Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar 2hafta oncekı kılomu hatırlamıyorum
bu hafta 63.5
hedef 60 az kaldı sayılır

hoscakalın

gü gü gü günaydınnnnnnnnnnn

malesef bu hafta benden bir nane olmadı sabit kaldım kilomda veremedim hatta 3 gün önce +1 kilo idim şimdi yine 63.7 oldumm bayramda 2 dilim börek yedim :KK43:((( dayanamadım onun ceremesini çekiyorum şimdi

Günaydın canlarımmm :KK16::KK16::KK16:

Bu hafta bildirimimi kendime ve VEDATIN ZEHRAYA YAPTIĞI O MEŞHUR HAREKET İLE YAPIYORUM :KK9::KK9::KK9: delyyymmmm anladın sen onu :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Dün migrostan diyatbetik çikolata aldım, canım isteyince 1-2 kare yerim dedim ve 1 kare yedim ama kare biraz büyük oldu zammımca, bir de light meyveli soda aldım ama içmedim, arada iyi gider sanırsam, biraz pahalı ama :KK53:

günaydııınnn....

guncel kılom 92,2 ama reglyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Günaydın canlarım,nasılsınız ?
1 hafta aradan sonra yine bildirim günü hadi bakalım ak koyun kara koyun çıksın ortaya:21:
bayramda kimler kaçamak yapmış kimler iradesine sahip çıkmış görelim bakalım:KK8:
şimdiden _ gören görmeyen yada _ görmeyenden vazgeçtim,_ gören tüm arkadaşları tebrik ediyorum:KK9:
_ göremeyenlere de bir ceza mı uygulasak napsak:KK53:
tuzum kuru ya artık ahkam kesiyorum oturduğum yerden:KK9::KK9:
ben de söliim bari 69.9'um bu sabah.bu hafta henüz ödül ve nişastamı kullanmadım.bugün protein günüm.sanırım yarın öğlen ödül yapıp c.tesi akşam yada pazar sabah nişastalımı yerim.çiğ köfte nişastalı sayılır dimiiii :KK52:

kızlar yahuu,bu arada ben bu ay regl olmadım hayırdır inşallahh:KK53:
vay başıma gelenler abboowwwww :96::96:

Yürüyüş bandı, bisiklet, eliptik bisiklet, kol, bacak, karın kaslarını çalıştıran aletler, bir de ip atlatıp, sopa ile bel çalışmaları yaptım ilk gün, sonraki günlerde ağırlık çalıştırarak kollarımdaki sarkmaları toparlayacağımızı söyledi, heyecan yaptım :KK1:

Sabahın köründe ders çalışmak için okuldayımmm :KK53::KK52: Günaydın bebekler :)

ooo süper..hadi bakalım güzel sonuçları bekliyoruz...ben bile heycan yaptım :)

Günaydın :KK66:

dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..

şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır:KK55:.. hepiciğinizi selamlıyorumm :KK3:

evet çok daha güzel şeyler söyleyecek..şiirler bile yazacak az sabredersen :))

Günaydın canlarım bol -'li günler,
bisürü bisürü alıntı yaptım başladım yazmaya ama küçük patron gelip direk bilgisayara çöktü mailine bakacakmış :KK59:
askerden yeni geldi ve oda artık iş hayatında çekecek daha çok çilem varrrr :KK5:

Taze üyelerimiz hoşgelmişlerrrr :KK71:

Ekimim canım geçmiş olsun iyi olmana sevindimmm

Zemmur bacım geçmiş olsunnn Allahtan sen evde yokmuşsunnn

Dün akşam eve gittim kocişimin mesaisi vardı bende o yokken callen yaptım 20 dk olandan, sora kendime fırında tavuk yaptım, kocişimde gitmiş 2 koca kumru yimişşşş :KK53:
Hain şişkooooo, çay içtim biraz kuzey güney izledim bide gittim 2 mil lessie bacıylan takıldım...
Resmen aylar sonra kolum bacağım hareket etti :KK64:
Sabahta uyanmaya çalıştım ama 5:30'da kalakamadım yataktan bakalım ilerleyen günlerde inşallahhh
Kilo verme performansım hiç güzel değil çok kaçamaklarım oluyor, 2 ayı geçtim topu topu 5,2 kg, ocakta güçlendirme demişti dukan amcam, dahaaa 8,5 kg var üstümden atılmayı bekleyennnn pufffff :18:

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 75,7 kg
Fark; -700 gr

Eklentiler

• $kanat-cirpmadan.jpg
    $kanat-cirpmadan.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 50
Güneylim in alıntı rekorunu kıramıcam şimdi, hoplaya hoplaya okuyorum dünü, amma yazmışsınız ha, işe de yarım saat erken geldim bu yüzden :KK1:

ipek!! sakın ha.. herkesin yeri ve verdiği enerji farklıdır elbet.. ancak senin yokluğunu (pksnmz nickinin yokluğunu dahi)ben kabullenmem.. ben de girmem o kaa! bu iletişimsizlik daha önce de vardı.. hep de olacak.. benim içime müşteri hizmetleri birimi kaçmış sanırım.. tahammülüm beni de hayrete düşürebilecek kadar fazla... o yüzden daha sakin durabiliyorum.. ama içimdeki diğer sesler senin yanında +13 kalıyor.. sen hiç bişey demedin, hele kötülük emaresi hiç yoktu.. Yani özetle hepimiz biliyoruz ki sen de alişim de rachel'ım da ve daha önce benzer duruma düşen arkadaşlar da hak etmediniz..
Evet sevimsiz durumlar... gereksizler de.. ama asla burada oluşunu gözden geçirecek kadar önemli değiller..

Buradan sonrası yönetime;

SEVGİLİ MAL ve HİZMET sahibi!! (Bağırarak yazdığımı umuyorum)
YILLARDIR BURADAYIM, SÜREÇ İÇERİSİNDE GEREK İÇERİK GEREKSE SUNUMUNUZ BAKIMINDAN RAHATSIZ OLDUĞUM ŞEYLER OLDU.. BAZEN DE BU DUKAN BAŞLIĞINDA OLDUĞU GİBİ YANLIŞ ANLAŞILMALAR, GEREKSİZ KALP KIRMALAR VS.. (Yani her şey toz pembe değil ama şu da var ) =>
  • ÖNGÖREREK Mİ YAPTINIZ ORASINI BİLEMEYECEĞİM AMA BUGÜN 3 YAŞINDA OLAN KIZIMA DA BURADAKİ İLGİLİ GRUBUN İLETİŞİM ORTAMI SAYESİNDE "HUZURLA" KAVUŞTUM.
YANİ BİR ŞEKİLDE BURASI SİZE PARA VE DAHA FAZLASINI KAZANDIRIRKEN GERÇEKTEN DE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARMAYA YARIYOR..

DİYET DE BUNLARDAN BİRİ.. HELE DUKAN KARATAY VB. DİYETLER ÇOK FAZLA İLGİ GÖRÜYOR..
AMA ŞU ÖNEMLİ BİR GERÇEK Kİ -KONU RUH SAĞLIĞINDAN ZİYADE, FİZİKİ SAĞLIKTIR- BİZİM GİBİ FİZİKİ SORUNLARI OLAN İNSANLAR, BU DİYETİN BİTİMİNDEN SONRA DAHİ DÖNÜP DÖNÜP KİTABI OKUMAYA İHTİYAÇ DUYACAKLAR.. OLASI BİR DURUMDA SİZİN DE BOYNUNUZA DÜŞECEK OLAN VEBALİ AZALTMAK, DİYETLER DERYASINDA ARTIK DETAYLARI ÖNEMSEMEDEN SAVRULAN İNSANLARI YENİ BİR HATAYA SÜRÜKLEMEMEK, ONLARIN DA BAŞARMASI İÇİN DOĞRU ANAHTARI UZATMAK ADINA PAYLAŞIMDA BULUNUYORUZ..
BİZİM BİR ŞEY YAPMAMIZA GEREK YOK ELBETTE AMA TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ, SİZE DE KENDİMİZE DE AÇIKLAYAMAYACAĞIMIZ BİR DUYGUYLA EMPATİ KURUYORUZ, HEMHAL OLUYORUZ.. KENDİMİZDEN AYRI TUTMUYORUZ..

BU MESAJI SİZE BEN ŞİKAYET EDİYORUM Kİ OKUYUN! BU BAŞLIĞI DİĞER BAŞLIKLARDAN BİR NEBZECİK AYIRIP, ŞİKAYETLERİ DAHA KAPSAMLI DEĞERLENDİRİR.. HATTA İLK MESAJI DÜZENLEYEREK KABATASLAK ŞÖYLE* BİR AÇIKLAMA GETİRİRSENİZ AMACINA ULAŞMIŞ OLACAK BU YAZI MESAİM.

*BU BAŞLIK ALTINDA KK KULLANICILARININ BİREYSEL DENEYİM VE GÖZLEMLERİ PAYLAŞILMAKTADIR.. KENDİ SAĞLIĞINIZ İÇİN DİYETİ KAYNAĞINDAN ÖĞRENMENİZİ, SÜRECİN HEM SİZİN HEM DE DİĞER PAYLAŞIMCILAR ADINA KOLAY, KEYİFLİ, BAŞARILI GEÇMESİ İÇİN DE DİYETİN TEKNİĞİNE HAKİM OLMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. BURADA ÇOK HAKLI SEBEPLERLE KİTAP EDİNME ÖNERİSİNDE BULUNULMAKTA ANCAK HİÇBİR ŞEKİLDE KİTAP TANITIMI YAPILMAMAKTADIR.. "

Neslim, yerim seni ben :) Herşeyi ne güzel anlatmışsın, sadece aynen demek düşüyor bana. :KK16:

Sonunda cesaretimi topladım ve başladım...

sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....

dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)

Merhaba canım, hoşgeldin.

Süreç hiç uzun falan değil, yemek tarifleri var o kadar güzel ki, hiç bitmesin isteyeceksin :))

Dişçimiz oldu ne güzel :)

Kızlar bir dtsly mis vardı bir ara, nerelerde acep:44:

canım yaaa öğlen olsa da gelsen bir an önce ,çok merak ediyorum test sonuçlarını.
bu arada var yaaa senin gibi gözümde canlandırdım da oğluşunun seni o halde gördüğünü,cidden komik olmuş.bence bunu başka yerlerde anlatmaması için sus payı bile vermelisin:KK9:

:KK60::KK60::KK60: Hiç sorma canım, valla o bakışları gözümün önünden gitmiyor :KK1:

ben dün bir eczaneye daha gittim bir sürü şey öneriyorlar saç için.bioxin serum önerdi,içinde 15 tane var 1 aylık kür kampanya varmış 75 tl !!! 6 ay kullanmalıymışım yani 450 tl,yuh desem ayıp olur mu:KK9:
iyisimi doktora gideyim bakalım ne önerecek:KK53:

Ben de yuh diyorum canım, dedim ya, doktor bepanthane iğne verdi kesmişti benimkini, git daha ucuz ve daha iyi bir yöntem :13:

dalga olur mu hiç kuzum sevdiğimizden:KK1:
abowww :96:

Valla Dely dalga değildi, çook özledik ondan :KK19:

sizi sewiyorum ben bu dayanışmanızı iyiki sizinle başladım bu diyete canlar, iyi ki varsınız.bir ara ben de face de yazmıştım ya gidiyorum diye işte bu yüzdendi, kızcağızın dilinde tüy bitti kitap oku diye diye neyse kapatalım bu bahsi koccaman öpüyorummmmm:KK16:

Bizde seni seviyoruz canım :KK19:

Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee :KK43:(((

askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış :KK43:( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))

şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))

hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((

Ya çekirgem, senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu aynı şey mi :KK4: Tabi ki bakmıyorsun :) Bakmamışsındır dimi :KK20:

aynen yaaa... hayatımın sonuna kadar sısman kalcam dıye ruyalarıma gırıyodu :KK70: bılım adamlarına sövuyodum herseyı buldunuz utu yapan camasır makınası, kendı parkeden araba .. hıc sısmanlık ıcın calısmayın sız dıyodum neyse kı dukan amcamız yetıstı:KK70:

Aaaaaa ütü yapan çamaşır makinası mı çıkmış :44:

Canim ben komsumada vermistim ondada ise yaramisti ama benim sadece kasiklarim agriyor..

Benim dedem köcekmis hani bende fana sayilmam Dukan da yapiyorum bilin istedim.. Eki Görüntüle 542485 :KK9::KK9::KK9:

Yasenacım, ben de hiç beceremem bana da öğretsene
Bananeyessss.gif

kızla ben de yarın başlıyorum inşallah... kendime 4 gün atak süresi tanıdım... 69 kiloyum hedefim 60 olmak... umarım başarabilirim... :18::18::18::18::18:

Hoşgeldin canım, henüz ileri sayfalara gelemedim ama "4 gün atak süresi tanıdım" a takıldım, sana test yaptırmıştır iyilik meleklerimiz sanırım :44:
Geçmiş olsun canım.. Migren mi var ki sende dee :KK43: Berbat bişiiii...

Canım migren de var ama bu başka bişey, enseden vuruyor, feci, çok feci :18:

Ahan da buuu
jealous.gif
:KK9::KK9:

Evettt buuuu :))))

-1 oldum bileee :KK66: Kalan 2,8 de hemencik gitseeee.... Hatta 3,3 :KK66: Yiye miydim acep hahahha :KK9::KK9:

Gider tabi, gider de, o yemenin sonrasındaki fren zorluyor insanı be
2gwb921.gif

Ben de spora başlıcam ben deee.. Kısmetse salona hemi de. Kocişim çok niyetli. Beraber gitcez herhal ama, bilmiyorum :44: Kolay gelsin canıımmm :13:

(Bu arada normalde bu kadar zamanım yok biliyosunuz da, sanırım çok istediğim tiyatroyu bırakıyorum kızlar :KK43: Onu bi ara konuşuruz..)

Kuzum neden bırakıyosun, ne zaman konuşucaz peki???

Ben de almadım. Acıdım ya o verilecek parayaa.. Ayakkabı kıyafet neyim olsa o kadar acımıyom :KK17:
Şöyle de bişi var ki, benim de çok dökülüyodu saçlarım 1 ay öncesine kadar. Öbek öbek hem deee.. Şimdik azaldı. Saç değil, dökülmesi azaldı :KK53: Mevsim şeysiydi sanırım o.

He derseniz ki rejim mi yapıyon ki tabi dökülmez :KK70::KK70: Ona da bişi diyemem hahaha :KK9: Ama yapıyom yaa :KK70:

Demeyiz kuzum, demeyiz, ilk zamanlardaki iradeni görmesek belki birazcık derdik ama rejimin alasını yapıyorsun hem de
Vishenka_11.gif

:KK9::KK9::KK9: Ben birinin yanında gülmekten yapamıyorum yaa :KK70: Sen iyi yapmışsın yine :KK70: Oğlun da çok haklı ama hahaha :KK9::KK9:

Valla yaptım ama sorma gitsin, çocuk şok oldu, annem çıldırdı demiştir :))))

Benim canım bugün, en sevdiğim dizinin son bölümünü izlerken çayın yanında bişeyler yemek istiyor. Şimdi çayımı demlicem. Dukan ekmeğime light kaşarla tost yapıcam, bi de kesikli biber. afiyetle çay keyfi yapıcam. eşliğinde netten dizimi izlicem. oh misssss.

Aliyem ya, afiyet olmuştur, yağ olmasın. kesikli biber ne ki?
:44:
aşkkk ollun kuzular başının çaresine bak demek değil de,sen de kalmak istememek de değil de ben iş seyahati için geldiğime göre iş programıma göre otelde kalacağım ve genel müdürümle kalacağım muhtemelen:KK50: yani aynı odada değil de tabi aynı otelde :KK9::KK9:
yoksa tabiki beraber kalırdık yada gece ben sizi gizlice odama alsam :KK23:

Yavrum benim, bu nasıl bi cümle olmuş böyle. Kalabalık oluruz ya ben burda kalırım :))
bathtime.gif

Ben hala sinir oluveriyorum zayıflara, özellikle pastane-hamburgerci vb. yerlerde önlerinde tatlı-yağlı şeyler olup iştahla yiyenlerine ekstra sinir oluyorum. :KK47: En az bir 10 kilo verince mi geliyor acaba insana o sinir olmama olgunluğu? :KK1:

Sanki çok verecek kilon varmış gibi ama ben de sinir oluyorum çünkü yersem kilo alıyorum, onlar hiç almıyor. Bu sinir geçmez kuzucum :KK4:

kızlar öyle ankara ekibi falan yaparsanız haberim olsun hee :) istanbuldan ayrılmak zorunda kaldım..yoksa istanbul ekibine yapışırdım düşmezdim yakalarından ben de gelcem sizle diye ama uzağım işte gıkım çıkmıyo :))) şimdilik mersindeyim...yaza ankaraya geçicem...ve ömrümün 5 senesini orada geçireceğim gibi gözüküyo..sevdiceğim askerden gelsin de evlenelim...daha babamla tanıştırcam:'((
ayy ne klasik senaryo de mi..:)))benim de başıma gelecek bi gün işte

neyse ne diyodum ben ankaralılarrr beni de alınnnn beni deeeee :))

Canım benim, Allah kavuştursun, kolaylıkla halledersin hepsini inşallah. Biz burda ne istemeler, ne aile tanışmaları yaşadık birlikte, seninkini de atlatırız merak etme :KK19:

Günaydın Canlar;

Bugün kendimi harika hissediyorum..dün callenden dolayı omzum..boynum çok ağrıyodu..kalem kaldıramıyodum..ama yine de dün 3. callenimi yaptım ve sabah uyandığımda ağrılarımdan eser kalmamıştı...şimdi harikayım..ama tartıda bi kaç yüz gr artı gördüm..gayet de masumum o yüzden hiç sıkıntı yapmıyorum..belki kaslarım artmıştır :))

Bi de kızlar size bişey danışçam..

benim artık iştahım çok az,o kadar az yiyorum ki..dün sadece kepekli yoğurt ve 1 haşlanmış yumurta yedim geri kalanı kahve çay su...aslında hiç acıkmadım,ama bu diyetin mantığı proteini sindirirken harcanan enerjiyle kaybedilen kilo olduğu için acıkmadan da protein yemek için zorlamalı mıyım acaba yoksa küçülen midemi boşyere büyütmesem mi..bilemedim...:s

başlangıç 10 .09. 2012
başlama kilo 91
boy 1.68
hedef 68

iki hafta önce 84.7
güncel 83.1
giden 1.600 gr
aslında bunun sadece 200 gramı bu haftaya ait. malesef bayram kaçamakları :KK5:

Bende takıntı var galiba az biraz. :KK53: Kafamda bir zayıflık hayali var ama hayırlısı, bakalım hedefe erişebildiğimde gerçekle hayal birbirini tutacak mı? :KK14:

Daha bile iyi olacak canım, aynaya baktıkça bu ben miyim diyeceksin :KK34:

çok geçmiş olsun ben de benzer dönemleri hayatımda 2 defa geçirmiştim ve pompayla şişirilmiş gibi kilo almıştım
uyuşukluk baş ağrısı saç dökülmesi uyku düzensizlikleri hatta unutkanlık bile
sevimsiz birşeydir ama düzeliyor
ne ilaç verdi doktorun dozunu nasıl ayarladı

Sağol canım, dün yazamadım :KK19:

Canım ben 2005 total tiroid ameliyatı oldum zorunlu olarak, kötü hücreler nedeniyle hiç bırakmadan kazıdılar, o tarihten beri de ilaç kullanıyorum. Levotiron kullandım bir süre, pek dengelenemedi, sonra euthyrox a başladım yıllardır onu kullanıyorum ama hiç tiroid olmadığı için dengelenmesi daha zor oluyor. Doktor ilaç veriyor, içiyorum çok düşüyor, sonra azaltıyor iyice azalıyor, vücudun harcadığı enerjiye göre ayarlaması gibi olmuyor suni hormon. Geçen aylarda 100 e kadar çıkmıştı TSH, ama o zaman bu kadar etkilemedi beni. Şimdi her gün 100 lük kullan 1 ay sonra gel dedi, bakalım :) Şimdi hiç başım kalkmıyor, çok üşüyorum, sırtımda buz torbası var gibi, başım yine ağrıyor tabi ama geçecek.:KK17:
Unutkalnıkta var tabi, herşeyi unutuyorum ama kk yı asla :KK9:

Benimki perşembe öğleden sonraya çıkacak anca, cuma sabaha gelirsin dediler. Meraktayım ben de yumurtalar görünecek mi tahlilde diye. :KK53:

Geçmiş olsun, değerlerin iyi çıkması (tiroid dışında tabii) güzel bir haber olmuş. O da zamanla düzelir inşallah. :nazar:

Sağol canım, inşallah senin sonuçlar da güzel olur :KK19: Yumurtaların adedini söylüyormuş bir de, hıııı 2 tane yemişsin, az pişmiş :KK1:

HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...

Geçmiş olsun canım, Allah fırsat vermesin hiç. Benim eve gelse de pişman olur geldiğine :) Acıyım başka yerden çaldıklarını bırakır herhalde :KK14:
İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı :KK16::KK16::KK16:

adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim :KK34::KK34::KK34:

10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım:KK53::KK53::KK53:

Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:

Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım :KK42::KK42::KK42::KK42:

şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım :KK76::KK76::KK76:

çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Hoşgeldin örtmenim, gel tabi gel, kitabı 3 kere okudum demen de bi manidar geldi ama neyseeee :KK9:

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

Hoşgeldin canım, olacak tabi, inan ve buradan kopma :KK19:

iyi akşamlar,

alıntı yapmadan okudum ama aklımda kalanları hemencik diyim:

ekim tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. oğluşa üzülmemek elde değil, sırf dil eğitimi için okula dünya kadar para bayılıyorum. o da bi zahmet öğrensin.

internetbağımlısı, inşallah senin yumurtalar tahlillerde gözükmez.

delycim bende ufak bir netbook var bir de vınn tabi. yolda çok zaman geçiriyorum diye almıştım. önceleri alışveriş sitelerini zengin ediyordum. bu ara size takıldığımdan bu siteler zarar açıklamışlar:)

Pekmezcim nereye gidiyon, seni bırak benim verecek bi dünya kilom var. sizsiz olmazzz...

yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler. özellikle dişçi arkidişim iyiki geldin. sen benim dişlerimi bi görsen ahhh ahhh:KK43:(( nerdesin? hemen görüşsek ne iyi olur:) sen benim dişleri yaparsın ben de senin elektrik işlerini hallederim:)

95'e "bıktım artık senden, düş yakamdan" diyen ama sözünü dinletemeyen azra

Canım benim sağol. Ben de oğluma çalış, çalış diyorum sanki benim için okuyor. Bazen diyorum ki bir chip olsa da takıversek, herşeyi bilir hale geliverseler. Bilim adamları bunu da icat etse ya
laie_14.gif

oh cillop gibisin yani. maşallah...

Sağol canım, dukanımın maşallahı var.

bu aralar herkes tahlil yaptırıyor zannımca. sonuçlar da iyii çıkıyor. ben de dukanda kendimi çok sağlıklı hissediyorum.atak hariç. çünkü atakda halsizdim ve başım çok ağrımıştı. :KK37: Çevremdekiler grip nezle bademcik.:KK43:...allah ne verdiyse... ben daha siftah yapmadım çok şükür. ama ben de gidip tahlil yaptırmayı istiyorum. Aç karnına mı gitmemiz lazım mutlaka????:26::26:

X