Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyüş bandı, bisiklet, eliptik bisiklet, kol, bacak, karın kaslarını çalıştıran aletler, bir de ip atlatıp, sopa ile bel çalışmaları yaptım ilk gün, sonraki günlerde ağırlık çalıştırarak kollarımdaki sarkmaları toparlayacağımızı söyledi, heyecan yaptım
Sabahın köründe ders çalışmak için okuldayımmm Günaydın bebekler :)
Günaydın
dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..
şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır.. hepiciğinizi selamlıyorumm
kızlar yahuu,bu arada ben bu ay regl olmadım hayırdır inşallahh
vay başıma gelenler abboowwwww :96::96:
ipek!! sakın ha.. herkesin yeri ve verdiği enerji farklıdır elbet.. ancak senin yokluğunu (pksnmz nickinin yokluğunu dahi)ben kabullenmem.. ben de girmem o kaa! bu iletişimsizlik daha önce de vardı.. hep de olacak.. benim içime müşteri hizmetleri birimi kaçmış sanırım.. tahammülüm beni de hayrete düşürebilecek kadar fazla... o yüzden daha sakin durabiliyorum.. ama içimdeki diğer sesler senin yanında +13 kalıyor.. sen hiç bişey demedin, hele kötülük emaresi hiç yoktu.. Yani özetle hepimiz biliyoruz ki sen de alişim de rachel'ım da ve daha önce benzer duruma düşen arkadaşlar da hak etmediniz..
Evet sevimsiz durumlar... gereksizler de.. ama asla burada oluşunu gözden geçirecek kadar önemli değiller..
Buradan sonrası yönetime;
SEVGİLİ MAL ve HİZMET sahibi!! (Bağırarak yazdığımı umuyorum)
YILLARDIR BURADAYIM, SÜREÇ İÇERİSİNDE GEREK İÇERİK GEREKSE SUNUMUNUZ BAKIMINDAN RAHATSIZ OLDUĞUM ŞEYLER OLDU.. BAZEN DE BU DUKAN BAŞLIĞINDA OLDUĞU GİBİ YANLIŞ ANLAŞILMALAR, GEREKSİZ KALP KIRMALAR VS.. (Yani her şey toz pembe değil ama şu da var ) =>
YANİ BİR ŞEKİLDE BURASI SİZE PARA VE DAHA FAZLASINI KAZANDIRIRKEN GERÇEKTEN DE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARMAYA YARIYOR..
- ÖNGÖREREK Mİ YAPTINIZ ORASINI BİLEMEYECEĞİM AMA BUGÜN 3 YAŞINDA OLAN KIZIMA DA BURADAKİ İLGİLİ GRUBUN İLETİŞİM ORTAMI SAYESİNDE "HUZURLA" KAVUŞTUM.
DİYET DE BUNLARDAN BİRİ.. HELE DUKAN KARATAY VB. DİYETLER ÇOK FAZLA İLGİ GÖRÜYOR..
AMA ŞU ÖNEMLİ BİR GERÇEK Kİ -KONU RUH SAĞLIĞINDAN ZİYADE, FİZİKİ SAĞLIKTIR- BİZİM GİBİ FİZİKİ SORUNLARI OLAN İNSANLAR, BU DİYETİN BİTİMİNDEN SONRA DAHİ DÖNÜP DÖNÜP KİTABI OKUMAYA İHTİYAÇ DUYACAKLAR.. OLASI BİR DURUMDA SİZİN DE BOYNUNUZA DÜŞECEK OLAN VEBALİ AZALTMAK, DİYETLER DERYASINDA ARTIK DETAYLARI ÖNEMSEMEDEN SAVRULAN İNSANLARI YENİ BİR HATAYA SÜRÜKLEMEMEK, ONLARIN DA BAŞARMASI İÇİN DOĞRU ANAHTARI UZATMAK ADINA PAYLAŞIMDA BULUNUYORUZ..
BİZİM BİR ŞEY YAPMAMIZA GEREK YOK ELBETTE AMA TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ, SİZE DE KENDİMİZE DE AÇIKLAYAMAYACAĞIMIZ BİR DUYGUYLA EMPATİ KURUYORUZ, HEMHAL OLUYORUZ.. KENDİMİZDEN AYRI TUTMUYORUZ..
BU MESAJI SİZE BEN ŞİKAYET EDİYORUM Kİ OKUYUN! BU BAŞLIĞI DİĞER BAŞLIKLARDAN BİR NEBZECİK AYIRIP, ŞİKAYETLERİ DAHA KAPSAMLI DEĞERLENDİRİR.. HATTA İLK MESAJI DÜZENLEYEREK KABATASLAK ŞÖYLE* BİR AÇIKLAMA GETİRİRSENİZ AMACINA ULAŞMIŞ OLACAK BU YAZI MESAİM.
*BU BAŞLIK ALTINDA KK KULLANICILARININ BİREYSEL DENEYİM VE GÖZLEMLERİ PAYLAŞILMAKTADIR.. KENDİ SAĞLIĞINIZ İÇİN DİYETİ KAYNAĞINDAN ÖĞRENMENİZİ, SÜRECİN HEM SİZİN HEM DE DİĞER PAYLAŞIMCILAR ADINA KOLAY, KEYİFLİ, BAŞARILI GEÇMESİ İÇİN DE DİYETİN TEKNİĞİNE HAKİM OLMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. BURADA ÇOK HAKLI SEBEPLERLE KİTAP EDİNME ÖNERİSİNDE BULUNULMAKTA ANCAK HİÇBİR ŞEKİLDE KİTAP TANITIMI YAPILMAMAKTADIR.. "
Sonunda cesaretimi topladım ve başladım...
sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....
dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)
canım yaaa öğlen olsa da gelsen bir an önce ,çok merak ediyorum test sonuçlarını.
bu arada var yaaa senin gibi gözümde canlandırdım da oğluşunun seni o halde gördüğünü,cidden komik olmuş.bence bunu başka yerlerde anlatmaması için sus payı bile vermelisin
Hiç sorma canım, valla o bakışları gözümün önünden gitmiyor
ben dün bir eczaneye daha gittim bir sürü şey öneriyorlar saç için.bioxin serum önerdi,içinde 15 tane var 1 aylık kür kampanya varmış 75 tl !!! 6 ay kullanmalıymışım yani 450 tl,yuh desem ayıp olur mu
iyisimi doktora gideyim bakalım ne önerecek
Ben de yuh diyorum canım, dedim ya, doktor bepanthane iğne verdi kesmişti benimkini, git daha ucuz ve daha iyi bir yöntem :13:
dalga olur mu hiç kuzum sevdiğimizden
abowww :96:
Valla Dely dalga değildi, çook özledik ondan
sizi sewiyorum ben bu dayanışmanızı iyiki sizinle başladım bu diyete canlar, iyi ki varsınız.bir ara ben de face de yazmıştım ya gidiyorum diye işte bu yüzdendi, kızcağızın dilinde tüy bitti kitap oku diye diye neyse kapatalım bu bahsi koccaman öpüyorummmmm
Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee (((
askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış ( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))
şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))
hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((
aynen yaaa... hayatımın sonuna kadar sısman kalcam dıye ruyalarıma gırıyodu bılım adamlarına sövuyodum herseyı buldunuz utu yapan camasır makınası, kendı parkeden araba .. hıc sısmanlık ıcın calısmayın sız dıyodum neyse kı dukan amcamız yetıstı
Canim ben komsumada vermistim ondada ise yaramisti ama benim sadece kasiklarim agriyor..
Benim dedem köcekmis hani bende fana sayilmam Dukan da yapiyorum bilin istedim.. Eki Görüntüle 542485
kızla ben de yarın başlıyorum inşallah... kendime 4 gün atak süresi tanıdım... 69 kiloyum hedefim 60 olmak... umarım başarabilirim... :18::18::18::18::18:
Geçmiş olsun canım.. Migren mi var ki sende dee Berbat bişiiii...
Canım migren de var ama bu başka bişey, enseden vuruyor, feci, çok feci :18:
Ahan da buuu
Evettt buuuu :))))
-1 oldum bileee Kalan 2,8 de hemencik gitseeee.... Hatta 3,3 Yiye miydim acep hahahha
Gider tabi, gider de, o yemenin sonrasındaki fren zorluyor insanı be
Ben de spora başlıcam ben deee.. Kısmetse salona hemi de. Kocişim çok niyetli. Beraber gitcez herhal ama, bilmiyorum :44: Kolay gelsin canıımmm :13:
(Bu arada normalde bu kadar zamanım yok biliyosunuz da, sanırım çok istediğim tiyatroyu bırakıyorum kızlar Onu bi ara konuşuruz..)
Kuzum neden bırakıyosun, ne zaman konuşucaz peki???
Ben de almadım. Acıdım ya o verilecek parayaa.. Ayakkabı kıyafet neyim olsa o kadar acımıyom
Şöyle de bişi var ki, benim de çok dökülüyodu saçlarım 1 ay öncesine kadar. Öbek öbek hem deee.. Şimdik azaldı. Saç değil, dökülmesi azaldı Mevsim şeysiydi sanırım o.
He derseniz ki rejim mi yapıyon ki tabi dökülmez Ona da bişi diyemem hahaha Ama yapıyom yaa
Demeyiz kuzum, demeyiz, ilk zamanlardaki iradeni görmesek belki birazcık derdik ama rejimin alasını yapıyorsun hem de
Ben birinin yanında gülmekten yapamıyorum yaa Sen iyi yapmışsın yine Oğlun da çok haklı ama hahaha
Valla yaptım ama sorma gitsin, çocuk şok oldu, annem çıldırdı demiştir :))))
Benim canım bugün, en sevdiğim dizinin son bölümünü izlerken çayın yanında bişeyler yemek istiyor. Şimdi çayımı demlicem. Dukan ekmeğime light kaşarla tost yapıcam, bi de kesikli biber. afiyetle çay keyfi yapıcam. eşliğinde netten dizimi izlicem. oh misssss.
aşkkk ollun kuzular başının çaresine bak demek değil de,sen de kalmak istememek de değil de ben iş seyahati için geldiğime göre iş programıma göre otelde kalacağım ve genel müdürümle kalacağım muhtemelen yani aynı odada değil de tabi aynı otelde
yoksa tabiki beraber kalırdık yada gece ben sizi gizlice odama alsam
Ben hala sinir oluveriyorum zayıflara, özellikle pastane-hamburgerci vb. yerlerde önlerinde tatlı-yağlı şeyler olup iştahla yiyenlerine ekstra sinir oluyorum. En az bir 10 kilo verince mi geliyor acaba insana o sinir olmama olgunluğu?
kızlar öyle ankara ekibi falan yaparsanız haberim olsun hee :) istanbuldan ayrılmak zorunda kaldım..yoksa istanbul ekibine yapışırdım düşmezdim yakalarından ben de gelcem sizle diye ama uzağım işte gıkım çıkmıyo :))) şimdilik mersindeyim...yaza ankaraya geçicem...ve ömrümün 5 senesini orada geçireceğim gibi gözüküyo..sevdiceğim askerden gelsin de evlenelim...daha babamla tanıştırcam:'((
ayy ne klasik senaryo de mi..:)))benim de başıma gelecek bi gün işte
neyse ne diyodum ben ankaralılarrr beni de alınnnn beni deeeee :))
kızlar yahuu,bu arada ben bu ay regl olmadım hayırdır inşallahh
vay başıma gelenler abboowwwww :96::96:
Ya çekirgem, senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey mi Tabi ki bakmıyorsun :) Bakmamışsındır dimi
A
Bende takıntı var galiba az biraz. Kafamda bir zayıflık hayali var ama hayırlısı, bakalım hedefe erişebildiğimde gerçekle hayal birbirini tutacak mı?
çok geçmiş olsun ben de benzer dönemleri hayatımda 2 defa geçirmiştim ve pompayla şişirilmiş gibi kilo almıştım
uyuşukluk baş ağrısı saç dökülmesi uyku düzensizlikleri hatta unutkanlık bile
sevimsiz birşeydir ama düzeliyor
ne ilaç verdi doktorun dozunu nasıl ayarladı
Benimki perşembe öğleden sonraya çıkacak anca, cuma sabaha gelirsin dediler. Meraktayım ben de yumurtalar görünecek mi tahlilde diye.
Geçmiş olsun, değerlerin iyi çıkması (tiroid dışında tabii) güzel bir haber olmuş. O da zamanla düzelir inşallah.
HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...
İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı
adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim
10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım
Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:
Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım
şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım
çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm
aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim
Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...
iyi akşamlar,
alıntı yapmadan okudum ama aklımda kalanları hemencik diyim:
ekim tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. oğluşa üzülmemek elde değil, sırf dil eğitimi için okula dünya kadar para bayılıyorum. o da bi zahmet öğrensin.
internetbağımlısı, inşallah senin yumurtalar tahlillerde gözükmez.
delycim bende ufak bir netbook var bir de vınn tabi. yolda çok zaman geçiriyorum diye almıştım. önceleri alışveriş sitelerini zengin ediyordum. bu ara size takıldığımdan bu siteler zarar açıklamışlar:)
Pekmezcim nereye gidiyon, seni bırak benim verecek bi dünya kilom var. sizsiz olmazzz...
yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler. özellikle dişçi arkidişim iyiki geldin. sen benim dişlerimi bi görsen ahhh ahhh(( nerdesin? hemen görüşsek ne iyi olur:) sen benim dişleri yaparsın ben de senin elektrik işlerini hallederim:)
95'e "bıktım artık senden, düş yakamdan" diyen ama sözünü dinletemeyen azra
oh cillop gibisin yani. maşallah...