Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))

evet duraklamadan kurtuldum çok şükür. 3 gündür - görüyorum nihayet. o bağırsak çalıştıran ıvır zıvırların hepsi bir süre sonra bağırsak tembelliği yapar. o yüzden mecbur kalmadıkça kullanma.

yok canım yaa içime doğdu..:))üniyi nerde okudun..benim ablam da ingilizce öğretmeni mersinde mi okudun üniyi?

üniyi erzurumda okudum şekerimm , ablan kaç yaşında ? akranım ise liseden falanda tanıyabilirim :KK34::KK34::KK34:

ben YKAL 2002 mezunuyum :KK53::KK53::KK53:

sen kaç yaşındasın ? ne iş yaparsın hemşocum :KK76::KK76::KK76:

ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?

Ne zaman geleceksin bebek :) O zamana kadar ankarada bi ekip toplarız :)

Beeen bugün spor salonuna yazıldım yaklaşık 1,5 saat spor yaptım, spor hocam çok ilgili, dukana saydırıyor ama olsun ben onu sallamıyorum :) Bana özel bir program geliştireceeek, veee beeen sıkılaşacağıııım :)

Ayy söylemeyi unuttum ölçülerimi de aldı, bir ay sonraki değişimi birlikte göreceğiz, 31 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum:KK1:

Canlarım, dukanla ilgili herşey tertemiz ama tiroidle ilgili sorunum var işte, şu an tsh normalden kat kat yüksek olduğu için hipotiroidinin başlangıç döneminde tansiyon yükselmesi (özellikle küçük tansiyon) oluyormuş, benim baş ağrımın nedeni büyük ihtimalle bu. Doktor kızdı tabi, ilacımın dozunu artırdı, 1 ay sonra yeniden gidicem doktora. Bir de bu ara anormal üşüyorum ellerim buz gibi, biriyle tokalaşıyorum ya, insancıklar sanki demir tutmuş gibi oluyor :KK1: Ama sanırım değer düştükçe rayına girecek.

Medesam cildiyeye gidemedim ama benim saç dökülmesi yine tiroid kaynaklı, aşağıya boşuna yazmadım ama hiç okumamışsın bile, yaramaz arımaya :)))

Benimde ellerim buz gibi ama her zaman...KAnsızlık dediler ama kan değerlerim normal çıktı...Acaba troiddimdemii sorun var... Oldum olası ellerim soğuktur benim, kışın yıkamak istemem hatta:KK1: neyse ekimcim bende haftaya gidip güzelce tahlillerimi yaptırayım, umarım benimkilerde iyi çıkar....Bir de ben bugün şu doktorm programında protein ağırlıklı beslenmenin kemik erimesine yol açtığını sölediler, çok dinleyemedim sonunu gerçi...Çok gencim ama kemik oranıma baktırmak istiyorum, doktora sölediğimde de gülüyor yaşın kaç başın kaç diye... ama olsun öğrenmek istiyorum işte.... bu arada bu bilgileri paylaştığın çok iyi oldu, teşekkürler :KK16:

İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı :KK16::KK16::KK16:

adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim :KK34::KK34::KK34:

10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım:KK53::KK53::KK53:

Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:

Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım :KK42::KK42::KK42::KK42:

şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım :KK76::KK76::KK76:

çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

Hoşgeldinizz hepiniz...HErkes dilediği kiloya çabucak ulaşır inşallah :KK34:

evet 3.callenimi dee başarıyla atlattım..:))

Valla azmine hayranım mervecim :KK9: , bir 20 gün bu şekilde devam et, emin ol değişime inanamayacaksın...

Bugün yaptıklarıma gelince... kendime hem kızıyorum hem de şu anki halime gülüyorum valla...Bugün dukan mamalarımı yapayım dedim...Neyse canım değişik şeyler denemek istedi ( şu an içimden hay denemez olaydım diyorum :KK1: ) Neyse ilk her zamanki gibi kek yaptım, buraya kadar sorun yok...Sonra face tariflerden bir tanesini yaptım, mahlepliydi tarif...Amanın ne acı bir tattır o ya...Sanırım fazla katmışım ben, fırından çıktığında tadına bakayım dedim...ama ıııh ıhhh...yencek gibi değil ya....Söylene söylene çöpe attım...Sonra sufle tarifi gördüm...Yulaf kepeği yoktu içinde, öyle olunca tatlı krizlerime karşı hadi bir de bunu yapayım dedim, o kadar uğraştım, pişirdim, bir tadına bakayım... leş gibi yumurta kokuyor... böyle suffle değilde sanki kakaolu yumurtanın beyazını yiyormuşsunuz gibi bir tadı var :KK50: söylene söylene onu da çöpe attım.... Bu saate kadar mutfaktaydım elde var sadece kek :KK1: Süttozuma mı acıyım, kattığım malzemelere mi...Neyse sağlık olsun ama siz siz olun bildiğiniz tariflerden çok fazla şaşmayın :KK34: hepinize iyi geceler :KK16:

diş sıkma için gece plağı diye bir şeffaf incecik plakçık var onlardan kullanmalısınız. temizlikten sonra dişte hassasiyet oluşabiliyor sızlama ondan da olabilir, flor uygulatabilir ya da alkolsüz florlü gargara kullanabilirsiniz-ama bir iki ay kadar sürekli değil ve haftada 1-2 kere
yirmilikler ucunu göstermiş olmalı ağızda , dişe yeterli yer olmadığı için birazı vard birazı yok durumlarında, ya da tam diğer dişlerle aynı hizada değil de yanağa doğrı çıkmış olan yirmilikle olduğunda yanak ısırma yapar normal, özellikle yirmiliğe komşu arka dişlerde ama bütün ağızda çürük riskidir. aldırmakta fayda var :) yine de bu gece plağı en azından geceleri yanak ısırmayı da önler. aslında plak şeffaf ve ince olduğu için gün çinde de kullanmak isterseniz kullanırsınız. tabi plağın ve dişlerin temizliğine özen göstererek :)
Ne güzel anlatıyon yaaa :)) Kalvyene parmaklarına sağlık :KK71:

Ben ne yapılan taş gibiydim bi zamanlar şimdi herkes sakın bi daha doğurma diyor10kilo ya neden veremiyorum atak yapıp yapıp bırakıyorum bu ne şimdi ben dukan hakkımı bitirdim mi 2.kez atak yapıp bozdum supangle ile diyeti sakal ben kafamız ben ben ancak oturduğum yerden kilo verenlere sevinirim tabi canım herkes zayıflarsa kim Şişli kalacak ben varım üzülmeyin
:KK1::KK1: İlahi.. Sevinelim mi buna şimdi :KK9: Yok yok sevinmeyiizzz.. Sen de zayıflaa başkası şişko kalsıınn :) :KK66: :KK1::KK1:

Ekimiiimmm!!! Çok geçmiş olsun. Ne güzel, iyi çıkmış sonuçlar. İlaçlarını ihmal etme ama sakıınnn :KK66:

Bu arada bende de bu belirtilerden var gibi sanki bazıları yaa :S Ben gidip sağlık ocağına troid testi istesem, yaparlar mı yoksa sevk falan isterler mi?

Bitanelerim benim,

Birbirimizi hiç görmedik ama nasıl bir bağ oluştu aramızda, hiç çıkarsız, gerçek dostluk bu işte, beni merak etmeniz çok duygulandırdı beni, bu tiroid denen şey duygusal da yapıyor zaten insanı, gözlerim dolu dolu oldu, gerçekten çok mutlu oldum. Bazen kimselere anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burda, birimizin derdi hepimizin derdi oluyor, mutluluğu hepimizin mutluluğu. Sahiden bir aile gibi olduk. Umarım bu birlik diyet bitiminde de devam eder.

Daha fazla yazamayacağım, biraz sulugöz oldum ben, hepiniz iyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum.
4xvim2p.gif
grouphugg.gif

Aynen ben de işteee ühühüühü:KK43: Hasta mıyız neyiizzz :)) :KK54: Ühühüh
243s1dt.gif
Ben birlik olurum :KK52::KK52:

Benimki perşembe öğleden sonraya çıkacak anca, cuma sabaha gelirsin dediler. Meraktayım ben de yumurtalar görünecek mi tahlilde diye. :KK53:

Geçmiş olsun, değerlerin iyi çıkması (tiroid dışında tabii) güzel bir haber olmuş. O da zamanla düzelir inşallah. :nazar:
Yumurtalar görünecek mi ahahah :KK60: Koptum ya leaa :KK70: İyi çıkar sonuçların inşallah :)

İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı :KK16::KK16::KK16:

adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim :KK34::KK34::KK34:

10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım:KK53::KK53::KK53:

.................
.........
aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Merabaaaa :KK3::KK3: Sen de gel dayanışşş :)) Örtmeniimm :)

.............
delycim bende ufak bir netbook var bir de vınn tabi. yolda çok zaman geçiriyorum diye almıştım. önceleri alışveriş sitelerini zengin ediyordum. bu ara size takıldığımdan bu siteler zarar açıklamışlar:)

..........
yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler. özellikle dişçi arkidişim iyiki geldin. sen benim dişlerimi bi görsen ahhh ahhh:KK43:(( nerdesin? hemen görüşsek ne iyi olur:) sen benim dişleri yaparsın ben de senin elektrik işlerini hallederim:)

95'e "bıktım artık senden, düş yakamdan" diyen ama sözünü dinletemeyen azra

Hahahah :KK70: Ben sana gülüyom yaaa :KK70: Tatlı komik hahah :KK70: :KK9:

.............
...........
dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm :KK53::KK53::KK53:
Eneee :) Tanıyoo :KK70: Beni de tanıyon mu :KK70: Meşhur olmak istiyorum tanıyaydın iyiydi :KK53::KK37: :KK9:

evet 3.callenimi dee başarıyla atlattım..:))
Maşallaaahhhh :nazar::nazar::KK9:

Ayy söylemeyi unuttum ölçülerimi de aldı, bir ay sonraki değişimi birlikte göreceğiz, 31 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum:KK1:
Ben de merakla bekliyorum senin sonuçlarıı :) Hadi güzel sonuçlar gör inşallah!!

Ben de spora gitcem ben deee :KK52:

üniyi erzurumda okudum şekerimm , ablan kaç yaşında ? akranım ise liseden falanda tanıyabilirim :KK34::KK34::KK34:

ben YKAL 2002 mezunuyum :KK53::KK53::KK53:

sen kaç yaşındasın ? ne iş yaparsın hemşocum :KK76::KK76::KK76:

Canimcim ablam da 2004; ykal mezunu..:)sana boşa kanım ısınmadı benim..sizin tüm öğretmenlerinizi tanırdım..nazan hocaniz vardı..herr kazan..sonra inceman adında bi matematikçi..daha da zorlasam çıkar :)

Hayırlı uğurlu olsunnnn :))8spor olarak ne yapiyosun konds. Aletleri falan mı yoksa jimnastik gibi egzersiz mı yoksa da başka bişey mı

başlangıç tarihi:24.10.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo:72.4
şu anki kilo:72.5
hedef:55
fark:+100

aslında salı günü tartıldığımda 71,9 çıkmıştı niye böyle oldu anlamadım.regl zamanım yaklaştı hatta geldide geçiyorda ondan olabilir.

iki hafta once kilo 77.5
bu hafta kilo 74.5
verilen kilo -3.0

Sanirim ben uc hafta durduktan sonra vermem kilolari hep simdi verdim. hayirli olsun bakalim. boyle zamanlar iyi de, insnain durunca morali bozuluyor.

Hepinize günaydın! Güzel rakamlar görünüyor mu tartılarda? :) Ben 2 gün önce gördüğüm güzel rakamı kaybetmişim, insan ne yaparsa kendine yapıyor. Fazla abartma yemeyi, adam gibi bağırsağına sahip çık, sporu ihmal etme - yok. E ondan sonra seyretmeye devam edersin... Kendime kızdım. :)

Bir de: Geçen hafta da tartıldım bayram zamanı, geçen haftaki değere onu yazdım. Ama yok bayram sayılmıyor, ondan bir öncekiyse onu da aşağı yazdım zorluk çıkartmayayım.

Başlangıç: 17.9.12
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 69.8
Hedef Kilo: 55
Geçen Haftaki Kilo (25.10.12) : 63.5
Bu Haftaki Kilo (1.11.12) : 62.7
Fark: 800 gr
Toplam Fark: 7.1

Eğer bir bir önceki haftayı baz alıyorsak
18.10.12 Kilo : 63.2
1.11.12 Kilo: 62.7
Fark: 500 gr

Hayırlı uğurlu olsunnnn :))8spor olarak ne yapiyosun konds. Aletleri falan mı yoksa jimnastik gibi egzersiz mı yoksa da başka bişey mı

Yürüyüş bandı, bisiklet, eliptik bisiklet, kol, bacak, karın kaslarını çalıştıran aletler, bir de ip atlatıp, sopa ile bel çalışmaları yaptım ilk gün, sonraki günlerde ağırlık çalıştırarak kollarımdaki sarkmaları toparlayacağımızı söyledi, heyecan yaptım :KK1:

Sabahın köründe ders çalışmak için okuldayımmm :KK53::KK52: Günaydın bebekler :)

Günaydın :KK66:

dün pek keyfim yoktu, kafam burda olan biteni pek almadı açıkçası, dolayısıyla da yazmadım..
affınıza mazhar olabilüüğsem pek bi sevinenzi..

şu arada tartı 73,1 diyo az daha beklesem başka başka şeyler de diyebilir belki ama işte kader! yola revan olacağımdır:KK55:.. hepiciğinizi selamlıyorumm :KK3:

[/günaydın :)))) ben geldimmmm....

katmerlerrr geliyorusssss taaattatamm taattatammm:KK1::KK9: bol neseli günlerrrriniz olsun insALLAH.

NASILSINIZ dukandaslarım:)))
neler yapiyorsunuz bakalım. nasıl gidiyor hayat.
1 hafta güçnlendirme evrem bitiyorr aslında ama ben bıraz daha uzatmayı dusunuyorum.bunun bir sakıncası olurmu.
ben yine sorularım var tabiii:)))
palamutu yiyebiliyoruz galiba siz nasıl pişiyorsunuz diyiverin hele:)))
kuruyemıs artık yıyebilcem sanırım. kitabın ilk sayfalarında ceviz fındık badem kaju fıstık hatırladıklarım bunlar.orda yazılanlar dısında dıgerlerını yıyebilirsiniz diyor.bu yasak olan kuruyemısler dıyet boyuncamı yasaktı yoksa hep mi yasak?
bilgilendirirseniz sevinirim. sizlere bol eksili ve neşeli günler diliyorum. kendinize iyi bakın ....
COLOR]

X