Medesam, duydum seni geldim bak :) İyi insan mıyım yoksa diğer atasözümü bilemedim ama
Kızlar, ben sabah tiroidim için doktoruma gittim gitmişken de dukanla ilgili ne kadar tahlil varsa karaciğer, böbrek, kolesterol vs. hepicini yaptırdım.
İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı
adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim
10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım
Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:
Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım
şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım
çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm
aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim
Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...
HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...
hoşgeldiniz arkadaşlar. bu toğik pek çoğumuza deyim yerindeyse "yaradı". umarım size de yarar...
hoşbuldumm , teşekkürlerr
bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm
Hos geldiniz öğretmenimm..marasin hangi ilcesindesiniz..ben ilkokulda 3sene pazarcikta okudum..:)
teşekkür ederim , Maraşın Elbistan ilçesinde çalışıyorum , aslen Mersinliyim
Ben de mersinliyimm :))
Çok ortak noktamız var:)ne ogretmenisin dur tahmin ediyimm..ingilizce :)
hoşbuldumm , teşekkürlerr
bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm