Bu dukan olayı bariz bir sarartma yapıyor. Daha öncede bayağı tartışılmıştı konu. Mesela kadrolu dişçimiz olarak kimyasaldan uzak en doğalından tavsiyeler verebilirsin bize....
Bende işe gelirken bir hatun görüyorum yürüyüşten dönüyor kan revan içinde. Ama 2 aydır tık yok maşallahh. Aynı tombişliğe devam. Hersabah çevireyim yolundan diyorum ama ya sanane kendine bak derse diye demiyorum bişeyyy
Anladım sen başının çaresine bak diyorsunnn. MESAJ ALINDI KUZUUU
:)
olmayan yok.cok zayıf benım dıslerımın yapısı.o gun Rocco sekerler warya yerken dişimin yarısı kırıldı meselabi sürü dolgu vs war agzımda
değişmezmi yaaa,,ben bile artk rahatca dar kotla ,saklamaya çalıştıgım biyerim olmadan dolaşabiliorum.direk kendine güweni gelior insanın..
ya bende kalın diorum ama siz hala otel diosunuz,,anladım siz bende kalmak istemiosunuz :2: peki canınız saolsun ne diyim :2:
Feyse yüklicem az sonra :) Üniversitedeyim ben ama ankaradayım(((
Ayyy inşallah görürüm o 69'uu :)
alkolsüz florlu gargaralar var onlardan kullanmak iyi gelecektir. Bir de normalde 6 ay ama 3 ayda bir diş hekimine gidip dişlere flor uygulamasını isteyebilirsin. dişlerin çürümeye yatkın olduğu için daha sık diş fırçalaman ve diş ipini ihmal etmemen gerek.
olmayan yok.cok zayıf benım dıslerımın yapısı.o gun Rocco sekerler warya yerken dişimin yarısı kırıldı meselabi sürü dolgu vs war agzımda
değişmezmi yaaa,,ben bile artk rahatca dar kotla ,saklamaya çalıştıgım biyerim olmadan dolaşabiliorum.direk kendine güweni gelior insanın..
ya bende kalın diorum ama siz hala otel diosunuz,,anladım siz bende kalmak istemiosunuz :2: peki canınız saolsun ne diyim :2:
En doğal diş beyazlatma yöntemi diş fırçalayıp diş ipi kullanmak ve diş temiziliği yaptırmak..beyazlatma ihtiyacı olacak kadar ciddi bir sararma olduğunu sanmıyorum. yediklerimizin diş yüzeyinde oluşturduğu geçici bir sararma olsa gerek diye düşünüyorum,diş taşı olmasa da parlatm amacunları var onlarla yapılabilir temizlik. Ama limondur karbonattır bu satılan parlatma tozları onları hiiçç ve de kesinlikle kullanmayın çünkü dişin minesini aşındırıp geçici beyazlık ama zamanla daha çok sarılık yapıyor.
alkolsüz florlu gargaralar var onlardan kullanmak iyi gelecektir. Bir de normalde 6 ay ama 3 ayda bir diş hekimine gidip dişlere flor uygulamasını isteyebilirsin. dişlerin çürümeye yatkın olduğu için daha sık diş fırçalaman ve diş ipini ihmal etmemen gerek.
hoşbuldum :)
sayfaları açmak mı engelli bir şeyler indirmek mi mail olarak yollayabilirim mailden gelen indirilebiliyorsa
...
aynen ben bide hayatımda ilk kez o kiloyu görmüş biri olarak,kendime güwen fln sıfırdı.yürürken sanki millet kalçama,göbeğime bakıo gibi gelirdi.yolda yanımdan gecen zayıflara çok sinir oluordum,,şimdide yanımdan gecen kiloluların nerdeyse kolundan çekip Dukan anlatasım gelior
aşkkk ollun kuzular başının çaresine bak demek değil de,sen de kalmak istememek de değil de ben iş seyahati için geldiğime göre iş programıma göre otelde kalacağım ve genel müdürümle kalacağım muhtemelenyani aynı odada değil de tabi aynı otelde
yoksa tabiki beraber kalırdık yada gece ben sizi gizlice odama alsam
ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?
ya bilmiyordum şimdi yapmaya çalışıyorum ama
What is your current weight? kısmına şuanki kilo yazıyorum ama şu uyarı çıkıyor var mı anlayan???
'Your current weight must be lower than your highest weight.'
What is your current weight? kısmına şuanki kilo yazıyorum ama şu uyarı çıkıyor var mı anlayan???
Ahh kuzummm gecenin bir saati senin evinin yolunu nasıl buluruzz. Malummm eğlence bitmez bendee sabahlar olmasın durumu. Ben kolay olur taksimde bir otel diye düşünmüştüm ama çoktann satışa geldimmm :)
Ben hala sinir oluveriyorum zayıflara, özellikle pastane-hamburgerci vb. yerlerde önlerinde tatlı-yağlı şeyler olup iştahla yiyenlerine ekstra sinir oluyorum.En az bir 10 kilo verince mi geliyor acaba insana o sinir olmama olgunluğu?
Şu an ki kilonuz en yüksek kilonuzdan daha düşük olmalı diyor...
niye bulamayasınız yaa,,nerde yasıorumki ben...hep beraber gideriz taksime bende cok sewerim orayı
sende abartma bence sadece 61 kg.sun.bu sözleri duyan cok cok fazla kilon oldugunu dusunur :)
Şu an ki kilonuz en yüksek kilonuzdan daha düşük olmalı diyor...
Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz
Burda testin Türkçe yardımı var
Bu dediğin de bir hata yaptığını söylüyor. Şöyle ki: "Güncel kilonuz şimdiye kadarki en yüksek kilonuzdan az olmalı" diyeGerçi bu ne saçma bişi Nedenmiş yani hahah Birimde falanda filanda bi hata yaptın herhal :) Sen şu yukarda verdiğim linke bak
canımcım ben de aynı hatayı yapmıştım..en düşük kiloma 61 dedim..sonra da şu anki kiloma 59 dedim..adam haklı tabi 59<61 :)))
sanırım sen de buna benzer bişiy yaptın :)
evet bence de direk tıkıra baktım zaten..:)) ama yine de insan kafasına olmak istediği kiloyu 55 olarak koyduysa 56 bile fazla olabiliyor ... böhüüüüü((
aynen öyle yapmışım şimdi olduu...
3 gün atak evresi vermiş... hadi bakalım artık bende buranın sakinlerindenim... ayyy heyecanladım valla il diyetim bu benim
arkadaşlar az önceki yorumuma cevap yazacak yok mu... yardım ediinnnn....
...
sende abartma bence sadece 61 kg.sun.bu sözleri duyan cok cok fazla kilon oldugunu dusunur :)
OooooO zaman tıkır tıkır gider kiiii Hadi hayırlı olsuunnnn
Nerdesin bakiyyim sen nerdeeeKurtar beniiiiii
Canım onun için gitmiştim doktora da, çok rahatsız etmiyorsa aciliyeti yok dedi bana. Çürük değil benimki de, yeri yokÇıkamıyo. He diğer dişleri de yamultabilir tabi.. Bi daha ağrımasını bekliyomBakalım. Doktorumuz gelmiş. Bakarsın kurtulurum :))
Sünnet olmak gibi mi hahahahhaEvet.. Sünnet olduğumdan kelliii.. Anladım.. zor değilmiş demek huhahah [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
cok tskler arkadasım..bu diş ipi neymiş ilk kez duydum ama bakayım hemen netten :)
Ben kendimi bildim bileli dişlerime çok iyi bakarım. Diş ipi olayına girmiyorum ama şarjlı falandır fırçamm yani çok öenmlidir benim için. Gelgör ki arka taraf tamamen dolgu. Azmı kanal tedavisi gördüm. Çok çektim çok. Ama rengiyle ilgili hiç sıkıntı yaşamamıştım. Dietten sonra fark etti. Gerçi son 2 yıldır sigara da içiyorum. O da etken diye düşünüyorum. Eskiden milletin gözleri açılırdı ne kadar beyaz diye. Şimdi yanına lacivert koysam yaşa FENERBAHÇE diye bağıracak çevredeki insanlar...
teşekkür ederim bakalım artık şimdiden yarın ki menümü hazırlıyorum.. acaba tavuk ızgara yada kuşbaşı ızgara yiyebiliyor muyuz? lokantadan istediğimiz yani..