Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))
Arkadaşlar şu ticker factory kilo cetvelinden ben de istiyorum,açıklarmısıınız?
Arkadaşlar şu ticker factory kilo cetvelinden ben de istiyorum,açıklarmısıınız?
bendeeee :) istıyorum.
ooo hemşerime bak sen yavv , Mersinin neresinden ??
çokmu belli oluyo acaba İngilizce Öğretmeni olduğuummm
yok canım yaa içime doğdu..:))üniyi nerde okudun..benim ablam da ingilizce öğretmeni mersinde mi okudun üniyi?
ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?
hoşbuldumm , teşekkürlerr
bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
Canlarım, dukanla ilgili herşey tertemiz ama tiroidle ilgili sorunum var işte, şu an tsh normalden kat kat yüksek olduğu için hipotiroidinin başlangıç döneminde tansiyon yükselmesi (özellikle küçük tansiyon) oluyormuş, benim baş ağrımın nedeni büyük ihtimalle bu. Doktor kızdı tabi, ilacımın dozunu artırdı, 1 ay sonra yeniden gidicem doktora. Bir de bu ara anormal üşüyorum ellerim buz gibi, biriyle tokalaşıyorum ya, insancıklar sanki demir tutmuş gibi oluyorAma sanırım değer düştükçe rayına girecek.
Medesam cildiyeye gidemedim ama benim saç dökülmesi yine tiroid kaynaklı, aşağıya boşuna yazmadım ama hiç okumamışsın bile, yaramaz arımaya :)))
İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı
adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim
10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım
Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:
Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım
şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım
çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm
aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim
Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...
evet 3.callenimi dee başarıyla atlattım..:))
Ne güzel anlatıyon yaaa :)) Kalvyene parmaklarına sağlıkdiş sıkma için gece plağı diye bir şeffaf incecik plakçık var onlardan kullanmalısınız. temizlikten sonra dişte hassasiyet oluşabiliyor sızlama ondan da olabilir, flor uygulatabilir ya da alkolsüz florlü gargara kullanabilirsiniz-ama bir iki ay kadar sürekli değil ve haftada 1-2 kere
yirmilikler ucunu göstermiş olmalı ağızda , dişe yeterli yer olmadığı için birazı vard birazı yok durumlarında, ya da tam diğer dişlerle aynı hizada değil de yanağa doğrı çıkmış olan yirmilikle olduğunda yanak ısırma yapar normal, özellikle yirmiliğe komşu arka dişlerde ama bütün ağızda çürük riskidir. aldırmakta fayda var :) yine de bu gece plağı en azından geceleri yanak ısırmayı da önler. aslında plak şeffaf ve ince olduğu için gün çinde de kullanmak isterseniz kullanırsınız. tabi plağın ve dişlerin temizliğine özen göstererek :)
Ben ne yapılan taş gibiydim bi zamanlar şimdi herkes sakın bi daha doğurma diyor10kilo ya neden veremiyorum atak yapıp yapıp bırakıyorum bu ne şimdi ben dukan hakkımı bitirdim mi 2.kez atak yapıp bozdum supangle ile diyeti sakal ben kafamız ben ben ancak oturduğum yerden kilo verenlere sevinirim tabi canım herkes zayıflarsa kim Şişli kalacak ben varım üzülmeyin
Bitanelerim benim,
Birbirimizi hiç görmedik ama nasıl bir bağ oluştu aramızda, hiç çıkarsız, gerçek dostluk bu işte, beni merak etmeniz çok duygulandırdı beni, bu tiroid denen şey duygusal da yapıyor zaten insanı, gözlerim dolu dolu oldu, gerçekten çok mutlu oldum. Bazen kimselere anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burda, birimizin derdi hepimizin derdi oluyor, mutluluğu hepimizin mutluluğu. Sahiden bir aile gibi olduk. Umarım bu birlik diyet bitiminde de devam eder.
Daha fazla yazamayacağım, biraz sulugöz oldum ben, hepiniz iyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum.
Yumurtalar görünecek mi ahahahBenimki perşembe öğleden sonraya çıkacak anca, cuma sabaha gelirsin dediler. Meraktayım ben de yumurtalar görünecek mi tahlilde diye.
Geçmiş olsun, değerlerin iyi çıkması (tiroid dışında tabii) güzel bir haber olmuş. O da zamanla düzelir inşallah.
İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı
adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim
10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım
.................
.........
aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim
.............
delycim bende ufak bir netbook var bir de vınn tabi. yolda çok zaman geçiriyorum diye almıştım. önceleri alışveriş sitelerini zengin ediyordum. bu ara size takıldığımdan bu siteler zarar açıklamışlar:)
..........
yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler. özellikle dişçi arkidişim iyiki geldin. sen benim dişlerimi bi görsen ahhh ahhh(( nerdesin? hemen görüşsek ne iyi olur:) sen benim dişleri yaparsın ben de senin elektrik işlerini hallederim:)
95'e "bıktım artık senden, düş yakamdan" diyen ama sözünü dinletemeyen azra
Eneee :) Tanıyoo.............
...........
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
Maşallaaahhhhevet 3.callenimi dee başarıyla atlattım..:))
Ben de merakla bekliyorum senin sonuçlarıı :) Hadi güzel sonuçlar gör inşallah!!Ayy söylemeyi unuttum ölçülerimi de aldı, bir ay sonraki değişimi birlikte göreceğiz, 31 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum
üniyi erzurumda okudum şekerimm , ablan kaç yaşında ? akranım ise liseden falanda tanıyabilirim
ben YKAL 2002 mezunuyum
sen kaç yaşındasın ? ne iş yaparsın hemşocum
Ayy söylemeyi unuttum ölçülerimi de aldı, bir ay sonraki değişimi birlikte göreceğiz, 31 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsunnnn :))8spor olarak ne yapiyosun konds. Aletleri falan mı yoksa jimnastik gibi egzersiz mı yoksa da başka bişey mı