Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aşkkk ollun kuzular başının çaresine bak demek değil de,sen de kalmak istememek de değil de ben iş seyahati için geldiğime göre iş programıma göre otelde kalacağım ve genel müdürümle kalacağım muhtemelen yani aynı odada değil de tabi aynı otelde
yoksa tabiki beraber kalırdık yada gece ben sizi gizlice odama alsam

Feyse yüklicem az sonra :) Üniversitedeyim ben ama ankaradayım (((

Ayyy inşallah görürüm o 69'uu :)

ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?

cok tskler arkadasım..bu diş ipi neymiş ilk kez duydum ama bakayım hemen netten :)

Ahh kuzummm gecenin bir saati senin evinin yolunu nasıl buluruzz. Malummm eğlence bitmez bendee sabahlar olmasın durumu. Ben kolay olur taksimde bir otel diye düşünmüştüm ama çoktann satışa geldimmm :)

Ben kendimi bildim bileli dişlerime çok iyi bakarım. Diş ipi olayına girmiyorum ama şarjlı falandır fırçamm yani çok öenmlidir benim için. Gelgör ki arka taraf tamamen dolgu. Azmı kanal tedavisi gördüm. Çok çektim çok. Ama rengiyle ilgili hiç sıkıntı yaşamamıştım. Dietten sonra fark etti. Gerçi son 2 yıldır sigara da içiyorum. O da etken diye düşünüyorum. Eskiden milletin gözleri açılırdı ne kadar beyaz diye. Şi,mdi yanına lacivert koysam yaşa FENERBAHÇE diye bağıracak çevredeki insanlar...
:)

Ben hala sinir oluveriyorum zayıflara, özellikle pastane-hamburgerci vb. yerlerde önlerinde tatlı-yağlı şeyler olup iştahla yiyenlerine ekstra sinir oluyorum. En az bir 10 kilo verince mi geliyor acaba insana o sinir olmama olgunluğu?

kızlar öyle ankara ekibi falan yaparsanız haberim olsun hee :) istanbuldan ayrılmak zorunda kaldım..yoksa istanbul ekibine yapışırdım düşmezdim yakalarından ben de gelcem sizle diye ama uzağım işte gıkım çıkmıyo :))) şimdilik mersindeyim...yaza ankaraya geçicem...ve ömrümün 5 senesini orada geçireceğim gibi gözüküyo..sevdiceğim askerden gelsin de evlenelim...daha babamla tanıştırcam:'((
ayy ne klasik senaryo de mi..:)))benim de başıma gelecek bi gün işte

neyse ne diyodum ben ankaralılarrr beni de alınnnn beni deeeee :))

Şu an ki kilonuz en yüksek kilonuzdan daha düşük olmalı diyor...

Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz

Burda testin Türkçe yardımı var

Bu dediğin de bir hata yaptığını söylüyor. Şöyle ki: "Güncel kilonuz şimdiye kadarki en yüksek kilonuzdan az olmalı" diye Gerçi bu ne saçma bişi Nedenmiş yani hahah Birimde falanda filanda bi hata yaptın herhal :) Sen şu yukarda verdiğim linke bak

Ahh kuzummm gecenin bir saati senin evinin yolunu nasıl buluruzz. Malummm eğlence bitmez bendee sabahlar olmasın durumu. Ben kolay olur taksimde bir otel diye düşünmüştüm ama çoktann satışa geldimmm :)

:)

niye bulamayasınız yaa,,nerde yasıorumki ben...hep beraber gideriz taksime bende cok sewerim orayı

sende abartma bence sadece 61 kg.sun.bu sözleri duyan cok cok fazla kilon oldugunu dusunur :)

canımcım ben de aynı hatayı yapmıştım..en düşük kiloma 61 dedim..sonra da şu anki kiloma 59 dedim..adam haklı tabi 59<61 :)))
sanırım sen de buna benzer bişiy yaptın :)

niye bulamayasınız yaa,,nerde yasıorumki ben...hep beraber gideriz taksime bende cok sewerim orayı

sende abartma bence sadece 61 kg.sun.bu sözleri duyan cok cok fazla kilon oldugunu dusunur :)

evet bence de direk tıkıra baktım zaten..:)) ama yine de insan kafasına olmak istediği kiloyu 55 olarak koyduysa 56 bile fazla olabiliyor ... böhüüüüü ((

canımcım ben de aynı hatayı yapmıştım..en düşük kiloma 61 dedim..sonra da şu anki kiloma 59 dedim..adam haklı tabi 59<61 :)))
sanırım sen de buna benzer bişiy yaptın :)

aynen öyle yapmışım şimdi olduu...
3 gün atak evresi vermiş... hadi bakalım artık bende buranın sakinlerindenim... ayyy heyecanladım valla il diyetim bu benim

evet bence de direk tıkıra baktım zaten..:)) ama yine de insan kafasına olmak istediği kiloyu 55 olarak koyduysa 56 bile fazla olabiliyor ... böhüüüüü ((

Ay ayneennn!! 55 oliyim dedim. Hadi dedim 56 oliyim. Onu da olamadım 56,5 oldum minimum. Onda bile istediğim gibi görünmüyodum ama.. Sonra da veremedikçe o yarım kiloyu, dayanamadım yidim de yidim :)) Gerçi 56 olsam da ben yine yerdim de Sonuçta 1-2 kilo için eziyet etmeyelim kendimize Doğru yolu buldum şimdi. 57 ile güçlendirmeye geçcem. Sonra zaten 55'e düşcem kiii Bakma tickerım 56,5 hala. Ah eski günler

aynen öyle yapmışım şimdi olduu...
3 gün atak evresi vermiş... hadi bakalım artık bende buranın sakinlerindenim... ayyy heyecanladım valla il diyetim bu benim

Ooooo O zaman tıkır tıkır gider kiiii Hadi hayırlı olsuunnnn

Ooooo O zaman tıkır tıkır gider kiiii Hadi hayırlı olsuunnnn

teşekkür ederim bakalım artık şimdiden yarın ki menümü hazırlıyorum.. acaba tavuk ızgara yada kuşbaşı ızgara yiyebiliyor muyuz? lokantadan istediğimiz yani..

nerdeyim diye özel mesaj atayım dedim ama posta kutun dolmuş :)

yirmilikler ağrı sızı yapmıyorsa genelde çok çekilmesine gerek yok. ama az da olsa bir çıkıntısı varsa ağızda arka dişlerde çürük ön dişlerde çapraşıklık yapabiliyor ona dikkat. :)

cok tskler arkadasım..bu diş ipi neymiş ilk kez duydum ama bakayım hemen netten :)

diş ipi markette olur eczanede olur, dişlerin arasına diş fırçaları giremiyor ara yüzler temizlenince de hem dişler daha beyaz gözüküyor hem de aralardan çürüme ihtimali azalıyor. buradan link veremiorum ama adıma internet sitem var oradan nasıl kullanacağına bakabilirsin :)

Sarı gözükmesi için de bir temizlik iş görecektir muhtemelen.. Ama yetmez derseniz beyazlatma da bir seçenek tabi. ama o zaman koruma evresini bekleseniz daha iyi olur..

teşekkür ederim bakalım artık şimdiden yarın ki menümü hazırlıyorum.. acaba tavuk ızgara yada kuşbaşı ızgara yiyebiliyor muyuz? lokantadan istediğimiz yani..

Aslında yağsız olmaları gerekiyor,bu yüzden lokantalarda sıkıntı yaşayabilirsin.... hele sen ilk başlayacaksın ataktasın daha da dikkat etmen gerekiyor bence...Lokantadan yiyebiliriz ama ben henüz evdeki gibi yağsız yapan lokantaya rastlamadım yanında getirecekleri pilav vs den uzak dur ben getirmemelerini istiyorum, daha rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…