Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bitanelerim benim,

Birbirimizi hiç görmedik ama nasıl bir bağ oluştu aramızda, hiç çıkarsız, gerçek dostluk bu işte, beni merak etmeniz çok duygulandırdı beni, bu tiroid denen şey duygusal da yapıyor zaten insanı, gözlerim dolu dolu oldu, gerçekten çok mutlu oldum. Bazen kimselere anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burda, birimizin derdi hepimizin derdi oluyor, mutluluğu hepimizin mutluluğu. Sahiden bir aile gibi olduk. Umarım bu birlik diyet bitiminde de devam eder.

Daha fazla yazamayacağım, biraz sulugöz oldum ben, hepiniz iyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum.
4xvim2p.gif
grouphugg.gif

HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...

İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı :KK16::KK16::KK16:

adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim :KK34::KK34::KK34:

10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım:KK53::KK53::KK53:

Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:

Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım :KK42::KK42::KK42::KK42:

şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım :KK76::KK76::KK76:

çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

iyi akşamlar,

alıntı yapmadan okudum ama aklımda kalanları hemencik diyim:

ekim tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. oğluşa üzülmemek elde değil, sırf dil eğitimi için okula dünya kadar para bayılıyorum. o da bi zahmet öğrensin.

internetbağımlısı, inşallah senin yumurtalar tahlillerde gözükmez.

delycim bende ufak bir netbook var bir de vınn tabi. yolda çok zaman geçiriyorum diye almıştım. önceleri alışveriş sitelerini zengin ediyordum. bu ara size takıldığımdan bu siteler zarar açıklamışlar:)

Pekmezcim nereye gidiyon, seni bırak benim verecek bi dünya kilom var. sizsiz olmazzz...

yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler. özellikle dişçi arkidişim iyiki geldin. sen benim dişlerimi bi görsen ahhh ahhh:KK43:(( nerdesin? hemen görüşsek ne iyi olur:) sen benim dişleri yaparsın ben de senin elektrik işlerini hallederim:)

95'e "bıktım artık senden, düş yakamdan" diyen ama sözünü dinletemeyen azra

Medesam, duydum seni geldim bak :) İyi insan mıyım yoksa diğer atasözümü bilemedim ama :KK9:

Kızlar, ben sabah tiroidim için doktoruma gittim gitmişken de dukanla ilgili ne kadar tahlil varsa karaciğer, böbrek, kolesterol vs. hepicini yaptırdım.

oh cillop gibisin yani. maşallah...

İyi akşamlarr Dukan fıstıklarııı :KK16::KK16::KK16:

adım Aynur , 28 yaşındayım , öğretmenim :KK34::KK34::KK34:

10.10.2012 tarihinden bu yana tam bir Dukancanım:KK53::KK53::KK53:

Aralık 2011de diyete başladım 105i görmüştüm , başladığımda 102 idim , diyetle87lere indim ama bir türlü gerisi gelmedi , 4-5 ay durakladım , 2 ileri 1 geri devam ettim :26::26::26:

Dukana başlama kararı aldım , 2-3 hafta hazırlık aşaması oldu benim için , Maraşın bi ilçesinde yaşadığım için kitabı netten sipariş ettim , 3 kere hatmettim , içime sindikten sonra yulaf kepeklerimi sipariş verim , vee geldikleri günün ertesi günü 86.8 ile Dukana başladım :KK42::KK42::KK42::KK42:

şuanda harika gidiyor , inşAllah çook daha güzel sonuçlar alacağım :KK76::KK76::KK76:

çoğunuzun başarısını gördüm , hepinize tütütütü MAŞALLAH diyorumm :nazar::nazar::nazar::nazar:

aslında +90 Topicindeyim , orda harika bi dayanışmamız var , ama burdada sizleri sürekli okuduğum için en azından bi selam vereyim dedim :KK53::KK53::KK53::KK53:

Aranıza bugün katıldım ve Dukan diyetinde de ilk günüm. 93 kg. ile başladım ne kadar sürer bilmem ama idealim 70 kg. :) İnanıyorum ki, azmin sonu zafer olacak...

hoşgeldiniz arkadaşlar. bu toğik pek çoğumuza deyim yerindeyse "yaradı". umarım size de yarar...

HERKESE İYI akşamlar arkadaşlar..Umarım herkes guzel bır bayram geçirip gelmıştır..ben 29 ekım akşamı döndum evıme bır baktım kı evım darmadagın..hırsız gırmış maalesef.. :))
gülerek anlatıyorum çunku hırsıza çok acıdım hiçbırşey alamamış :)) her yerı darmadagın etmış bır pisliği kaldı :)),insan onu barı temızler gıder..laptopu mu yazıcı mı almadıgına şaşırdım valla Allah nasıp etmedı demek kı :))
dukan dıyetıne aynen devam..sevıyorum ben bu dıyetı ya..yalnız zaman kaybetmeden bıraz hız vermem lazım dıyetıme yoksa mart ayında güçlendırmeye gecemeyecegım :) ve bırde hepınızı çok özledım ...

geçmiş olsun kuzu. aman dikkat et. giden gider önemli değil de, sen evdeyken girmesin kimse. önemli olan bu...

hoşgeldiniz arkadaşlar. bu toğik pek çoğumuza deyim yerindeyse "yaradı". umarım size de yarar...

hoşbuldumm , teşekkürlerr :KK34::KK34::KK34::KK34:

bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh :KK76::KK76::KK76::KK76:

dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm :KK53::KK53::KK53:

bu topicte sen ve senin gibi güzel örnekleri gördüğüm için bana zaten yarıyordu , şimdi daha çok yarayacak inşAllahh :KK76::KK76::KK76::KK76:

dedimki ; Aliye şimdi can alıcı soruyu sormadan ben söyleyim: kitabı 3 kere okudumm :KK53::KK53::KK53:

Hos geldiniz öğretmenimm..marasin hangi ilcesindesiniz..ben ilkokulda 3sene pazarcikta okudum..:)

Aliye abla hamdolsun evın dagınıklıgı ve pislıgı dışında bırşey olmamış..işim geregı sureklı seyahet etmek zorundayım ve evım çogunlukla boş kalırdı..hiçte bırşey olmazdı ama bu defa ıyı denk getırmışler :)) hırsız elı boş ama 3 kapı bır korkuluk parası bırakarak gıttı :))
bu arada duraksaman geçtı mı Aliye abla - görebıldın mı yenıden ? söyledıgın ılacı aldım ödem için çok faydasını gördum teşekkur ederım.. bende eskışehıre gıdınce annemde bagırsak çalıştıran bır toz varmış onu keşfettım..ınanılmaz bagırsakları hızlandırıyor..Bence dıyete çok dıkkat etmesemde kılo almamamın ıkı nedenı bunlar olmalı..:))

iyi akşamlar ince, nazik, zarif bayanlarrrrr :)) bugün atagımın 3. gunu yumurtadan tavuktan e bayram cıkısı malum etten bıktımmm... kısacası proteinden bıktım artk hamurr istıyorum hamurrr :KK70: tabıkıdeeee hayır o hamurlar yuzunden boyleyımya :KK43:

saat 4den berı ayaktym smdı yerıme otrdum daha horon oynuyorumda kurstaydm ıyı bı spor oldu benım ıcın bugn ama dayanamadım donuste ice-tea light aldım ıctım içim gecıyodu yoksa bugun pek bısey yemedmde bı sorun olmaz dımi bu içecek.

vaaaay sıkı takipçiyim diyosun :KK52::KK52::KK52:

X