Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet duraklamadan kurtuldum çok şükür. 3 gündür - görüyorum nihayet. o bağırsak çalıştıran ıvır zıvırların hepsi bir süre sonra bağırsak tembelliği yapar. o yüzden mecbur kalmadıkça kullanma.

yok canım yaa içime doğdu..:))üniyi nerde okudun..benim ablam da ingilizce öğretmeni mersinde mi okudun üniyi?

üniyi erzurumda okudum şekerimm , ablan kaç yaşında ? akranım ise liseden falanda tanıyabilirim

ben YKAL 2002 mezunuyum

sen kaç yaşındasın ? ne iş yaparsın hemşocum

ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?

Ne zaman geleceksin bebek :) O zamana kadar ankarada bi ekip toplarız :)

Beeen bugün spor salonuna yazıldım yaklaşık 1,5 saat spor yaptım, spor hocam çok ilgili, dukana saydırıyor ama olsun ben onu sallamıyorum :) Bana özel bir program geliştireceeek, veee beeen sıkılaşacağıııım :)

Ayy söylemeyi unuttum ölçülerimi de aldı, bir ay sonraki değişimi birlikte göreceğiz, 31 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum

Benimde ellerim buz gibi ama her zaman...KAnsızlık dediler ama kan değerlerim normal çıktı...Acaba troiddimdemii sorun var... Oldum olası ellerim soğuktur benim, kışın yıkamak istemem hatta neyse ekimcim bende haftaya gidip güzelce tahlillerimi yaptırayım, umarım benimkilerde iyi çıkar....Bir de ben bugün şu doktorm programında protein ağırlıklı beslenmenin kemik erimesine yol açtığını sölediler, çok dinleyemedim sonunu gerçi...Çok gencim ama kemik oranıma baktırmak istiyorum, doktora sölediğimde de gülüyor yaşın kaç başın kaç diye... ama olsun öğrenmek istiyorum işte.... bu arada bu bilgileri paylaştığın çok iyi oldu, teşekkürler

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

Hoşgeldinizz hepiniz...HErkes dilediği kiloya çabucak ulaşır inşallah

evet 3.callenimi dee başarıyla atlattım..:))

Valla azmine hayranım mervecim , bir 20 gün bu şekilde devam et, emin ol değişime inanamayacaksın...

Bugün yaptıklarıma gelince... kendime hem kızıyorum hem de şu anki halime gülüyorum valla...Bugün dukan mamalarımı yapayım dedim...Neyse canım değişik şeyler denemek istedi ( şu an içimden hay denemez olaydım diyorum ) Neyse ilk her zamanki gibi kek yaptım, buraya kadar sorun yok...Sonra face tariflerden bir tanesini yaptım, mahlepliydi tarif...Amanın ne acı bir tattır o ya...Sanırım fazla katmışım ben, fırından çıktığında tadına bakayım dedim...ama ıııh ıhhh...yencek gibi değil ya....Söylene söylene çöpe attım...Sonra sufle tarifi gördüm...Yulaf kepeği yoktu içinde, öyle olunca tatlı krizlerime karşı hadi bir de bunu yapayım dedim, o kadar uğraştım, pişirdim, bir tadına bakayım... leş gibi yumurta kokuyor... böyle suffle değilde sanki kakaolu yumurtanın beyazını yiyormuşsunuz gibi bir tadı var söylene söylene onu da çöpe attım.... Bu saate kadar mutfaktaydım elde var sadece kek Süttozuma mı acıyım, kattığım malzemelere mi...Neyse sağlık olsun ama siz siz olun bildiğiniz tariflerden çok fazla şaşmayın hepinize iyi geceler

Ne güzel anlatıyon yaaa :)) Kalvyene parmaklarına sağlık

İlahi.. Sevinelim mi buna şimdi Yok yok sevinmeyiizzz.. Sen de zayıflaa başkası şişko kalsıınn :)

Ekimiiimmm!!! Çok geçmiş olsun. Ne güzel, iyi çıkmış sonuçlar. İlaçlarını ihmal etme ama sakıınnn

Bu arada bende de bu belirtilerden var gibi sanki bazıları yaa :S Ben gidip sağlık ocağına troid testi istesem, yaparlar mı yoksa sevk falan isterler mi?

Aynen ben de işteee ühühüühü Hasta mıyız neyiizzz :)) Ühühüh
Ben birlik olurum

Yumurtalar görünecek mi ahahah Koptum ya leaa İyi çıkar sonuçların inşallah :)

Merabaaaa Sen de gel dayanışşş :)) Örtmeniimm :)

Hahahah Ben sana gülüyom yaaa Tatlı komik hahah

.............
...........
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
Eneee :) Tanıyoo Beni de tanıyon mu Meşhur olmak istiyorum tanıyaydın iyiydi

evet 3.callenimi dee başarıyla atlattım..:))
Maşallaaahhhh

Ayy söylemeyi unuttum ölçülerimi de aldı, bir ay sonraki değişimi birlikte göreceğiz, 31 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum
Ben de merakla bekliyorum senin sonuçlarıı :) Hadi güzel sonuçlar gör inşallah!!

Ben de spora gitcem ben deee

üniyi erzurumda okudum şekerimm , ablan kaç yaşında ? akranım ise liseden falanda tanıyabilirim

ben YKAL 2002 mezunuyum

sen kaç yaşındasın ? ne iş yaparsın hemşocum

Canimcim ablam da 2004; ykal mezunu..:)sana boşa kanım ısınmadı benim..sizin tüm öğretmenlerinizi tanırdım..nazan hocaniz vardı..herr kazan..sonra inceman adında bi matematikçi..daha da zorlasam çıkar :)

Hayırlı uğurlu olsunnnn :))8spor olarak ne yapiyosun konds. Aletleri falan mı yoksa jimnastik gibi egzersiz mı yoksa da başka bişey mı

başlangıç tarihi:24.10.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo:72.4
şu anki kilo:72.5
hedef:55
fark:+100

aslında salı günü tartıldığımda 71,9 çıkmıştı niye böyle oldu anlamadım.regl zamanım yaklaştı hatta geldide geçiyorda ondan olabilir.

iki hafta once kilo 77.5
bu hafta kilo 74.5
verilen kilo -3.0

Sanirim ben uc hafta durduktan sonra vermem kilolari hep simdi verdim. hayirli olsun bakalim. boyle zamanlar iyi de, insnain durunca morali bozuluyor.

Hepinize günaydın! Güzel rakamlar görünüyor mu tartılarda? :) Ben 2 gün önce gördüğüm güzel rakamı kaybetmişim, insan ne yaparsa kendine yapıyor. Fazla abartma yemeyi, adam gibi bağırsağına sahip çık, sporu ihmal etme - yok. E ondan sonra seyretmeye devam edersin... Kendime kızdım. :)

Bir de: Geçen hafta da tartıldım bayram zamanı, geçen haftaki değere onu yazdım. Ama yok bayram sayılmıyor, ondan bir öncekiyse onu da aşağı yazdım zorluk çıkartmayayım.

Başlangıç: 17.9.12
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo (25.10.12) : 63.5
Bu Haftaki Kilo (1.11.12) : 62.7
Fark: 800 gr
Toplam Fark: 7.1

Eğer bir bir önceki haftayı baz alıyorsak
18.10.12 Kilo : 63.2
1.11.12 Kilo: 62.7
Fark: 500 gr

Hayırlı uğurlu olsunnnn :))8spor olarak ne yapiyosun konds. Aletleri falan mı yoksa jimnastik gibi egzersiz mı yoksa da başka bişey mı

Yürüyüş bandı, bisiklet, eliptik bisiklet, kol, bacak, karın kaslarını çalıştıran aletler, bir de ip atlatıp, sopa ile bel çalışmaları yaptım ilk gün, sonraki günlerde ağırlık çalıştırarak kollarımdaki sarkmaları toparlayacağımızı söyledi, heyecan yaptım

Sabahın köründe ders çalışmak için okuldayımmm Günaydın bebekler :)

Günaydın

dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..

şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır.. hepiciğinizi selamlıyorumm

[/günaydın :)))) ben geldimmmm....

katmerlerrr geliyorusssss taaattatamm taattatammm bol neseli günlerrrriniz olsun insALLAH.

NASILSINIZ dukandaslarım:)))
neler yapiyorsunuz bakalım. nasıl gidiyor hayat.
1 hafta güçnlendirme evrem bitiyorr aslında ama ben bıraz daha uzatmayı dusunuyorum.bunun bir sakıncası olurmu.
ben yine sorularım var tabiii:)))
palamutu yiyebiliyoruz galiba siz nasıl pişiyorsunuz diyiverin hele:)))
kuruyemıs artık yıyebilcem sanırım. kitabın ilk sayfalarında ceviz fındık badem kaju fıstık hatırladıklarım bunlar.orda yazılanlar dısında dıgerlerını yıyebilirsiniz diyor.bu yasak olan kuruyemısler dıyet boyuncamı yasaktı yoksa hep mi yasak?
bilgilendirirseniz sevinirim. sizlere bol eksili ve neşeli günler diliyorum. kendinize iyi bakın ....
COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…