmaya çalıştım ama 5:30'da kalakamadım yataktan bakalım ilerleyen günlerde inşallahhh
Kilo verme performansım hiç güzel değil çok kaçamaklarım oluyor, 2 ayı geçtim topu topu 5,2 kg, ocakta güçlendirme demişti dukan amcam, dahaaa 8,5 kg var üstümden atılmayı bekleyennnn pufffff :18:

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr

Güneylim in alıntı rekorunu kıramıcam şimdi, hoplaya hoplaya okuyorum dünü, amma yazmışsınız ha, işe de yarım saat erken geldim bu yüzden

Neslim, yerim seni ben :) Herşeyi ne güzel anlatmışsın, sadece aynen demek düşüyor bana.

Merhaba canım, hoşgeldin.

Süreç hiç uzun falan değil, yemek tarifleri var o kadar güzel ki, hiç bitmesin isteyeceksin :))

Dişçimiz oldu ne güzel :)

Kızlar bir dtsly mis vardı bir ara, nerelerde acep:44:

Bizde seni seviyoruz canım

Ya çekirgem, senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey mi Tabi ki bakmıyorsun :) Bakmamışsındır dimi

Aaaaaa ütü yapan çamaşır makinası mı çıkmış :44:

Canim ben komsumada vermistim ondada ise yaramisti ama benim sadece kasiklarim agriyor..

Benim dedem köcekmis hani bende fana sayilmam Dukan da yapiyorum bilin istedim.. Eki Görüntüle 542485

Yasenacım, ben de hiç beceremem bana da öğretsene

kızla ben de yarın başlıyorum inşallah... kendime 4 gün atak süresi tanıdım... 69 kiloyum hedefim 60 olmak... umarım başarabilirim... :18::18::18::18::18:

Hoşgeldin canım, henüz ileri sayfalara gelemedim ama "4 gün atak süresi tanıdım" a takıldım, sana test yaptırmıştır iyilik meleklerimiz sanırım :44:

Aliyem ya, afiyet olmuştur, yağ olmasın. kesikli biber ne ki?
:44:

Yavrum benim, bu nasıl bi cümle olmuş böyle. Kalabalık oluruz ya ben burda kalırım :))

Sanki çok verecek kilon varmış gibi ama ben de sinir oluyorum çünkü yersem kilo alıyorum, onlar hiç almıyor. Bu sinir geçmez kuzucum

Canım benim, Allah kavuştursun, kolaylıkla halledersin hepsini inşallah. Biz burda ne istemeler, ne aile tanışmaları yaşadık birlikte, seninkini de atlatırız merak etme

Günaydın Canlar;

Bugün kendimi harika hissediyorum..dün callenden dolayı omzum..boynum çok ağrıyodu..kalem kaldıramıyodum..ama yine de dün 3. callenimi yaptım ve sabah uyandığımda ağrılarımdan eser kalmamıştı...şimdi harikayım..ama tartıda bi kaç yüz gr artı gördüm..gayet de masumum o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum..belki kaslarım artmıştır :))

Bi de kızlar size bişey danışçam..

benim artık iştahım çok az,o kadar az yiyorum ki..dün sadece kepekli yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta yedim geri kalanı kahve çay su...aslında hiç acıkmadım,ama bu diyetin mantığı proteini sindirirken harcanan enerjiyle kaybedilen kilo olduğu için acıkmadan da protein yemek için zorlamalı mıyım acaba yoksa küçülen midemi boşyere büyütmesem mi..bilemedim...:s

başlangıç 10 .09. 2012
başlama kilo 91
boy 1.68
hedef 68

iki hafta önce 84.7
güncel 83.1
giden 1.600 gr
aslında bunun sadece 200 gramı bu haftaya ait. malesef bayram kaçamakları

Bende takıntı var galiba az biraz. Kafamda bir zayıflık hayali var ama hayırlısı, bakalım hedefe erişebildiğimde gerçekle hayal birbirini tutacak mı?

Daha bile iyi olacak canım, aynaya baktıkça bu ben miyim diyeceksin

Sağol canım, dün yazamadım

Canım ben 2005 total tiroid ameliyatı oldum zorunlu olarak, kötü hücreler nedeniyle hiç bırakmadan kazıdılar, o tarihten beri de ilaç kullanıyorum. Levotiron kullandım bir süre, pek dengelenemedi, sonra euthyrox a başladım yıllardır onu kullanıyorum ama hiç tiroid olmadığı için dengelenmesi daha zor oluyor. Doktor ilaç veriyor, içiyorum çok düşüyor, sonra azaltıyor iyice azalıyor, vücudun harcadığı enerjiye göre ayarlaması gibi olmuyor suni hormon. Geçen aylarda 100 e kadar çıkmıştı TSH, ama o zaman bu kadar etkilemedi beni. Şimdi her gün 100 lük kullan 1 ay sonra gel dedi, bakalım :) Şimdi hiç başım kalkmıyor, çok üşüyorum, sırtımda buz torbası var gibi, başım yine ağrıyor tabi ama geçecek.
Unutkalnıkta var tabi, herşeyi unutuyorum ama kk yı asla

Sağol canım, inşallah senin sonuçlar da güzel olur Yumurtaların adedini söylüyormuş bir de, hıııı 2 tane yemişsin, az pişmiş

Geçmiş olsun canım, Allah fırsat vermesin hiç. Benim eve gelse de pişman olur geldiğine :) Acıyım başka yerden çaldıklarını bırakır herhalde

Hoşgeldin örtmenim, gel tabi gel, kitabı 3 kere okudum demen de bi manidar geldi ama neyseeee

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

Hoşgeldin canım, olacak tabi, inan ve buradan kopma

Canım benim sağol. Ben de oğluma çalış, çalış diyorum sanki benim için okuyor. Bazen diyorum ki bir chip olsa da takıversek, herşeyi bilir hale geliverseler. Bilim adamları bunu da icat etse ya

oh cillop gibisin yani. maşallah...

Sağol canım, dukanımın maşallahı var.

bu aralar herkes tahlil yaptırıyor zannımca. sonuçlar da iyii çıkıyor. ben de dukanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum.atak hariç. çünkü atakda halsizdim ve başım çok ağrımıştı. Çevremdekiler grip nezle bademcik....allah ne verdiyse... ben daha siftah yapmadım çok şükür. ama ben de gidip tahlil yaptırmayı istiyorum. Aç karnına mı gitmemiz lazım mutlaka????:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…